166745
  • Jagumo
    Tessék ittvan meglehet nézni :D

1 hét alatt igen, am. meg életem is van mellette, ma pl nemis wowoztam, és nemis fogok :D
  • dartonita
    Egy het alatt friss 80asbol OS meg Naxx hc?
    Szoktal Te aludni is? oO
  • Jagumo
    milyen tört? :D miről beszélsz? eredetizek :D

megis találtam csak gondoltam megkérdezem itt, mert kurva hosszú angol szöveg és lusta vagyok lefordítani... meg kurvasokidő lenne mert nemvagyok annyira jó angolból, még csak tanulom...

de ha olyan nehezedre esik leírni neírd le... ha egyáltalán tudod :O
  • Jagumo
    hú, engem nemnagyon érdekelnek az achik, a BattleMaster-t megcsinálom és nekem annyi elég, csak hibá mondom állandóan haverjaimnak menjünk be 5-en és megcsinálunk mindent, sose jön össze :/ de már egyedül is elégjól haladok , Eye, Arathi, WSG majdnem kész Alteracban még kell gyúrni meg ugye aicent-en :)
  • Mighty
    Keress rá a neten bafék koma. Ha már törtözni tudsz és letudni mindent, akkor talán az internetet is tudod megfelelően használni.
  • Jagumo
    Csoki

1 hete lettem 80-as és eléggé fel geareltem magam 1 hét alatt, letoltam Naxx normalt meg Heroicot félig csak Shapphi nemment le meg ugye thuzad, Obsidian is lement normalban is meg heoricban is, és Malygosba szeretnék elmenni 10-es be mert oda már jó a gearem és kellene a pajzs, csak nemtudom a taktikát valaki leírná nekem, hogy mit-hogy kell csinálni?

Ha valaki megteszi nagyon megköszönöm :)

• picket
    Mert ez druidával teljesítmény -.-'''''
    Amúgy meg... vaskocka :p
  • Botond #134966
    Egy ilyen gyalázatos rágalomra csak egy szintén friss, mai öcsivel tudok válaszolni:

Hátfájás, mi? Vasból vagyok, öreg. :o
  • picket
    ne biztassátok, még a végén azt hiszi, hogy az öregség bölcsességgel párosul, pedig csak hátfájással :p
  • Count Adyn
    oO, HBD!:)
  • Csirke4
    Heppy Börszday
  • s0n1c
    Boldogot, te vén fos! :D
  • WiLDoR
    boldog szülinapot
  • WiLDoR
    nagyon súlyos kategória, ez keményen büntet igy hétfő reggel :D
  • Botond #134959
    Kösz! Hirtelen 30. :o És persze a daily öcsit is beszúrom, hogy ne csak offoljunk. :o

• BEAST #134958
    HBD Botond
  • SilverStone
    :((
    Azért köszi.
  • Csirke4
    Kell hozzá alap és első kieg.
  • SilverStone
    Hali!
    Elég ha megrendelem a legújabb kieget?Alap game kell hozzá?
    thx..
  • Savmacska
    fogd már be a pofádat
  • bazsi123
    mert megérdemled?
  • Lacee
    persze, csak az ötödik felkiáltójeleddel már nehéz lesz.
  • Davidus
    nem
  • tomcsa4
    Ez oké, de most a szintezésről volt szó.

Alph4 elég buta, élvezet lehet vele játszani :S
  • ShaiHulud
    AP abban az esetben jobb mint a pure stat ha gemelesrol beszelunk mondjuk. es akkro is csak abban az esetben, ha egy olyan class az erintett mint pl a rugo vagy a cement shaman, ami ugy kap Attackpowert hogy strbol 1t agibol 1t (shaman intbol is 1.1t).

