World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam is szokott néha ilyet, bemegyek a battlenet könyvtárába és felváltva indítgatom a battle.net launcher.exe-t és a battle.net.exe-t és egyszercsak jó lesz. 😊 Ennél professzionálisabb tippem sajna nincs.
JaSoN HuNTeR
Sziasztok, nem megy nekem a PC Battle.net alkamazás, elindítom és azt írja ki

FF94E22E-A449-4978-8A8C-052408D22862

Többször próbálkoztam indítani, eddig jó volt overwatch és wow szinte mindennap, vicc... blizzard is lemegy a zs kategóriába?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TBTPumpa
Őszinte interjú Chris Metzen-el a visszavonulásról:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Már jó itt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kigyi
1 hónapja nem játszok most van idő és gametime erre nem megy 😄 Ezt jelnek veszem.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
A Blizzard haldoklik. Engem speciel egyik játékukba sem enged be. Mindegy, akkor lesz Forza Horizon 3 játszás. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.29. 19:41:15

Fpocok
Haldoklik a wow. Be sem tudok már lépni.

Myselor
már lejárt a banán 😄 ott voltam mikor feloldották ment a stream mindenki kérte hogy mutasson még sunát és azokat tiltotta a chatről 😄D vicces volt
De ez a Legendary dropos stream/ videó hova ment? Mert twitchről tiltották a villantásokért 😄
Myselor
amikor a sunáját mutogatta az őszintébb volt <#banplz>
Sziasztok,wow armoryn akartam meg keresni a karim,de nincs rajta,pedig pontosan írtam be a nevét.
Mennyi időnként frissítik az armoryt?
A 110-es huntim például az armory szerint 78-as.<#vigyor>
Jah és nem tört szerveren játszom hanem eredetin.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.28. 18:02:02

Fpocok
Mert fake-gamer.

hunter-rel utolsó dps 😊
Fpocok
Oké...

Én fire mage-dzsel toltam 3 hétig, és 843-nál meguntam. Átváltottam a dh-ra, farmoltam egy csomó goldot mining+herbával, aztán wq-kat csinálva azt vettem észre 3-4 hét után, hogy elértem a mage szintjét, és jobban tetszik, nem unalmas. Igazából pont ez a nagy mobilitás és a gold farmolásos prof volt az, ami miatt nem hagytam abba a 3. héten a játékot, egyébként már ott tartottam h oké, ez ennyi volt 😄
Annyira belelendültem a dh-zásba, hogy 866ig felgearelődtem. Mikor 865 voltam, 293k dps-t írt a szimulátor, de éreztem, hogy a kisebb cuccokkal jobban adja, és átrakodtam magam 861re, lett 313k dps. Most 866-on 349k dps-t ír a szimulátor, azért 50k dps az nagyon sok.
Nekem eddig a chest esett, ami kisebb szinten jól jött karában életbenmaradáshoz (meg néha úgy amúgy is jól jön néha ilyen szempontból az 50% leech), viszont dps hozzájárulása 0, csak az ilvl az, ami miatt jónak számít, de gondolom talán már egy 890es célzott chest is jobb lehet. A guildben mindegyik dh-nak van vagy gyűrűje, vagy fel rush, vagy throw glaive bónuszos cucca, ami elég brutális dps növekmény.
A legdurvább dolog egyértelműen a gyűrű. Akinek van, neki a szimuláció nem 80-85másodperc auto-attack időt ír az 5 perces szimulációra, hanem csak 40secet, na ez az igazán velős különbség, hogy ő 40-45 másodpercen keresztül nyomkodhatja tovább a skilleket, és emiatt ugyan van köztünk 7ilvl (866-873), de +50k dps-e van a szimulátor alapján, és azt látom, hogy 210 darab chaos strikeot tolhat el, ellenben én csak 153at, hiszen az a -40-45 másodperc az folyamatos skillnyomkodásnak felel meg.
Remélem a 2. legendary dps növelő lesz...
Egyébként elég érdekes felfedezést tettem nemrég, de erősítsetek meg ha tudtok: simulationcraft-ban írja a skillekhez, hogy mennyi a "DPET"-je ("Average damage per execute time of an individual action; the amount of damage generated, divided by the time taken to execute the action, including time spent in the GCD"😉, tehát konkrétan mennyi dps-t ad az adott skill lebontva annyira, amennyi ideig a karaktered nem tud mást kezdeni. A Chaos Strike így 239.462-es értéket kap, az Eye Beam pedig 355.395. Mindenhol youtube-on úgy mondják, hogy eye beam csak 3 mob fölöttől legyen használva, single targetra nem jó. Hát ehhez képest elég jó. Van most 42% critem, a chaos strike 40 fury, ha critel kapok 20at. Az eye beam 50 fury. Tegyük fel van 200 furym, abból kijön 4 eyebeam = 1.421.580 sebzés, míg 200 furyból kijön 5 chaos strike, amiből 2 fog critelni, tehát pont lesz egy "ingyen" 6. chaos strikeom 200 furyra vetítve = 1.436.772 sebzés.
Tehát ez elvileg single target. A kérdés ugye az, hogy ha nagyobb a crit, akkor ez hogyan alakul, vagy kisebb, akkor mi van, esetleg ha sok a mastery az milyen hatással van, de nagyon-nagyon közel van a két érték egymáshoz, szóval nem tudom mennyire mondtam újat, de ha a boss a végét járja és tutira nem lesz idő már 6 chaos strike-ra, akkor jobb az eye-beam. Ha pont nem éred el a bosst, szinte semmit nem buksz dps-ben, ha eye-beamezel, és ha 2 vagy több mob van, akkor tutira jobb az eye-beam.
Bocsi, a fenti számolások nem rám, hanem a gyűrűs 873-as dh-ra vonatkoztak. Nekem most 866-on 241.046 a chaost strike és 377.610 az eye-beam, tehát végeredményben a chaost strike 1.446.276-ot, az eye-beam pedig 1.510.440-et sebez, tehát nekem jobb megoldás, ha eye-beamezek single targetra.
Ilyen szempontból nem jó a szimulátor, hogy akkor minek költi a 873as srác fury-ját eye-beam-re, ha tutira jobb a chaos strike, márpedig itt majdnem 6 eye-beamről van szó, ami az ő esetében 90ezer sebzés-veszteség a végére. Jó, hát nem sok ez 5 perc alatt.

