166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#135375 Largest hit dealt 244445 366638
Largest hit received 33847 26606
Első oszlop draco a második én. :) l2p issue :o -
ShaiHulud #135374 nah a kep alapjan kinyomoztam es ezzennel lebuktatom:D
geci-e vagyok?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Draconid -
Bhalage #135373 jaj takard mar ki a nevedet OMG :DDDD utoljara a kocsimrol linkeltem be kepet (kb 2 eve) annak feketitettem ki a rendszamat de egy nub kari nevet cutolni lolz ?
hogy hivjak a csicska DKdat hadd armoryzzalak meg -
Jokes #135372 Hali!Szerintetek melyik az a magyar pve guild amelyre azt lehet mondani hogy komoly,szervezet és szinte mindenki komolyan veszi benne a szerepét?
Egyáltalán van ilyen?Ja és horda oldalra gondolok...72-es balance druida vagyok(visszatértem fél év után és szeretném ujrakezdeni)per pillanat ,de resto leszek nyolcvanason.És hol helyezkedik el most a balancos drood dps ben?(pve).Szóval van ilyen magyar társaság vagy ne is álmodjak?Ha van, akkor kapcsolatot szeretnék velük kialakitani és átjönni a szerverükre....(persze ha kell egy jó healer... -
#135371 ez milyen unitframe? -
#135370 Ok megvan. -
#135369 Help pls. Kicsit nyomtam törtön, de most megvettem a wotlk-t, felraktam, eredeti realmlist ott van, de még mindig arra a kúva törtre akar menni. Repair nem segített, valami tipp? -
#135368 Bár nekem 3 éven át sosem volt problémám velük, szóval értelmetlen szerintem. -
#135367 Befizet, megvár míg leszedik, cancel subsription. -
YearLooser #135366 Hali!
Egy kérdésem lenne: Bankszámláról töltöm a wow-ot, és nem szeretem, ha a subscription lejártakor automatikusan feltölti még 1 hónapra az accomat.
Ezt hogy lehet kiiktatni? -
#135365 :D Hah, piros betüket ismered, szereted? Ott fent.)
szerk: jaj már 2 ember ma akit le kéne lőni:D -
#135364 ??? -
#135363 hi...van valami grafikajavito a wow-hoz mert most huztam le a legujabb cuccokat hozza es a grafika valami borzaszto ronda!:S -
landor00 #135362 nekem meg van az alap és a bc is de a lich king még nincs épp azt töltöm lefele -
#135361 account managementre be tudsz lépni? ha igen, fel van töltve az accountod?
feltételezem nem, mert nem csak úgy működik hogy csinálsz egy új felhasználónevet és játszol... arra az esetre, ha így lenne: meg kéne venni a játékot (meg egy gamecardot), és utána próbálkozni. alap wow + bc + wotlk a sorrend, nem elég csak a lich king magában. -
#135360 Jobb helyre nem tudod tenni a blood ágon a pontokat, mert az a 3 pontot mindenképpen el kell rakni. Ha találsz annál jobb helyet szólj :P Egyébként magas avoidance mellett nem olyan szar ám az. Próbáld ki Satharion 3D-t, rájössz,hogy hasznos. -
lalinov #135359 ja és a pala az törp -
lalinov #135358 Hellósztok lenne 1 kérdésem . Van 1 70 balace druidám nightelf és 1 70 retri palám . Melyiket érdemes húzni Arena/Bg szempontból 80ra?? melyik teljesít jobban? -
landor00 #135357 őőőm én amikor be akarok jelentkezni és lich king-es kép van a bejelentkezésnél azóta nem megy a játék és egy szöveget ír ki valami ojasmiről szól hogy elveszett a felhasználóm de csináltam egy újat de annál is azt írja ki? meg kéne szerezzem a Lich King-es kiegészítőt?
valaki segítsen -
Warden #135356 lemész valami aoes arcal ubrs be és szétaoe-zitek a sárkányokat az elementál boss mögötti szobában időre. -
WiLDoR #135355 be kell menni ubrs-be és a kissárkányokat összehúzni a tojásos teremben, ha jól emléxem, majd leaoe-zni asszem 15 sec alatt.
