World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném megcsinálni az accountomat a wow-europe.com-on, de elakadtam a Billing Details-nál.Lenne pár kérdésem.
1. A Subscriptions-nél a különbözõ befizetési összegek mire utalnak? A most kívánt befizetési összeg vagy a késõbbiekre vonatkozik? (ugye szeretnék ingyen 1 hónapot az gondolom nem erre vonatkozik)
2. A Card Number-nál gondolom a számlaszámot kell megadni nem?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
/target sanyi
/assist
és akkor felveszi sanyi targetét...
Nehany napja valami nem koser a WoWhead oldallal nalam, az Exploler hibat eszlel, hogy valami parancsfile-t akar az oldal futtatni, es lefagy, ha nem tiltom le, es ezt dobalja fel allandoan. Kiprobaltam Thottbotot, de sajna annal is van ilyen tunetem. Mas oldalaknal nem tapasztaltam.
Van 5letetek, milyen beallitas lehet ez?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kb 20 perc alat atmegy neha instant. ha van 1olyan nevu kari mint a tied nem kell +penzt fizetni csak szamok lesznek a neved utan es amikor beszeretnel logolni uj nevet kell adni neki.
vagy mire jo az
og-ba található a fishing trainer mellett
V9ykn8_TZL0
ma nézegettem a lock talenteket, meg próbálgattam õket.
warlock-nál is tök fasza lesz, mindhárom új talent tree, és nagyon úgy néz ki, hogy végre el lehet felejteni azt a ratyi sl-sl speccet is...
toptalentek is frankók, szal baba lesz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
V9ykn8_TZL0
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szamtalan talent tree-t vegignezve sem tudtam eldonteni hogy atpontozva magam holy paladinra,70esen mi lenne a tokeletes healer pontozas.Van aki a prot ag fejlesztesere eskuszik a BOK miatt,van aki retrire pakol.
Az evek ota ezzel tisztaban levo jatekosok velemenyet kernem ki ezzel kapcsolatban,mert most kovetkeznek azok az instak ahol mar egyaltalan nem mindegy mennyit healelek es hogyan.(Bgn igazabol nem sok szerepem van,de muszaj az epic balta miatt sok honort farmolni-fura ez retri utan)
Elore is kosz