World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg hogy kinek milyen a karija az meg ki a xart érdekel.Egyébként is kiderült valaha hogy a belikelt képen az õ kariját látjátok?
Szuszi van és nyugalom.😊
Mekkora szívás.... Tegnap este fiacskám altatása közben azon gondolkoztam, hogy ha elaludt játsszak e vagy aludja és majd játszom reggel meló elõtt (11-re kell mennem). Alvás mellett döntöttem. Ma reggel 8:30-kor áramszünet délután 16:30-ig... <#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2. Gnome pink hajú csaj > all. Ez egy ilyen világ. Megszoksz, vagy megszöksz. Ja bocs, te who-zol. kkkkkkkhtxbaineverkomback
ಥ_ಥ
és mi lesz, hirtelen mindenki lich king-é változik? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
*-ami zarojelben megjegyezve 100szor jobban nez ki mint barmelyik kepregenyhos innen, de vannak jol kinezo WoW karik is, nehogy felreertes essek
anti hero
a csinalhato karakterek donto tobbsege gecihulyen nez ki : )
nekem dk kopasz lenne es nagoyn gonosz!
nem egy buzzancsbuzoid haju szuperhos mint neked 😄 dehat en roleplayer vagyok..
delegalabb nem gnomok vagytok, hat ez 1 pirospont
anti hero
pont ez volt a 10fõs raid insták lényege, minél többen lássák a PVE contentet. ez alól pont a végsõ rész legyen kivétel?
valamit valamiért...
amugy link?
kék post szól róla, h Arthas legyõzhetó lesz 10 és 25 fõs változatban is...
éljen a lore szétcseszése....
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Abba miért nem kötsz bele hogy az UD rohad, a troll görbe, a tauren rühös mer kapirgálja magát mindig, az ork békazöld, vagy a gnóm gnóm?
Nekem milyen a karaktered? Tolj már fel ide egy képet légyszíves. megnézném ha nem gond. Köszi.
szívbõl kivánom nekik, hogy ennél nagyobb örömük sose legyen többé az életben -.-
viszont ezt a BS dolgot nem értem....az a recept nem frakcióhoz kötött mégsem kapom meg....
revered,honored vagyok már majdnem mindenkivel,de még nem láttamBS-es receptet egyik QM-nél sem:S Vak lennék?
és ilyen tokenes recepteket meg napi Q-kat hol lehet felvenni?
nah most jól bekérdeztem😛
Linkelhet a kifigurázott játékos még szép képeket megjegyzéssel, én szívesen olvasom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ಥ_ಥ
jól teszed, ha nem sértõdsz meg, elvégre neked tetszik, de ez akkor is, ez valszeg jelent vmit..
anti hero
mondhatnám én is, hogy szerintem meg te vagy az, de inkább nem bírállak.
mindenki szerintem olyanra csinálja a karakterét, amilyenre neki tetszik...
nekem ez tetszik, s kb. magasról sz*rok rá, hogy neked mi a véleményed ezzel kapcsolatban.
s bocs, ez nem baszogatás akart lenni, csak már egyszerûen unalmas, hogy ha másba nem lehet belekötni, akkor kitaláltok valami hasonló faszságot.
menj inkább vissza who-zni...
anti hero
lásd pl. #132843
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
arathor-neptulon-bloodscalp
álreg.
ez meg lol a személyes infókban:
Honlap: http://www.blizzard.com
Blog: http://www.wow.com
Foglalkozás: Blizzard vezérigazgató: vezérigazgatás
Hobby: NÁZA professzor: Ûrkutatás
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Oxford, már nem emléxem a suli nevére de qrva nagy és nagyon elismert vagymi
hát persze, hihetõ.
nem baj, azért 1 trynak jó volt 😊)
de most már figyelj inkább a számtech tanárra az órán!
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Látom, hogy sokatoknak tetszik a játékunk, a kérdésem az lenne, hogy ti mit vennétek ki belõle és mit tennétek bele.
\"Mikor levadásztad az utolsó állatot, mikor kifogtad az utolsó halat, mikor megmérgezted az utolsó folyót, akkor rájössz, hogy a pénz nem ehető.\"
Neked meg hiába integet az ember fia tegnap ott bóklásztál 76 os an New Hearthglen ben a katedrálisnál.Gondoltam az old enemy questet csinálod és be akartam segíteni de megrettentél az elittõl és elhuztál<#vigyor2>#vigyor2>
ezt miért nem tudom megtanulni BS-tõl? 420-as a skillem weaponsmith és ráadásul kardkovács vok:S
folyamat kifogyhatatlan runic power+rengetegszer 6 death rune is jön
emellett elég jól lehet vele solozni nem egy heal vagy aoe bajnok de nekem ez jön be eddig a legjobban
plusz boss/castertanknak kiváló lesz a talentág
bár a mitigation részét a tankolásnak még megoldhatnák rendesen
mert egyenlõre még jóval több dmg-t kap be a dk tank ahogy néztem, mint a többi
ami a legjobban bejön h rúnák használata nem teszi lehetõvé 2-3 spell spammelését, hanem ki kell ügyeskedni a dolgokat ami külön öröm a kicsit elkényelmesedett dps szerep után😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
közben naxx 10 fõs 1 boss is elfeküdt
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h