World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új kiegészítő Intro Cinematic:
Talán 2018-ban megkapjuk...
Ez eddig nem győzött meg, már-már azt is mondhatnám, hogy baromira érződik Chris Metzen hiánya (a setting miatt).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 20:17:51
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jah most is az vagyok,nem baj akkor is.
Ez a cím, meg ez a tartalom. Alliance vs Horde. Most, hogy minden fő fenyegetés kidöglött, jön ez... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 20:04:54
Azt gondolom, igen elérhető, de biztosan nem tudom. De ha belépsz a battle.net fiókodba, ott látni fogod.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
wod accom van, most újra elkapott a wow-láz. 10 napos legion trial elérhető a battle.net fiókból? ha igen, akkor előszedem az auth adataimat.
Majd ha piros hó esik,a tököm tele van szutyok argussal.<#zavart1>#zavart1>
Rühellem argus-t,utálom gyűlölöm,inkább csinálok meg 50 ezer wq-t broken isle-n mint hogy odamenjek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pap karim a legújabb karim,nem szeretem de ki kellett próbálnom.
Elmentem vele fejnélküli gyökeret ütni,erre megkaptam a fejnélküli kardját,csak pech hogy nem tudja használni,pedig az poén kard.
Mivel friss 110-es kéne neki abba a ronda shadow artifactba relic,jah sikerült is szereznem ma 3 relic-et,mind a 3 holy.<#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2>
Fix hogy a karim érzi hogy nem csípem a papot,mert szopok vele mint a torkos borz.<#vigyor>#vigyor>
Kíváncsi vagyok ez most ad-e legendaryt,a múltheti boss kettőt is dobott,ha jól emlékszem.
Nem tom régen is ilyen használhatatlan gyűrűket dobott?
Nem nagyon értem miért van az hogy az egyik karinak 900 goldos másiknak meg lófing goldos,sőt a papnál asszem 100 goldost is láttam.
A sajat tapasztalataim alapjan nekem sokkal macerasabbnak tunik/tunt, mint anno. A Draenori kezdeti idokben (a gold nerf elott) napi par perces kattingatassal a garrisonban allva osszejott a dolog, de most a Legionban nem nagyon akar. Vagy en vagyok peches, nem tudom. 5 alttal probalkozok (illetve, a pontos kifejezes az, hogy ra-ranezek a tablara) es alig jon arany rewardos kuldetes. Minden mas jon dogivel (repu, lootbox, champion cuccok, stb.), de aranyat alig kapok. Foleg nem naponta, ket naponta.
Az vilagos, hogy nyersanyagot farmolva (leather cuccokat, foxflowert, erceket) vagy akar hobbi peteket "dobozolva" jelentos penzekhez lehet jutni - en is eladom ezeket es jon belole szep summa -, de hogy mindig legyen eladni valom, ahhoz tennem is kellene, de estenkent nekem erre speciel nem nagyon van idom - es vagyok annyira lusta, hogy annyit nekem nem er az a havi 14-15 euro megsporolasa.
"Van guild tarsam, aki azt mondja, 4-5 alttal most is ossze lehet tekerni a 250-270k arat a tokennek" - irtam korabban, es itt is mindenki azt irta/valaszolta, hogy pofon egyszeru es gyerekjatek osszeszedni millios nagysagrendu aranyat, vagyis nyilvanvalo, hogy en csinalom rosszul a dolgokat. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.18. 09:36:59
Followereket nem nehéz felhúzni,gírezni még könnyebb,400 shardból 880-as gírt kapnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.18. 06:51:15
Szoval igen, nekem ez igy lehetseges az en accountomon. A melo inkabb az volt hogy felhuzzam a karikat es a folowereket.
