World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a druid on ne lett jobb inkább pala legyél vagy pap de én a palára szavazok

nah jah én is gondoltam rá de mivel dk zni akarok mert se a papom se warrim nem igazán kellett a guildnek pve részlegbe nemtom 55 re hogy húzok fel még 1 karit ez az akkom megvan a kezdetek óta nemtom hogy fogom kibírni ott a legelsõ karim is 70 es pve pvp gír igaz t de tom hogy azt én értem és sok emlék fûz ahoz a karihoz
nah kb ez a érzékenység . ez azt jelenti hogy kocka vagyok? 😄

azért ennyire "okosnak" nem kéne lenned, sima véleményeket vártam healer kasztok közti különbségekkel.. mert nem birok dönteni hátha ti segitetek a döntésemen

Get a life!

Velem ugyan ez volt t5/t6os shaman full venge 2brutal rugo, 60as warlord warrior, és egy 70es kék-zöld cuccban lépõ pap.. kb 5ödjére lopták el, mikor azt montam h kész feladom...abbahagytam vagy 3hónapig a játékot bementem a boltba vetteme gy uj wow-ot meg a kieget és elktesztem egy "új" "életet", azóta egyszer sem lopták el..

Get a life!

Shortstop
lich king miatt lesznek resetelve a honor pontok?

sziasztok kéne 1 kis help.3 napja megint ellopták az akkom(már4djére)és nincs semmi vírus gépemen . most az volt hogy kaptam mailt blizztõl tessék itt az új pass od .oO mondom ehh ijet csak akkor kapok ha titkos jelszóval kérek újjat.nah mind1 megnézem bannolva van 1 napig volt bann ban aztán ma felakarok lépni erre megint ellopták
nemtom a itkos jelszóval mikor kapok megint új passot.abban kéne help hogyan tom ezt a kiba************************ dolgot kiküszöbölni.fura hogy pl mox genesis meg egyébb nagy guildekben nem igazán fordul elõ az ilyen . nálam mint kis mezei játékosként mindig pls help

sok jo melo alapfeltetele, hogy onallo dontesre kepes legyel. ha mar egy jatekban nem megy, mi lesz kesobb?

Valaki osztana egy kis észt ?<#confused>

Get a life!

k O T T A
nerf

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Köszi,nagyon hasznos a link!!!!!!!!!!!!!

Tárgytalan..
Nem jó helyen kerestem.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

TVelvet
elkezdtem huzni megint az 56-os palámat 4 óra körül megszakításokkal elkezdetem vele játszani retrikéne most 60-as. az durva?😊
k O T T A
xavius= dead server
a ruin battlegroup miatt gyakorlatilag a tbc összes progress guildje elment másik szerverre
a ruin battlegroup nevetségesen kevés realm-bõl van ennek nagy része pve vagy rpg szerver ami tetézi a bajt
mostanság próbálják újjáéleszteni több kevesebb sikerrel free migration új szerverek a bg-groupba de annyival nem lett jobb a dolog
most pedig mikor e sorokat írod tarren mill és southsore pvp raid event van ami servercrash-t okoz
jelenleg uc ostrom szóval türelem😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

én tanknak 100% h warrior csak nem tudom alliance-be meiket érdemes a racialja miatt, healert pedig nem tudom mert én papon vagy shamanon gondolkoztam max még palán

Get a life!

The Garrett
pedig druidot. mindkettõre. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sziasztok.

1éve pihentetem a wow -ot, és lenne 1kérdésem.
Mi történt a Xavius Realm -al?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

kefiret iszol?

kösz ez elég hasznos oldal minden class számára ! Köszi

Get a life!

Fejezzétek már be ez a cikkes szarságot, itt wow-os dolgokat akarok olvasni nem pedig azt már 2napja hogy egy kibasz*tt cikken rágódtok... még az én kérdésemre sem feleltetek, csak igy cikk ugy cikk, szarjatok már rá egy baslfasz ujságiró irt valamit de azt sem tudja h mirõl irt mert köze nincs a dologhoz.... #132094

Get a life!

Hi!

Valaki említette nemrég, hogy a haverja irt a GM-nek a városokban elõforduló DC-k miatt.
Én is hasonló problémával küzdök. Az a bizonyos valaki nem kérdezné meg a haverját, hogy a GM mit tanácsolt neki?...
Talán itt hamarabb megjön a válasz....
Köszönöm.

[HUN]Crassus
ezer alatt lesz....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kivancsi vagyok az 1-5% ot honnan veszed.

http://www.talentchic.com/Protection/Warrior

eladó ragnaroson nightelf priest shadow. kara/za epikek. shadow.
acchoz minden megvan. olcsón adom.

emelett eladó bs allin 10k gold. privat itt.

Helló
Egy jo tank warrior talentet megköszönnék ha linkelne valaki kedves:-))

The Garrett
az egész cikk elfogult, nagymamapukkasztó hangnemben van megírva. Látszik hogy próbálta körbejárni a témát, de mindenhol leragadt az extremitásoknál, meg felszines hülyeségeknél, amik valójában a játékosok 1-5%ra vonatkoznak. Hiába látod igaznak a cikket meg bólogatsz, hogy a kocsmából is wowozó józsibácsi mekkora kocka, akkoris hamis képet fest a játékról és magáról a problémáról amit be akar mutatni. Kb 7-8 éve volt ez a színvonal a sajtóban a játékokkal kapcsolatban itthon.

bár egy nõi életmódportálra ez a szint kell, ezt beláom énis.

Nézz meg 1-2 cikket az indexen ilyen témában, és látni fogod a különbséget. (pedig ott is beszélnek függõségrõl és hasonló témákról mint itt.)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A SZÁMÍTÓGÉP AZ ÖRDÖG MÛVE!