Egyébként én most jutottam el oda, hogy kezdem megunni. Van egy nemzetközi guildem, fixen stabilak a tankok és a healerek, mindegyik 875 körüli mert minden héten resetkor fixen lenyomják mythic 10ig és tojnak másokra. Heroic EM-et lazán nyomjuk, de általában 11-15en ha vagyunk, mert nincs megfelelően gearelt dps, ÉS akik jönnek, azok általában ultra gázak, legalábbis hiába van 855+os gearje némelyiknek, vagy nincs dps-ük, vagy szimplán bénák vmi másban, ha meg szólsz neki, akkor maradj csendben kb 😄 Fejlődési készség 0.
Azért becsülöm a srácokat, hogy most legutóbb mythic EM-et bepróbálták 5 pug dps-sel, csak hát minden egyes wipe után lelépett 1-2 belőle, a végén a 3 óra alatt szerintem 50 perc volt az érdemleges próbálkozás, a többi várakozás volt, ami ultra gáz. De nem csak ez a gáz, hanem az is, hogy eddig kb. 9 heroic item esett volna nekem, és 1db lett az enyém, az is csak +10 fury-t növelő 865ös... Tehát a 866os gearemhez egyelőre ennyi köze van a guildnek, közben meg fixen 250-310k között van a dps-em old war-os poti nélkül, épp ugye mennyit kell rohangálni a pályán (a simulátor ugye 2 old war potival van, és a rúnás buffal), és így egyelőre 4en nyomnak le, a nagyobb dh, 1 shadow priest, ill. bossfüggően 2 hunter, de azok épphogy (és ilvl-be mindegyik magasabb).
Szóval már a 4. hét jön, hogy raid lesz, a guild hozzájárulása közel 0, közben meg már ott vagyok a dps-ben a legjobbak között, és most várjam meg a bénákat, akik kis gearűek, besérülnek ha segíteni akarsz, és valszeg mire el is érik a szintet, vagy abbahagyják a játékot, vagy ellépnek máshova. Közben ugye rossz érzés lenne otthagyni őket, mert mégis csak az a sava-borsa a játéknak, mikor sok-sok szenvedés után sikerül leölni egy boss-t, de amikor látom, hogy a birkája kapja a debuffot és még ott agyal h most mit csináljon, közben már átkapok tőle 2 stack-et, na akkor az menjen a búsba, és ki tudja a többiek mennyire bénáztak közben, szörnyű., és közben látva a 850es szintűeket h miket csinálnak sima mythic-en mikor néha besegítek, hát no komment. Még youtube is luxus nekik komolyan, és ezekre várjak...

