World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah kb ez a érzékenység . ez azt jelenti hogy kocka vagyok? 😄
Get a life!
Get a life!
nemtom a itkos jelszóval mikor kapok megint új passot.abban kéne help hogyan tom ezt a kiba************************ dolgot kiküszöbölni.fura hogy pl mox genesis meg egyébb nagy guildekben nem igazán fordul elõ az ilyen . nálam mint kis mezei játékosként mindig pls help
Get a life!
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Nem jó helyen kerestem.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
a ruin battlegroup miatt gyakorlatilag a tbc összes progress guildje elment másik szerverre
a ruin battlegroup nevetségesen kevés realm-bõl van ennek nagy része pve vagy rpg szerver ami tetézi a bajt
mostanság próbálják újjáéleszteni több kevesebb sikerrel free migration új szerverek a bg-groupba de annyival nem lett jobb a dolog
most pedig mikor e sorokat írod tarren mill és southsore pvp raid event van ami servercrash-t okoz
jelenleg uc ostrom szóval türelem😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Get a life!
1éve pihentetem a wow -ot, és lenne 1kérdésem.
Mi történt a Xavius Realm -al?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Get a life!
Get a life!
Valaki említette nemrég, hogy a haverja irt a GM-nek a városokban elõforduló DC-k miatt.
Én is hasonló problémával küzdök. Az a bizonyos valaki nem kérdezné meg a haverját, hogy a GM mit tanácsolt neki?...
Talán itt hamarabb megjön a válasz....
Köszönöm.
acchoz minden megvan. olcsón adom.
emelett eladó bs allin 10k gold. privat itt.
Egy jo tank warrior talentet megköszönnék ha linkelne valaki kedves:-))
bár egy nõi életmódportálra ez a szint kell, ezt beláom énis.
Nézz meg 1-2 cikket az indexen ilyen témában, és látni fogod a különbséget. (pedig ott is beszélnek függõségrõl és hasonló témákról mint itt.)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha valamit kiélvez izig vérig az ember elöbb vagy utóbb ugyis elmúlik nála😊
(szerintem)
██
Get a life!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a cikk amugy teljesen ok.
anti hero
hiaba tagadjatok/tagadjuk ez bizony a jatekosok nagy szazalekanal ebbe a kategoriaba tartozik. gondolom mar kozuletek is sokan vettek eszre ennek jeleit, felteve hogy beismeritek legalabb magatoknak.
termeszetes, hogy a wowot emliti meg, hisz talan ez a leghirhettebb/legismertebb a wowot nem jatszok kozt is. talan nem is veletlenul, hisz magambol kiindulva szamos veszekedes forrasa lehet a wow, az azt jatszok es azok kornyezete kozt(agglegeny milliomosok elonyben).
Get a life!
Get a life!
(Most be ne linkelje nekem valaki a priest setet mert agyonverem! xD)
" játékosnak van egy virtuális karaktere, (avatarnak nevezik) õt irányítja," Ezt már Freiben is hallottam hogy avatar de játékban még sose. 😄 Ezt ki a faszom használja hogy "avatar"?
es ne mond mar, hogy maganak a cikknek, egy icipicit sincs igazsagtartalma. sok parkapcsolatot rontott meg a wow mar vilagszerte, kerdes mondjuk, hogy ezek mennyire voltak eleve igeretesnek tunok.