World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Screenshots or it didn't happen

Tutira érti, te magyarázod itt szakszavakkal. csak mondott valamit amirõl úgy gondolta megértik. Egy poénhoz ne kelljen már martin luther kinget olvasni hogy megértsd.

Warden abban igazad van, hogy iszonyatosan ráálltak erre a rasszizmus üldözési dologra. Annyit még errõl, hogy majd ha kis hazánkban letesznek valamit az asztalra az ingyenélés és a napi szinten történõ bûnözés helyett, illetve máshol is lehet õket látni a napló meg a bûnügyi mûsorokon kívül akkor talán változik a véleményem.

na de /on
nyert ma a horda AV-n. Hmm..nem értem. valami történik...
sector512
Azért a "rich" kicsit erõs... 😊

PSN: s3ctorHU

rá volt írva hogy kötelezõ havidíj van, és ha lett volna eszed meg is nézed hogy mennyi...

picket
Te érted a rasszizmus fogalmát?
Egy - nemzetiségi - csoport külsõ megjelenését belsõ - negatív - tulajdonságokkal társítottad. De rasszista, az neeem vagy! Vagy hülye, mert ennyit sem veszel észre. Válaszhatsz! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
No buy game if no speak english!

&#3237;_&#3237;

s0n1c
Sztem meg inkább ezt kéne ráírni:

"Don't buy this game if you are a fucking retard!"

Még véletlenül se vedd magadra.
Narxis
Én szoktam rakni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azért téleg ráírhatnák a dobozra, hogy : "Don't buy this game if you not rich."
Kül, én eredetiben vettem meg a wow-ot.
De nem tudtam fizetni azta 3,5K-t
Semmi köze a rasszizmushoz az általam elejtett beszólás.Az csak arra vonatkozott hogy egy mage sem képes lerakni egy asztalt av elött.Írhattam volna skótot vagy harpagont de nem biztos hogy azt megértik.Ezt megértették.Biztos borzasztó lehet a mágusoknak egésznap azt hallgatni hogy refreshment table pls de ugyanolyan velejárója egy av-nek mint ahogy a lockok leteszik a hs kutat vagy a paladinok körbebuffolnak mindenkit.Raiden sem lehet elsunynogni a buffolást vagy a raid segítõ dolgok letételét.AV is egy raid csak ott random emberekkel játszol.

Pont ez a gond hogy minden olyan dologban rasszizmust vélnek felfedezni ahol nincs.valamelyik nap írta pont itt egy srác hogy a rappes kosaras viccet elnyomta generalon és bannolták.Az sem rasszizmus.Kis hazánkban meg tényleg a ló másik oldalára estünk át ezügyben.
Nekem miért nincsenek ilyen guild társaim... Esetleg ha tudsz még ilyeneket költözök át oda.<#dumcsi>Heti 500eu nem olyan rossz játékkal...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Te is thx 😊
Nincs DC? Jesszus nekünk ha benragad a kari 2 havonta 1x és nincs DC majd megõrülünk.Az a jó ha óránként van 1 DC legalább a laggot lebassza ha vannak 3K-n a szerveren.
Kül, azon a szerón is vannak pénzes mukik akiket utálunk 😛
Mindig megy LFG-n hogy "LFM (DONATER WARRIOR LVL 70 FOR HS)"
Én minden BG-be ha beírok közösba a végére a mondatoknak odaírom, hogy n00bs. Volt már olyan magyar aki üzent, hogy ezt nem kellene én meg visszaüzentem, hogy ne szóljá be n00b!<#nyes>

Én is tört szerveren játszok, nekem sajnos nincs pénzem a retailra.
Maradjunk inkább a törtszerver témánál<#idiota>

Ahogy Benny Hill mondta:
2 dolgot utálok a legjobban, az 1ik a rasszizmus a másik a kínaiak...

sector512
Az ilyen emberek viszik igazán elõre a világot, grat...

PSN: s3ctorHU

Tafaya
Elõbb transfereld, mert ha meglátja bárki, hogy hordásként tolod a Rampage bg-ben egy fillért se adnak érte.

Úgy hallottam a zsidók sem szeretik a megkülönböztetést.

picket
Ha így gondolkozol, akkor miért a mage-ek orrméretét firtatod? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Miért ne lennének azok?A bõrszín-vallás-egyébb társadalmi csoporthoz való tartozás miatt lenézni vagy elitélni valakit iszonyat baromság és remélem nem gondoltad komolyan mert nem egy idióta alaknak ismertelek meg.

