World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... pont ez a baj ...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Én most kezdek el WoW-ozni. a BP szerveren leszek. Remélem találkozok majd veletek
... pont ez a baj ...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Három napja lejárt az accom és hogy ne vonja tovább az összegett megadtam neki 1 fake számot amit el is fogadott hisz már nem tudok belépni.
Most újra felakarom tölteni és nem fogadja el a bankártyám számát és a ccv kódót se. Eddig 1 évig errõl a kártyáról fizettem. Nem, nem irtam el semmit. Van ilyen korlát hogy 1 accon nem lehet ilyen sûrû idõközönként kártyaszámot cserélni , vagy mi a gond?
Elõre is köszi.
Ez a pve-pvp összehasonlitgatósdi meg értelmetlen.A blizzard teljesen különválasztotta a két dolgot qrvára semmi közük egymáshoz.A kieg elött kellemesen egyhitelni lehetett pl t3 ban a kék-lila gúnyás pvp cuccos arcokat viszont nem 1 v 1 rõl szól a pvp rész.Akit a pve rész érekel az szépen esténként leraideli az aznapit lootol néha és halad elõre.A kinõtt t4-t5 cuccát meg beváltja mostmár pvp cuccra és azt nem kell összekockulnia.T6 szinten is elébb utóbb DE lesz pár item akkor azt is ellehet vinni és majd azt is be lehet váltani s3-ra ha kijön az s4.
Picketnek igaza van abban hogy a játék végét valóban 1% látja, a kieg elött másik szerveren én is egy teljesen casual guildban voltam ahol egy zg is kihivás volt.A jelenlegi guildemmel végig értünk a bc instáin vagy 3 hete mehetünk sunwellezni de ez valahogy már nem az.Erre a blizzard is rájött és a következõ kiegészitõben a raid instákat 10-és 25 fõsre lövi be.Ugyanazoka bossok lesznek vagyis mindenki végig érhet csak a lootok lesznek mások ill az erõsségi fokozatuk.Kicsit hajadzani fog a mostani sima ill heroic módú instákhoz.Így azok szája is bé lesz fogva akik az én nem látom soha... kezdetût szeretik mondani.
ಥ_ಥ
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=%C3%81nuszdapro
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
nem, nem ilyen megoldást akarok.
de pl. nem értem, hogy miért kell mindig minden szart újra és újra kifarmolni.
mondok egy példát:
van egy veteran csukád, vetted mondjuk 20000 honorért, meg 20 tokenért.
miért kell akkor kifarmolnod minden egyes szezon kezdéskor egy új csukát újabb 20000 honorért és 20 tokenért, s miért nincs olyan lehetõséged, hogy te mondjuk csak upgradelni szeretnéd 5000 honorért és 10 tokenért a veteran csukádat vindicator-re?
igazából nálam ott szakadt most el a cérna, ezzel kapcsolatban, mikor megláttam az új pvp trinketet. van egy kék pvp trinketem, egyel kisebb kategória, azért is sokat ültem bg-kben, mire meglett, most miaf*szért kell 3x annyit ülnöm újra bg-kben, hogy lecserélhessem és kukázhassam ki a francba a régit, mikor upgradelni is lehetne?
tudom, ja timesink, meg hasonló sz*rságok, de ez már akkor is durva...
(egyre jobban érik bennem is a gondolat, hogy hagyom a francba ezt az egészet, s megyek inkább aoc-ozni én is.)
Get a life!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
pedig véleményem szerint a játék egyik legszebben kinézõ spellje
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akkor megis milyen megoldast varsz? Olyat, ami nullara redukalja a beleolt idot, es megvan mindened amit akarsz instant?
te jó nagy mazo vagy, ha te ezt tényleg élvezed, meg szeretsz 100-200 pontokért szivni hosszú hónapokon keresztûl, mire életképes lesz a karid. (s nem, ne mondja senki, hogy mert s1-s3 között nincs akkora különbség, mert van. méghozzá nem is kicsi.)
Aoc-al néhány órát eltöltve képtelen lennék akár egy mobot is megölni wow-ban, ha ennyire nem tetszik próbáld ki te is és hátha számodra is ég és föld lesz a különbség.
Erdekes, hogy a raid progressben heteken, korabban honapokon at szivott mindenki, mire kitakaritottad MC-t, BWLt, Naxx-t, stb. Az osszes boss rohogott rajtad, a bugos eventek miatt a blizz is rohogott rajtad, a despawnolo bossok es lootkunyera miatt a GMek is rohogtek rajtad. De a vegen csak osszejott a kill, meglettek a cuccok. De PVP az mas, ott mindenki king-of-the-hill akar lenni, azonnal, tegnapra...
Mirol is beszelunk? 😊
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Gear vagy personal rating vagy csapat rating alapján? Netán mindhárom alapján?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Gondolom az is nagy balf..sag, hogy le kell menni tobbszor egy-egy raid instaba, hogy osszejojjon a Tx gear. Mekkora szemetseg, nem egybol lvl70 ding utan kapod meg kezbe.
Nem akarsz farmolni? Hat ne tedd! Arenazz, aztan majd osszejon a gear, es mutasd meg mit tudsz S4 kezdetekor, addig siman osszeszeded "folyamatosan sz*pva" azt a geart, ami kell neked.
abszurd egy helyzet, hogy ahhoz, hogy arénában lépni tudj kettõt kb. ~300.000 honort kell begyûjtened, hogy tudj valamit kezdeni, s ne halj instantban (kék repus pvp gear egy rakás sz*r kb.)
na ezzel kéne valamit kezdeni...
új pvp insignia is mi már? 40.000 honor? LOL? menjen a pics*ba a blizzard, erre kb. ennyit tudok mondani <#szomoru2>#szomoru2>
szoval a 17 nap elég sok...