World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meg azért gratulálok neki, mert nekem ez jól esik, függetlenül attól, hogy az a boss nerfelve volt-e vagy sem.
s ez most bazira független attól, hogy br-es vagyok-e vagy sem...
ha egy world firstre/prenerfes killre/rank14-re/stb veros ember nem erdekel 3 secig sem, akkor egy postnerfelt world x-st killnel miert hiszi barki is, hogy 3secig is erdekelni fogja valakit?
aki nem ert hozza, illetve nem koveti a wow esemenyeket es talan nem tudja mik valtoztak 3.0.2ben, illetve akik az illeto puszipajtasai/ismerosei/regi guildtarsai esetleg csak udvarisnak akarnak tunni vagy nyalizni akarnak azok valasztjak az elso opciot.
aki tisztaban van a 3.0.2-vel fuggetlenul attol, hogy az illeto egyaltalan wowozik, world first killezik, pvpzik, guildtelen es emelle meg kis "igazsagerzet" is szorult bele, azok a masodik opciot valasztjak.
akiket meg abszolute hidegen hagy a dolgo az meg a harmadik opciot.
de hogy miert kell leugatni azt aki a masodik opciot valasztja azt nem ertem. pl engem is wildorka ugatott le, hogy miert nem orulok a tatylaeknak. en nem ugattam le wildort, hogy jaj miert gratulal mar nekik.
es az tok jo, hogy kapasbol megy a feltetelezes, hogy ki uberpro, ki pvphuszar, ki nem olte meg le. mert hogy ezekre siman ralehetne huzni akkor, hogy az uberpro a lenezes miatt szol be, a tobbiek akik nem oltek meg azok irigyseg miatt, stb. holott valojaban reszemrol szo sincs errol. en azert szoltam be, mert en ilyen beszolos vagyok alapbol is ha az igazsagerzetemet serti valaki/valami. egy nerfelt bosskill-lel valo dicsekves az pedig bizony eroset szur rajta.
mivel ugye nezzuk csak meg miert is linkeli be egyaltalan: sunwell a vegso raidinsta perpill, tehat tudjuk, hogy jelentett valamit ha valaki sikereket ert el ott. ezutan szepen belinkeli a kepet, hogy lathassuk o is a "sikeres" emberek koze tartozik. csak eppen azt felejti el, hogy ez a 3.0.2 utantol mar nem a siker szimboluma, tehat nem erdekel senkit.
ezek spéci dk hieroglifák baze 😄
Támogatom a képes helyzetjelentéseket ezen a fórumon!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
félreérthettél, mert én bazira nem erre gondoltam -.-
IT, -1FR (1FR, 2BR, 2UR),
PS, -1UR (1FR, 2BR, 1UR),
DS, -1FR, -1UR (0FR, 2BR, 0UR),
HS, +1FR, -1BR, +1UR (1FR, 1BR, 1UR),
HS, +1FR, -1BR, +1UR (2FR, 0BR, 2UR),
DC, +1BR (2FR, 1BR, 2UR),
Obli, -1FR, -1UR (1FR, 2BR, 1UR)
"
Federal agents are on their way to your flat sir, becouse you have illegally received data of a US military satellite! Avagy ártúdítú-e vagy?! <#idiota>#idiota>
btw nesztek teorycraft addon <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Lehet, hogy a ubrepr0 emberkek mar honapok ota a tokuket vakargatjak, az osszes bosst megoltek mar hc 5 fos partyban is, vagy a sokadik Sx szettuket szedik ossze unalmukban, esetleg a nyolcadik altjuk bankja is tele van mar primal losz*rral, de azert a tobbsegnek nem allt meg az elet a 3.0-s peccsel. Lehet hogy vannak guildek, akik be akarjak fejezni azt, amit eddig nem sikerult nekik, es amelyre durvan volt egy honapjuk (ket het mostmar). Ahogy mondani szoktak egy hasonlo "magas" szinvonalu forumon, aki 3.0 utan olt meg bosst, az sikeres ember nem lehet... De meg mindig ezek az emberek vannak tobben.
