166745
  • Omlás
    Tapasztalat azt mutatja, hogy BS eléggé az utolsók között van karbantartás utáni vissza állás tekintetében. Nem tudom miért, de olvastam egy jópofa hsz-t wow.hu-n ezzel kapcsolatban.

"A hunchat miatt vazze....több karbantartást igényel."

Amúgy ha nem BS-en lenne az egész haveri kör már rég tipliztem volna én is free transfer meg nemigen volt még amióta játszom...

Písz
  • Dr DeViLKiNG
    Vagy mindketten
  • eLiXir
    Najo, en vagyok gyoker
  • eLiXir
    gyökér vagy
  • Ronin1350
    Egyrészt 11h van kiírva karbantartás vége ha jól olvasom, másrészt minden szero megy csak ez nem, ezért bátorkodtam megkérdezni én balga.
  • tigeroo
    "Rendben van hogy karbantartás van, csak most már az a kérdés hol van és miért tűnt el a Bloodscalp szerver"

meglátod az összefüggést az első és a második tagmondat között, vagy úri kedvednek eleget téve még válaszoljuk meg ezt az egyértelmű dolgot (amiben már eleve benne van a válasz)?
  • Ronin1350
    Téged kellene törölni... Egyébként pont az ilyen emberek miatt utálok fórumozni itz.
  • picket
    Törölték. Karakterekkel együtt. Örökre.
  • Ronin1350
    Rendben van hogy karbantartás van, csak most már az a kérdés hol van és miért tűnt el a Bloodscalp szerver. Más sem látja a listában?
  • Forolto
    Nem minden szerdán van karbantartás.
    Valamikor reggel 15 percre leállítják a szervereket egyenként és utána lehet játszani.
    De én ha 3 hónapja játszok észrevettem volna,hogy reggel nemtok belépni..
  • Dr DeViLKiNG
    Piros feliratba szerintem még beférne egy sor, hogy szerdán karbantartás van.
  • SlaCker
    Eddig kétszer fogtam ki így,de most már nem fogom írni. :)És írtam meg írták is hogy 3 hónapja vagyok. :)Szal bocsáss meg bűnömért! :D

Köszi omlás neked is. :)

Peace!
  • Lacee
    oké, én csak a bard kasztra emlékeztem
  • Ronin1350
    már jó lett, huuuu azt hittem ellopták.......
  • Ronin1350
    Nekem nem fogadja el az accot. Másnak sem ?
  • Paddy
    Érdeklődnék, hogy csak én nem látom a Bloodscalp szervert vagy más sem?
  • HUmanHunter
    e-bay
  • Yepp
    el szeretném adni az accountomat, de nem akarok itt spamelni, nyilvána szabályzat is tiltja
    a kérdésem, ezt hol tehetem meg akkor?
  • Omlás
    Ha nincs szerencséd 12:00-ig nem is lesz szerver mivel heti karbantartás van ha minden gond nélkül megy 11:00 körül már mennek a szerverek. Ez minden héten így van.

Písz
  • Omlás
    Csak 3 hónapja játszik origin ... :)
  • antgecc
    Hihetetlen, hogy egyesek 4 év elteltével is ezen vannak fennakadva...
  • SlaCker
    Ez már nem igaz!a k...a életbe!
    Mért van az hogy korán kelek de a szerverek mindig akkor offok?!
    ÁÁÁ
  • SlaCker
    Te nyertél! :D
    Hát én a 3 hónap alatt egy deka epicet sem láttam csak todom hogy lila! xD

Lacee ha hiszed ha nem mielőtt wowoztam láttam videót meg képeket és pont ezt a fajt szúrtam ki magamnak! xD
  • antgecc
    Úgy rémlik, mintha egyszer láttam volna valami olyan dolgot (talent, glyph v akármi), aminek hatására envenom nem szedi le a felpakolt deadly poisont. Se talentet, se glyphet nem találtam erre. De nagyon úgy emléxem, hogy láttam ilyet vhol. Vagy csak álmodtam? :P
  • picket
  • hawkie22
    Március óta tolom eredetin, azóta van egy 80as sámlim full epicben, epic fly mounttal. 12 nap played volt a 80ig, most tartok kb. 20 óra playednél. Asszem 2 hónap alatt volt meg a 80.
  • ShaiHulud
    http://www.wowhead.com/?item=39769 arcanite ripper
  • Lacee
    és játszani is lehet rajta? volt egy ilyen poén is, hogy guitar hero-szerű játékkal kell lenyomni az ellenfeleket.

pandaren faj, egyébként marha feelinges lenne ha tényleg bekerülnének valamelyik kiegészítővel.... bár játszhatóak valószínűleg sosem lesznek
  • SlaCker
    Bazz ti sem alszotok? xD
  • SlaCker
    Az Axe még csakcsak megy! xD De hogy mi az a pandaren azt nem tom. :D
    Csak 3 hónapja tolom.

Apropó mennyi idő alatt lehet egy karit 80ra felhúzni? Ahogy elnézem nekem 4 hónap,de ez az első fizetős szerveren. :)
  • ShaiHulud
    gitar alaku ketkezes axe pedig bizony van. haloween eventes.
  • Lacee
    nem volt soha, mint ahogy gitár alakú kétkezes axe-t sem lehetett szerezni, és a játszható pandaren faj sem jelent meg.
  • SlaCker
    :(:( Szal akkor ilyen már nem lesz többet. :(:(
    Ez baj.Nagyon szerettem volna azt a kalapot. :)
    Mindegy.Azért köszi.
  • ShaiHulud
    az csak aprilis elsejei atveres volt.
  • SlaCker
    Ahh akkor nem kell! :)Azért köszi a választ.Megbírkózok vele valahogy. :)

Az 1 kérdés még mindig él.Valaki mondja már el.Szerintem nem olyan nagy titok.Csak egy sapkát akarok a kodomra. :)
  • Dr DeViLKiNG
    Errorhide
    viszont eltünteti a quest kész szövegeket is
  • SlaCker
    Segítsetek már! :D
    2 kérdés. 1.Van ez a pimp my mount dolog.Valaki mondja már meg,hogy hogyan működik ez?Mert én elolvastam de nem értem.Nagyából annyit értek,hogy Ogrimmar-ban van. (Hordás vagyok csak azért)
    2.Van az a dolog amikor kiírja a képernyő közepére hogy nincsen elég range,nincsen mana,túl messze vagy.nem jó irányba állsz.Ezt hogyan lehet eltüntetni?Engem k.....a idegesít!Mert kitakarja a sebzéseket és miegymást!Valaki tudna ötletet adni rá?Vagy valami addon kiszedi?Bár idáig egyetlen addon sincsen fent! :D

Ez a szétugrálós dolog ez mért jó?:DEngem kifejezetten idegelne mikor egy komoly raid-ben vagyok és ezt látom csak hogy ide oda röpköd a sebzés.

Lacee nem tom,de reméljük hogy befog válni.Engem már az is idegel mikor rám ír.Csak megöli a játékot. :( Amúgy 300millió játékos?? Hány millióan játszanak hivatalosan a Wow-al?Világszerte persze.
  • Lacee
    nocsak

kiváncsi lennéék, ezt a Blizz érte-e el :)
  • Dr DeViLKiNG
    Nem jó, ebből hiányzik a death coil. Milyen az már hogy 2 gombot kelljen nyomogatni
  • atila4
    köszi