166745
    akkorviszont így utólag is sajnálom:) majd megoldom máshogy:D
  • voloume
    2 nap ?:O
    írsz egy ticketet, hogy plz unstuck my other character ( name/class) és egy fél órán belül már normális helyen van
  • picket
    Bocs, még ha az életed függ tőle (GC-ről van szó, tehát függ is! ), akkor is illegális.
    :(
  • Gumbo
    tegény gyerek :(
  • picket
    De könyörtelen vagyok
  • s0n1c
    Altoddal irj egy ticketet, valahova beragadhatott a kari. Volt mar ilyen nekem is, megoldottak 2nap alatt.
  • Arwenke
    Amugy mikor szoktal jatszani, mert nem nagyon lattlak?
    Mondjuk en este 10 korul szokttam belepni.
  • Arwenke
    Ha semmi nem segit irj ticketet GMnek masik kariddal, hatha tudnak segitenei. Ha kiteleportaljak a karidat Darlanbol mar az is valami.:)
  • Botond #139638
    Egyszerűen nem értem. Szerdán karbantartás és azóta (tehát tegnap óta), ha próbálok belépni akkor dalaran azonnal kifagy (persze ott az összes 80as...). Volt repair, addon törlés, wtf törlés, minden, de semmi javulás. Vki vmi ötlet? Altozni nem akarok főleg úgy nem, hogy azzal majd nem tudnék dalaranba menni. :)
  • Warden
    Nincs per pillanat pvp seal-je a paladinnak.A command lenne elméletileg de gyakorlatilag használhatatlan, annyira kicsi a dps-e.A vengeance pve seal ráadásul dispelezhető úgyhogy az sem jó választás de még mindíg hasznosabb mint a command.
  • [HUN]Crassus
    mi a menő SEAL a retriknek pvp ben mostanság?
  • plu604
    azaz, megvan, köszi
  • Savmacska
    sztem, gladius
  • csokicsiga #139633
    köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
  • voloume
    + még annyi, hogy ha kisszinten esik bármilyen zöld nevű kavics, akkor azt rakd be aukciós házba, mivel jewelcraftingot abbol lehet huzni és soksok goldot adnak érte a magasabb szintűek
  • voloume
    1. többségben magyarok vannak: Ragnaros ( PVP ) , Bloodscalp ( PVP ) és Arathor-on, de bloodscalpon van a legtöbb, ott szentem 95% vagy több
    2. foglalkozás, hát ha most kezded, akkor nem ajánlok ilyet pl. hogy blacksmith/alchemy/enchanting/jewelcrafting/inscription, herbalysm,mining,skinning ezeket jol tudod huzni kis szinttől is
    3. hát nagyobb városok, ahol szoktak is lenni: stormwind/ironforge, de fajtól függ, hogy hol kezdesz, de amugy minden faj egy zonaba kezd a varosaval, vagyis kis futással odamehetsz
    4. eltod adni a cuccaidat, amit ajanlok kisszinten, mivel sok love jön belőle.. mindent adj el, csak a szükséges ruha és fegyver maradjon :) visszavasarolni merchantnel lehet ugyanugy, alul van egy fülecske
    5. hát ha kezdesz egy karaktert amit komolyan is gondolsz, akkor vannak ilyen alacsony szintű guildek, ahol direkt aza cél, hogy beveszik a kicsiket és tudnak menni együtt instázni, questelni stb.. vagy amit nem ajanlok, beirod chatbe, hogy /join hun , értelemszerűen rácsatlakozol hun csatira, de te döntsd el,

ha teljesen kezdő vagy és egyedül nyomod, mindenféle képen ajánlom, hogy csatlakozz egy guildhez, ahol tudnak segíteni neked és válaszolnak a kérdéseidre
  • plu604
    Mi annak az addonnak a neve ami amint meglátom arénában az ellenfeleimet kirakja őket a képernyőre, mutatja milyen cc van rajtuk, mit castolnak, stb...?
  • Fehercsoki
    Mind1 h melyik szerverre mész.Ha magyarra akarsz akkor Ragna,BS(pvp) vagy arathor(pve).Foglalkozáshoz azt hiszem nincs szint határ de abban biztos vok h csak a lvl 5 fölötti mobokat lehet megnyúzni,illetve csak a lvl 5 fölötti helyeken tudsz bányászni,növényt gyűjteni(azaz mindenhol kivéve a kezdőhelyen).Ha követed az utat a kezdőhelytől akkor a fővárosba jutsz.Amit eladtál azt 1 bizonyos ideig visszavásárolhatod,de megvan h max hány cuccig lehet visszavásárolni(pl utolsó 10 eladott cucc).Illetve a vendortól vett cuccokat 2 óráig visszaveszi a vendor.Keress 1 magyar guildet biztos van ventrijük is.
  • csokicsiga #139628
    Sziasztok!

