World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Druidával nem kaptam semmit,bár a druida még csak 106.És őszintén szólva imádom a druida class hall-t,de sosem találok meg benne semmit.<#nyes>

Elvileg megnyitod adventure guideot odalapozol suramar questlinehoz es aktivalod a questet, ha kitorolted volna. Adventure guideba bal oldalon van az ajanlott content de lent van a ket nyilacska mivel lapozhatod jobbra/balra ott kikeresed suramart es meglatod.
Passzolom utálom suramar-t.Nem nagyon szoktam foglalkozni a küldijeivel.Huntival még csináltam ott egy rahedli küldit,de Dh-val csak.WQ-t.

Erre nem tudnátok? Már órák óta cseszelődök ezzel.. :/

https://www.twitch.tv/sp1gu

AK lvl 15ig instant. Hogy az altokkal könnyebb legyen.
Dalaranból mentem garrisonba és szokás szerint lefagyott a játék.<#hehe>

Már kezdtem örülni, hogy na... végre javították a betöltési időt. Aztán amikor már 5 perce töltötte Dalaran-t....... 😊

Én is felugrottam,a karim kapott 7 artifact research notes-t meg 6x500 vackot a class hall-ba.<#fejvakaras>
Csak nem tudom mire fel.De amúgy tök jó.

Gyorsan becsekkoltam patch utan, hat Bm mint olyan mostmar tenyleg a beka segge alatt, aoe-ban meg ugy ahogy megmaradtam de a single target damagem azt elvitte a reszfaszu bagoly... halistennek a dh-k mostmar nyugodtan recskazhatnak ahogy nezem nekik lesz most jo vilag igazan. Sacc per kb olyan 100k+ elonyuk van vagy pedig en vagyok a vilagon a legpechesebb es kifogtam random hc meg lfrbe is az osszes nalamnal jobban/mitik gearelt jatekost igy kora hajnalban.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.01.11. 06:14:48
Nagyon elakadtam a storyline-ban. :/ Lehet "véletlen" kitöröltem a questet.. Suramar 1/11 és a The Waning Crescent-nél. Fogalmam sincs, hogy merre van a quest adó. Rákerestem guglin és videókat is néztem de semmi. Nem ott van ez a valaki, aki adná. Tudnátok segíteni?
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.01.11. 02:05:55

Fpocok
Nice! (nem az enyém a kép)

Parasite Eve 2, best game EVER!

http://www.wowhead.com/news=259071/official-patch-notes-for-world-of-warcraft-7-1-5
Caliph
a régi szép idők 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A cc-t még LK-ig értették meg az átlag játékosok, azóta kikopott ez a tudás belőlük, mert minden lenyomható volt normalon és nehezebb szinten is kis felszerelés gyűjtögetéssel és izmozással. A leírásod emlékeztetett a vanila instázásokra.

Ok, akkor a healer bari, a wari meg root/trap, első a mage, második a rugó, aztán a wari, majd a healer. Mehet! Csitt csatt bim bum... KI ÜTÖTTE KI MÁR MEGINT AZT A HÜLYE BIRKÁT???? %!+/"!%/!%!!!!!! NOOOORMÁIS?!?!?!? <#conf><#boxer>
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.01.10. 08:47:48

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Szerintem az egy nagy parasztvakitas, mert Bmkent nem kapom vissza az explosive trapot, az marad survival only.
A cc az meg kb az elso amit kiutnek meg m+10en is. Utoljara Halls of cancer ize Valor +10, ugye az elso komoly pack a sarkany a 2 caster meg nehany melee, mondom pull elott a tanknak hogy lehet kellene cc a casterekre monk es saman meg is oldotta volna de okos volt a wari tank mert azonnal lecharge-olta a cc-zet mobokat es kitartoan utogette oket azutan is hogy folyamatosan probaltak oket ujra cc-zni, mondanom se kell 5ik visszafutasnal a healer egyszeruen kilepett pedig weekly chest runkent volt meghirdetve. Ennyit a csapdakrol.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.01.10. 00:19:33
Hunti csapdákra kíváncsi vagyok.
Az előbb akkora eszement baromságot csináltam.
Küldiben ki kell nyírni egy undit és elvenni tőle egy itemet,én meg poénból úgy öltem meg hogy mikor low volt hp-ja typhoon-al belöktem a szakadékba.Utána esett le hogy hoppá most hogy is fogom lootolni.<#vigyor>
Meg kellett várni mire újra spawnol.<#hehe>

