166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#136060 elöször is eléggé szerver függö, hogy hol miböl van kevés, mire van igény.
Ragna hordán pl. mindenhova healert keresnek, BS allyn viszont annyi van mint a szemét, kb esélytelen grp-ot találni hilerrel.
Tank mindenhova kell valamilyen szinten, mert az emberek nem szeretnek tankolni, mivel az némi felelősség, és mivel te sem akarsz, ez kiesik.
DD-ből meg annyi van, hogy sejhaj, talán PVE-re Elem sámit csinálnék, az kevés van mindenhol, mert kurva unalmas pve-ben :D
3.1.0-val a dual talent miatt, ha komolyan akarod tolni, akkor palát inditanék a helyedben v. druidát és tank/heal-re talentezném a 2 spec-t. -
#136059 Hehe, indítsak kampányt? :p -
#136058 I VOTE 4 PICKET! :DDD -
#136057 Már sírtam ez miatt :( -
#136056 kéne vmi házigazdi, akki törölget, mert már kicsit bored a topic, nem?:S -
ShaiHulud #136055 ugyebar megszoktuk hogy a crt monitoroknal a tudasahoz merten a legmagasabb frekvencian erdemes futattani az alkalmazasokat, mert akkor kevesbe zavaro a villodzas, kevesbe fajdul meg az ember feje/szeme es egyeb ilyen ok miatt.
nah most az lcd monitornal alapbol nincs villodzas mivel teljesen mas rendszer alapjan mukodik mint a crt, itt csak az a pixel frissul aminel tenylegesen valtozas van, ne lathato fejfajdito villodzas, akarhany hz-en is hasznalod. viszont attol meg probalja frissitgetni a technika attol fuggoen, hogy hany herzre allitottad es mivel ugyse tudod mar megkulonboztetni szabadszemmel a 60 fps es felette levo fps kozti differenciat, ezert a technika vedelme miatt ajanlatos 60 hzen (vagyis a legalacsonyabb frekvencian) hasznalni az lcd monitort. -
hawkie22 #136054 Sziasztok!
Megvan az accountom, sajna US oldalon csináltam a trialt, úgyhogy a 12es tauren sámánom az elveszett, de sebaj, még az elején voltam. :D
Namármost, szerintetek melyik lenne a legérdemesebb kezdésnek? Demo warlock, ele sámán, cement sámli, vagy druida? Igazából raideken vagy dps vagy healer szoktam lenni, tank még sosem voltam.
Köszi a segítséget. -
Dr DeViLKiNG #136053 Nincs valakinek linkje a s6 setekről? PTR fileokban már mind benne van, de csigaevő barátunk úgy látszik nem nagyon foglalkozik vele ~
Persze modelviewerrel meg lehet nézni, és abból látszik is hogy olyan mint a mostani set, csak egy kicsit változtatva... de akkoris. -
voloume #136052 #136051
:D:D -
jocking #136051 FASZFEJ a KURVA ANYÁD -
#136050 jah és TE FASZFEJ, mert ezt ugyse latod, es en ilyen masok hata mogott jol megmondos geci vagyok -
#136049 account managementben letoltheted a legujabb valtozatot. -
jocking #136048 Hali
Van egy olyan problémám, hogy az 1.0.0-ás verziójú WoW-ot sikerült megszereznem. Az adott szerver viszont legalább 3.0.8-as verziót kér. Találtam patcheket, de mind olyan, hogy jópár napig csinálhatnám a patchelést, hogy eljussak a 3.0.9-ig, mert lépcsőzetesen egymásra épülnek a patchek. Ráadásul olyat, ami 1.0.0-tól indul nem is találtam. A kérdés: Nincs valami jó oldal, amin fent van az összes patch? Vagy ilyen esetre valami patch csomag?:S
Előre is thx a választ -
#136047 igen, mivel része az alapjáték - ahhoz jár 30 nap ajándékba, ezt lehet kitolni + 10 nappal ha előtte kipróbálod (trial mode). -
#136046 hála istennek mindenki más hülye, csak neked van igazad, valóban.
/facepalm -
Neoncsoves #136045 tört powa -
heystumafly #136044 hello, ugye a wow battle chest az tartalmaz 1 hónap ingyen játékot? -
titan15 #136043 neeem... klotyora wow nelkul jarok, de suliban gyakran nyomom, ott pedig ne mmindig van lehetoseg tolteni.
Aksirol amugy kb 1 orat megy, (ha lehuzom a budos grafikat, akkor masfelet)... [ez amugy toshiba] -
Lerstal #136042 A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
A tört verzióról ne itt keress infót!
csak az a baj h valamelyik törtös ezt a szöveget nem fogja fel. tehát kinek nincs felfogása? ja és minek jön be ide törtös ha ez eredeti wow-os fórum?
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! -
#136041 igen, de az emulátor az tuti nem eredeti!