Most fogok elkezdeni rendesen a wowal játszani,ezért,ha nem baj kérdeznék pár dolgot.
    Melyik szerveren érdemes elkezdeni játszani,láttam olyan szervereket,ahol New Player van kinn?
    Mikor,hányas lvltöl,hol lehet tanulni foglalkozást?
    A kedzöfaluból,vagy város,hogy lehet eljutni nagyobb városokba,persze,ha vannak?
    A kezdöhelyen van merchant,annál,eltudom adni a nemkellö cuccaim,de egy másik ablakban,meg visszavásárolhatom,vagy hogy van ez?
    Van valami magyar társulat,ventrilo,ahová lehet csatlakozni?
    Bocsánat a sok kérédésért!!!
  • Zwiebel
    Sziasztok!

Bár most nem tudom, mert lejárt a gamecardom, de nekem is volt, olyan, hogy kifagyott sokszor a játék vagy éppen dc volt. Miután kipipáltam az addonoknál az out of date-t, azóta semmi baja nem volt . kopp-kopp-kopp....

Szerintem egy próbát megér!
  • Dr DeViLKiNG
    Nyilván, ha te mondod.
  • werkfilm
    arena nem pvp hanem egy rossz cs public server
  • voloume
    az accon lévő másik karival írsz egy ticketet gm bácsinak és majd ő elteleportálja, ennyi
  • Camouflage
    Nekem volt mar ilyen tobbszor is, igaz nem WG-ben. Egy masik karakteredrol nyiss egy ticketet a GM-nek, ok athelyezeik a karakteredet.

Nalam a grafikai beallitasokkal volt baj, pl akarhanyszor vizbe ugrottam a karakteremmel azonnal disconnectelt a jatek ... mikor vizben leptem ki a jatekbol azonnal kidobott, mikor belogoltam.

Csak GM segitseggel sikerult kikeverednem onnan - aztan addig gyurtam a video belalitasokat mig elmult a dolog - igaz, azota sem merek hozzanyulni.
  • Fehercsoki
    Akinek fagyogat cache mappát törölje talán segít.
  • rokka
    Most akkor mi tudok csinálni??
  • rokka
    Megpróbáltam ujra telepíteni !
    A 2. cd-nél ez jön ki

An error was detected while verifying the contents of the file "E:\Program Files\World of Warcraft\Data\terrain.MPQ". There may be a problem with your system, or with the drive at E:\. You can attempt to install again. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.

• Arwenke
    Nalam is szarakodik, megall a kep, sokszor kidobal.
    Patch elott nem volt ilyen.
  • rokka
    This application has encountered a critical error:

ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition
    Program: E:\rokka\wow2\Wow.exe

Failed to read data.

Ezt a hibaüzenetet kapom mindig....

erre semmi ötlet?
  • picket
    Addonokat, WTF könyvtárat tedd el egy kicsit pihenni, és próbáld meg úgy.
  • picket
    Ha jó vagy, akkor még cuccot is kapsz hozzá, hogy még jobb legyél. De ettől tekintsünk el, még mindig ott vagyunk, hogy heti egyszer belépsz, hozod a ratinget minden gyakorlás nélkül, mert pro vagy. Másra meg amúgy sincs szükség a pvp-hez. Hihető.
  • [HUN]Crassus
    hmmm csak a WG-ben lévő karim fagy le:S az összes többi ugyanazokkal az addonokkal hibátlanul megy:S na most hogyan szedem ki WG ből?:S
  • jazzy
    Nekem többféle módon is.. van, hogy 60ról simán leugrál 10re az fps és hatalmasakat szaggatok, van hogy csak megáll néha fél percre.. van hogy dc.. sokszor fagy.. 3.2 óta kurvajó
  • [HUN]Crassus
    az se jobb
  • rokka
    This application has encountered a critical error:

ERROR #134 (0x85100086) Fatal Condition
    Program: E:\rokka\wow2\Wow.exe

Failed to read data.

Ezt a hibaüzenetet kapom mindig....
  • [HUN]Crassus
    van valakinek olyan problémája,hogy a játék "BEÁLL"?? 3.2-óta párszor csinálta és most a "karbantartás" után pedig folyamatosan jelentkezik.....2 lépést nemtudok megtenni befagy a game:S
  • [HUN]Crassus
    gyöngyszem FS-ról:
    "legalább hateful fegyot adhatnának a casualnak honorbol az már eléggé le lesz maradva az ujtol"

namármost éppenhogy a pvp-hez nem kell kurvára HC nak lenni csak ügyesen kéne játszani....szánalom:S
  • Big Bad Ryder
    Igazán lehetne Arathoron extended maintenance a tököm kivan, hogy nem tudok lemenni soha instázni, max délelőtt mert tele az insta szerver! DIE BLIZZ!!!44
  • vidu01
    A kiesést pótolandó nem szoktak plusz napot adni? Én 30 napra fizettem a GCt nem 28ra. Múlt hónapba is volt hogy délután 5kor még nem mentek a szerverek.