166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
ShaiHulud #138545 ironiarol hallottal mar? -
Savmacska #138544 ne ítéljetek el e miatt :) -
Savmacska #138543 Eladó World of Warcraft account, Ragnaros alliance, rajta: 80as pala full pve/pvp retri full pve/pvp holy gear, dual talent,epix fly 450mining/skinning, 80as dk friss 80as kék gearben, 70es warlock, 65ös shaman, 5000goldal, augusztusig feltöltve, minden cuccal kódokkal stb, első tulajtól, vegyél fel és megbeszélünk mindent!! MNS: [email protected] Alkudni kötelező :) MNS: [email protected]
-
Savmacska #138542 sry -
#138541 hát, fura is volt hogy szerdán hamar meglett a maintenance...muszáj egy héten minimum 1x lennie valami bullshitnek a szerverekkel -
YakHead #138540 Úgy látszik ez a kép beszúrás a fórumba még mindég nem megy nekem. Mindegy, a Bréking Nyúz-ig úgyis eljutunk mindannyian, ott meg írják, hogy mi a probléma. -
YakHead #138539 Na meg is érkezett a [IMG]http://img37.imageshack.us/img37/6983/wow01.th.png[/IMG][/URL]]Bréking nyúz -
#138538 én simán be tudtam jelentkezni arathoron kb 10 perce -
Paddy #138537 mindegyik szar, sehova nem enged be.a blizzard sporolhat egy napot a 60dayes gamecardombol:P -
#138536 valami kiba nagy gebasz lehet.... -
#138535 1-0 devilnek -.- -
YakHead #138534 Van Authenticator token-em, szóval ha így is sikerült ellopniuk, akkor gratula hozzá -
#138533 arathor is szar nekem -
Zwiebel #138532 Nem szeretnélek megkérdőjelezni, de szerintem az kizárt , mert akkor idáig sem engedne be. -
CB SNIPER #138531 btw megmondaná vk mennyi a max zsé ami átviheti egykarival másik szerora transefernél :O -
#138530 Hat akkor bekaphassak. -
#138529 Epp nem reg erte el a hibaval foglalkozo topic a hozzaszolasok limitjet, 1000 hozzaszoloval. :S -
Dr DeViLKiNG #138528 "de nem KÖTELEZŐ"
Hozzáteszem hogy "még". Ahogy kijön sc2 és battle.net2, az lesz. -
Dr DeViLKiNG #138527 Tömeges acc lopás -
YakHead #138526 Na. Regisztráltam ezen a Battle.net-es okosságon, de szerintem semmi köze a WoW-hoz. Igaz, FELAJÁNLJA, hogy az új Battle.net accountot összevonja a WoW account-tal, de nem KÖTELEZŐ. Legalábbis nem olvastam sehol sem, hogy most már csak és kizárólag úgy lehet majd belogolni. Valami más gond kell, hogy legyen. Csak azt nem értem, ha valami külön szerverkarbantartás van vagy leállás, akkor hol marad az ilyenkor megszokott "maintenance" üzenet? Mindegy, próbálok belogolni egyszer csak sikerül. -
Zwiebel #138525 Sajnos engem sem enged be
Retrieving Character list-nél vége a dolognak egyszer "tovább ment" de csak egy DC volt. Mi történik itt? -
Savmacska #138524 engem sem enged be.. -
mikusmate #138523 Azt beszélik a népek, hogy igen, de én csak véletlenül tévedtem oda egyszer, és a lvl 6-os priestemet azóta sem láttam :) -
YakHead #138522 Arathor-t nem is látom a szerver listán. Mellesleg semelyik szerverre nem tudok belogolni. És mi ez a Battle.net-es account mizéria amúgy? A Battle.net nem a Starcraft 2 miatt lett fellőve? Mi köze a WoW-hoz? -
#138521 Ha mar Arathor, van ott nagyobb szamu magyar allis kozosseg? -
mikusmate #138520 Nem ezen múlik szerintem, mert engem Arathorra beenged, Bloodscalpra viszont nem. -
voloume #138519 elvileg itt kell regelni és rákell addolni a wow accod.. nem tom mi ez vagy valami, de ezután már a wowos emailedel kell belogolni... mindenesetre aki eddig ezt megcsinálta azt utána beengedte -
#138518 jah, nekemis connectingnél megáll -
#138517 Csak annyit irt a blue post h vmi gond a login szerverekkel, semmi egyeb -
YakHead #138516 És mi az? -
#138515 Kozben megtalaltam tech support forumon, vmi van a login szerverekkel... -
#138514 Meghalt a login szerver v mi az isten van? Nem akar beengedni Nordrassilra... -
SlaCker #138513 Nem tom minek jön ez a "SÍRÁS" duma!