Még épkézláb patch note sincs, szerintem ahogy elkezdtek gyűlni a játékosbázis hiszti viharfelhői úgy csapott át eszement kapkodásba az egész fejlesztés. Pont, ahogy megjósoltam, de most lusta vagyok visszakeresni a hónapokkal ezelőtti postomat, ami tökéletesen leírta azt, amit most látunk. 😊
Már most biztosra venném, hogy tele lesz bugokkal a patch, de azért a komolyabbakat várhatóan insta nyitásig kijavítják. Talán óriási bugok azért nem lesznek, mert effektív új kontent tudtommal nem lesz túl sok.
Igen tudom,kaptam egy vacak botot azzal nyomjam őket homlokon.<#hehe>
Szépen használom is rajtuk,erre padlót fognak és visszamásznak a földbe,de nem számolja.
Csináltam én már ezt másik karival is,de akkor számolta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 20:03:14

Ha jól sejtem, melyik questre gondolsz, nem leölni kell őket, hanem use-olni egy itemet.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Remélem 7.1.5 után a Bnetről indított WoW nem vágja haza a windózt.<#hehe>
Már nem is merem elindítani bnetről.
Azt hiszem találtam egy bugos küldit Stormheim-en.
Küldi tárgyal kéne 8 szellem csóringert hazavágni a teremtőjéhez.
Meg is csinálom de nem számolja a küldi.

Remélem 7.1.5-ben fixálják ezt a lassú betöltéseket...

sziasztok, eladó World of Warcraft társasjátékot keresek, magyar vagy angol verziót, ha valaki véletlenül tudna valahol, vagy esetleg van valakinek eladó ossza meg velem légyszi 😊 jofogas.hu -n van 2 hirdetve de egyik hirdető sem reagál. a magyar internetet amennyire tudtam feltúrtam, angol ebay német ebayt amazont is, de nem igazán vannak, 200-300 euró/fontot meg azért nem adnék érte

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Myselor
nem ezek a nagy érveim 😄 alapból a hordát szeretem minden szempontból és ott tetszenek a fajok de különösen a blood elf ugye mindig azzal játszom😊
Fpocok
11 év után végre van cipőszerűség a patámon <#gonosz1>

picket
Az nagy érv a horda mellett, hogy tudod mi hol van -.-'
"blood elf buzi vagyok" - rossz szórend <#idiota>

Amúgy:

&#3237;_&#3237;

Nekem most 13 allys karim van.
Kettő 110 egy 102 többi 50-60.
De vadiúj acc.
Törpe hunti örök kedvenc.De ember és elf is van meg 2 dreaenei 2 panda 2 gnome.

Roszkor kerdezed, illetve nem jo az idozites mert a jelenlegi momentum buildes havoc dh nem igy fog mukodni amint kijon vegre a 7.1.5, ami elvileg meg januar 17 elott kellene megerkezzen a Nighthold raid elott. De ha megis erdekel az hogy eddig hogy mukodott akkor icy-veins guide az eleg jo

UI: amennyire ertettem a ptr forumok leirasaibol, a blizzardnak nem tetszik hogy vannak a top skiles momentum dh-k kevesen es a tengernyi benazo akinek nem megy az ugrabugra ezert felhuzta a nemezis talentet hogy alternativ jatekmodkent funkcionaljon a momentum build elleneben.
En is a tengernyi benazok kozott tartom magamat szamon.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.01.05. 14:36:19
+

Vanilla óta tolom
11db allis karim van (1db lvl11, a többi 110 és 100)
1db hordás kari (lvl100, blood elf lock)

Hordát nem kifejezetten szeretem, mert lore szempontból az UD-k szerintem nagyon gagyin vannak ott. Meg persze főleg Night Elf és Human párti vagyok.
Myselor
hát igen kinek mi 😄 egyszer fejlődtem fel egy csaj barátommal alliba de annyira idegen az egész.azt se tudom mi hol van merre fejlődjek jól.horda nekem a jó 😄 ezért is van két oldal ugye ízlés kérdése.blood elf buzi vagyok csak olyan karim van.most egy pala és egy demon hunter. aztán egy maget vagy huntert akarok még felhúzni 😄
Én is így vagyok vele.<#hehe>
Már vanilla óta csak az alli.
Tauren karim volt,régen,mikor a haverok hordáztak,de az még az első accomon volt,azt már elfelejtettem.<#vigyor>
Sok év kihagyás után új accountot kezdtem.rengeteg dolog tök idegen nekem,utolsó kieg amibe belekóstoltam az a cataclysm volt,nagyon rég.De abba is csak épp hogy bele lestem.