Akinek nem tetszik a progressjelentes itt, az ignore a kommentet, es helyette valaszolgasson jozsika bpwowos kerdeseire, esetleg veristvan fizetesi hulyesegeire, stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
en orulok annak, hogy egyre tobben lathatjak a contentet, de ezt minek kell itt mutogatni, egy ekkora bazi nagy raid nerfeles es level 80 talentek meglete melett. ahogy wildor is megmondta erre nem kivancsi senki.
nehogy azt mond nekem, hogy nem azert linkelte be ide, hogy vagizzon vele. ha elmenyeket akart volna megosztani, akkro kis leirast is mellekelt volna azokrol a bizonyos elmenyekrol, hogy pl tok jo volt amikor a bela utolso emberkent bubizott es pont megolte a bosst a hammer of wrathjaval. egy kep magaban nem elmenymegosztas, csak annak jelent valamit az adott kep, aki atelte es felidezi a megtortent elmenyeket a fejeben.
ugy tudom neha ir/olvas ide public enemys arc is, megsem emlekszem, hogy lattam volna toluk bosskill kepet itt, pedig az meg jelentett volna talan valamit 3 masodpercig.
szoval a lenyeg, hogy tokjo az, hogy mostmar mindenki lathatja azt amiert fizet, de a felesleges vagizast nem kene eroltetni.
de hogy akkor kis "szemelyeskedest" is belevigyek, ugye tatyla black ravenses, szerintem itt midnenki ismeri a frostshockot, szoval mar csak emiatt is felesleges ide linkelni, raadasul frostshockon sincsenek kihirezve a 3.0.2 utani boss killek, pedig ott meg lenne is ertelme, hisz guild-blog, de megis tisztaban vannak vele, hogy ez mar nem jelent semmit.
legalábbis ha jól vettem észre, akkor igy müxik.
(affene, most nézem, ezt totál ki is felejtettem az elöbb -.-)
a rotations valami ilyesmi lenne kb., ha non-stop killt szeretnék:
1.
IT, -1FR (1FR, 2BR, 2UR),
PS, -1UR (1FR, 2BR, 1UR),
DS, -1FR, -1UR (0FR, 2BR, 0UR),
HS, +1FR, -1BR, +1UR (1FR, 1BR, 1UR),
HS, +1FR, -1BR, +1UR (2FR, 0BR, 2UR),
DC, +1BR (2FR, 1BR, 2UR),
Obli, -1FR, -1UR (1FR, 2BR, 1UR)
A blood gorged talent miatt DS menjen Obli helyett, hogy 75% hp felett maradj, ha szükséges.
Ezzel elviekben nonstop lehet ölni.
Ezt most papiron találtam ki, ingame még finomítani kéne, meg eléggé belekavarodtam már a végén a rúnák nyilvántartásába, hogy mibõl mennyi lehet, plusz a globalcd-k is bekavarhatnak, szal' papiron elég nehéz kiszámolni, hogy melyik rúna mikor töltõdik vissza.
De valami ilyesmivel próbálkoznék.
Ha moderátor lennék már törölltem volna a faszba a BR vs. nerfelt bossok postokat. A kérdésem továbbra is aktív:
"Egy skilles DK mondja már el mire jó a death rune mastery. Értem a tooltipet, de nem vágom milyen runákat helyettesít a death runa. Úgy lenne értelme ha joker lenne, tehát mindent helyettesít. De nem, mert ha van death rune akkor frost és unholy nincs."
Crassus-t simán leugatja mindenki, ha linkel egy képet, hogy mekkorát aprított bg-n. Miben más az, hogy x boss lement, screenshot az sg-re? Vagy mi a különbség ez és a "helyzetjelentés" között? Vagy komolyan kit érdekel? És miért kell kiemelni, hogy "én gratulálok tatyláéknak!"? Mert az is hol érdekli az embereket? Mi ez a kollektív önvállveregetés? És ha 357452 hozzászólás erre megy el, akkor túlterheljük a fórumot, vagy van értelmes info, amit nem lehet majd megtalálni? gtfo <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
szerintem ez nem vagizás, erre való a fórum nem? megosztani az élményeket stb. szerintem belefér.
tényleg inkább örülnél neki hogy még egy magyar guild ért be a révbe...
az meg hogy nerfelték azóta az instát és a kockák már nem tudják verni a mellüket hogy "hátigen csak mi vagyunk a prok"...
sok nolifer képtelen felfogni hogy egy átlag játékos is eljuthat ide a content végén...(bár cserébe eltelt egy kis idõ)..istenem, szánalmas hogy ilyen semmiséghez ragaszkodnak egyesek
hát figy attól hogy elítéled a casual guildokat az szerintem nem õket minõsíti...
ez egy játék.
