166745
  • [HUN]Crassus
    3 másodpercig élni full furiusban 2 dps-el szemben az jól sikerűlt balansz:D
  • jazzy
    Na de miért is csinálták? Mert a játék 3v3 5v5-re van balanceolva és mostmár tudják mondani, hogy 2v2-re nem balanceolnak, mert minek.
  • gabor0912
    sziasztok új vagyok a fórumon már 2 hónapja wowozok és most felmerült 1 probléma:S felakartam tenni a legújabb(3.2-es) patchet de a 99°nál kiirja hogy a wow nemtudta visszaírni a wow.exe.temp filet wow.exe-re és próbáljam meg újratenni,repairolni. mind2-t megpróbáltam(2x is) kérlek ha valaki tudja mit tegyek irjon :'( már játszanék a gc meg csak megy...
    segitséget kérek
  • [HUN]Crassus
    mindegy várom a star warst a vampire-t/igaz ez lehet még vagy 2 év:P/ és kacsingatok a Mortal online felé is....
  • [HUN]Crassus
    nah arra az MMO cikkre rákeresek....
  • [HUN]Crassus
    pvp irány is szar....mivel lekorlátozták a 2v2-t gyakorlatilag számomra az is el lett baszva:S mivel hetente játszom 4-5 órát összesen és örülök ha a haverral letudjuk tolni a meccseinket.
    3v3-hoz kell még 1 emberke,de számunkra ezt összeszervezni is komoly kihívás....
  • csokicsiga #139682
    megszeretném kérdezni,láttam lvl4-lvl10 -es karikat,különbözö állatokkal együtt,kigyója volt,meg kis állatok,ilyen állatokat,h. lehet szerezni?
  • werkfilm
    mert eddig 2x is pont azt a kieget adták ki amit a wow general forumba kértek ugye? :D
  • Big Bad Ryder
    Nem kell mindent elhinni amit a zinterneten látsz.
    Ezek közül a felét megcáfolták előzőleg, másik fele meg egyszerűen hülyeség.
  • Warden
    Ez az egész már profitmaximalizálás és nem szól semmiről.Új előfizetők nagyon már nem csatlakoznak, a raid guildek eltünnek és lassan de biztosan a pvp irányába tolódik el a játék.Egy-két-három éven belül megjelenik a blizzard új mmo-ja addíg pedíg el kell húzni valamivel az időt, és törekedni a játékosok egy részének a megtartására.

Hamarosan megjelenik az aion sokan kipróbálják majd azok is akik rühellik a manga stílust, gondolom az azetothos repkedés ennek tudható be, az hogy mennyi mindent kell ehez átírni nem releváns dolog abszolute.

Maga a lore kezd egyre idiótikussá válni kb olyan szinten bagatelizálódik ell mint a twin peaks a 12. rész után.Odáig az egy kimondottan jó krimi volt rendezett kereteken belül onnantól meg...

Mindenesetre le lehet foglalnia holycow, moolight és hasonló neveket
  • Dr DeViLKiNG
    1 héttel a blizzcon előtt jönnek a hülyeségek :D
    Tauren Paladin
    The Goblins for the Horde and the Worgen for the Alliance.
    Flying in Azeroth

Ezek a leghihetőbb dolgok. Egyrészt a goblinok miért állnának hirtelen a horda mellé, amikor eddig semlegesek voltak?
    Worgenek meg hogy jönnek allihoz?
    Repülés azerothon. Ok. Mire ezt megcsinálnák, addig kb 2 kieget ki tudnának adni, ugyanis annyi meló lenne ezzel(gyak a 2 kontinens felét át kellene dolgozniuk)..

Viszont ha tényleg ez lesz benne, akkor elérkeztünk a legszarabb kieghez a wow történelemben.
    Mikor jön már a Diablo 3...
  • csokicsiga #139677
    Vége? Mert.
  • Warden
    Ez a célja... Örül mindenki az új lootoknak megvan negyed óra alatt oda vissza úttal.10 fősben nem voltam még de a 25 ös változat első két bossa is "nagy kihívás".Remélem az IC normális raid insta lesz úgyis itt van vége a wownak lásd mmo champion mai postja.

