World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ati radeon 9250es kártyám van (tudom hogy szar, de ez van), a játék közepes beállításoknál kicsit laggolva, de viszonylag jól megy, de nem is ez lenne a probléma.
a gondom az, hogy amikor stealthbe lépek kb 2 mpre megáll a kép, és ez elég nagy hátrány ha az ember épp pvpzik. kipróbáltam úgy is hogy minden beállítást levettem, de ugyanúgy belaggol 😞
meg lehet ezt oldani vhogy, h ne szagasson be ennyire?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
hazucc <#ejnye1>#ejnye1> <#vigyor5>#vigyor5>
pve ftw<#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
De az enyim nagyobb!!!
Most halál komolyan, ki a faxom veri erre ? Bazdmeg nekem 2 gombos joyom van azzal tolom.
"The trees move. Do you not see it?"
"Ad kettõ nem hiszem hogy fejben tudsz tartani 10+ billentyûkiosztást és a klaviaturára nézés nélkül meg is találod azt"
Én nem tudok vakon gépírni + nincs lapátkezem, de nem okoz nehézséget Z-H-B-ig és fent F1-F4-ig elérni a gombokat, a közelebbiek meg mind shift/alt modifier makrók, és még így sem fér ki minden PvP képesség.
PreTBC még lehetett clickerként érvényesülni bizonyos classokkal, ma a kétszer annyi képesség és folyamatos, precíz mozgáson alapuló PvP miatt lehetetlen.
simán.
több karakterrel is!
s ráadásúl mindezt egyszerre is!
Clavernek: a lényeg lemarad.A retri paladin raidben nem használ több gombot a judgement, cs a a sel of crusader-command nál ( noés persze a trinketek) de alapvetõen ezt a hármat-négyet.Lehet persze az összes sealt kirakni de felesleges mert pl a justicet sosem használod szinte pve környezetben.Ugyanugy a potikat hs-eket is lehet bindelni ha valakinek az jön be nosza, a lényegen nem változtat minden class minden tallentfája elboldogul 4-5-6 gyorsgombal.Persze ha valaki azt szereti hogy minden kint legyen rank 1 tõl akármeddig azt is megteheti csak kétlem hogy gyorsabbvagy jobb lesz tõle.
úgyis ezt hiányoltátok, neeeem? 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
rugód továbbra is látótávban van, druida is:
- sw:d - manába kerül, magad is sebzed vele, gcd
- smite - manába kerül, casttime-os, gcd (+1 manareg tick dudunak)
- mind blast - manába kerül, casttime-os, gcd (+1 manareg tick dudunak)
- sw:p - manába kerül, instant, gcd (elsõ tick-ig +1 manareg tick dudunak)
- wand shoot - nem kerül manába, instant, gcd
vagy rugód kikerül látótávodból, odafutsz druidához (+1-2 manaregen tick neki), megcsapod a tõrrel, netán ezzel beszivsz egy natures grasp-ot, ami root-ol, ezt dispelezned kell magadról (+1,5 sec gcd), utána szivsz egy ciklon-t, rugódat meg szétcsapják közben.
na nálam pl. ezért van ilyen mint a wand shoot hotkey-en. távolról lehet használni, s legveszélytelenebb formája a manabreak-nek (lock-kal pl. odafutsz a priest-hez, megcsapod tõrrel, aztán már futkozol is 8 secen át fear-ben. jó móka? nem...)
mountokat pl. ugyanilyen dolgok miatt célszerû bindelni (nálam földi mount S, repmount shift+S).
blade edges aréna mondjuk.
mész warrival, dudu healered van. ellenfél ajtójánál beszopsz egy ciklont, meg egy root-ot.
druidád a terep másik felén van, mert épp próbál menekülni, hogy a másik csapat rugója, warrija agyon ne csapja.
hogy érsz vissza hozzá a leggyorsabban (tegyük fel, kikerülsz combat-ból, mert ellenséges dudu is elment nukeolni a druidád)?
- átfutsz a map másik felébe ~15 sec alatt (létezõ legrosszabb megoldás, ezalatt stun-ban simán kinyirhatják a healered)
- actionbar-on megkeresed kurzorral a mountod ikonját, katt, felülsz, odagaloppozol (kb. +2-3 sec idõvesztés a 3. variációhoz képest)
- spammelsz 1 key-t, instantban felülsz, amint occ vagy, odagaloppozol, s lehet idõben odaérsz, hogy megmentsd a seggét egy intervane+disarm comboval.
szóval még igy is hülyeség ezeket a "nem lényeges dolgokat" hotkey-re rakni?
bár palánál lehet elég 6 gombot bindelni, nemtom...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
soullinket viszont pvp-ben alap kirakni hotkey-re, mert ha fel dom-mal új petet kell idézned (ami elég sûrûn elõfordul, mert a healerek 80%-ka valamiért nem akarja észrevenni, hogy létezik -.-), akkor amint megjelenik a pet, azonnal fel kell tolni magadra, különben 2 shotolnak anélkül.