A gond a gerjesztett "védelem" ami minden kiszólásban rasszizmust vél felfedezni igaz ez kis hazánkra és ugy általában európára.
Unknow
Én csak azt találnám viccesnek ha az egyik feka a másiknak köszönne mondjuk trade channelbe,hogy "Yo nigga". Aztán az irl feka srácokat bannolják rasszizmusért. Erre fel meg õk perelnének,hogy rasszista a blizzard mert,hogy bannolták õket mert négerek XD
Annyira szánalmas ez a rasszizmussal vádolás dolog. Szerintem a fekák tényleg nem emberek.
shaime01
azért vigyáz az ilyenel én mostantól ha anyázok is magyarul fogok aztán forditsa le ha akarja😛

Minap av elött a barlangban az any mage big nose -ért kaptam 24 órát.Pedíg ebben semmi rasszista nincs majd skóttal is kipróbálom hátha arra nem gerjednek.
Minden szabálysértés csak addig jó amíg nem tudnak róla azok akiknek nem kéne. Ezt a késõbbiekben majd fogod érezni a gyorshajtások és a tilosban parkolások után...

shaime01
mindenestre levettem a polcrol a jó öreg Fablet és elkezdtem ujra végigjátszani <#szeret>

a függöség rossz dolog 😄

shaime01
yep. legalábbis az e-mailben ezt irták ^^
viszont az vicces ,hogy ha nem angolul vagy rasszista akkor nem sérted meg a "wow törvényt" 😊

Lazarus
Azért ne essünk túlzásba, dohány ültetvényt is öntözhettek.
Lehet mert nem esett jól nekik, hogy egy kevéske ideig a gyapotszedésen kívül más joguk nem nagyon volt? És ez csak a bõrszín miatt volt?

Nem fogják érteni a hasonlatod. Szörnyû, de 10-bõl 9 wowos antisportember, ha azt mondod nekik labda, egybõl a fireballra asszociálnak. 😄

Lacee
ha kicsit szõrösszívûek, ezt lehet úgy értelmezni hogy "az ocsmány feketék nem is rendes emberek"...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

shaime01
"picit" elvileg 2 rasszizmust miatti suspend miatt lezárják az accot.. komolyan nem értem mi olyan rasszita dolog abban ,hogy "hope i get a NORMAL human skin , not an ugly black" ezért kaptam felfüggesztést.. lehet a druida aki reportolt a szivére vette a dolgot.. nem nagy ügy végülis legalább ezt is megéltem és holnap élek egy kis real life-t lehet jot is fog tenni <#idiota>

én is aggódtam kicsit tegnap, raid közben ts-en azt mondta valaki, hogy Stevie Wonder nehezen festene világos jövõképet elénk, vagy valami ilyesmi, és már vártam a banhammert, ki tudja, lehet mindenhol ott vannak, és mindenkire lesújtanak ><
kicsit komolyan veszik a srácok ezt a rasszizmus kérdést, európában vagyunk bakker...

bodesz
a törtös témához visszatérve
sztem arra jó a tört hogy kilehessen próbálni limitek nélkül(limittel ott a trial) én 50ig húztam 1rugót kb vágtam pár kifejezést meg hogy mi mire kell proffokat elkezdtem vágni hogy mi mire jó stb és vettem 1 eredetit jó még akkoris noobként kezdtem de már alap Qkat vágtam legalább meg hogy mit kéne kezdeni magammal bár beletelet ígyis 1 kariba még jópár dologra rájöttem és csak a 2.70es karimmal jöttem rá milyen jó raidelni mert csak 2.karimmal lett jó guildem.de vmi apróságra jó a tört meg annak akinek alig van ideje.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ColdFire
nah, Dwarf Hunter, lv7
Redrider

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Botond
Najó, MH meg BT neutral. -.-
Botond
Sold. -.- Majdnem full s3, és minden bc repu exalted. Csak transzferelnie kell meg átneveznie. -.- Már ha hordás druidról beszélünk. -.-
shaime01
nah örülhetek 😊

kaptam 24 órás felfüggesztés RASSZIZMUS miatt 😛 mert azt mondtam ,hogy nem szeretnék fekete börü warlock lennie durnholde-ban

eu oldalon probald

AnarchoiD
van egy nagyon egyszeru pelda erre : a foci, ki ne focizott volna kozulunk ? 😊 a tort szerver az a grund a hazak mogott, a rendes szerver pedig a stadion ... mind2 nek megvan a varazsa, de ha stadionban focizol es arra allsz ra, a grundra kimenven csak ennyit mondasz : "mi ez a kis Sz*r ? 😊 " ha pedig a grundrol nezel be a stadionba, akkor allad a padlon, es rajossz hogy ugy nehezebb a jatek (nagyobb palya, tobb rohangaszas)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

tsarffi
Máshol más gépén is próbáltam belépni és nemment plz segíccsetek<#confused>

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

tsarffi
Cs all! Lenne egy kis problémám: manage accountba nemtok belépni, milehet az oka segítsetek mert nemszeretném hogy lejárjon az accom. Az accot és a passot tudom de nem akar belépni😞 ezt írja ki: Sorry, you entered an invalid username or password. Please try again. A játékba belép de az manage accont ba nem<#conf><#conf><#conf>

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

picket
Innen sokat tanulhatsz.

Amúgy:

/cast Hunter’s Mark
/petattack

&#3237;_&#3237;

Guest
/cast Hunter's Mark
/petattack
üdv
kezdõ hunter kér segítséget!mit kell beírjak pontosan a macroba hogy
hunters mark-al egyidõben a pet is támadni kezdjen?lehet ilyet?
szívesen fogadok még pár macros tanácsot mit ajánlotok.
jöhet pm-be is .köszz. és üdv.
capaszabi
/signed