166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139033 Tapasztalat azt mutatja, hogy BS eléggé az utolsók között van karbantartás utáni vissza állás tekintetében. Nem tudom miért, de olvastam egy jópofa hsz-t wow.hu-n ezzel kapcsolatban.
"A hunchat miatt vazze....több karbantartást igényel."
Amúgy ha nem BS-en lenne az egész haveri kör már rég tipliztem volna én is free transfer meg nemigen volt még amióta játszom...
Písz -
Dr DeViLKiNG #139032 Vagy mindketten -
eLiXir #139031 Najo, en vagyok gyoker -
eLiXir #139030 gyökér vagy -
Ronin1350 #139029 Egyrészt 11h van kiírva karbantartás vége ha jól olvasom, másrészt minden szero megy csak ez nem, ezért bátorkodtam megkérdezni én balga. -
#139028 "Rendben van hogy karbantartás van, csak most már az a kérdés hol van és miért tűnt el a Bloodscalp szerver"
meglátod az összefüggést az első és a második tagmondat között, vagy úri kedvednek eleget téve még válaszoljuk meg ezt az egyértelmű dolgot (amiben már eleve benne van a válasz)? -
Ronin1350 #139027 Téged kellene törölni... Egyébként pont az ilyen emberek miatt utálok fórumozni itz. -
#139026 Törölték. Karakterekkel együtt. Örökre. -
Ronin1350 #139025 Rendben van hogy karbantartás van, csak most már az a kérdés hol van és miért tűnt el a Bloodscalp szerver. Más sem látja a listában? -
#139024 Nem minden szerdán van karbantartás.
Valamikor reggel 15 percre leállítják a szervereket egyenként és utána lehet játszani.
De én ha 3 hónapja játszok észrevettem volna,hogy reggel nemtok belépni..
-
Dr DeViLKiNG #139023 Piros feliratba szerintem még beférne egy sor, hogy szerdán karbantartás van. -
SlaCker #139022 Eddig kétszer fogtam ki így,de most már nem fogom írni. :)És írtam meg írták is hogy 3 hónapja vagyok. :)Szal bocsáss meg bűnömért! :D
Köszi omlás neked is. :)
Peace! -
#139021 oké, én csak a bard kasztra emlékeztem -
Ronin1350 #139020 már jó lett, huuuu azt hittem ellopták....... -
Ronin1350 #139019 Nekem nem fogadja el az accot. Másnak sem ? -
Paddy #139018 Érdeklődnék, hogy csak én nem látom a Bloodscalp szervert vagy más sem?
-
HUmanHunter #139017 e-bay -
Yepp #139016 el szeretném adni az accountomat, de nem akarok itt spamelni, nyilvána szabályzat is tiltja
a kérdésem, ezt hol tehetem meg akkor? -
#139015 Ha nincs szerencséd 12:00-ig nem is lesz szerver mivel heti karbantartás van ha minden gond nélkül megy 11:00 körül már mennek a szerverek. Ez minden héten így van.
Písz -
#139014 Csak 3 hónapja játszik origin ... :) -
#139013 Hihetetlen, hogy egyesek 4 év elteltével is ezen vannak fennakadva... -
SlaCker #139012 Ez már nem igaz!a k...a életbe!
Mért van az hogy korán kelek de a szerverek mindig akkor offok?!
ÁÁÁ -
SlaCker #139011 Te nyertél! :D
Hát én a 3 hónap alatt egy deka epicet sem láttam csak todom hogy lila! xD
Lacee ha hiszed ha nem mielőtt wowoztam láttam videót meg képeket és pont ezt a fajt szúrtam ki magamnak! xD -
#139010 Úgy rémlik, mintha egyszer láttam volna valami olyan dolgot (talent, glyph v akármi), aminek hatására envenom nem szedi le a felpakolt deadly poisont. Se talentet, se glyphet nem találtam erre. De nagyon úgy emléxem, hogy láttam ilyet vhol. Vagy csak álmodtam? :P -
#139009 -
hawkie22 #139008 Március óta tolom eredetin, azóta van egy 80as sámlim full epicben, epic fly mounttal. 12 nap played volt a 80ig, most tartok kb. 20 óra playednél. Asszem 2 hónap alatt volt meg a 80. -
ShaiHulud #139007 http://www.wowhead.com/?item=39769 arcanite ripper -
#139006 és játszani is lehet rajta? volt egy ilyen poén is, hogy guitar hero-szerű játékkal kell lenyomni az ellenfeleket.
pandaren faj, egyébként marha feelinges lenne ha tényleg bekerülnének valamelyik kiegészítővel.... bár játszhatóak valószínűleg sosem lesznek -
SlaCker #139005 Bazz ti sem alszotok? xD
-
SlaCker #139004 Az Axe még csakcsak megy! xD De hogy mi az a pandaren azt nem tom. :D
Csak 3 hónapja tolom.
Apropó mennyi idő alatt lehet egy karit 80ra felhúzni? Ahogy elnézem nekem 4 hónap,de ez az első fizetős szerveren. :) -
ShaiHulud #139003 gitar alaku ketkezes axe pedig bizony van. haloween eventes. -
#139002 nem volt soha, mint ahogy gitár alakú kétkezes axe-t sem lehetett szerezni, és a játszható pandaren faj sem jelent meg. -
SlaCker #139001 :(:( Szal akkor ilyen már nem lesz többet. :(:(
Ez baj.Nagyon szerettem volna azt a kalapot. :)
Mindegy.Azért köszi. -
ShaiHulud #139000 az csak aprilis elsejei atveres volt. -
SlaCker #138999 Ahh akkor nem kell! :)Azért köszi a választ.Megbírkózok vele valahogy. :)
Az 1 kérdés még mindig él.Valaki mondja már el.Szerintem nem olyan nagy titok.Csak egy sapkát akarok a kodomra. :) -
Dr DeViLKiNG #138998 Errorhide
viszont eltünteti a quest kész szövegeket is -
SlaCker #138997 Segítsetek már! :D
2 kérdés. 1.Van ez a pimp my mount dolog.Valaki mondja már meg,hogy hogyan működik ez?Mert én elolvastam de nem értem.Nagyából annyit értek,hogy Ogrimmar-ban van. (Hordás vagyok csak azért)
2.Van az a dolog amikor kiírja a képernyő közepére hogy nincsen elég range,nincsen mana,túl messze vagy.nem jó irányba állsz.Ezt hogyan lehet eltüntetni?Engem k.....a idegesít!Mert kitakarja a sebzéseket és miegymást!Valaki tudna ötletet adni rá?Vagy valami addon kiszedi?Bár idáig egyetlen addon sincsen fent! :D
Ez a szétugrálós dolog ez mért jó?:DEngem kifejezetten idegelne mikor egy komoly raid-ben vagyok és ezt látom csak hogy ide oda röpköd a sebzés.
Lacee nem tom,de reméljük hogy befog válni.Engem már az is idegel mikor rám ír.Csak megöli a játékot. :( Amúgy 300millió játékos?? Hány millióan játszanak hivatalosan a Wow-al?Világszerte persze. -
#138996 nocsak
kiváncsi lennéék, ezt a Blizz érte-e el :) -
Dr DeViLKiNG #138995 Nem jó, ebből hiányzik a death coil. Milyen az már hogy 2 gombot kelljen nyomogatni -
#138994 köszi