Tehát számomra elérkezett az idő, hogy vagy leállok, vagy felhúzom a priestemet 94ről mint ugye egyik legjobb ranged dps még kicsit más élmény is lenne, vagy keresek másik guildet, mert ugyan gearelődtem az elmúlt 3-4 hétben, de az mind a guild nélkül jött össze, és mostanra a 865+-os EM HC már nem tud sokat nyújtani, egyelőre nem esett, vagy nem én kaptam azt, ami ért is volna valamit. A trial of valor-ba még be se néztem, mert a lootok alapján látom, hogy kb. semmi sem esik a dh-nak, tehát csak EM Mythic hozhat előrelépést, erre pedig az elkövetkező 4 hétben biztosan nem látok esélyt, sőőőt, igazából a nagyobb ilvl-ű emberkék már szépen elpárologtak azóta, hogy ittvagyok, biztos ők is így éreztek. Most 866-on meg már kb. minek esik 865ös cucc, alig érne valamit, ha meg jobb lenne, biztos vmelyik másik dh benyúlja mint eddig.

Hab a tortán, hogy 19:30-22:30-ról átrakták a raidelést 20-23-igra úgy, hogy igazából már 22kor lépnem kéne aludni, viszont kevés guild tolja így, közben még dps-növelő legendarym sincs, tök gáz az egész. Ja és mythic+ runokra csak saját kulccsal tudok menni (mindenki 880+-os embereket akar, de nekem legalább 6+-től kéne az insta, oda meg már nem igazán hívnak be), legutóbb meg miért is ne alapon az egyik srác 2 perc után fogta magát és lelépett, hát rip key, pedig wipe sem volt.

Szóval tök jó a játék, eddig legjobb kieg szerintem, nincs is kedvem nagyon mással játszani, de elértem a guildem és az egyéni játékom kapacitását, és amit látok miket alkotnak és milyen hozzáállása van egyeseknek a dolgokhoz, hát ebből betonstabil vár lenne 😄

Twisting Nether-re tudnátok sorolni pár magyar guildet horda oldalon? Google-ban nem igazán találtam semmit. Körbenéznék, mégis mi a helyzet másoknál, mert ez most egy gyenge gyögdécselés a mostani guild részéről.
Myselor
végül magyar lett.jó lesz ez így kösz srácok 😊 akkor majd ha valaki tolja ragna hordába talizhatunk😊
jazzy
Szerintem mindegy már, nekem német, de csak mert régen tudtam recruit a frienddel tölteni. Most magyart csinálnék, bár állítólag angollal most olcsóbb mert alacsony a font, én nem vacakolnék vele.
Myselor
köszi akkor oda megyek amúgy milyen accountot érdemes csinálni?hungary vagy milyet?feltöltés miatt kérdezem vagy mindegy?
jazzy
Kicsit sok lett a szerintem <#idiota>
jazzy
Azért linkeltem mert hivatalos oldalon most 5 euro, szerintem annál nincs olcsóbb. Szerintem a ragnaros horda az teljesen korrekt.
Myselor
oké köszi.black friday alkalmából akkor elmegyek megveszem .csak még szervert nemtudom hova menjek régebben ragnaroson voltam ott egész jó volt.arathort nem ismerem.nekem a fontos az hogy horda több legyen és sok pve guild magyar .akkor mit ajánlotok?
Myselor
srácok hülye kérdés de a battlechestben van 1 hónap gametime?
Fpocok
Nem semmi. Bár erre még sokat kell gyúrnod.

(nem én) lvl98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.11.26. 02:31:20

devlking
<#rolleyes>
TBTPumpa
A csávó egy élő legenda:

Persze, Legionig megy rendesen.
Hali, volna egy kérdésem!

Mivel, most akciósan 5€-ért beszerezhető a Battle Chest , arra gondoltam, hogy beszerzem. Viszont arra, volnék kíváncsi, hogy Legion nélkül is tudnék vele játszani a WOD-ig bezárólag, vagy mindenképp be kell szereznem?
Fpocok
Úgy néz ki a három guild, akik mitik helyat öltek, elvették a killt. Exploitoltak, mindhárman.

