World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
háátén én is a frost fele kacsingattam sõt ki is talentoltam, én is ugy voltam h csak frost. 😊 de valamiért nem tudtam bánni vele pedig nagyon bejön
most blood-ra mentem hát az egész más, meg elég gyorsan gyilkol 😄
ki kell tapasztalni azt lehet vissza állok frostra 😊
senkinél nem láttam de én kiraktam az anti-magic zone-t és azt mondom megérte azt a 6 pontot, ugyanis jópár elit nevetve lezuzható egyedül ezzel a skillel, +world pvp-nél a mage-ek nagyot néznek mikor a dmg 3/4-ét absorbálom(de szép szó 😄 )
amugy én is unholy ágon vagyok és nagyon tetszik 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Van egy quest, nem vágom mi a neve, mikor rosszból jó leszel. Na akkor választhatsz axe illetve sword között. Én az axe-ot ajánlom választani, ugyanis mikor 65-ön Ring of Blood-nál megkapod az axe-ot, nem kell majd pöcsölnöd a skill húzással.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
anti hero
Szoval a blood ag jelen esetben iszonyu nagy cheat, es tuti hogy az unholy sincs ez maskepp, bar azt egyelore nem probaltam 😊 Nerfbunko tuti hogy mar itt kacsingat a sarkon...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Icy touch - plague strike - blood strike*2 - scourge strike - death coil
Utána (vagy másik mobon):
Icy touch - plague strike - blood strike*2 - death strike - death coil
a masik ami szoba johet (es biztos ajanlja is majd vki) az a blood ag. arrol is jokat halottam.
Tudna valaki pár tippet adni h mire kéne talentoljak?
Elõre is köszi
1 hete írtam 😛
anti hero
<#idiota>#idiota>
anti hero
██
ha minimálisan tudsz angolul és nem ejtettek a fejedre csecsemõkorodban akkor menni fog!
nem sokára tervezem megvenni a wowot és két kiegjét de eddig csak törtön játszottam és nem nagyon tudom, hogyan kell az account-ot elkésziteni és mit milyen sorrendben csinálni.
aki eltudná magyarázni annak nagyon megköszönném
hali
"szeva,
karakterhúzás miatt kereslek, azt mondták rád írjak,
mennyiért húznál fel egy 42es karit 60-62re?"
válaszom egyszerû volt és frappáns: semennyiért (mert nekem ez - is - szórakozás, s nem munka...abból amúgyis is van bõven több, mint elég).
jah, tegnap délbe 80-as lett a DK-m.
ACER Aspire 5738ZG
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ezt neked ki mondta??
(Gondolom csak a gerinctelenek klubjából jöttek át a tagok Arathorra, hogy felszintezzék nyugisan a karijukat 80-ra, aztán mentek vissza pvp szerverre gankelni a fejlõdõ kiskarikat.)
Mondjuk mûködnie kellene 64-en is, csak semmi értelme, mert lassabb, mint a 32bites.
Bár ha annyira fontos az a párszáz mega, amit nem ismerne fel 32bites rendszer, akkor jó szórakozást!
Segítségeteket szeretném kérni, hátha tud rá valamilyen megoldást a problémámra...
A jelenség:
Az alapjátékba való belépés után, az aktuális helyszín betöltése után a gépem újraindul, vagy /ritkább esetben/ kikapcsol.
Eddig nem találtam megoldást sehol. Próbáltam kikapcsolni a tûzfalat, leállítottam a vírusirtót, admin-ként indítottam, XP-kompatibilis üzemmódban futtattam, de semmi nem segített, így viszont egyáltalán nem tudok játszani.
A vas:
AMD X2 6400+
4 GB ram
GeF 8800GTS
Vista Home Premium 64bit.
Ja, és azt nem fogadom el válasznak, hogy telepítsek XP-t... <#ejnye1>#ejnye1><#awink>#awink>
angoltudással ninsc gond😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/