166745
  • Gumbo
    ja a 2Grindz sokkal jobb
  • DSUN
    LoL!
    Még életemben nem voltam ebben a topicban..Véletlenül sikerült elolvasnom, az utolsó 1-2 hsz-t.
    Nem bírtam megállni, hogy ne írjak...Nem kötözködésből, csak úgy érdekel...Légyszíves mond meg nekem, hogy mennyivel több ész kell a wowhoz, mint 2Moonshoz?
    Ez egy ilyen tipikus, mindegy mit mondok, csak védjük meg a wowot hsz. volt...
    Muszály volt ezt leírnom

Hozzáteszem, nem azért írtam, mert utálom a wowot:D
    régebben 3hónapot wowoztam, és nagyon megúntam a 3 hónap alatt(azért, mert enyhén szólva túlzásba vittem a játékórák számát)
    2Moonsal is játszottam 1-2 hónapot, és dettó meguntam, ugyanabból az okból.
    Ezt meg csak azért írtam le, hogy nehogy anti wowos legyek-még mielött valaki benyom egy ilyen típusú választ: "És most megnyugodtál, hogy ezt megosztottad velünk? :D"

Alapjáraton mind2 játék jó, a maga szempontjából, csak nagyon hamar meglehet unni őket.Természetesen ez privát szerókra vonatkozik.
  • SlaCker
    Képek nem kellettek.Elég volt kb 1 perc a videó-ból a nyitólapon! :D
    Ez a neked való.Ész nem kell hozzá,de sebaj ne add fel!
  • csokicsiga #139725
    Biztos xar lehet 10 évesen,vagy 30 évesen 10 éves agyi szintel élni,és még lové nélkül is,bocs,te vagy szánalmas!
  • SlaCker
    Messzire gurult a gyógyszer?

Megyek megnézem a 2 moonst képekről! :D (biztos híres,mert életemben nem hallottam róla.) :D
  • XenHai
    Meg kell hagyni mostanában tényleg kezd unalmas, szánalmas lenni az egész.olyan a game mint 1 rossz funszeró.....
  • plu604
    mondod ezt úgy hogy néztél róla képeket, vagy csináltál egy lvl1-es karit és tettél vele 2 kört :D
    Egyébként ízlések és pofonok, én az általad említett 2moons-tól rosszul vagyok.
  • CB SNIPER #139721
  • s0n1c
    És most megnyugodtál, hogy ezt megosztottad velünk? :D
  • Altronix
    Üdv!

szerintem ez a játék egy nagy szar, pocsék a grafika a játék menet a fajok és ráadásul fizetni is kell érte. A 2 Moons százszor jobb.
  • Lacee
    az obliterate azért üt nagyobbat, mert leveszi a fent lévő disease-eidet a célpontról, a scourge strike pedig pont annál nagyobbat sebez, minél több disease aktív. magyarán, az obliterate után újra fel kell raknod a háromféle dotot (tehát bejön egy-egy fölösleges icy touch és plague strike), hogy folytatni tudd a rotációt, míg a scourge strike esetében ez nem kell, koncentráltabban tudod tolni a dps-t. Főleg, ha van glyphed is hozzá, amivel a scourge strike frissítheti a fertőzéseket a célponton, így szerencsésebb esetben elég csak az első két ütést "pazarolni" a dotokra, utána fent maradhatnak végig külön frissítés nélkül.
    pl pve-ben én így csinálom, persze ez pvp-re gondolom használhatatlan ebben a formában: icyT - plague strike - blood strike x2 (talent miatt így a blood rúnák átváltoznak univerzális death rúnákka) aztán scourge strike néhányszor, újra blood, scourge, stb... a fight vége felé bejön az obliterate is, no meg a Gargoyle.

Unholy elég nagy arányban a varázssebzésre épít, nem a fizikaira, ezért kell pvp-ben a spell penetration (lehetőleg 100 körüli). gemelést is emiatt a strength-re és spellPen-re ajánlom. Crit annyira nem fontos szvsz, mert a resilience úgyis csökkenteni fogja a critjeidet.
  • lalinov
    Most kezdtem eredetin egy dkt(azért írom hogy eredetin , mert kezdtem már funszerón 1-et kipróbálásképp , de akkor nem jött be, viszont msot megkívántam:D) és nem értem a dk spelleket kifejezetten, pl ott van obliterate meg scourage strike vagy mi a szösz , na szoval elvileg ugye az obliterate nagyobbat sebez, de akkor a scourage mé jobb, és a dknak mire kell gemelni? (unholy akarok lenni mer pvpre tervezem karit) Nézem arenajunkiest, a dkknak spell penatration van meg streng + crit , a streng oké de a spell penat minek? ezeket valaki részletesen kifejtené nekem?
  • Omlás
    gabor0912: Amennyiben van fent vírusirtód a patch telepítéséig kapcsold ki. A 3.2-es exe valamiért nem tetszik pár vírusirtónak ezért nem akarja az igaságot.

