World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
tudja �tvenni
�zlet�nkben, �s azt (azokat) 2008. november 14, p�ntek z�r�sig tartjuk fenn az
�n r�sz�re.
Figyelem! K�rj�k semmik�ppen se felejtkezzen el jelezni koll�g�nknak a szem�lyes
�tv�tel
sor�n, hogy �n az interneten kereszt�l foglal�st adott le, mert az akci�s �rak
csak �gy tudnak �letbe l�pni.
Az �rv�ltoztat�s jog�t (indokolt esetben, tekintettel az eltelhet� id�re)
fenntartjuk.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
CSOMAGAZONOSÍTÓ: 0000XXXXXXX
VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2008.11.13. - CSÜTÖRTÖK (8-17H KÖZÖTT)
Csomaginformációk lekérhetõk a http://xxxx.php
oldalon, a csomagazonosító megadásával, a várható kiszállítás napjának reggelétõl.
Kiszállító e-mail címe: xxx
Kiszállító telefonja: yyy
Tehát ezalapján 13-án fog megérkezni a motyó.
Viszont a gamét 13-án 00.01 perctõl lehet majd megvásárolni (tehát 13-án "iszonyat kora hajnalban"), igy aki ekkor megveszi, az elviekben akár már 10 perccel késõbb is játszhat, mert ettõl fognak "elviekben" élni a szerverek.
FS!-en is a megabuli time szerda éjjelre mutat, nem csütörtökre, pont emiatt.
tehát aki cd-galaxis-sal rendeli, az startból fél napos csúszással fog kezdeni.
na nem mintha ez zavarna, mert melóban leszek -.-
"vessetek a mókusok közé" :)
Get a life!
Ha fenn van a WoW XP alatt, es teszek fel Vistat, akkor mukodni fog, vagy WoW ujrainstall kell Vista ala kulon?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
V9ykn8_TZL0
http://www.wowwiki.com/Formulas:XP_To_Level (lap kozepe kb, a beta alapjan osszeallitott lista, amely persze valtozhat nemileg)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Egy gyors fogós kérdés. Ha lv70-esként megcsinálok vagy 20 questet, de nem adom le amíg fel nem telepítem a Lich Kinget, akkor amint fent van a kiegészítõ és sorban leadogatom a questeket be lehet egybõl dingelni a lv71et?
ಥ_ಥ
BC megjelenese valami hasonli lehetett, szal aki ott volt akkor az meg mondhatna a frankot.
Ez azt jelenti szerény fordításban, hogy: 100% esélyed van arra, hogy a spirited 100%-át megkapod, ha olyan mobot/player-t nyírsz ki, akibõl kapsz XP-t/honor-t. Amíg tart a hatása és kasztolsz, akkor a manaregened 50%-ával tölti a manád.
Shadow Priest-nél ez alap szintezéshez. Ha még két pontot raksz az Improoved Spirit Tap-ra akkor az 50%-ot 70%-ra tudod feltornázni a 100% spiritbónuszt pedig 110%-ra...márha bejön a mind blast és/vagy Shadow Word: Death-bõl a kritikál.
2. When you critically heal with your Healing Wave, Lesser Healing Wave or Riptide you summon an Ancestral spirit to aid you, instantly healing the lowest percentage health friendly party or raid target within 40 yards for 30% of the amount healed
Ez azt jelenti: Amikor critical heal-t tolsz Healing Weave, Lesser Healing Weave vagy Riptide nevû spellekkel megidézel egy Ancestral spirit-et, ami segít téged/neked. Instant heal-t tol a legalacsonyabb HP százalékú (ki...ott hülye egy mondat tudom😄) party vagy raid célpontba aki 40 yardon belül van. Ja, és a healjeid 30%-ával healeli a célpontot (ez utóbbi mondat nem tiszta nekem sem)
Nekem van egy Night Elf papom és gondoltam kipróbálom a deep Disciple ágat szintezni...hááát sajna nem a legjobb. Egyedül a mana jelent gondot. 4-5 mobonként meg kell állni vele, míg a shadow ágon, ha okosan csinálja az ember, akkor bizony megállás nélkül lehet haladni. Disciple ág is használható lenne, ha az embernek lenne minimum 500 spell powere. Mert ezzel az ággal kényelmesen lehet még instákat is végighealelni (Shadow-val is lehet, de ott kicsit jobban oda kell figyelni meg több healinges cucc kell).