(még nekem sincs meg -.-) -
WiLDoR #135354 hát ha healelik a segged, akkor lehet.
de mi van akkor, ha magad vagy?
amúgy annyira nem biztos, hogy fail, legalábbis fórumokon a community egyik fele ódákat zeng róla, másik fele meg azt mondja useless shit.
hát nemtom, majd kipróbálom pl. mgt hc-ban, hogy mekkora fail, aztán meglássuk... -
WiLDoR #135353 kinek mi szimpi...1,5 óra alatt megvolt az egész, nem egy nagy wasistdas...de persze csak dk-ként ennyi (mivel ugye azzal totál kimaradnak az stv-s küldik, amik bb reput tolják).
amúgy meg kinek mi jön be.
nekem ez.
másnak meg az, hogy egész nap arénában seggeljen.
megint másnak meg az, hogy egész nap wotlk hc instákba járjon, egiykből ki, másikba be (én majd leszolózom azokat is ulduar gear-ben, ha unom magam, másra már úgyse jók, esetleg még a hiányzó archivement-eket be lehet húzni, azt hello).
másnak meg az, hogy egész nap bg/sc-kben csücsüljön, s honort/renownt farmoljon.
még be kell húznom 3 mázsa reput exaltedre, meg ugyanennyi title-t, végig kell tolni majdnem a teljes outland hc tartalmat raid instákkal együtt, ugyanez azeroth-ra is igaz (kivéve bwl), be kell gyűjteni a hiányzó enchant recepteket, outland daily cooking cumókat (chef cim az musthave :>), plusz naxx25-ből is kell jópár dolog, ami még hiányzik.
szóval ITT bőven van mit csinálni max. szinten.
és akkor még a pvp részről, meg a közelgő raid instákról nem is beszéltem... -
landor00 #135352 hello valakinek megvan a Lich King? ha igen akkor mennyiér vette? vagy honnan töltötte le??? -
#135351 wildor én unknown:
spell deflection = fail -
#135350 vagy DM west ládázás, ami szopás mert a kulcs random drop bossokból, vagy venture bay 5rep/gobó -
#135349 Azt a Jenkins Title Reward-ot hogy lehet elérni? -
Gumbo #135348 gz songoku -
#135347 Sok sikert hozzá, biztos nagyon izgalmas -
WiLDoR #135346 jah, olvastam párat a témával gyorsba, reput piszok könnyű volt áthúzni igy, hogy neutralon volt (nameg aoe-val öltem folyamatosan az őröket 4-5-ösével xD)
visszahúzni már neccesebb lesz :D
de már arra is tudom a gyors és easy megoldást... -
WiLDoR #135345 na ez a post már nem aktuális
probléma megoldva
most már csak vissza kell húzni a reput BB-vel -
#135344 Itt van valami kis szösszenet arról hogy Admiral title után hogy tudsz repuzni cartellel, de nem próbáltam -
#135343 Will of the necropolis,rune tap,hysteria,mark of blood felesleges. Bár a rune tapet megtarthatod ha solozni akarsz pár bc-tbc instát mert azzal marha egyszerű. Hamár talent akkor én eztajánlom. -
#135342 Melyik az a movie ami egy paladinrol szol aki talan egy pve szerverrol atteleportal egy pve szerverre? vagy valami ilyesmi, nem emlekszem pontosan.
Ez egy fun video volt ha jol emlekszem, es egy kinai torpe spameli ot duskwoodba hogy: gooold for sell, you buy, cheap, faster every -
WiLDoR #135341 ja, még 1 kérdés: ha meg akarom szerezni a bloodsail admiral rangot, akkor ugye el kell kezdeni irtani BB-ben az őrőket.
namost ez le fogja rontani a reput a steamwheedle cartell-nél (most még neutral, szal elég gyorsan be lehetne ütni a friendly-t a bloodsail-nél).
hol lehet ezt a reput visszahúzni, hogy meg lehessen csinálni sw.cartell küldiket is?
nem akarnám, hogy hated-ben maradjanak velük -.- -
WiLDoR #135340 bírom nagyon ezt a dk-t amúgy, mindig valami hasonló kariról ábrándoztam a wow-ban x)
most épp loremastert csinálgatom, amikor nincs éppen raid, hát asszem elleszek vele egy jódarabig :O -
WiLDoR #135339 namiafene? szivárog vissza a jónép? o.O
btw mi most az ultratop tank talent?
olyasmire gondolok, ami wotlk hc - raid - solo world boss - bc hc insta solo, szal ilyen all-in-one spec.
nézegettem pár topicot, de annyira ömlesztve van mindenhol minden infó (elitistjerk 100+ page-es pro diszkurzusaitól falnak tudok rohanni pl., tök jó, meg minden, de nem fogok átnyálazni több1000 postot 1ért).
eddig EZT agyaltam ki nagy hirtelenjében, ha valakinek van ötlete, hogy lehetne rajta még finomítani, vagy jobbá-masszívabbá tenni, várom az ötleteket :) -
#135338 Azért amikor 1000vs1000 volt emainben akkor volt szerver down bőven. :P -
#135337 ok kösz csak nem voltam még bolt közelbe a neten meg nem vettem észre... -
#135336 Valami ilyesmi, ősdaocos gárdának is megakartak felelni, ugyanakkor egy szeletet is beakartak zsákolni a wow nevű tortából, az eredmény egy izmos seggre esés lett a két szék közé :)