166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#132574 ezek ebbol elnek -
ShaiHulud #132573 rofl naxxramas-25 cleared:D
http://twentyfifthnovember.com/
1 nap alatt kipucoltak ezek a marhak:D
wowkocka szo uj jelentest nyert szerintem. -
#132572 ez az athene+ társai, nem normálisak -
Zenszkij #132571 Lécci segítsetek már miért ekkora méretű, pedig csak az alap játékot raknám fel...volt másnak is ilyen? köszi -
#132570 banpls -
#132569 WoW + BC 3.03 patch < 7,8Gb -
Zenszkij #132568 Nektek mennyi helyet foglal? ez a 3.02-es patchet leszedi nekem, utána elkezd tölteni lassan 1%,2% és zabálja a gigabájtokat...Hogy lehet ez? -
dev723 #132567 Ez kész -
#132566 Furcsa nekem 12 giga wotlk-el. -
Zenszkij #132565 bazz, az alap wow mekkora helyet foglal, mert nyomatja lefele a patcheket és már 17 giga!!!! háeznemnormálismá -
#132564 Meg. -
lalinov #132563 cs all rég voltam itt és rég is játszottam de ez a wotlk újjáélesztette bennem a harci kedvet:D. Csak azt akarom kérdezni h a telepítés után megmarad a honor arena point??? csak azért h mire számítsak -
#132562 Pl wow-europe.com -
alex88 #132561 honnan tudom? -
#132560 Ha a lemezzel van baj, töltsd le a klienst. -
alex88 #132559 hello!
gondoltam ma megint el kezdek játszani.de az alap wow telepítéségnél mindig megfagy a gép.próbáltam úgy is, hogy image fájlokat csinálok a CDkből és úgy telepítem, de semmi, a második CD textura.mpq vagy mi a kiterjesztése, megáll...
tudtok valamit javasolni?(Cd kölcsönkérésen kívül)
köszi!
hello! -
ShaiHulud #132558 battlegroupokba vannak rendezve a realmek, ezek tudnak egymassal egyutt bgzni/arenazni.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html -
tomcsa4 #132557 Üdv! Igen, ezt már régen megcsinálták (2006 végén). De inkább BC-től problémamentesek a BG-k. Azért is jó ez, mert nem kell annyit várni a BGk-re (igaz, van, amikor így is tumultus van). -
Th0m #132556 hali! egy lehet láma kérdés jön :D
bgkben minden szerver playerei együtt játszanak? mert látom a nevek mellett a szerver neveket! vagy ez most hogy van a szerverek között?
vki világosítson fel pls:) -
#132555 szánalmas :/ -
#132554 gratz! teis a szerencsés kiválasztottak között vagy!
akinek nem érhető el ez az oldal, annak estére egy fekete volga fog a háza előtt leparkolni... -
#132553 Hi!
Csak nekem nem elérhető a http:\\www.wow-europe.com?
-
#132552 Úr isten most Szenzácios Ár van! 5k 60 day GC! 2 darab van! -
ShaiHulud #132551 http://twentyfifthnovember.com/
erre varrjatok gombot:D a volt nihi+curse(sk gaming) tagok uj guildje mar naxxramas 25 fosben progressel:D 2 wing cleared. normalisak? -
#132550 oksa köszi :)
egyébként allys vagyok. most keményen gyurok h elérjem az 55.öt nagyon kiváncsi vagyok a dk-ra :):) -
#132549 Biztos találsz klánt esetleg hun/LFG csatin próbálkozz,és ha mindenképp itt akarsz klánt találni annyit írj le h hordás vagy allys vagy. -
#132548 Sziasztok.
Ha valakit érdekel EU WOW 2 Havi TC 5500 Ér Szoljatok, ha kell US-s is van! Privát me -
#132547 hali all
egy olyan kérdésem lenne h a ragnaros-on játszok és h ott lenne e lehetőség belépni egy hun klánba?
most kezdtem el ujra wow-ozni egy jo év kiesés után és van egy 46os retri palám. Tudom nem nagy szám de háát az 1év az egy év
előre is köszi a válaszokat -
#132546 tök mindegy, amelyik szimpatikus. Szerintem ud wari > all. -
Cowboy03 #132545 Sziasztok!
Egy számotokra primitív kérdés: Warriort kezdek, csak nem tudom eldönteni, h melyik fajjal kezdjem el...(függetlenül ally v horda)pvp-zni akarnék majd vele. MIt javasoltok, melyik fajjal csináljak warit? indokoljatok is ha lehet, előre is köszi. :D -
ShaiHulud #132544 hmm lehet az blizz icon zavar be, mert csak abban a sorban van a hiba is. -
ShaiHulud #132543 de miert csak a gm altal irt reszeknel? o.O -
#132542 pratban van ilyen szinhiba -
voloume #132541 nem valami nagy dolog végülis kell hozzá 5 ember. jó taktikai érzék és sunwell gear.
sunwell gear látszik.
5 ember: pala tank, pala healer, mage, hunter, balance druid
jó taktikai érzék: mi tudja behuzni a mobokat a leggyorsabban és magán tartani. egyértelmű, hogy pala tank.
a videoba elmondt mindent, hogy mit hogy kell csinálni és mit miért csinálnak. szerintem érdemes megnézni
-
#132540 Az egésznek kb annyni értelme van mint elsőzni blogokon:D -
Bhalage #132539 hc raideles is ilyen mertekuen lesz gyors, mint ez a levelling - bar gondolom gondoskodnak 1-2 megolhetetlen bugos encounterrel - akkor az vicces lesz xD
wotlk kivegzodik gyorsan aztan lesz majd itt qq, meg fogaknak csikorgatasa :D -
ShaiHulud #132538 es miert vannak olyan furcsa vonalak a gm irasaban? -
voloume #132537 tagelés: partyn kivül behuzza a mobokat.. a party tarsak megölik és ő kapja a full xp-t
a videobol kiderül, hogy atheneék voltak a world first csak ők instába tageltek és nymh pedig instán kivül és így neki hosszabb ideig tartott.. -
#132536 nymh csak szimplán farmolt nem mer egyedül nyomja le őket -
#132535 Mieza tagelés?