World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bár hosszú távon nem jársz jól vele, mert elég idõrabló, de jó móka😛)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Most vettem meg a WoW-ot, most megy az install ^^ Gondoltam beköszönök, és lehet hogy majd én is fogok írogatni a fórumba. (Hülye kérdéseket majd igyekszem mellõzni ^^)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Bár az az igazság hogy van egy wind serpentem amit 35 levelesen fogtam be és nem akarja megtanulni a lightning breath és a bite képességét...
Hiába harcolok vele...
Miért lehet ez?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hunterként hogy tudom megtanítani a petnek a harapás és a rázás képességét mert azt a sima trainer nem tanítja?
Vki tudna segiteni hogy mi kell ehez hogy lássa? tettem fel java-t de semmi.
ty.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
49,59 en viszont már nehezebb ezt összehozni igaz talent+a szélesebb lehetõség ezt konpenzálja!
a 19 ellenében viszont az szól hogy állitólag kibaszott sok van twinkbõl és szivás lehet a bg ebbõl!
mindegy warrinál mindenképp maradok majd kiderül mi a helyzet
██
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
felakarom rakni a bc-t, a wow-ot már felraktam, de amikor elindítom a bc-t, akkor nincs install, csak buy WoW-ot ír. Azt írja, elõbb rakjam fel a wow-ot aztán bc-t, de közben a WoW már fönt van!
Mit tegyek? Válsz(oka)t köszönöm elõre is!
...
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Most próbálnám ki a trial 10 napos idõt. Valaki meg tudja mondani, hogy ha letelt a 10 nap, azután ezt az account-ot fel lehet tölteni gamecard-dal?
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Sudden Death (new) - Your melee critical hits have a 10%/20/30% chance of allowing the use of Execute regardless of the target's health state.
<#finom>#finom>
20-0-41 -re nem tökmind1, hogy mace, sword vagy fist?
Egyébként dagger impr.backstabbel is van olyan jó.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Twink warriort milyen szintre érdemes csinálni(-19,-29,-39,)?
ha 19re akkor erre a szintre milyen geart lehetne összeszedni és mire érdemes talentelni?
elöre is köszi a helpet!
██
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
V9ykn8_TZL0
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!