166745
  • WiLDoR
    feral.
    60 alatt "xyz of the monkey" cuccokba öltözz fel + rugó cuccok (agility-t + stamina-t adjon, ez a kettő a lényeg) is tökéletesek feral macska spechez, outland-től meg választhatsz, mehetsz balance-al is, mert sok a spelldmg-es leather cumó (de én pl. feral-lal szinteztem anno a dudut 70-ig)
  • bodesz
    balance cloth cuccok miatt talán de ferallal sztem még mindig gyorsabb.
  • t0ma
    gyakorlott emberkektol kerdeznem, hogy egy most indulo druidanak a balance vagy a feral ag van jobban `kitaposva` gear ugyileg? (AH vagy kveszt rewardok teren, esetleg insta is). soloban menne a tema, de nemtom hogy mi legyen a build.
    egy par oraja nezegetem a talent buildeket ajanlo oldalakat, de erre valahogy nem kapok valaszt.
  • Tatyla
    explorerel meg tudod nyitni....
  • Narxis
    A szemét. :)
  • Attila1234
    Nem kell pánikba esni. Már megnéztük az oldal kódját és nincs benne vírus. Ez a szöveg meg azért jelenik meg, mert valaki felnyomott minket a Google-nál. Most intézkedünk, hogy leszedjenek minket a "fekete listáról".
  • cikasz
    ezt irta ki nekem a frostshock-ra amikro ráakartam lépni :

Bejelentett támadó webhely!

A(z) www.blackravens.net címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.

A támadó webhelyek megpróbálnak olyan programokat telepíteni, amelyek személyes adatokat lopnak el, a számítógépet mások megtámadására használják, vagy károsítják a rendszert.

Egyes támadó webhelyek szándékosan terjesztenek ártó szoftvereket, de sok olyan van, amelyet a tulajdonosa tudta vagy engedélye nélkül használnak ilyen célra.
  • PJack
    :DDDDDDDDDDDd
  • PiszkosFred
    Tok mind1, ugyis dobod el par napon belul ha 70re ersz. Normal instakban a sima sporeggaros repu shield is boven eleg. Honorert 60as shieldet venni meg, hat ha adnak erte achievement pontot, akkor oke, egyebkent total ertelmetlen.
  • Ventura82
    Üdv!

Azt kérdezném tőletek, hogy tankolni szerintetek melyik a jobb pajzs?
    Ez vagy ez ?
  • isi
    WoW account eladó, 3 70es kari pár darab 60hoz közeli karival illetve 2 darab twink karival. A mage 4/8 T6 illetve SWP trash loottal, raven lorddal, 1000Gvel normal flying mounttal és plusszba pvp gearrel és rengeteg cuccal ami a bankba van többnyire vmiféle epix cuccok.
    Wortup - LVL 70 UD mage
    ennek a druidának van healing t4-es + TK gearje, illetve T4-es tank gearje is a bank tele alkemis cuccokal több mint 1000G vel.
    Göndör - LVL 70 Tauren Druid
    a 3. 70-es egy Dranei shaman kara geared, az ally BS oldalon, több mint 2000G-vel, healing gearje is van + rare mountja BRDből.
    Dranei shaman
    több info privát üziben
  • kisvihar
    Hello
    A kérdésem: a vendoroknál milyen idöközönként frissülnek a receptek?
  • Magh
    Ha tönkre nem is vágta, azért nem a WoW csúcsa. Persze ez szubjektív, de szerintem a lore-t ismerők, warcraft veteránok többségének a WotLK olyan, mint egy falat kenyér.
  • mousee
    Ízlések és pofonok, akkor sajna nem megyek eredeti wow-ra, megvárom a Runes of Magic-et :)

További kellemes fórumozást, és bocs a zaklatásért...
  • WiLDoR
    nincs ilyen és nem is lesz.
    minden server lvl70-es tartalommal (BC) fut jelenleg és 80-asra lesz upgradelve (wotlk), ahogy kijön a kieg.

de ettől függetlenül te maradhatsz a 60-as tartalom (alap wow) keretein belűl official servereken, csak egy idő után idegesítő lesz majd.

ha meg ez nem tetszik, akkor lehet maradni továbbra is a fos "törtszerókon".