Ki sír? Senki nem sír csak 2 fele oszlik a társaság.Nem sajnálok én senkitől semmit.Az sem érdekel hogy 10perc alatt vagy 1 hónap alatt lett meg neki.
Ez jó beszélgetés volt! :) Semmi anyázás és miegymás! :D
Megoszlanak azért a vélemények!:) (megértem a casual okat is )
Ja köszi az altkari megbeszélést! :) Tényleg nem hülyeség ha több karid van és mindnek más profja.
Én beérem ezzel az egy dudu-val meg a herb+alchemy-vel! :D -
eLiXir #138512 Gondolod te, te kis mukigeci -
hawkie22 #138511 Tény és való. Az elején még, amikor elkezdtem az eredetin játszani, nagyon sokat nyomtam, hogy minél hamarabb elérjem a 80-at, utána meg napi szinten 2-3 HC volt, hogy a gear meglegyen. Szeretnék többet raidelni egy héten, de suli mellett nehéz (orvosi, most lesz az államvizsga). Utána meg a meló miatt nem lesz időm, úgyhogy valószínű megmaradok az általatok említett casual szinten. :) -
#138510 Ezért is írtam, hogy emberek vagyunk különbözünk. ;)
Neked is más a szórakoztató és nekem is a harmadiknak megint csak más de ezzel nincs is gond csak mint írtam is és ahogy eLiXir is írta az utóbbi időben túlzottan is a casual playerek felé fordul a game. Ami nekem nem jön be másnak bejön ennyi :).
És mielőtt félreértés lenne nem sírok, hogy jaj most ez miért meg az miért de a enmtetszésemet azért kinyilvánítom :) még ha lényegében értelme nincs de végül is ez egy fórum ahol szépen értelmesen szines macik felügyelete mellet megbeszélhetjük a dolgokat XD.
písz -
CB SNIPER #138509 ezaz nemtom...BSre semmiképp(nemszemélyes:O) nemakarom move-olni a karimat ragnán gondolkodtam de nekem már az ah nemlényeg csak játszani akarok meg 3 év pvp után kis pve-t :D -
#138508 gyere twisting netherre:)
mi most tarideltünk oda aztán egész jó kis hely:)
végre betegre keresem magam az ahban:D -
eLiXir #138507 Pont a magad fajta (nem rossz ertelemben) embereket hivjak casual playereknek, es ez a jatek nem feltetlen nekik, vagy nem feltetlen CSAK nekik keszult, vannak felcasual, hardcoreuberprok, etc... es valahogy probalja a blizz a balance-ot fenntartani, de valahogy mindig a casuals win tema jon ki belole es ezt nem csipik az emeberek -
hawkie22 #138506 Ez a hova tart és mi lesz belőle téma meg... Én örülök, hogy ha egy héten 3x lejutok Naxxba a guilddel, múlt héten kezdtük el, még Sapphironnál sem jártunk, csak a 4 szárny volt meg eddig. Nem is látom, hogy mikor fogunk egyáltalán Ulduar-ig eljutni, ha eljutunk valaha is.
Így azt mondom, hogy jól jön némi könnyítés, akár a fejlődésnél, akár a későbbi raid-ek során, mint most az Ulduar nerf.
Én pl. nem érzem az Omlás által említett fun szerver esetét, örülök, ha termelek AH-ban napi 1-200g-t, örülök, ha Naxxban leöl a guild mondjuk 2-3 bosst egy nap, mert kikapcsolódtam, haverokkal voltam, stb.
Nem az érdekel, hogy ez milyen könnyedséggel ment, nem érdekel, hogy az új kariknak mennyivel könnyebb lesz a szintezés, vagy akármi, csak az a fontos, hogy én kikapcsolódjak, jól érezzem magam. Erre pedig a jelen állapot tökéletesen megfelel. Sztem. Ismétlem, sztem.
(Hozzáteszem, *örtön sosem fun szerveren játszottam korábban, mert annak sosem láttam értelmét, mindig blizzlike volt. Csak meguntam 1-1,5 év után, hogy sok lag-DC-lag párosítás van, bug hegyekkel, és nem lehet nyugodtan játszani. Érzésem szerint megérte váltani. :))
Bocs a hosszú szövegelésért.