World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warden abban igazad van, hogy iszonyatosan ráálltak erre a rasszizmus üldözési dologra. Annyit még errõl, hogy majd ha kis hazánkban letesznek valamit az asztalra az ingyenélés és a napi szinten történõ bûnözés helyett, illetve máshol is lehet õket látni a napló meg a bûnügyi mûsorokon kívül akkor talán változik a véleményem.
na de /on
nyert ma a horda AV-n. Hmm..nem értem. valami történik...
Egy - nemzetiségi - csoport külsõ megjelenését belsõ - negatív - tulajdonságokkal társítottad. De rasszista, az neeem vagy! Vagy hülye, mert ennyit sem veszel észre. Válaszhatsz! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
"Don't buy this game if you are a fucking retard!"
Még véletlenül se vedd magadra.
De nem tudtam fizetni azta 3,5K-t
Pont ez a gond hogy minden olyan dologban rasszizmust vélnek felfedezni ahol nincs.valamelyik nap írta pont itt egy srác hogy a rappes kosaras viccet elnyomta generalon és bannolták.Az sem rasszizmus.Kis hazánkban meg tényleg a ló másik oldalára estünk át ezügyben.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Mindig megy LFG-n hogy "LFM (DONATER WARRIOR LVL 70 FOR HS)"
2 dolgot utálok a legjobban, az 1ik a rasszizmus a másik a kínaiak...
ಥ_ಥ
A gond a gerjesztett "védelem" ami minden kiszólásban rasszizmust vél felfedezni igaz ez kis hazánkra és ugy általában európára.
a függöség rossz dolog 😄
viszont az vicces ,hogy ha nem angolul vagy rasszista akkor nem sérted meg a "wow törvényt" 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kicsit komolyan veszik a srácok ezt a rasszizmus kérdést, európában vagyunk bakker...
sztem arra jó a tört hogy kilehessen próbálni limitek nélkül(limittel ott a trial) én 50ig húztam 1rugót kb vágtam pár kifejezést meg hogy mi mire kell proffokat elkezdtem vágni hogy mi mire jó stb és vettem 1 eredetit jó még akkoris noobként kezdtem de már alap Qkat vágtam legalább meg hogy mit kéne kezdeni magammal bár beletelet ígyis 1 kariba még jópár dologra rájöttem és csak a 2.70es karimmal jöttem rá milyen jó raidelni mert csak 2.karimmal lett jó guildem.de vmi apróságra jó a tört meg annak akinek alig van ideje.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Redrider
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
kaptam 24 órás felfüggesztés RASSZIZMUS miatt 😛 mert azt mondtam ,hogy nem szeretnék fekete börü warlock lennie durnholde-ban
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
ಥ_ಥ
kezdõ hunter kér segítséget!mit kell beírjak pontosan a macroba hogy
hunters mark-al egyidõben a pet is támadni kezdjen?lehet ilyet?
szívesen fogadok még pár macros tanácsot mit ajánlotok.
jöhet pm-be is .köszz. és üdv.