Hányan voltatok? Mert én olyan 70-80 emberre tippelek. Az fps-rõl meg annyit, hogy nekem rohadtul leesett, sõt, kaptam egy dc-t, aztán vissza sem tudtam menni, csak amikor már kivonult a banda.
amugy tankok kozul ne felejtsd ki a death knightot sem.
a palát meg he könyezetben nem láttam, de szintezni eddig az összes közül a legkönyebb volt. talán még a shadowpriest meg a hunter volt az, amik hasonlóan könnyûek voltak (értsd kb. 0 downtime)
az meg hogy most mennyi XYZ-nek a dps-e kb. senkit sem érdekel, max. e-peen fényezésre jó.
a rendszer lvl80-as szintre van belõve, a dps is.
lvl 80-on egy healer átlag 20-23k hp-val fog rohangálni, tankok 30k felett lesznek (nézz meg pár wotlk-os pvp movie-t, hogy kinek mennyi hp-ja van, aztán lehet meglepõdni), úgy gondolod ehhez is sok az az átlag 1800-3000-es dps?
a dps-t majd kibalance-olják, hogy mindenkinek jó legyen.
plusz az a replenisment effekt, amit a pala rak, szerintem egyáltalán nem egy elhanyagolható tényezõ raid környezetet nézve, túl nagy luxus lenne szerintem kihagyni, igy retpala szerintem need lesz a raidekbe...
A 3.0 elött ugye 1800 dps volt a min szint amit egy dps nek kelett hozni brutalluson hogy enrage timeren belül maradjon a raid.A retri pala akkor is hozott 1600 at meg most is ennyit hoz no ez a gáz. Miközben mindenki más 3k körül mozog.Akkor sem a dps miatt kerülhetett be egy, hanem azért a nagyon minimális supportért.A patch után egy nerfre a retri pala is hozott 2800 at plusz egy fél healernyit healelt valamint nagyon szépen töltött vissza manát a raidnek.A második harmadik sokadik nerf után pont a pve részét barmolták el pvp ben még most is jó ugy hogy már mindenen kb annyi büntetés van mint más classnak a cd e.Meglátjuk majd mi lesz nyolcvanon most csütörtöktõl uygis lvl upolás vagy egy hétig arra biztos jó lesz a retri ág.
Van itt 2 talent amivel nem vagyok tisztába, leforditanátok nekem ?
1. Gives you a 100% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a target that yields experience or honor. For the duration, your mana will regenerate at a 50% rate while casting. Lasts 15 sec.
2. When you critically heal with your Healing Wave, Lesser Healing Wave or Riptide you summon an Ancestral spirit to aid you, instantly healing the lowest percentage health friendly party or raid target within 40 yards for 30% of the amount healed.
Get a life!
minek az neked?
miért akarsz 80-on 70-es itemet használni?
2 hét múlva az értékük kb. 0-át fog érni.
továbbá mindkét acc-hoz tudnod kell a titkos kérdésre a választ.
(csak onnan tudom, hogy csináltam már ilyen transfert)
komolyan mondom, én szó szerint majdnem besz*rtam rajta, hogy mekkora kényelmes dolog vele a lvlup (ahhoz képest, hogy 3 évvel ezelött milyen is volt).
átlag 2 ütésbõl meghal minden mob (cca. 3 sec alatt), és a hp-d, manát SOSE fogy el.
van ungoro-ban egy qline, aminek a végén a gorishi queen-t kell kinyirni (58-as quest) a bogárfészekben, úgy zajlik, hogy inditod a questet, spawnol 2 bogár (56-osak), utána 3 bogár (56-osak), majd a queen (58) + 2 bogár (56).
na ezt eddig minden kaszttal csak úgy tudtam megcsinálni (átlag 55-56-os szinten), hogy potizás, bandage hegyek, recklessness-shieldwall-omgegyéb1órásphewphew talenteket el kellett nyomni, meg minden szart, hogy meg tudd csinálni, na ez 53-as palával akkora easymode volt, hogy csak lestem (még druiddal is kinyúvadtam ott anno az utolsó pack-nál), szóval a retpala mondjon bárki bármit, nem kicsit lett durva, hanem nagyon (iszonyat brutál burst dmg-et tud kitolni magából semmi perc alatt).
(btw azóta a pala nyugdíjazva is lett már)
heal-re detto ugyanez lesz érvényben.
ajánlom a palát. tanknak is jó, healernek is, dps-nek is, aztán majd eldöntöd, hogy mit akarsz.
az s3 shoulderekrõl leszedik az arena rating követelményeket?
vagy már meg se lehet õket venni majd?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/