Hogy hogyan is pontosan arról gőzöm sincs.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.17. 21:44:56
Legiont nullarol kezdtem sot inkabb minuszbol mert a main hunteremen kivul a tobbi karim meg Draenor elejen volt leparkolva, de 1 ev a legion indulasatol szamitva es minden karim nighthold tierben volt gearezve kimaxolt szakmakkal. Amibol nagyon sok goldot csinaltam az Leatherworking+alchemy+enchanting es ezek melle a gyujtogetes herba+miner. Valami 3 millio goldom volt tartalekba amikor kiszaltam es mindet levasaroltam az emlitett shopos dolgokert cserebe. Mindezt ugy hogy nagyon nem is eroltettem a craftot, mindig csak a felesleges flaskakat arultam a fo cel az volt hogy magamnak mindig legyen kavics/enchant/flaska/buffkaja en ezekert nem adtam penzt hanem inkabb magamnak kitermeltem es a felesleget feltettem AHra. Klanba voltak meg akikkel "versengtunk" azok meg toltak a glypheket allitolag azokkal is lehetett kaszalni engem annyira nem mozgatott meg.
Visszaneztem most Argusra a tartalekba felretett tokenbol, ha erdekelne siman tudnam tartani a havi 1-2 tokent ugy hogy foleg a goldos folower kuldiket csinalom mind a 12 karimon, de mar nem erdekel a dolog megint felreraktam egy tokent aztan meglatjuk.
TLDR- most se nehez goldot farmolni, szakman kivul folower kuldik, wq, instazas mindenhonnan dol a zseton. A token aranak ingadozasa mindig valami blizzardos esemeny hatasa pl mikor megjelent a necro kieg a diablohoz vagy amikor bejelentettek a destiny2-ot a bnet-re akkor hirtelen sokan vasarolnak ezert ingadozik az ara. A blizzard szerintem magasrol leszarja az egeszet, tutira valami optimizalo rutin/algoritmus dolgozik ami szabalyozza az arat a kereslet kinalat alapjan, a blizzardnak szerintem eleg az hogy nem veszit tomegeket mert sokan tokenezve tovabbra is jatszanak es igy eppen eleg ember van "keznel" amikor egy kieg vagy uj feature megjelenik hogy vasaroljanak.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.10.17. 20:44:30
Nem érdekelt.Kis pénzemet megkeresem küldikkel.Előfizetést meg bankkártya megoldja.
Overwatch diablo3 vagy akár destiny 2-t.
Sokan tokenből veszik meg destinyt.
De majdnem a d3 necro kieget is ebből vettem meg.De végül sajnáltam rá és inkább paypal.
Garrisonos farm pedig nincs kinyírva, egyszerűbb mint eddig bármikor volt. Nekem most 19 alt farmolja a goldot napi 1 loginnel, így hetente kiszedek egy tokent.
Magam peldajabol kiindulva: a token megjelenese utan irta valaki, hogy hamar fel fog menni az ara, en pedig hittem neki. Az osszes aranyamat elkoltve vettem 35-40k aron bo tucatnyi tokent. Az utolsot most hasznaltam el szeptember elejen - ugyanis a draenor idoszak nagy reszeben, koszonhetoen az altoknak (garrisonok + aranyasu followerek + missiok = altonkent 5 perc kattingatas = rengeteg arany) siman osszejott a kovetkezo honaphoz szukseges arany, meg ugy is, hogy a token ara folyamatosan nott, igy nem kellett az olcson vettekhez nyulnom (meg ha ez igy hulyen is hangzik, hiszen token az token). Aztan kinyirtak a garrisonos arany farmolast (a traitek kukazasaval), en pedig elkezdtem hasznalgatni a felhalmozott tokeneket.
Van guild tarsam, aki azt mondja, 4-5 alttal most is ossze lehet tekerni a 250-270k arat a tokennek, de oszinten? Ez mar az a melo es az a idomennyiseg, amikor inkabb mar fizet az ember 14-15 eurot havonta.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.17. 15:10:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
arguson lehet még szerezni veiled argunite-t,650 et belehet váltani egy min 910es itemre
plusz a mained menet közbe tud szerezni az altjaidnak min 880as itemeket,amiket account között átlehet kűldeni