ez pedig úgy nem megy, hogy egérkurzorral keresgéled az actionbar-on <#vigyor0>#vigyor0>
amúgy meg van rugóm (is), nem kell bemutatni. ITT éppen lazít, csak jó rugóhoz híven, kicsit nehéz megtalálni <#beka3>#beka3>
én retrivel perpill 15+ hotkeyt számoltam össze, ami folyamatosan használok - ebben persze benne van racial és trinket is. buffok egy részét, valamint hátasokat klikkelem, és így is csomó dolog kimaradt bindek közül... hmmm. 6 gomb? messze nem.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Igazából minden class ugy 4-5 max 6 billentyûvel elvan amit használ is az hogy a többi hol van abszolute nem lényeges.Egy idõben én is minden szart bebindeltem mert milyen jó az ha a mountra is billentyû lenyomásával ülök fel.Erre használtam a shift és ctrl nullát majd mikor egy héten 10x ültem fel a tigrisre a griff helyett és ugrottam le az aldor bázis tetejérõl vagy a skettises fák valamelyikérõl kiszedtem mindkettõt és kattintgatok inkább azóta az ikonjaikra.A paladinomnál össz vissz 6 gomb van bindelve a rugómnál 10 a huntardnál 9 és bõven elég.A paladinnal a hatból 3 a rugónál a 10 bõl 6 a hunter a kilencbõl 6 ot használ rendszeresen a többi nem kell minden egyes mobnál vagy bg-n egy másik player ellen.A paladinnak is csak azért van bindelve hat mert raiden valóban KÉNYELMESEBB a másik 3 abilityt is egy gomb lenyomásával aktiválni.Viszont ezért lehülyézni valakit vagy jobbnak tartania magát mert a tökvakarás is hotkeyre van bindelve nemkicsit idiótizmus.Van egy mage a guildben akinek az égegyadta világon nincs semmi bindelve ugy szokta meg hogy klikkelget ettõl függetlenül messze az egyik legnagyobb dps-t hozza raiden és bg-n arénában is jól szerepel.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amint írtam én ezeket az abilityket raktam hotkey-re, amiket sûrûn, mondhatni állandóan használok.
Az, hogy te ezeket nem használtad, nem az én bajom.
És már megbocsáss, de kirakni hotkeyre a soul linket, demon armort, fel armort, fel dominationt, curse of doom, és a többi..... baromság.
Egyébként nekem is van lockom, úgyhogy nem kell kioktatni belõle, és amit kihagytam az nekem is hotkey-en van ne aggódj. Igen, több spellje van a locknak, de se pvp-ben se pve-ben nem kell sokkal több gombot nyomkodnia (hotkeyre raknia), mint a rugónak.
Az ilyen idióta hsz-ekkel csinálsz magadból hülyét sokak szemében. Sztem inkább ne.
V9ykn8_TZL0
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nyertél.
a furcsa az, hogy fel se tünt a hiánya. (mondjuk sl-sl-ként nem egy túl gyakran használt cucc)
ennyire ne menjünk elõre :x
amúgy rank1 banish-t kifejelejtettem -.-
van
1.vanish
2.gouge
3.hemo
4.evis
5.rupture - garott
6.slice
7.kidney - cheap shot
8.evasion
9.prepa
10.premedi (ehhez nem kell külön key, macrozható, c.shot-hoz, garotthoz is)
11.blind
12.ghostly
13.shadowstep
14.cos
15.kick
16.be-nél silence
a stealtheseket nem raktam dierkt
Csupán ennyi ability-m van gyorsbillentyûre rakva, és ezt mindet tolom is rendesen. Tényleg 2 gombos kari a rugó....."
17-18. sprint, expose armor kimaradt 😊
de akkor vessük ezt össze mondjuk egy be wlock-kal:
1. banish
2. c. of shadow
3. c. of elements
4. enslave demon
5. health funnel
6. soullink
7. incinerate
8. drain soul
9. drain mana
10. drain life
11. shadowbolt
12. immolate
13. searing pain
14. rain of fire
15. hellfire
16. c. of tongues
17. c. of agony
18. corruption
19. life tap
20. fear
21. howl of terror
22. rank1 rain of fire
23. seed of corruption
24. c. of weakness
25. c. of recklessness (opcionális)
26. fel armor
27. demon armor
28. fel domination
29. shadow ward
30. siphon life
31. shadowburn
32. deathcoil
33. soulfire
34. soulakármi, aggrócsökkentõs bizbasz
35. curse of doom (opcionális)
36. master dem.
ezek voltak az alap spellek, amik pvp-ben és raid-ben 1-2 kivétellel használatosak.
most jönnek a speckók:
37. pet attack
38. pet stay
39. pet follow
40. pet special ability makró (sacrifice, seduce, spell lock etc., még szerencse, hogy makrózhatók 1 gombra, petfüggõen)
41. bandage
42. be silence
43. healthstone
44. pvp trinket
45. wand shoot
46. devour self makró
47. devour party member
48. spell lock, focus target
49. fel dom+void makró (opcionális)
50. fel dom+felhunter makró (ofcionális)
na asszem ennyi, remélhetõleg semmit se felejtettem ki.
ofcoz ennyi ujja nincs az embernek, igy 4-5 dolog nincs bindelve, ez az a listva volt, amit kellene, hogy tudjál.
ehhez képest szerintem a ~20 gombos kis rugó az pi**afüst.
hajóra száltam ,, zászlóval kiléptem videókat nézni (amig utazok), visszaléptem és dc volt.. ok visszlépek az accomba belépek a karimmal erre amint belépek RÖGTÖN DC !!! és ezt csinálja már kurva sok ideje !! nem tudok játszani... :'(:'('😞'😞 --->>> enter owrld--->>> DC!... --->>> enter world --->>> DC!...--->>> enter world --->>> DC!... !!!!!!
kérlek benneteket ne vegyétek semmibe az irásomat mert negyon szar ez igy :'(
és pls valami tanácsot vagy akivel történt már ilyesmi az irjon 😞
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ne tessék provokálni az állatokat, és akkor nem harapnak
^^