(hogy mangos vagy wowemu a menő most azt nemtudom...de régen is maszekba írkálták a törtös addonokat szazl szerintem ez mostsincs másképp!)
sajna nemtudunk segíteni. de szerintem 3ezer forintot simán megér a minőség (megmarad a karid, van értéke az accountodnak, remek feedback/support...)
sokan ugy tekintenek a wowra mint egy hétköznapi játék..pedig nem, ez egy kőkemény hobbi, ahogy foglalkozol a karaktereddel...ha nem eredetin wowozol akkor nemis wowoztál még igazán soha! -
1Darton1 #136040 Igen, az alacsony atlag eletkor/iq miatt van. Valoszinuleg ezert nem tudjak, hogy hol keressek a problemaikra a megoldast, es ezert nincs havi 3 ezer forintjuk, amivel megfizetnek a minoseget. -
#136039 "HÚZZÁL MÁR EL A FASZBA TE BÜDÖS TÖRTÖS GECI"
Intelligenciád akkora lehet mint az életkorod. Feltételezem az se túl magas.
Mi van akkor ha ő törtön játszik? Juj nem akar fizetni havi 3-4k-t hogy játszhasson? meg tizenakárhányat a játékért? valóban szánalmas... Nem téged rövidít meg, ergo kb. semmi közöd hozzá hol játszik, és ha segíteni nem tudsz (nem akarsz?) inkább fogd be a szádat szvsz.
Flame off. -
1Darton1 #136038 Nincs semmi flame, es kicsit sok lesz a smiley. (A tort szerver az olyan, hogy minden hozza kapcsolodo aprosagot az adott szerver foruman kell keresni, mert az eredeti maskepp mukodik. Peldaul az addonok is minden verzional maskepp mukodnek, illetve a tort szerverek rengeteg beallitasa teljesen mas, mint az eredetie.) -
#136037 Nem, azok a KLIENSHEZ vannak írva, ami minden esetben eredeti. :D -
#136036 Pont ez az, ha lemegyek maciba, vagy cicába, akkor vált az action bar, de ha cicából prowl-olok (stealthbe megy, elfade-el, láthatatlan lesz), akkor az action barról szépen eltűnnek az ikonok. Mármint a bartender action barjáról, az alap jó.
Amúgy ez a törtösvagykurvaanyád mentalitás csak az alacsony átlagéletkor/iq miatt van, vagy egyszerűen a magyar vagy sg-s segítőkészségnek tudjam be? :) Mert máshol még nem találkoztam ilyennel. :) -
#136035 Ahhah, jahogy itt már flém is van ha beírom, hogy TÖRT-ön játszok. :DDDDDDD
-
#136034 akkor ideje orvoshoz menned, ha megadban nevetgélsz.
addonok EREDETIHEZ vannak irva, ha tört szarodon addonozni akarsz akkor irj magadnak. -
#136033 EU verzioval EU szervereket látod US-sel US-eket -
#136032 wow-europe.com-on probáld, az az EUs oldal -
Bhalage #136031 ez kúlos, a ratyi kopasz csirke tenyleg gecilolul nez ki -
#136030 Ha herbás és miningos vagy egyszerre és azt akarod elérni hogy ha átrepülsz egy terület felett akkor jelezze a még nem kiszedett bányát vagy herbát is attól tartok arrra nem találsz addont esetleg macrózd be.
amugy a Gatherer addonnal látod egyszerre hol szedtél virágot meg bányát de azt nem azt jelenti hogy ott per pill van is:) -
Niar #136029 Sziasztok, egy olyan addon-t keresek ami egyszerre mutatja a minimapon a find minerals és find herbs-et. Most spotter-t használok csak ezzel az a gond hogy felváltva cserélni a kettőt és kényelmesebb lenne ha egyszerre mutatná. Ha valaki ismer ilyen addon-t pls írja le a nevét. Thx. -
#136028 elfadel? stealthbe megy? akkor a retailon is "átvált" az action bar.
amugy google, itt nemnagyon fognak segíteni (igen, azért mert törtös vagy -ofkóz én nem wowozok)
-
#136027 Igen de amit te keresel bazdmeg az törtre van és nem eredetire-.-
szóval:
HÚZZÁL MÁR EL A FASZBA TE BÜDÖS TÖRTÖS GECI -
hawkie22 #136026 Még egy kérdés, honnan tudom, hogy melyik szerver EU és melyik US? -
#136025 Megint felnevettem? :D
Még mindig nem érdekel tört szerver, csupán egy ui pack.
Az, hogy én azt tört szerveren használom vagy nem, szerintem már az én dolgom.
Köszi mesi. :) -
#136024 ClassTimer abban lehet minden ilyet állítani. -
#136023 sírok :DD ilyen nincs...
de..ilyen van :DDD:DDdd -
voloume #136022 edit: van most nekem valami addon ami mutatja az ellenfelre rakott debuffjaimat.. csak az nem mutatja a sajat ilyen per seces buffjaimat... bar most ahogy belegondolok lehet abba kene beallitani :D na mind1 azer valaki mondja meg a nevet, thx -
voloume #136021 keresem ezt az addont, kerestem curseon de nem találtam, szoval lehet rossz helyen kerestem, megköszönném ha valaki megmondaná a nevét