Narxis
idején

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pyotr
Én konkrétan egy ilyen cikk után nem fogok egybõl orvoshoz fordulni akár észreveszem a jeleit a függõségnek akár nem! Annak idelyén jópár évig szedtem magamba nem illegális szereket aztán egyszer csak pikk-pakk ráuntam az egészre.
Ha valamit kiélvez izig vérig az ember elöbb vagy utóbb ugyis elmúlik nála😊
(szerintem)

&#9608;&#9608;

Fehercsoki
Mind1.

Valaki ?<#confused>

Get a life!

htr93
Kössz.😛

Narxis
Persze, csak azért veszik egybõl támadásnak mert szar ráébredni. Aztán jön mindenféle szar demagóg duma, hogy más drogra, piára költi és amúgy is stfu. 😊)

<#eljen> ezzel egyetértek ,teljesen mindegy hogy a wowal vagy bármely más játékal játszik az ember.Ha napi 8+ órát játszik ,ott tényleg valami gond van.Mert akkor mikor jut idõ családra, munkára ,fiatalok esetében barátokra, szórakozásra.És ezen tényleg érdemes elgondolkozni,akinek pedig nem inge az ne vegye magára.

Narxis
Teljesen igaz, nekem az egyetemi jegyeim romlottak 3-4-rõl olyanra, hogy örülök ha görbül, meg elõtte sose hagytam ki egy elõadást se, csak ha halálomon voltam, most meg simán kihagyok 1-2-õt. Illetve nem most mert fehúztam azokat a kasztokat 70-re ami érdekel de elõtte vagy altozás vagy farmolás miatt maradtam itthon. Vagy késõ éjszakáig raidelés miatt de az ritkábban volt. WoW elõtt egy játék se fogott meg ennyire, talán a CS de az messze volt ettõl.

a "haborukovacsok" szo egy hibas melleforditas (nem is értem, ezt honnan lehet szedni)
a cikk amugy teljesen ok.

anti hero

akkor itt a lehetoseg, hogy utana nezz, hogy ertsed is amirol irsz😊

nem ha', hogy lennék mikor sose hallottam?

ott basszatok el, hogy ezt a cikket kimondottan a wow elleni tamadasnak veszitek. pedig csak azt vizsgalja, hogy milyen hatasokkal van/lehet egy ilyen kaliberu jatek a hetkoznapokra, akarcsak barmelyik masik szenvedelybetegseg.
hiaba tagadjatok/tagadjuk ez bizony a jatekosok nagy szazalekanal ebbe a kategoriaba tartozik. gondolom mar kozuletek is sokan vettek eszre ennek jeleit, felteve hogy beismeritek legalabb magatoknak.

termeszetes, hogy a wowot emliti meg, hisz talan ez a leghirhettebb/legismertebb a wowot nem jatszok kozt is. talan nem is veletlenul, hisz magambol kiindulva szamos veszekedes forrasa lehet a wow, az azt jatszok es azok kornyezete kozt(agglegeny milliomosok elonyben).

srácok smot hogy kijött a pre talent igy melyik kasztot érdemes választani hilelésre vagy pedig tankolásra ? 6hónapja nem játszottam és nem követtem az infokat igy segitsetek nekem, msot ujra feltöltöm és méf nem veszem meg a wotlk-t felakarok huzni egy healer ill egy tankolós karit csak most meiket érdemes a "sok" közül(drood nem érdekel ne is irjátok) köszike

Get a life!

ezekszerint nem vagy tisztaban az avatar fogalmaval.

Fehercsoki
Ezt énse hallottam soha és ebbõl IS látszik hogy tulajdonképpen aztse tudja miaza wow csak hallotta hogy sokat kell kockulni hozzá és így írt egy ilyen felületes cikket...

Én se halottam még ekkora faszságot wow-ba hogy avatar 😄😄

Get a life!

én sem hallottam 😄

Csirke4
Azt tudom, de a WoWban soha nem hallottam még a kifejezést. 😄
(Most be ne linkelje nekem valaki a priest setet mert agyonverem! xD)
avatar. a fórumban lehet avatarokat berakni nem a wowban 😄

Az egyik legertelmesebb cikk, amit eddig ebben a temaban olvastam. Persze nem az ujsagiro miatt, hanem a szakertok hozzaszolasai alapjan.

Csirke4
Valamit mindig kell okolni. És ha ottvan az a hülye szörnyes játék amivel órákat baszik el a gép elõtt valaki az kitûnõ lesz.

" játékosnak van egy virtuális karaktere, (avatarnak nevezik) õt irányítja," Ezt már Freiben is hallottam hogy avatar de játékban még sose. 😄 Ezt ki a faszom használja hogy "avatar"?
htr93
Hol tudok az ember palámmal kardozni tanulni?(12-es vagyok)stowmwindben lehet?trainernél?vagy máshol?traiernél én nem tlaláltam sajnos..

azert legalja ember mert igy forditotta a warcraftot a cimhez? ha megnezed csak a cimbe forditotta le, de valoban lehetett volna talalobb a forditas bar olyan sok alternativa nem nagyon volt. az iro azert forditotta le sejtesem szerint a cimben, mert egy olyan magyar nyelvu kozonsegnek szanta a cikket, akik nem feltetlen tudnak erdemleges jelentestartalmat a warcraft szohoz kapcsolni. kesobb amikor mar leirta hogy mi az a warcraft, onnantol mar igy nevezi

es ne mond mar, hogy maganak a cikknek, egy icipicit sincs igazsagtartalma. sok parkapcsolatot rontott meg a wow mar vilagszerte, kerdes mondjuk, hogy ezek mennyire voltak eleve igeretesnek tunok.