166745
  • kisvihar
    1. igen elég
    2.gamecard :2 hónap ár 7800-9000 ft-ig változo
    havonta bankártyás utalás 3200-3800 ft-g Ft/EU árfolyamtol függöen
    3-Arathor PVe
  • Tafaya
    Miért? Lehet a Rampage-nél rosszabb?
  • [HUN]Crassus
    vaalki aki tapasztaltabb Dk ügyben: Unholy ágon van egy talent ami az AP után ad spell sebzést...namármost:P a képességek/plague strike,icy touch stb. stb./ azok spellek? vagy speckó ütések? van értelme azt kitalentelni?,mert momentán lvl60 "0" a spell power-e a karinak...
  • [HUN]Crassus
    5 percenként lekapcsolják a szervereket....
  • Botond #132490
    ohnoes!
  • isi
    nincs ragna:S
  • Jim79
    Sziasztok!

Kérdéseim a következők:
    1. Gondolgozom a WoW megvételén, de nincs "kedvem" egyben 20k kifizetni, elég, ha csak az alapot veszem meg..., amivel elvagyok lvl58ig, utána a BC és végül a LK.?
    2. Milyen fizetési megoldások vannak? Ár és időtartam érdekelne.
    3. Főleg magyar szerverek érdekelnének? Nevek?

A válaszokat előre is köszönöm.
  • zomgzerg
  • PiszkosFred
    Azert azzal a vindication bgg-vel en vigyaznek a helyedben, amelynek tagja a Shatt.Halls is :)
  • Warden
    A kieg első benyomásra tetszik.Jók lettek a garfikai újítások.Iszonyat tömeg van gondolom mindenhol nem csak az arathoron ezért kb 4 questet csináltam némi sorbaállásal.Az első négy insta nagyon könnyű a nerf eötti sima mgt szintjét sem éri el még az old kinngsdom sem pedig az elméletileg 74 es insta.A pókos szintén jópofa és vagy 15 perc se végigszaladni.A nexusos kimondott xp huzó insta a viking beütéses meg nagyon pofás.Holnapra talán oszlik a tömeg és lehet talán körbenézni, questelni ha nem akkor marad ez a bentlakás a kis instákban vagy 75 ös mobok grindelése.
  • cikasz
    www.carboniteaddon.com
    a q része ingyenes
  • Tafaya
    Hirtelen lett is ingyenes transfer sok realmen :) Nepa -> Shattered Halls, meggondolandó :)
  • B@lu
    ez voltam én:)
  • B@lu
    Köszi, megtörtént, nemsokára bent is vagyok a gémben:) 8 kor álltam be a sorba nepán...
  • flinta
    elvileg dinamikus. míg túl sokan vannak egy zónában, nem enged be többet. vagyis ahogy mozognak szét a népek a kezdőkről, javul a helyzet
  • Savmacska
    meddig lesznek korlátozva (locked) a szerverek ? elég szop*s igy
  • Botond #132478
    Mai győztes neptulon. 1712. is volt egyik guildtag a sorban...
  • Shortstop
    nem tudom lehet megint velem van a probléma de egy ekkora volumenű játék és a Blizard erre kicsit jobban fel lehetne készülve itt a 21. században. E
    lvileg modern kor vagy mi, de persze ez biztosan költségkímélőbb volt.

:peace:
  • Tatyla
    Cartographer helyett nem tudtok valami normálisabb térkép addont amin a quest helper is normálisan viselkedik?
  • aradi13
    köszi a segítséget
  • ShaiHulud
    nem, ott az alice van tobbsegben:P
  • PiszkosFred
    Direkt lezartak a nepesebb realmeket, megelozve a serverhalalokat. Igy igaz hogy sorban kell allnod, de legalabb nem halnak a serverek olyan surun. (vagy az jobb lenne, ha nincs sorbanallas, de 10 percenkent crash vagy restart?) Par nap, es ujra szep es jo lesz minden, csak lepje meg az elso hullam a 73-74eket es huzzon masik zonaba, onnantol ismet orom es bodotta'... Meg mindig jobb a helyzet mint a BCnel volt.
  • aradi13
    A csodaország az magyar szeró ugye? :Dakkor ott is ali van többségben mi? :D
  • ShaiHulud
    sziv kiralyno ;|
  • Soultrain
    Az igen... :)

• aradi13
    még egy kérdés:D mi legyek?Priest vagy pala én ezekre gondoltam de nemtom.
  • aradi13
    köszi mindenkinek :D, bár nekem 8 a nyelv angol vagy magyar mind a 2-t megértem:)
  • Shortstop
    havidíjjal nincs probléma de elvárod hogy pl.a telefonos előfizetésed is működjön minden időpontban.. bár az FSX most eléggé leköt csak kíváncsi voltam és erre is számítottam
  • tomcsa4
    Alattad írta egy srác. Arathor. Alliance guildek sokkal jobbak azon a szerveren és sok a magyar (bár ez nem tudom neked előny vagy hátrány-e:))
  • ShaiHulud
    ajanlom a csodaorszagot.
  • tomcsa4
    A havidíj amúgy is menne, nem? Ritka az, amikor úgy van kicentizve, hogy ilyenkor járjon le.

A baj a lag.
  • aradi13
    Hellósztok!
    A sagítségeteket kérném. Holnap veszem meg a WoW-ot meg mindent de nem tudom melyik szerverre menjek.Olyan szervert szeretnék ahol több az Allice, vagy egyenlő.Írjatok ha tudtok hasonló szervereket.
    Előre is köszönöm.
  • Shortstop
    Arathor tele, becsült idő: 44min. lol

de örülök hogy nem vettem meg. fizeted a havidíjat, kifizeted a játékot és ülj csillogó szemekkel háromnegyed órát :)
  • PiszkosFred
    1-2: mikozben telepited a DVD tartalmat, weben upgradeled az accountot.
    3. login utan a kliens letolti a 3.0.2es peccset, leven a dobozos valtozat 3.0.1es. Ha nem torolted le anno par hete, ez kb 2 perc es updatel lokalbol. Ha letorolted, cirka 700mb-t kell ujra leszedni.
    4. login utan ismet letolti a peccset, most a 3.0.3ast, szinten 1-2 perc.
    5. login utan mar jatszol is.
  • Botond #132460

proság (nem én csináltam, csak minden zónában látható volt az üzi -.-)
  • Botond #132459
    1400. vagyok nepán, szal 400 az csemege. :) 100 perces sor.
  • isi
    lol Ragnaros is full .. 400. vagyok a sorban :\
  • B@lu
    3.0.3 *
  • B@lu
    Sziasztom!

Acc upgrade utan ezt a DVD t is telepiteni kell, vagy a 3.0.2 ben benne volt már minden?

• Tafaya
    Neten valami 7.7 gigás cuccot láttam, de elvileg 1.9G a wotlk install nem? Találtam Blizzard downloadert, de annyira intelligens, hogy a C-re akar települni, és 8G helyet akar, ott meg nincs annyi...