World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiderült mivel õ írta hogy az övé.
Forolto
Én nem akarok kötözködni,de olvasom a wow forumot,olvasom a who forumot s csak itt megy a flém?
Az meg hogy kinek milyen a karija az meg ki a xart érdekel.Egyébként is kiderült valaha hogy a belikelt képen az õ kariját látjátok?

Szuszi van és nyugalom.😊

Mighty
Szreintem te csak poénkodsz. Nincs is cipõfûzõje <#hehe>

Mekkora szívás.... Tegnap este fiacskám altatása közben azon gondolkoztam, hogy ha elaludt játsszak e vagy aludja és majd játszom reggel meló elõtt (11-re kell mennem). Alvás mellett döntöttem. Ma reggel 8:30-kor áramszünet délután 16:30-ig... <#zavart2><#szomoru1>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
1. Gyenge flém, lényegtelen dolgon.
2. Gnome pink hajú csaj > all. Ez egy ilyen világ. Megszoksz, vagy megszöksz. Ja bocs, te who-zol. kkkkkkkhtxbaineverkomback

&#3237;_&#3237;

tigeroo
kitudja hogy oldják meg a blizzardosok.
lehet bezárjuk az emerald dreambe vagy mittudomén 😛
Zomil
a hangsuoly inkább azon van, h Arthal leverhetö :S

és mi lesz, hirtelen mindenki lich king-é változik? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

s0n1c
buzzancsbuzoid? 😄D
jah karimrol nincs kep, max WARosrol* , de azt nem szeretitek (raadasul otthon van) szal nem tudok linkelni, bocsi ;(

*-ami zarojelben megjegyezve 100szor jobban nez ki mint barmelyik kepregenyhos innen, de vannak jol kinezo WoW karik is, nehogy felreertes essek

anti hero

akkor te is izlesficamos vagy 😄
a csinalhato karakterek donto tobbsege gecihulyen nez ki : )

nekem dk kopasz lenne es nagoyn gonosz!
nem egy buzzancsbuzoid haju szuperhos mint neked 😄 dehat en roleplayer vagyok..
delegalabb nem gnomok vagytok, hat ez 1 pirospont

anti hero

tigeroo
oh rly?

pont ez volt a 10fõs raid insták lényege, minél többen lássák a PVE contentet. ez alól pont a végsõ rész legyen kivétel?
valamit valamiért...
hmm, biztos olyasmi lesz, hogy csak visszazavarjuk a hegybe, vagy a testet legyozzuk de lelket nem. szoval nem igaz megolosdi lesz.

amugy link?
Zomil
hogy egy kicsit feldobjam a topicot :
kék post szól róla, h Arthas legyõzhetó lesz 10 és 25 fõs változatban is...
éljen a lore szétcseszése....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

milyen geppad van? most keszulok venni WOTLK miatt.
[HUN]Crassus
nah meglett😛 DAlarnban találtam külön weapon trainert...meg meglett a tokenes csóka is! köszi! furcsa,hogy wowheaden nem írták....,de lehet hajnali 1 kor már tul fárdat voltam😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Komolyan nem hiszem el hogy ekkora az értelmi szinted. Ilyenbe belekötni OMG. Amúgy ez a hajstílus nekem is bejön, és a DK-mnak is ilyen a haja csak fehér.

Abba miért nem kötsz bele hogy az UD rohad, a troll görbe, a tauren rühös mer kapirgálja magát mindig, az ork békazöld, vagy a gnóm gnóm?

Nekem milyen a karaktered? Tolj már fel ide egy képet légyszíves. megnézném ha nem gond. Köszi.
hagyd, õk ilyenek (tudom egyébként, hogy kikrõl beszélt)

picket
Nem ismered a varázsigét. P betûvel kezdõdik, és nem a papír az :p

&#3237;_&#3237;

nézd, ha õket ez teszi boldoggá, hát hajrá.
szívbõl kivánom nekik, hogy ennél nagyobb örömük sose legyen többé az életben -.-

[HUN]Crassus
lol nem láttam😛

viszont ezt a BS dolgot nem értem....az a recept nem frakcióhoz kötött mégsem kapom meg....
revered,honored vagyok már majdnem mindenkivel,de még nem láttamBS-es receptet egyik QM-nél sem:S Vak lennék?
és ilyen tokenes recepteket meg napi Q-kat hol lehet felvenni?
nah most jól bekérdeztem😛

Ez egy játék Te gyogyós. Kit érdekel a karijának a képe? Ha neki az tetszik, akkor olyan.

Linkelhet a kifigurázott játékos még szép képeket megjegyzéssel, én szívesen olvasom.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

picket
Nem értem miért kéne röhögni a wildor songokuján. Szerintem teljesen jó. Keress a képen valami mást, hogy bele lehessen kötni. Mondjuk a cipõfûzõjét <#idiota>

&#3237;_&#3237;

nem talált ki senki semmit, 10 emberbõl 9.9 röhög a karaktereden.
jól teszed, ha nem sértõdsz meg, elvégre neked tetszik, de ez akkor is, ez valszeg jelent vmit..

anti hero

Calver
a papír OP, nerfeljük.