Üdv
  • Savmacska
  • Kicsikiraly
    és melyik oldal lenne a legjobb hirdetni egy ilyet?
  • Shortstop
    úgymond anyagáron lehetne leadni, azaz amennyi a bolti ára mostanság maga a szoftvernek. a karikért nem kérhetsz extra pénzt (ha ennyire alacsonyak). de legalább kiszállsz és még pénzed lesz belőle. egyszer én is így csináltam.
  • Kicsikiraly
    Megvennének egy accot akárkik úgy hogy nem ilyen agyontápolt 80as karik vannak rajta? egy darab 40es lock (meg talán pár más kisebb levelű kari is) van rajta, sima wow és BC, de már nem játszom, gondoltam hátha tudok belőle egy kis pénzt kinyerni. Szóval lennének-e szerintetek akik megvennék, és ha igen mennyiért?
  • random001
    Köszönet. Sikerült megoldani hála neked :D :):):):)
  • ShaiHulud
    :)
  • wowfan
    Üdv!
    Eladó wow accountom.
    Ami található rajta:
    1 db 80-as ork warlock a Bloodscalp szerveren(eu).
    Nevek:
    - Champion of the Naaru
    - Hand of A'dal
    - Jenkins
    - Champion of the Frosen Wastes
    - of Orgrimmar, Sen'jin, Silvermoon, Undercity, Thunder Bluff
    - Crusader
    - Twilight Vanquisher

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Gorom
    A karakternél van ~1500-2000 arany. 280%-os mountja van.
    2/5 T8,5
    2/5 T8
    A cuccok nagy része ulduarból van.
    Az account jelenleg nincs feltöltve.
    Első gazdája én vagyok, cd-kulcs, titkos kérdés/válasz megvannak.

Az árat megbeszéljük!
    Elérhetőségek: e-mail: [email protected] msn: [email protected]
  • s0n1c
    ohbazz már túl vagyunk rajta, de ok vágom mit mondasz most már :)
  • ShaiHulud
    qq more, lore szempontbol teljesen rendbenv an az insta, egy baja van, hogy kurva sokaig tart az elejen a "semmi". amugy meg hc modeban igenis kurva nagy damaget kap az egesz party, probald meg egy friss geares partyval, vagy altokkal es nem egy tulgearelt partyval. hatalmas incoming damage megy szinte vegig. healerrel egyaltalan nem egyszeru a hc mod.
  • ShaiHulud
    nem erted, ha minden 80as karival dczik azonnal, akkro nem az van hogy be van akadva egy karaktere dalaranban. hanem pont az hogy a kapcsolat a gepe es a server kozt valamiert szarakszik es a patch utani szokasos adatfrissitest(cache stb) nem kepes vegrehajtani es gyak ping timeoutol ->dc. azert mondtam probalja meg akkor a logolast amikro kevesen vannak, akkor kevesebb adat kell.
  • HunnernesKonge
    Görgess le az Acc managementben amig meg nem találod ezt:

Majd a kapott ablakban állitsd be ami szimpatikus.
    pl ezt...
  • random001
    Hát ilyen nincs. Cancel Your Account. Ott max tudom választani hogy változó fizetési mód. Tuti én cseszek el valamit :S De azt nem találom amit leírtál.
  • HunnernesKonge
    Account managementben van egy olyan opció hogy "Cancel Account" nem kell megijedni a nevétől, rákattintasz, ott kiválasztod hogy miért akarod megszakítani (lesz olyan hogy nyaralás ha jók az emlékeim) (other/vacation) és ha hazajöttél, simán Add Subscription és visszateszed a kártyád adatait, és kész is vagy. Nem fog kötözködni, simán ujra lehet inditani
  • random001
    Sziasztok.
    Lenne egy kérdésem. Két hétig kb. nem leszek gép közelben és eddig interneten keresztül bankszámláról fizettem a havi díjat. Hol tudom felfüggeszteni az acount management opción belül az előfizetésem? Pont a napokban fog lejárni. És ha felfüggesztem akkor még ebben a hónapban minden szankció nélkül újra aktiválhatom is? Sory a láma kérdésért de még sosem csináltam. Azt meg azért nem akarom, hogy fullra lenullázom a számlám csak azért hogy ne tudják levonni.
  • DJ RX7
    szedd le még egyszer a patch-et is.
  • Savmacska
    elem shaman vagy a lock most az "op-bb" pvp-re ?
  • Savmacska
    Plane set alatt mit értenek?
  • werkfilm
    this looks painted
  • voloume
    na most akkor nézzétek meg, hogy a blizzard mennyire tud mindent előre.. sasoljátok meg a dátumot
  • jazzy
    Én most annyit tudok, hogy priestel 2v2ben olyan offenzíven játszok amennyire tudok, 3v3ban pedig szintén támadni kell, mert healben a legszarabb vagyok, támadunk, vagy szevasz. Viszont én élvezem az offenzív játékstílust.
  • werkfilm
    googleben keress rá az angol hibaüzenetre
    de ha nem tud filet írni akkor vmi védelmi programod zavar be feltehetőleg, vagy nem vagy admin jogú felhasználó a gépen
  • gabor0912
    hát ez az hogy má 2x is újratettem de mégse jó
  • DJ RX7
    tedd újra az egész játékot.
  • gabor0912
    amugy nem 99° hanem 99%(százalék)
  • [HUN]Crassus
    elég fura az biztos
  • gabor0912
    srácok légyszíves segítsetek a problémámban. azóta se tudtam semmivel előrébb jutni:(
  • tigeroo
    ez a Cataclysm ugye fake?

Troll Druid lol...