166745
  • Gorii
    ezek ebbol elnek
  • ShaiHulud
    rofl naxxramas-25 cleared:D

http://twentyfifthnovember.com/
    1 nap alatt kipucoltak ezek a marhak:D
    wowkocka szo uj jelentest nyert szerintem.
  • Sugam
    ez az athene+ társai, nem normálisak
  • Zenszkij
    Lécci segítsetek már miért ekkora méretű, pedig csak az alap játékot raknám fel...volt másnak is ilyen? köszi
  • edios
    banpls
  • edios
    WoW + BC 3.03 patch < 7,8Gb
  • Zenszkij
    Nektek mennyi helyet foglal? ez a 3.02-es patchet leszedi nekem, utána elkezd tölteni lassan 1%,2% és zabálja a gigabájtokat...Hogy lehet ez?
  • dev723
    Ez kész
  • Fehercsoki
    Furcsa nekem 12 giga wotlk-el.
  • Zenszkij
    bazz, az alap wow mekkora helyet foglal, mert nyomatja lefele a patcheket és már 17 giga!!!! háeznemnormálismá
  • Fehercsoki
    Meg.
  • lalinov
    cs all rég voltam itt és rég is játszottam de ez a wotlk újjáélesztette bennem a harci kedvet:D. Csak azt akarom kérdezni h a telepítés után megmarad a honor arena point??? csak azért h mire számítsak
  • edios
    Pl wow-europe.com
  • alex88
    honnan tudom?
  • edios
    Ha a lemezzel van baj, töltsd le a klienst.
  • alex88
    hello!

gondoltam ma megint el kezdek játszani.de az alap wow telepítéségnél mindig megfagy a gép.próbáltam úgy is, hogy image fájlokat csinálok a CDkből és úgy telepítem, de semmi, a második CD textura.mpq vagy mi a kiterjesztése, megáll...

tudtok valamit javasolni?(Cd kölcsönkérésen kívül)

köszi!

hello!
  • ShaiHulud
    battlegroupokba vannak rendezve a realmek, ezek tudnak egymassal egyutt bgzni/arenazni.

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html
  • tomcsa4
    Üdv! Igen, ezt már régen megcsinálták (2006 végén). De inkább BC-től problémamentesek a BG-k. Azért is jó ez, mert nem kell annyit várni a BGk-re (igaz, van, amikor így is tumultus van).
  • Th0m
    hali! egy lehet láma kérdés jön :D

bgkben minden szerver playerei együtt játszanak? mert látom a nevek mellett a szerver neveket! vagy ez most hogy van a szerverek között?

vki világosítson fel pls:)
  • tigeroo
    szánalmas :/
  • tigeroo
    gratz! teis a szerencsés kiválasztottak között vagy!
    akinek nem érhető el ez az oldal, annak estére egy fekete volga fog a háza előtt leparkolni...
  • vki
    Hi!

Csak nekem nem elérhető a http:\\www.wow-europe.com?
  • L2Goku
    Úr isten most Szenzácios Ár van! 5k 60 day GC! 2 darab van!
  • ShaiHulud
    http://twentyfifthnovember.com/

erre varrjatok gombot:D a volt nihi+curse(sk gaming) tagok uj guildje mar naxxramas 25 fosben progressel:D 2 wing cleared. normalisak?
  • rodzsi
    oksa köszi :)
    egyébként allys vagyok. most keményen gyurok h elérjem az 55.öt nagyon kiváncsi vagyok a dk-ra :):)
  • Fehercsoki
    Biztos találsz klánt esetleg hun/LFG csatin próbálkozz,és ha mindenképp itt akarsz klánt találni annyit írj le h hordás vagy allys vagy.
  • L2Goku
    Sziasztok.
    Ha valakit érdekel EU WOW 2 Havi TC 5500 Ér Szoljatok, ha kell US-s is van! Privát me
  • rodzsi
    hali all

egy olyan kérdésem lenne h a ragnaros-on játszok és h ott lenne e lehetőség belépni egy hun klánba?

most kezdtem el ujra wow-ozni egy jo év kiesés után és van egy 46os retri palám. Tudom nem nagy szám de háát az 1év az egy év

előre is köszi a válaszokat
  • shala
    tök mindegy, amelyik szimpatikus. Szerintem ud wari > all.
  • Cowboy03
    Sziasztok!
    Egy számotokra primitív kérdés: Warriort kezdek, csak nem tudom eldönteni, h melyik fajjal kezdjem el...(függetlenül ally v horda)pvp-zni akarnék majd vele. MIt javasoltok, melyik fajjal csináljak warit? indokoljatok is ha lehet, előre is köszi. :D
  • ShaiHulud
    hmm lehet az blizz icon zavar be, mert csak abban a sorban van a hiba is.
  • ShaiHulud
    de miert csak a gm altal irt reszeknel? o.O
  • Tatyla
    pratban van ilyen szinhiba
  • voloume
    nem valami nagy dolog végülis kell hozzá 5 ember. jó taktikai érzék és sunwell gear.

sunwell gear látszik.
    5 ember: pala tank, pala healer, mage, hunter, balance druid
    jó taktikai érzék: mi tudja behuzni a mobokat a leggyorsabban és magán tartani. egyértelmű, hogy pala tank.

a videoba elmondt mindent, hogy mit hogy kell csinálni és mit miért csinálnak. szerintem érdemes megnézni

• Count Adyn
    Az egésznek kb annyni értelme van mint elsőzni blogokon:D
  • Bhalage
    hc raideles is ilyen mertekuen lesz gyors, mint ez a levelling - bar gondolom gondoskodnak 1-2 megolhetetlen bugos encounterrel - akkor az vicces lesz xD
    wotlk kivegzodik gyorsan aztan lesz majd itt qq, meg fogaknak csikorgatasa :D
  • ShaiHulud
    es miert vannak olyan furcsa vonalak a gm irasaban?
  • voloume
    tagelés: partyn kivül behuzza a mobokat.. a party tarsak megölik és ő kapja a full xp-t

a videobol kiderül, hogy atheneék voltak a world first csak ők instába tageltek és nymh pedig instán kivül és így neki hosszabb ideig tartott..
  • rhazid
    nymh csak szimplán farmolt nem mer egyedül nyomja le őket
  • Fehercsoki
    Mieza tagelés?