166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#132853 Annyira leült a topik, hogy már ilyenekre van szükség? Valaki mondja ki a p betűs szót nerffel egy mondatban, akkor majd spawnol valaki, hogy 2 oldal flémben megmentse a világot... izé, topikot. -
#132852 pvp battlegroup szempontjából melyik realmre érdemes menni (horda oldal)?
arathor-neptulon-bloodscalp -
WiLDoR #132851 wrong topic dude -.-
álreg.
ez meg lol a személyes infókban:
Honlap: http://www.blizzard.com
Blog: http://www.wow.com
Foglalkozás: Blizzard vezérigazgató: vezérigazgatás
Hobby: NÁZA professzor: Űrkutatás
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Oxford, már nem emléxem a suli nevére de qrva nagy és nagyon elismert vagymi
hát persze, hihető.
nem baj, azért 1 trynak jó volt :))
de most már figyelj inkább a számtech tanárra az órán!
-
WiLDoR #132850 ne puncsolj x) -
JeffeS #132849 kivették ? Ha nem tetszik a játékunk, akkor ne vedd meg bakker. -
JeffeS #132848 Sziasztok skacok !
Látom, hogy sokatoknak tetszik a játékunk, a kérdésem az lenne, hogy ti mit vennétek ki belőle és mit tennétek bele. -
Warden #132847 A lényeg kimaradt.Kapsz még a trainertől recepteket de tokenes és a napi questek után kapsz egy-egy db tokent szakmán belül a receptek pedíg 2 db tokenbe kerülnek.Ugyhogy a szakmás napi questeket érdemes csinálni jól is fizet gyors és könnyű. -
Warden #132846 Az alaprecepteket kapod csak a trainerektől a többi az mind reputációs vagy dropos.
Neked meg hiába integet az ember fia tegnap ott bóklásztál 76 os an New Hearthglen ben a katedrálisnál.Gondoltam az old enemy questet csinálod és be akartam segíteni de megrettentél az elittől és elhuztál -
#132845 sőt ahogy néztem wowhead-en egy csomo recept hiányzik a trainerektől...kivették? -
#132844 http://www.wowhead.com/?spell=55184
ezt miért nem tudom megtanulni BS-től? 420-as a skillem weaponsmith és ráadásul kardkovács vok:S -
#132843 szép a hajad -
#132842 blood/frost
folyamat kifogyhatatlan runic power+rengetegszer 6 death rune is jön
emellett elég jól lehet vele solozni nem egy heal vagy aoe bajnok de nekem ez jön be eddig a legjobban
plusz boss/castertanknak kiváló lesz a talentág
bár a mitigation részét a tankolásnak még megoldhatnák rendesen
mert egyenlőre még jóval több dmg-t kap be a dk tank ahogy néztem, mint a többi
ami a legjobban bejön h rúnák használata nem teszi lehetővé 2-3 spell spammelését, hanem ki kell ügyeskedni a dolgokat ami külön öröm a kicsit elkényelmesedett dps szerep után:) -
#132841 mégiscsak lehet dolgozni a buborék grafikával.... -
WiLDoR #132840 jah és ilyen a dk repülő csirke
-
#132839 Bárcsak már itt járnék.. :D -
WiLDoR #132838 gondoltam megörökítem, mert megtetszett
közben naxx 10 fős 1 boss is elfeküdt -
eLiXir #132837 upsz, a wow-europe.com oldalon levo account management link az amerikai oldalra iranyit. problem solved. bocsesz, de azert ez is a blizz hibaja! :D
-
#132837 Szerintem inkább valamit elbasztá , nem tört fel ott senki semmit .. -