én gratulálok tatyláéknak!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
na nem mintha a hancu gyerek egy szent ember lenne😄
en sosem tudtam ertekelni, ha valaki egy giga nerf utan kepes leolni egy bosst, szerintem ez nem dicseretre melto tett, szoval nem tudom minek "vagizni" vele.
de persze mutogassa csak nyugodtan, majd lesz olyan hozza nem erto, esetleg johaverja, aki gratulal neki es lesz aki beszologat illetve nem ir ra semmit.
mert azon kívûl, hogy megy a szájkarate orrba-szájba, hetek-hónapok óta, gyakorlatilag semmi haszna sincs már -.-
(amúgy meg ez nem a br-rõl szól, tévedés ne essék)
és a legdurvább az egészben az, hogy azt hiszi, hogy ez bárkit is érdekel 3 mp-nél tovább.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
raadasul maga tatlya is fura gyerek lett, nehany korabbi hozzaszolasanal (pl nyomizas a #131310-nel) olyba tunik, hogy "fejebe" szallt ez a marha nagy progresseles 3.0.2 utan, csak nem ertem mire fel 😄
tulajdonkeppen mondhatnam, hogy: "ja igy minden nyomi kipucolhatja sunwellt"
Esténként õk ugyanúgy raidelnek mint akár mi és nem a battlemaster/arenamaster elött álldogálnak és nem négy bg t vagy az arénákat látják a játékból ahol kergetõzhetnek oszlopok körül.Mi a faxért gond az ha most értek a játék végére? Neadjúristen te meg a többi lesajnáló arc már beütötte kj -t augusztusban?Amennyiben igen örülj neki azt jelenti hogy überkocka guildbe vagy a félcasual guildek most értek csak oda de láthatják a végét.Amennyiben meg a battlemaster elött toppogsz nap mint nap akkor menjél sirjál valami fórumon hogy mi az a class amit szerinted nerfelni kell mert utolér kergetõzés közben de az micsoda játékélmény, vagy ha még bt ben tartasz vagy ott sem akkor meg abszolute érthetetlen az iylen rosszindulatú megjegyzés.
Azon a szerveren ahol játszom a patch elött nem volt kj kill pedíg van 4-5 abszolute hc guild.A patch után vagy 10 guild ölte ebbõl össz vissz 2 magyar egy allis és egy hordás.Tárgyresetben nekünk is meglesz meg még talán 2-3 guildnek, magyar vonatkozásban meg szerver szinten még talán kettõnek, DE végére értünk egy játéknak.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
1. Hearth strike (1 x blood rune)
2. Hearth strike (1 x blood rune)
***mindkét blood rune CD-re került***
3. Plague strike (1 x unholy rune) - Gyenge ütés, de feltesz egy blood alapú disease-t
4. Icy touch (1 x frost rune) - Közepes spell támadás, feltesz egy frost alapú disease-t
5. Death strike (1 x frost, 1x unholy rune) - extra dmg a 2 disease miatt, plusz a 2 disease %-os arányában instant selfheal. Ez olyan 100-03000-ig ad vissza HP-t.
***mindkét frost lés unholy rune CD-re kerül***
6. Death coil (40 rune power) - Ez a mennyiségû rune power simán összegyûlik az elsõ 5 támadásból. van hogy a kétszerese is. Ezzel a hitrotációval úgy jön ki, hogy ha esetleg nem hal bele a mob, lehet kezdeni elölrõl. A Death coil ellövése után a következõ támadás lehet ugyanez a rotáció elölrõl.
Úgy lehet vele haladni mint kés a vajban. És hangulatosabb mint a burst dmg.
DK vélemények? Wildor? Te is toltad ha jól tévedek.
Mind2nek ugyanaz a szakma jó. Tailor mindenképpen + akármi.
PvP-ben melyik jobb? Így 3.0.2-ben fingom sincs miújság. Lockom pihen, priestem holy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
tipikus hülyemagyar hozzáállás.
ahelyett, hogy gratulálnátok neki(k), csak a lesajnálás megy.
ha most lett meg nekik, hát most lett meg.
és?
who cares.
õk jól szórakoztak közben, örültek neki, s nem ez volna alapjáraton a lényeg egy JÁTÉKBAN?
tatyi: gratula, csak igy tovább, én örülök neki, hogy beindult végre újra a raid gépezet 😊
de ujjaban már tényleg sok 1 picit amit a blizz csinál!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Emancipate yourself from mental slavement!