BoneDragon
De angolul, mert ez katasztrófa.

JaSoN HuNTeR
Tegyétek be ide, látnom kell.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Van másik is,mikor elhagyja a barátnője,mert összejön 1 orkkal ingame 😄 Aki igazából 1 dagadt pali.
JaSoN HuNTeR

WoW és a csajozás
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.22. 16:56:16

A DK valóban brutál erős ha jó kezekben van. Nemrég Normal Mythic bosson valami 880 körüli DK 650k-t tolt, míg én alig több, mint 300k-t. Az zavar engem is, hogy a Retri palák 90%-a nem tudja megfelelően használni a karakrerüket, és emiatt Mythic+ instákba a kutyának se kellek. Holyként tudok csak gearelődni, más karakter nem is nagyon érdekel. De most amit a Retri palákkal művel a Blizzard... szomorú. Megfordul minden nap a fejemben, hogy abba hagyom, unalmas az a napi WQ, ha gearelődni akarok, min. Myhtic 9-10-be kell menni (hiába, titanforgeddel már rég nem találkoztam), de mire összejön egy jó csapat, elindulunk, valakinek 5-10 perc múlva elege lesz a runból mert vagy túl béna a tank, vagy nincs elég AOE, vagy (főleg CoS esetén) nem törődik senki az addokkal és wipe van állandóan stb., és kilép. Pedig lemenne még ha nem is időn belül, de el van cseszve. Imádkozom, hogy valami szankciókat vezessen be a kilépegetőkre a Blizz, mert már nagyon divat lett a kilépkedés. De összegezve lassan nekem is az a véleményem, mint amit devlking a #161994 hozzászólásban leírt. Én napi 8 órát is tolom, igaz, megvan már 2 legendary, de engem nem az izgat. A nélkül is kitoltam HC bosson 320k HPS-t. Engem az zavar, hogy ekkora különbségek vannak a klassok közt, hiába szedek össze egy bandát 875-ösökből. Ma is jön Retri pala, 250-es átlag DPS, és kb ugyanolyan geares shamy 450k DPS átlag és a rekorder 650k körüli átlagot toló fire mage 881-es gearben. Miről beszélt a Blizz anno? Hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a balanszra? Vagyis úgy értették, jobban el akarták b@szni? Ha ez volt a terv sikerült! 7 éve tolom Palaként, ebből 6 éve Holy main. Soha nem kellett szégyenkeznem se Holyként se Retriként. De most a Retri Sehol nem van. Hiába gereltem magam 871-re 350-nél nem jön ki több egy bosson. De más Retrinek se sűrűn ugyanezen a gearen. Néztem Fatboss, Method Mythic kill videókat, a Retri pala 400k átlagot tolt, a fire Mage vagy SH Priest 500-550k... Sokat számít hogy mennyire kell mozgatni a boss-t, mert egy Mage csak lődözik, max kiáll tehénlepényből, de a Pala más meele DPS-hez hasonlóan meg rohangál, szal érthető ez is, de mégis hol van a Warrihoz és a DK-hoz képest? Sosem volt ekkora különbség anno. Lich King óta nem éreztem magam ilyen loosernek Retriként, hogy béna vagyok, és senkinek nem kellek. Értem én, hogy akkor menjek mindenhova Holyként. De ha egyszer szeretek Reribe nyomulni! már 7 éve. 😞 Más karakter nem érdekel, max ami van 103-as Hunterem: beszarás, hogy 350k-t is kitolok AoE-ben, bosson meg 170k... igaz, fel van gearelve szép lila cuccokba AH-ból. De akkor is 776 ilvl-en? Most olvastam Pio hozzászólását, remélem nem lesz az, mint a PTR-en terveznek. Kicsit lazulok most az MM Huntimmal, aztán majd meglátom, megszeretem-e annyira, hogy ha unom a Holyt akkor menjek DPS-elni Huntiként.
Igen, de ez pont összecseng azzal, amit írtam. Helya harc elég vastagon aoe harc az összes fázisában, MM hunter oda rettenetesen erős jelenleg, statisztika szerint topDPS, én is az vagyok vele a klánon belül azon a harcon (és még Ilgynothon, illetve a 4 sárkányon megfelelő leosztás mellett).

Odyn és Guarm viszont alapvetően single target harcok, ennek megfelelően a nerfek meg is tették a hatásukat és az MM hunter mindkettőn a ranglétra utolsó helyei közt található.