Először ugy gondoltam hogy ez valami humor de nem wazz...
  • werkfilm
    adnék érte 15k t ha holnap live lenne :D
  • voloume
    új kieg infok : még forróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:
    de ez egy kicsit beütött :OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    NEW CLASSES:

* Human Hunter
    * Orc Mage
    * Night Elf Mage
    * Dwarf Mage
    * Blood Elf Warrior
    * Dwarf Shaman
    * Undead Hunter
    * Tauren Paladin
    * Tauren Priest
    * Gnome Priest
    * Troll Druid

Level Cap
    The level cap in the next expansion will be slightly lower than expected this time around; 85.

New Races
    The events of the cataclysm has caused two new races to seek new allies. The Goblins for the Horde and the Worgen for the Alliance.

Flying in Azeroth
    Part of the redesign of the Eastern Kingdoms and Kalimdor is the introduction of flying to the two continents, allowing access to many new areas and quicker travelling across the large continents.

Classic Dungeon Revamp
    Redesigning Onyxia's Lair in Patch 3.2.2 was just the first step. As most of the leveling will take place in revamped areas of Azeroth, so too will the dungeons, allowing players to use them to level from 80 to 85.

Unreleased Zones & Dungeons
    With the addition of flying mounts to Kalimdor and the Eastern Kingdoms and the redesign of many zones, most of the previously unreachable or incomplete zones will now be made available to players. This is where most of the new content from 80 to 85 will take place.
  • eXequtoR
    A 10es és 25ös normál bossok is ilyen erősségűek.
  • Kicsikiraly
    ennek mi köze van a wowhoz? inkább travian koppintásnak mondanám az első pár perc alapján.
  • Viktor99
    Szevasztok, nem wowozok már de ezen elmosolyodtam! :)
    WOW koppintás
  • Dr DeViLKiNG
    Tegnap kifogtam olyan grpot, hogy vagy 8szor wipeoltunk black knighton.
    Nehéz is kiállni a ghoul explodeból :D
  • [HUN]Crassus
    ez az új 5 fős intsa downkórosoknak /bocs tőlük/ készűlt vagy mi a pöcs?
    Tegnap visszajött 2 barátom fél év után wowozni...mondom nézzük meg jók a lootok azt hallottam és még én sem voltam bennt.Véletlen HC-ban kezdtük középszar HC instás/heroismos gear + én pvp retri gearben meg egy 15k hp-s mage,kék q itemek és egy hasonló lokk/ gearben.
    Mondanom se kell minimális erőfeszítés nélkül simán lement és 200+ itemleveles cuccok esnek:S szánalmasan fos,állsz egy arénában és jönnek a tank+spank bossok és adják a lootot....."komoly" egy insta....
  • Big Bad Ryder
    Warrior Mortal Strike stackel a Priest Mind Blast -20% heal-el?
    Amúgy mi volt a topiccal?
  • CB SNIPER #139667
    hát mi a rák volt már agyfaszt kaptam .o
  • bujcsik555
    Ezt nem törölték?
  • Csirke4
    Gyertek a Stormragere
  • CB SNIPER #139664
    l2p :o
  • Botond #139663
    Köszi mindenkinek az ötleteket, végül az lett a nyerő, hogy beléptem kifagyott, és vártam és vártam és vártam és aztán 3 perc után egy döccenés, mintha lagspike lenne, és ment tovább mintha mi sem történt volna. Azóta nem csinálja ezt. Szerintem így húzták le a gépem adatait, ami mint tudjuk "nem fogja befolyásolni a játékélményt". Hát minimális volt a hatás valóban, egész éjjel vírust/trójait/adawaret írtottam (nem találtam semmit...), és nyomtam vagy 2-3 repairt is.

De megoldódott az a lényeg.