"The trees move. Do you not see it?"

semmi gond, izlések és pofonok.
mondhatnám én is, hogy szerintem meg te vagy az, de inkább nem bírállak.
mindenki szerintem olyanra csinálja a karakterét, amilyenre neki tetszik...
nekem ez tetszik, s kb. magasról sz*rok rá, hogy neked mi a véleményed ezzel kapcsolatban.
s bocs, ez nem baszogatás akart lenni, csak már egyszerûen unalmas, hogy ha másba nem lehet belekötni, akkor kitaláltok valami hasonló faszságot.

menj inkább vissza who-zni...

ez nem baszogatás de izlésficamos vagy........

anti hero

ennek a topic-nak a színvonala már rég a béka segge alatt van, 1-2 érdemi post-tól eltekintve a nagy többség csak ba**ogalódni jár ide -.-
lásd pl. #132843

picket
pug vs pugról van szó természetesen, mielõtt valaki jönne sírni, hogy földbe döngölte egy premade csapat, és hülye a picket, mert nyóccor egymás után veszített ellenük.

&#3237;_&#3237;

picket
Arathor és Bloodscalp egy battlegroupban van. Utolsó általam ismert állapot szerint ott horda free win minden Alterac Valley kivételével.

&#3237;_&#3237;

tigeroo
bár, jólesz nekem a BS... huncsati olvasás > all
picket
Annyira leült a topik, hogy már ilyenekre van szükség? Valaki mondja ki a p betûs szót nerffel egy mondatban, akkor majd spawnol valaki, hogy 2 oldal flémben megmentse a világot... izé, topikot.

&#3237;_&#3237;

tigeroo
pvp battlegroup szempontjából melyik realmre érdemes menni (horda oldal)?
arathor-neptulon-bloodscalp
wrong topic dude -.-

álreg.

ez meg lol a személyes infókban:

Honlap: http://www.blizzard.com
Blog: http://www.wow.com
Foglalkozás: Blizzard vezérigazgató: vezérigazgatás
Hobby: NÁZA professzor: Ûrkutatás
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Oxford, már nem emléxem a suli nevére de qrva nagy és nagyon elismert vagymi

hát persze, hihetõ.
nem baj, azért 1 trynak jó volt 😊)
de most már figyelj inkább a számtech tanárra az órán!

ne puncsolj x)

kivették ? Ha nem tetszik a játékunk, akkor ne vedd meg bakker.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

Sziasztok skacok !

Látom, hogy sokatoknak tetszik a játékunk, a kérdésem az lenne, hogy ti mit vennétek ki belõle és mit tennétek bele.

\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"

A lényeg kimaradt.Kapsz még a trainertõl recepteket de tokenes és a napi questek után kapsz egy-egy db tokent szakmán belül a receptek pedíg 2 db tokenbe kerülnek.Ugyhogy a szakmás napi questeket érdemes csinálni jól is fizet gyors és könnyû.
Az alaprecepteket kapod csak a trainerektõl a többi az mind reputációs vagy dropos.

Neked meg hiába integet az ember fia tegnap ott bóklásztál 76 os an New Hearthglen ben a katedrálisnál.Gondoltam az old enemy questet csinálod és be akartam segíteni de megrettentél az elittõl és elhuztál<#vigyor2>
[HUN]Crassus
sõt ahogy néztem wowhead-en egy csomo recept hiányzik a trainerektõl...kivették?

[HUN]Crassus
http://www.wowhead.com/?spell=55184

ezt miért nem tudom megtanulni BS-tõl? 420-as a skillem weaponsmith és ráadásul kardkovács vok:S

raziel.
szép a hajad<#idiota>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

k O T T A
blood/frost
folyamat kifogyhatatlan runic power+rengetegszer 6 death rune is jön
emellett elég jól lehet vele solozni nem egy heal vagy aoe bajnok de nekem ez jön be eddig a legjobban
plusz boss/castertanknak kiváló lesz a talentág
bár a mitigation részét a tankolásnak még megoldhatnák rendesen
mert egyenlõre még jóval több dmg-t kap be a dk tank ahogy néztem, mint a többi
ami a legjobban bejön h rúnák használata nem teszi lehetõvé 2-3 spell spammelését, hanem ki kell ügyeskedni a dolgokat ami külön öröm a kicsit elkényelmesedett dps szerep után😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Looooser
mégiscsak lehet dolgozni a buborék grafikával....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

jah és ilyen a dk repülõ csirke

V43 1105
Bárcsak már itt járnék.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gondoltam megörökítem, mert megtetszett <#hawaii>

közben naxx 10 fõs 1 boss is elfeküdt

upsz, a wow-europe.com oldalon levo account management link az amerikai oldalra iranyit. problem solved. bocsesz, de azert ez is a blizz hibaja! 😄

V43 1105
Szerintem inkább valamit elbasztá , nem tört fel ott senki semmit ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

skacok, 5 perce raktam fel a legujabb patchet, majd elinditottam, beirtam az adatokat, es kiirta h nincs befizetve az acc,es huzzak az oldalukra blabla... fel is mentem, ott is irom be az adatokat es kiirja h Login failed. namost parszro ujraprobaltam hatha elgepeltem, de nem ugy tunik. az account / password retrieval oldalon ha akarmelyik opciot valasztom, mindegyiknel negativat kapok. se nem talal az email cimemmel regisztralt accountot, sem a 2 perce hasznalt accountom nevevel nem talal accot... 5 perc alatt elofordulhatott volna az h feltortek es le is toroltek? :S

Unknow
Ki is feszeng állandóan a palák miatt?😛 Ahogy meghallod a pala szót, vérszemet kapsz és már mondod is a magadét. Lehet neked kéne már kivenni egy kis szabadságot WoWból 😛
BEAST
Ez jo 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."