Igazából annyira lenerfelték az MM single targetet, hogy single targetre érdemes lenne BM-re váltani, ami szintén gyenge, de azért nem annyira, mint az MM.
Csakhogy BM-en mindhárom relicem furious swipes-t ad, mert az nagyon erős m+-ra, viszont single targetre semmit nem ér és ez elég nagy kiesés ahhoz, hogy maradjak single targeten amúgy vicc kategória MM specen.
Illetve a pet elég sok encounteren bugos sajnos... 😞

Ami igazán aggodalomra ad okot az az, hogy jelenleg a PTR alapján az MM hunter aoe-jét teljesen kinyírják a single targetét pedig még tovább nerfelik. De persze ez csak PTR, szóval annyira nem aggódok miatta, gondolom a megjelenésre kipofozzák azért.
Lehet rosszul tudom de Method mitik Helya killre 4 shadowpriestet es 3 mm huntert vitt magaval.
Fpocok
Az a baj velük, hogy bármikor mehetnek a kukába és akkor MINDENT BUKNÉK. HA lenne hivatalos...

jazzy
Nem mondom, hogy nem érdekelt volna egy vanilla szerver, de original kellett volna az én kis törékeny lelkemnek, a tört nem fekszik :/
Az a hóesés nem vanilla wowos effekt! Skandallum! 😄
Sajna a BM hunter jelenleg raidcontentben sosem lesz elől feltételezve, hogy azonos skillű játékosokból áll a raid. Egyszerűen rosszul van balanszolva. Cserébe M+-ra általában jó.
Az MM cserébe egész jó raidspec, bár a rengeteg nerf a launch óta megtette hatását, single target már az MM is a vicc kategóriába esik, de mivel nincs túl sok single target harc a tierben overall egész jó.
Ezt csak iderakom, ha nem megfelelő, akkor moderátor nyugodtan törölheti😊

Pio jol osszefoglalta a dolgot. Szemelyes tapasztalatom is ez volt, a srac nem csak aoeba verte a mezonyt mindig mindenhol hanem bossokon is. Viszont amit en irtam az pont kizarja azt amit te irtal vagyis a csavo eszmeletlen idot toltott gear tesztelessel, amint valami olyan cucc esett neki amit o jonak gondolt ment pocsolni training dummyra, orakat baszott el azzal hogy a buildjet es a gearjet folyamat igazitgatta nekem meg a tokom tele volt mar, hogy masrol se tudott beszelni olyankor csak hogy 44% feletti critnel hastre gyur mert onnan jon neki sok fury autoatackbol meg ilyenek :d
Te viszont azt irtad hogy nem sok idod van jatszani. Sima ugy.
A legendary temahoz annyit hogy 5 drb 110-es karihoz nekem 3 legendast sorsolt a rendszer, hunter mainemen van 2 abbol az egyik a healelgeto nadrag. Sokaig csak az az egy volt es nem is akart esni semmi mas hozza hiaba csinaltam meg az unlockot hogy kettot tudjak viselni. Minden alkalommal amikor elkentek a szamat partyba azzal vigasztaltam magam hogy azert nem tudok tobbet mert nincs rendes legendasom. Aztan egy Odyn try utan kellett menni klanos fiukat oltoztetni sima mitikbe es ott ahogy rohantunk at az instakon egyszer csak dobta a BM gyurut, paff. Igazad van abban hogy nem kicsit megdobta a teljesitmenyem eppen ezert mostmar meg zavarobb amikor nalam gyengebben gearezett jatekosok jobban teljesitenek :d
Szoval a legendas nem minden, teny hogy adott esetben jo kis lokest ad a karinak es igen ismerem az erzest amikor a klanba korulottem masoknak potyog meg a sarki szemeteskukabol is nekem meg locitrom, dehat ezzel van tele a net hogy mennyi a frusztralt jatekos akinek nem akarja adni a jatek a legendas zsakmanyt.
M+-ban az aoe a lényeg. Pontosabban az overall damage, ami főleg aoe-ből jön össze, mert az idő nagyja általában trashelés.
Igaz +15-öt még nem csináltam, de +10 fölöttit már bőven és a DH rendkívül erős overall damage-ben, szóval egy nagyon erős M+ DPS.
1-2 olyan insta van, ahol olyan némelyik boss, hogy tyrannical esetén (m+10-es affix, a bossok kapnak plusz HPt és sebzést) egy kicsit single targetesítjük a talentjeinket, de alapvetően mindig full aoe-re gyúr mindenki.
Alapvető bajok vannak az m+ DPS balance-al, két azonos képességű játékos között akár 40-50% különbség is lehet classtól, spectől és legendaryktól függően, de ez sajnos már régen challenge mode-ban is így volt, igaz azért nem ennyire szélsőségesen. De a lényeg, hogy a DH az azért összességében a jobbik végén van a történetnek, warcraftlogsra nézve az összes spec közül (24) az ötödik helyen van overall m+10-re.