Arwen, szerintem te még nepán ragadtál, nem? Mi eltranszfereltünk Jaedenarra, ott megy a CT jelenleg korlátozott létszámban. És igen, 10kor nekem már pizsit fellőtték rég.
  • DJ RX7
    Üdv!

Warcraft 3 TfT vége és a kezdete WoW idő közötti lore-t, történetet keresek. lehetőleg magyarul, de megteszi az angol is.

ha valaki meg tudna dobni linkekkel azt megköszönném nagyon!

google-ban sajnos nem igen találtam anyagot, bár lehet csak én vagyok béna a google-záshoz.
  • s0n1c
    sztem tök mindegy, ha másik szerver lvl1-es karijával írsz ticketet akkor is megoldják
  • Fehercsoki
    Szerintem elég az ha feltöltöd az accod.(bár nemtom mert én még sosem canceleztem)
  • gabeone
    Hello,

a cancel accountot, hogy tudom felfüggeszteni? Köszi
  • csokicsiga #139658
    évekig L2-tem,nemjött be a wow,mivel egykét free szervert probáltam csak ki max1 órára,de most,hogy officialon játszok,már pár napja,nagyon megtetszett :)
  • csokicsiga #139657
    Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
  • Camouflage
    Mining+herbalizus preferalt, szerintem skinninget sokkal nehezebb huzni, foleg ha lemegy az ember instaba es szinte konyorogni kell a partynak, hogy LOOTOLJATOK mert addig nem tudom lenyuzni azt a szerencsetlen mobot ... szanalmas. En agyverzest kaptam tole, el is dobtam a francba az LW-vel egyutt es erdekes modon herbalizmus+mining komboval gennyesre kerestem magam.

Egybkent ha valamit szeretnel is eloallitani :) 80-as szinten erdemes eldobni pl a banyaszatot es atterni alchemyre, de ezesetben tartsd meg a leszedett herbek egy reszet. A wow-professions.com oldalon van komplett guide az egyes professionokhoz es mindegyik elejen ott van a szukseges alapanyagok listaja 0-450-ig.
  • jazzy
    Csak haladj előre a játékban, hidd el izgalmasabb felfedezni a dolgokat, meg fogsz mindent találni nincs eldugva és a questek is visznek a helyes irányba
    ezt valahogy nem ide kéne:D
  • vidu01
    Profok közül ajánlanám a mining/skinning combót, esetleg mining/herbát. Első karinak ezek kellenek, zsírosra szeded magad velük ha AHba beraksz minden követ meg gazt. Később lecserélheted a skinninget jewelcraftingra, engineeringre v egyéb szöszölős szakmára.:)
  • vidu01
    Hello! Van wow adatbázis nem is egy, pl ez nagyon jó:
    http://www.wowhead.com/
    Ide bárminek beírhatod a nevét a keresőbe amire kíváncsi vagy. Te esetedben pl:
    http://www.wowhead.com/?search=warrior+trainer
    És máris kiderül hogy van közel 40 warrior trainer a játékban akiktől tudsz tanulni.:) Szakmákat szintén trainerektől tanulod már a legelején is van néhány, városokban meg szinte mindegyik megtalálható.
  • ShaiHulud
    de azt irja hogy az osszes karijaval dczik nem? "(persze ott az összes 80as...)"

probalj esetleg ejjel 3-4 kor belogolni amikor szinte ures mar dalaran.
  • M0202
    Hello nem rég nyilt 1 uj WoW-os szerver szerintem egész jo nézzétek meg! http://www.worldofwarcraft.eoldal.hu/
  • csokicsiga #139649
    Most lvl 6 vagyok,és ahol lehet tanulni a variskilleket elfogytak. :) kitanultam,amit engedett,mikortól tudok tanulni majd újjakat,egy másik városban tudok majd? mert jelenleg a kezdöhelyen vagyok még . A szakmákat,hol tudom elkezdeni tanulni?

Elörre is köszönöm a segítséget!