World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soultrain
Sziasztok!
Szeretném megcsinálni az accountomat a wow-europe.com-on, de elakadtam a Billing Details-nál.Lenne pár kérdésem.
1. A Subscriptions-nél a különbözõ befizetési összegek mire utalnak? A most kívánt befizetési összeg vagy a késõbbiekre vonatkozik? (ugye szeretnék ingyen 1 hónapot az gondolom nem erre vonatkozik)
2. A Card Number-nál gondolom a számlaszámot kell megadni nem?

Lacee
én simán be tudok lépni, lehet hogy csak arra a szerverre vonatkozik?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Botond
Pedig pont akkor léptem be, amikor írta, hogy nem megy login, szal valami helyi probléma lehet.
Fehercsoki
Eredeti is.

Botond
A törtszeró már csak ilyen. -.-
Narxis
Kellemetlen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TVelvet
kurvajo, raiden vagyok és meghalt a login server mindenestül...
nekem is zabalja a procit meg a ramot wowhead operaval, szoval hanyagolom.

ha van mainassist a guildben, akkor például csinálhatsz makrót, miszerint

/target sanyi
/assist

és akkor felveszi sanyi targetét...

Ioles
Megnyomod a TAB-ot😊

Mighty
Hunter love:

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nekem hatos explorerrel és kilences operával jól megy... újabb explorered van?

Botond
Nekem is ezt csinálja.
Mayday
Sziasztok,

Nehany napja valami nem koser a WoWhead oldallal nalam, az Exploler hibat eszlel, hogy valami parancsfile-t akar az oldal futtatni, es lefagy, ha nem tiltom le, es ezt dobalja fel allandoan. Kiprobaltam Thottbotot, de sajna annal is van ilyen tunetem. Mas oldalaknal nem tapasztaltam.

Van 5letetek, milyen beallitas lehet ez?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

sziasztok, biztos nagyon hülye kérdésnek fog hangzani, de én világ életemben úgy játszottam hogy vagy target targetjára kattoltam, vagy magára arra a targetra akit ölni kel.. de gondolom van ilyen assistolós addon mondjuk ha megnyomsz valami gombott akkor az elsõdleges célpontot targetolja ki ,, most biztos kiröhögtök.. de most így rádöbentem hogy kicsit egyszerûbb lenne 😊

Én anno a ragnarosról vittem át a papomat a twisting netherre. 3-4 hete pedig úgy ogndoltma, hogy vissza kéne vinni a ragnarosra. Sikerült... Tehátz nyugodtan vissza lehet vinni egy karit a régi szerverére. Csak annyi a kitétel, hogy egy adott karakter egy hónapban csak egyszer hagyhat el szervert.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

AnarchoiD
ahonnan egyszer elmigraltal oda tobbet nemmehetsz vissza!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Narxis
😮 Tudtam én, hogy hiányozni fog a BS. 😛

Fehercsoki
Kb 20 perc alat atmegy neha instant. ha van 1olyan nevu kari mint a tied nem kell +penzt fizetni csak szamok lesznek a neved utan es amikor beszeretnel logolni uj nevet kell adni neki.
Fehercsoki
Nem most mennék vissza.

Narxis
Elmész BS-rõl? 😞(

Fehercsoki
Sziasztok!Ha egyik szerverrõl egy másikra akarok karit átvinni akkor az mennyi idõ múlva érkezik meg?Ugye 5k Ftbe kerül és ha már van a szerveren olyan nevû karakter mint az enyém akkor kell még plusz pénzt fizetni a névváltásért?

TVelvet
Optisakat még nem.
Magh
Kiküldték már ez EU béta kulcsokat?

panther112
egyéb blizz termékekben vannak kódok, pl. kártya, de lehet, h azóta már lehet venni is, nem tudom, különösebben sosem érekelt. Ingame árustól ne vegyél, 90%-uk csaló.

murlochoz hogy lehet megkapni a secret kódót?
vagy mire jo az
og-ba található a fishing trainer mellett

Davidus
direkt úgy lett megcsinálva az össes hogy ne tudj kirakni minden need talentet. ferallal is 4 pro talent közül csak egyet lehet kirakni

V9ykn8_TZL0

Magh
Én locknál is érzem, hogy ráférne mindne ágra egy kis nyírbálás, ráadásul nálatok a Ruin miatt még jobban ki van élezve.

teljesen újradesign-olnak mindent
ma nézegettem a lock talenteket, meg próbálgattam õket.
warlock-nál is tök fasza lesz, mindhárom új talent tree, és nagyon úgy néz ki, hogy végre el lehet felejteni azt a ratyi sl-sl speccet is...
toptalentek is frankók, szal baba lesz.

panther112
silence, és interupt*

panther112
MOndjuk engem a pvp hidegen hagy, de a fire-ben van egy nagyon jó talent eléggé az elején, silence, cc (?).. immunitás 10 sec-re.

panther112
Én az új arcane ágnak örülök nagyon, régóta vártam egy olyan arcane mage-et, ami megáll a maga lábán, és arcane spelleket tud használni. Amúgy Arc brilliance-on vannka a cikkek, de explorer nem tudja megnyitni, csak firefox.