Myselor
fúj alis kutya. xd nem amúgy.de nemtudok alliban játszani egyszerűen horde only vagyok amióta wow létezik 😄
Aki kitalálta ezt a karakter kinézetet jól be lehetett lőve 😄

Megoldottam végre,át talentoltam a karit Guardian-ra majd vissza balance-ra és tudok repkedni végre.<#nyes>
Vicces ahogy csapkod a szárnyaival.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.05. 11:59:18

Nem csirke,szarvas bagoly izé.<#vigyor>

Csirkébe kell lenned és zuhanás közben aktiválnia a skill. Így elméletileg el kéne kezdeni verdesnie. Ja és a skill frissítésről se feledkezz meg a lejárta előtt, mert ugyancsak pofára esés lesz a vége 😊 Végül, pár dolog megszakítja a skill, arra figyelni kell (Pl. e faágak előszeretettel).

jazzy
de csirke forma, vagy glyphelt átlátszó human forma?
Egyébként tegnap este megvolt az első insta is vele,vagyis egyből 3,de 3 instából jött 1 cucc.<#buck>
Viszont az utolsónál egy fura dolog történt,az utolsó boss lecsapásánál elő ugrott egy Diablo 3-as Treasure Goblin,csak a bibi az volt hogy a többiek szartak rá egyedül én próbáltam kinyírni de elpucolt a kis genyó.De valami boss szerűség volt.Eszement sok hp-ja volt.

Nekem nem megy.
Felmásztam magas helyre és leugráltam a tóba.Moonkin form aktív volt de mindig you cant duma.Viszont tóba esve nem haltam meg.

Az fura, mivel rengetegszer ugráltam le vele onnan levágandó a napi küldetésekhez az utat.

Na azt majd megpróbálom.
Lenne egy kérdésem viszont,hátha tudjátok a választ.
A druidomat felhúztam 100-as szintre,megvan az artifact fegyója és már jártam emerald dreamben is ami eszement jó,megvettem neki az összes dudu spellt amit lehetett a vendornál,az egyik a Flap skill,ha jól értem Moonkin formban a dudumnak nem kéne lezúgnia mint egy retkes kő hanem szépen le siklana,gondoltam kipróbálom,Thunder Totem tetejéről leugrottam moonkin formban,erre zakóztam egy marha nagyot mert nem csinált a skill semmit,csak ki írta hogy you can't do that yet.

Tudnátok ajánlani egy friss 110-es havoc DH PVE talent/artifact weapon út/ cucc priority buildet? Sokfélét találtam de mindegyik mást ír..
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.01.04. 18:38:39

Igen az már megvolt. Megpróbálom a launcher nélküli cuccot.

Akinek sok a töltési idő, próbálja ki, hogy nem indítja el a launchert, hanem egyből wow.exe-t nyitja meg. Haveromnak segített, azt mondja, érezhetően csökkent a töltési ideje.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

Myselor
én nálam is undorítóan sokáig tölt dalaran. a többivel nincs bajom😊
Fpocok
Kikapcsoltad streaminget? azt szokták írni.

Valami bibi van a 7.1-el. Állítólag rajta van az ügyön a blizz.

Múltkoriban nekem is volt egy Wow error vagy mi a bánat,vagy félóráig javította magát a wow és azóta lassú a betöltés,Dalaran vagy 1 perc mire betölt.Sőt ha Garrisonba megyek néha ki is fagy.Máskor meg ha nyomok HS-t dalaranba akkor egyből betölt,fogalmam sincs miért csinálja.

Elég sok ideig tart a loading screen. Azért ssd nehogymár...
Láttam, hogy sokaknak ez a gondja és nem nagyon találtam rá megoldás.
Van rá valami megoldás? Cache mappa törölve.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."