eLiXir #132836 skacok, 5 perce raktam fel a legujabb patchet, majd elinditottam, beirtam az adatokat, es kiirta h nincs befizetve az acc,es huzzak az oldalukra blabla... fel is mentem, ott is irom be az adatokat es kiirja h Login failed. namost parszro ujraprobaltam hatha elgepeltem, de nem ugy tunik. az account / password retrieval oldalon ha akarmelyik opciot valasztom, mindegyiknel negativat kapok. se nem talal az email cimemmel regisztralt accountot, sem a 2 perce hasznalt accountom nevevel nem talal accot... 5 perc alatt elofordulhatott volna az h feltortek es le is toroltek? :S -
#132835 Ki is feszeng állandóan a palák miatt?:P Ahogy meghallod a pala szót, vérszemet kapsz és már mondod is a magadét. Lehet neked kéne már kivenni egy kis szabadságot WoWból :P -
#132834 Ez jo :) -
#132833 skacok 1 kérdésem lenne. arról volt szó hogy ha ki jön majd a WotLK akkor majd a régi kontinenseken is lehet fly mountokat használni, ez most megvalósult vagy nem???? -
#132832 :D -
#132831 grand theft palomino :o) -
#132830 :DDDDDDD -
#132829 Neked valo :/ -
#132828 Ez a kép kegyetlen -
#132827 druid mindenre jó az egyik legjobb kaszt -
geristar #132826 Köszike! -
#132825 sírok :ddd
Farthasz -
#132824 Szerintetek druidot érdemes felhúzni 80ra?Healer lenne. -
#132823 :DDDDDD -
#132822 -
#132821 Hamarosan megkapom a magamét :D Érzem :DDD -
#132820 GYIK vaz.... Gyakran Ismételt Kerdesek...
Az nem az én hibám, hogy nem jön le a poén.
-
Warden #132819 Ott vannak a zenék is ami azért ezidáig is jók de ezen a vonalon is nagyot alakított a blizzard.Szerintetek is az ulduaros titános intában a star warsos birodalmi témára hajadzó zenei motivumra vált mikor beléptek a trónterembe és Loken elkezd beszélni vagy csak ezt én halottam bele? -
#132818 Ugh hát igen igy q-ra nem tértem ki de ezzek már nem arról szólnak,hogy ölj ennyi mobot hozd ide és kész,persze van,de a legtöbb nagyon is gondolkodtató és egyben szórakoztató.
Az,hogy répával be kell fogni a musztángot,vagy lóháton menekülsz és üldöznek a farkasok,vagy a nagy törpében eltiporsz pár mobot vagy felkened a falra,vagy a gnóm fejéről le kell lőni az almát...de amit említettél icecrown-ban ágyúzós a legjobb.:) -
#132817 Ez a phasing technologa, DK kezdoben latszik igazan mit jelent, ahogy haladsz vegig sztorin, ugy valtozik minden. Lenyegeben a zona az fix (nagyobb tereptargyak, domborzat, stb), az effektek/napszakok es a mobok/NPC-k valtoznak a player progressehez idomulva. Amolyan "parhuzamos vilag", amelyet csak az lat, aki epp ott tart a kvesztben. Ezzel a technologiaval annakidejen tokeletesen el lehetett volna kerulni az AQ kapunyitasi event miatti szerverleallasokat, vagy a BC-s portalnyitasi event okoztakat. Nagy potencial van ebben a technikaban, nyakamat ra, hogy a tovabbiakban is komoly szerepet kap majd. Illetve, kar lenne nem kihasznalni ezt a fajta kivalo featuret fejlesztoi szinten :) -
#132816 A zenét levettem,de lehet altkari húzásnál felrakom.
A legdurvább az,ismét van sor a BS-re,most vagy átjöttek emberek,amit kétlek,vagy visszaszivárognak a frozen accountok tulajai.
S az emberek,hogy ez a szemét blizz időre (!) összerakott egy ilyet,jóóóó vannak bugok és a fele sincs benne a játékban insta,de ez valami szenzációs.Nagyon eltalálták a PvE részt,szerintem ismét feladta a leckét a konkurens mmo-knak. -
Warden #132815 Szerintem fordulj szakemberhez vagy kezdj el masszívan inni állitólag jót tesz a szorongásos ellen.