Magh
Azért a koncepció látszik a változásokból. Jó irányban haladnak, nekem mindhárom ág sokkal jobban tetszik, mint anno TBC elõtt. Viszont mintha valami skizofrén class designerünk lenne.

TDC Geronimo
Maget most dolgozzák át teljesen. Ne hidd, hogy ezek a dolgok maradnak a megjelenésre. Kár is nézegetni még õket, mivel hetente változnak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magh
Megint ügyködtek mindhárom ágon: arcane nerf, fire nerf, Frost meg át lett szabva. Szép elképzelés, hogy csökkentik bizonyos talentek pontköltségét, de akkor minek raknak be helyette mást, ami uyganúgy must-have? Ráadásul megint rosszul szelektálnak, a két cooldown csökkentõ talent miért nem kis-CD vs nagy-CD szerint lett elválasztva? Mit keres a Deep Freeze és Barrier a WE, Snap melett és fordítva, az IB és IV a CoC és Nova melett? Jelenleg a Frost ágon PvP-re minimálisan elkölthetõ pontmennyiség 61, de én speciel raknék még 3 pontot a Wardingra, még hármat a Channelingre. Ebbõl nagyon nem lesz 17-0-54.

Narxis
Lemaradtam? Kiadták a végleges kiegészítõt?<#zavart2>

panther112
Kicsit utánanéztem a 80-as mage-nek, fire tree, sajnos kb. kuka, arcane lesz az új pve, de pvp-ben is látok benne fantáziát, frost pedig még jobban meg lett erõsítve.

Botond
Hát nem. Csak a tényeket rögzítettem.
magyarán ha jól értelmezem ezzel azt küszöbölik ki pl. mikor dudu elvtárs 5 seccel arena kezdés elött csutkára felhotolja a rush-oló warrior társát ezzel némi heal-t (meg egy esetleges instagib-et) spórolva meg.

picket
A gonosz allisok görbítik a teret, így a hordás védõk lövedékei is a hordásokat találják el. Néha nem sikerül, és akkor egy-egy találat becsúszik...

&#3237;_&#3237;

picket
Most annyira elszomorodtál ezen, hogy visszajössz alliance-ba?

&#3237;_&#3237;

Davidus
Buffs that have 30 seconds or less remaining will be removed once the game starts. However, the mage spell “Invisibility” is not affected by this change.

V9ykn8_TZL0

antgecc
Ez az ami az én agyamat is felbassza. Alli cak beszalad akármelyik toronyba és már teker is bárhol a torony belsejében. Horda meg centizheti ki a lépéseket és nem is mindegyik toronynál. ja és kb szétlõnek, míg megfogod a pozíciódat, míg allira ha 1 õr 1x rálõ (persze csak ha már a toronyban van).

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

dartonita
Fejlodnom mar nem kell,arra jo volt a retri talent.

Koszi a tanacsokat!

Botond
Na a nagyokosok kedvéért végigpróbálgattam az elsõ két tornyot. SHnál van holttér ahonnan tekerni lehet, de IW nincs. Ott bizony le kell verni legalább egy õrt, hogy be tudd tekerni a zászlót. Horda toronynál meg egyiknél se kell egyet se.
Szintezni holyval nemigazán élmény.Van aki proton húzta fel hetvenre a karakterét van aki retrin mindkettõnek megvannak az elõnyei ill hátrányai.Jómagam a retrit javallanám szerintem jóval gyorsab.Holy talenten sok variációs lehetõség nincs minimális eltérések vannak guilden belül is a holy palák tallentjei közt és zömében megbeszélés tárgyát képezi hogy ki tallenteli ki a might-ot ki az imp wisdomot, a kings az alap mindenkinél általában.Ezta tallentfát tudom javasolni pve környezetre illeztarénára-bg re alapnak.Közben lehet finomítani mindkettõn ahogy gondolod.A ki mennyit healel nem mérvadó menjen le a boss az a lényeg,soha ne a wws-nek játsz.Önmagában a talent édeskevés ami nagyon sokat számít az a gear, de az majd alakul hétrõl hétre.
dartonita
Sziasztok,jo reggelt.
Szamtalan talent tree-t vegignezve sem tudtam eldonteni hogy atpontozva magam holy paladinra,70esen mi lenne a tokeletes healer pontozas.Van aki a prot ag fejlesztesere eskuszik a BOK miatt,van aki retrire pakol.
Az evek ota ezzel tisztaban levo jatekosok velemenyet kernem ki ezzel kapcsolatban,mert most kovetkeznek azok az instak ahol mar egyaltalan nem mindegy mennyit healelek es hogyan.(Bgn igazabol nem sok szerepem van,de muszaj az epic balta miatt sok honort farmolni-fura ez retri utan)

Elore is kosz

panther112
Sztem ennke semmi köze a skill-hez, egyszerûen csak ki kell következtetni, mi micsoda. Pl. method-ban nem szokás így beszélni, és a világ legjobb allys guildje. Egyszer voltam velük ZA-ban, egyáltalán nem használnak rövidítéseket combat-ban sem.

Csirke4
aki elég skilles az érti!<#ravasz1>

Hát én nemértem :d