(ps.: amúgy meg a BC egyáltalán nem vágta tönkre a game hangulatát, csak szimplán más feeling...szerintem.)
  • mousee
    Üdv!!

Én idáig tört szervereken játszottam (meg ismerős accján origin-en), de nagyon elegem van belőlük, ezért szeretnék (későbbiekben) egy eredeti wow szerverre felmenni. Viszont szerintem a bc tönkrevágta az egész játék hangulatát, szóval szeretnék egy olyan szervert keresni, ahol a maximum szint a lvl60, és nincsenek 70esek, később pedig nem lesznek 80asok :)

Létezik ilyen?
    Válaszokat előre is köszi
  • Lacee
    Hunter Timers

esetleg a Forte, ez egy moduláris mérőaddon
  • the elder
    Hali
    Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan addon, ami mutatja, hogy a lerakott csapdák mennyi időnél járnak, és ha be van csapdázva valaki, az meddig van még bent a csapdában.
    A válaszokat előre is köszi
  • voloume
    az hogy ptr-en nincsenek frissitve a dolgok az szerintem nem azt jelenti, hogy káosz lesz vagy valami. Mivel nem kötelesek mindent publikusan tesztelni és ezzel én nagyon eggyet is értek!
  • TVelvet
    Jöhetne már az November 13.-a.
  • Dr DeViLKiNG
    WF totem 20% talentelve, de amúgy igen. (de dk amúgy is megoldja azt a 20% +hastet saját talentből)
  • k O T T A
    ergo unholy presence meg haste totem az 15+24% haste ha dk vagyok? az így jólenne
  • voloume
    szentem holy pala
  • Magh
    Persze az kizárt.
  • kakadara
    WoTLK-ban Arenaba mek lenne a jobb felalas Warrior Rougo es ez a kerdes HolyPala vagy Restoshaman?
  • Dr DeViLKiNG
    De akkor sem jövőhéten :)
  • Magh
    Azért kieg előtt 1 hónappal illene frissíteni, ami 3 hét. Ha azt nézem, milyen tempóban dolgoznak a PTR-en és a bétán, ezt egyáltalán nem is tartom kizártnak. Így is káosz lesz, de kit érdekel?
  • ShaiHulud
    nem stackelnek a buffok amik partyra/raidre szolnak (csak a nagyobb ervenyesul), de ami csak sajat magadra hatna az stackel a tobbiek raidre/partyra hatojaval. pl shadow weaving shadowpapoknak stackel a coe, vel de pl lock mar nem kapja meg a shadow weavinget.
  • k O T T A
    egy kérdés
    köv patch után haste totem retri aura stackel vagy a nagyobb buff elnyomja a kissebbet?
    warrior rampage meg feral druid 5%critje stackel?
    plusz kiegben elvileg dk aurája is hastes lesz unholy presence az is stackel majd?
  • TVelvet
    a peted kap 20% dmgup-ot ha 20 yardnal meszebb van
  • AnarchoiD
    ilyenre szukseg lesz, ptr-en lattam, van olyan talent huntinal, ha kimaxolod , 20yardnal tavolabb kapsz ovatos 20% damageupot ;)
  • TVelvet
    nein
  • maniac001
    Létezik olyan addon ami a target pontos távolságát mutatja? csak olyat találtam ami úgy jelzi hogy pl. 8-25 yard. nekem pontos érték kéne.
  • Davidus
    le is lehet majd tőlük tölteni. BChez is adtak torrentet és max sebességgel jött
  • TVelvet
    Davidus gondolkoztál már rajta, ha a gemersloot-ról megveszed a cd-key-t akkor honnan lesz meg a game ?
  • Dr DeViLKiNG
    Ez biztos hogy nem fog megtörténni jelenlegi állás mellett.
  • Davidus
    én nem hallottam de jó lenne:P tény hogy most kevesebb mint 1 héten belül 2 peccs is jött szóval nem lazsálnak
  • AnarchoiD
    egyre tobb helyen hallom vissza , hogy a ptr-es 3.0.x -es pecset jovoheten vezetik be .. ennek vajon van valami alapja ? tud vki valamit ?
  • k O T T A
    kicsi és nem tud sétálni a földön ennyi bajom van vele:)
  • WiLDoR
    ezen már elfilóztam én is :)
    druidával lehetne jó kis kamikáze akciókat igy végrehajtani...