Raid kapcsán ha megnézek egy emerald nightmare statisztikát a DH azon kevés DPS-ek egyike, aki nagyjából minden bosson a specek erősebbik felébe tartozik (kivéve talán Cenarius). Nem kiemelkedő sehol, de mégis szinte minden bosson kompetitív, overall a 4. legerősebb DPS spec, a statisztikákban broken SH papot nem számolva tehát top3-ban van.

PvP-hez sajnos nem értek egyáltalán.

A legendary frusztráció persze érthető, nekem hunterrel kiesett 2 selfheal legendary, amiknek örülök, mert nagyon jó kis utility mindkettő, ugyanakkor egyértelmű, hogy a DPS elsőséget így el kell engedni, egyszerűen nem lehet versenyezni azokkal, akiknek ~+5-10% DPS-t jelentő legendaryjuk van esetleg 2 is.
devlking
M+ban aoera jó a dh, nem is azzal van a gond. Bossokon viszont elvérzik a többi class mellett.
Ez a fel rush+glaive dot dpselés nekem se tetszik, és nem úgy néz hogy változtatnának rajta köv peccsben...
Fpocok
"We'll be removing the AP earned from those who excessively abused this exploit."

VÉGRE!

Nem kotekedes csak szemelyes tapasztalat: a dh a legendas gyuru nelkul is boduletes dps-t tol ha erti a felhasznaloja a mikentjet. Leszogezem en nem ertem, nekem el is ment a kedvem tole, parkolo palyan van a kari hetek ota. Viszont ott van a dh haver aki nagyon jol tolja vele es neki nem volt legendas gyuruje hozza, de allandoan baszta a rezet hogy akkor most crit/haste most meg crit/mastery mikor mibol jon neki a fury. Emlekszem hogy kirohogott mikor mondtam hogy vannak a guide-ok azt mondta kenjem a hajamra majd o kiprobalja neki mi mukodik es a dolgok ot igazoltak.
Kesobb lett legendasa is talan a 3iknal tart, bracer, gyuru es waist ha jol emlekszem ebben a sorrendben, de mire az elso legendas kiesett mar tul voltunk m+7en, o mar mitik raidbe kerte felvetelet es meg is kapta stb lenyeg a lenyeg biztos segit az a legendas de nem(csak) azon mulik.
Nekem a jelenlegi momentum buffos pattogos dh nagyon nem jon be, ha majd 7.2be atvarialjak akkor ranezek megint de az meg a jovo zeneje. Arra viszont emlekszem hogy a csavo kulon talentbuildet es gearsetupot hasznalt ha aoe vagy ha single target szerepkorbe akart jatszani. Egy ideje mar nem toljuk egyutt en maganeleti dolgok miatt lemaradtam, altozni kezdtem ilyesmik, o meg gondolom azota is elvonalba tolja.
devlking
De igen. Pont ez a probléma dhval pvpben (meg pveben ha nincs leg ring), hogy fury generate egy rakás szar a ring nélkül (és így a single target dps jó esetben eléri a tankét. tiszta classic lock feeling).
Nem kötekedni akarok, de nem úgy van, hogy pvp-ben a legendaryk ki vannak kapcsolva? Mármint instanced pvp-ben (BG, aréna).
devlking
Casualként nem érek rá ilyenekre. Lfr-t végig tolom, hátha esik legendary(nem). Normalból/hcból csak a warforge lenne upgrade, így nincs értelme.
És raidelni annyira nem szórakoztató, ha a lista végén kullog az ember, mert nem nyert a legendary lottón.
En nem ertek hozza, tenyleg, de a "nemraidelek" es a "nincsmitcsinálni" kozott nincs ellentmondas?

fun is fun and done is done