tehat rugonal es cementshamannal pl jobb ha pure attackpowerre gemelsz ill enchantolsz. de pl egy warrior vagy retri pala eseteben az str>ap lep eletbe.
  • Csirke4
    Hagyjad, ha ő szerinte jobb az AP akkor az csakazért is úgylesz.
  • MaxPayne
    ok, thx :)
  • 1Darton1
    Jelenleg title-oket es mountokat lehet ertuk kapni. Kesobb valoszinuleg lesz gear-jutalom is.
  • 1Darton1
    A bok 10%, az unleashed rage a str-bol eredo ap-t is noveli. :)
    Szoval ovatosan a lebecsmerlo szavakkal.
  • voloume
    csak egy pont.. perpill semmire sem jók, de vannak pletykák, hogy mikre lehetlesz használni, de még semmi konkrét
  • MaxPayne
    Hali, új vagyok a wow-ban lenne szíves valaki elmagyarázni hogy mik azok az Achievementek és mire jók?
  • Csirke4
    És ne linkelje be senki a Deadlinesst mert itemekről beszélünk.
  • Csirke4
    "Unleashed Rage (shaman talent +10% AP) Míg a BoK már csak 2% total stats."

Köszönjük szépen, rogue-ról beszéltünk.
    Mennyél vissza homokozni.
  • alph4
    Látszik nem értetek a játékhoz. Az AP is növelkető buffal és jobb is!
    Unleashed Rage (shaman talent +10% AP) Míg a BoK már csak 2% total stats.
    Mind1, okoskodjatok tovább. jó olvasni a sok hülyeséget
  • mateo1200
    vki aki volt admin vagy gm egy szeron pls mondja meg hogy kell bugot javitani meg npc-t csainálni:Ppls ha vki tudja irjon ide a cimre : [email protected]
  • Csirke4
    És ugye azért jobb 1 str mint 1 AP mert buffal növelhető mint ahogy tomcsa írta.
  • Csirke4
    Nem encsantolnak a rugók strengtheset mégpedig azért nem mert a str-es gem ad 16 strengthet az ap-s gem pedig 32. (scarlet rubyk)
    Namost a shadowpanther maep formula szerint az agilitival egyenlő formulában 1 agility=0.5 attack power és 1agility=0.55str. E szerint ha a str gem már 30 strengthet adna vagy többet akkor jobb lenne a 32 attack poweres gemnél.
    A formula szerint így 16 agis gem=32 aps gem úgyhogy tessék keresni az agis cuccokat is! :D
  • Csirke4
    Hm igaz amit mondasz, a pre-tbc itemeken van soksok str. Sőt a Shadowcraft seten még néhol spirit is van. De az attack poweres itemek (akkor még nem léteztek equpip bonusos AP-s cuccok tonnaszám ebben igazad van) sokkal több AP-t adnak mint ahány ap az str fog adni akárhogyan buffolod is szarrá. Ezért szintezéshez is inkább keressen AP-s cuccokat!
    Egy ilyennel többre megy mintha lenne rajta +3 strength.
  • tomcsa4
    Úgy is lehet venni, hogy kétféle WoW van. 60-as szintig az egyik és 60 felett a másik. Én legalábbis így látom. De a srác nyilván először a 60-as szintig kíváncsi.

Bocsánat a lehülyézésért, de el is kéne olvasni az előzményeket is, nem csak beírni valamit.
  • tomcsa4
    Képzeld láttam. Mily meglepő, általában az item felén van agi és erő is. És nem csak warrioroknak. Jééé. Igaz, kiegekben már rámentek a pucér APra (+ attack power), de ez meg nem növelhető buffokkal.

És ha kinyitnád a csipádat, akkor láthatnád, hogy az alapértékekről volt szó és a szintezésről. Amikor valaki eléri a max zsintet és elkezd raidelni, ott már (sőt a kiegekben 60 feletti itemeken) úgymond pucéran adnak sok dolgok (+ ap, nem agi és erőként stb).

Az alapjátékban lévő szetteket nézd meg, azokon szinte mindegyiken van erő is agi mellett.