World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van olyan glyph ami nullára csökkenti az icebound fortitude runeszükségletét. Ez ugye 12 sec stun immune és 50% -dmg ellened. Én olyan spellel kezdeném ami death rune-t generál. 2*blood strike pl. unholy ágon. A plague strike 50%-al csökkenti a mozgását azon a területen, és ha felcsapod az unholy presence-t 15%-al gyorsabban mozogsz. Ezen kívül a ghoulodnak van egy Gnaw nevû képessége ami 3 secre stunnolja a delikvenst (ha nem misseli).

Ha privátban elküldenéd a karid nevét, megnézném armoryban a talentedet. Hátha tanulok belõle valamit. De ahogy a leírásodat olvasom ez blood talent. Unholy-n több pvp cucc van szerintem.
Sephi
Ha csak acc+pass -t adtal meg a tagnak akkor ... nem igazan van mitol felned.

Az mar megint mas dolog, hogy ez mennyire egy korrekt dolog...

Szerintem nem az.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
WallOfText->Skip <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"multhéten poénból kértem password recovery-t, és az e-mail címemre legnagyobb meglepõdésemre kaptam új passt. beléptem ,dk kezdõt megsasoltam " - gratulálok, korrekt ember vagy <#vomit>

&#3237;_&#3237;

unholy blight nagyon is jó, sokan leszólják, pedig aoe grindre perfekt.
behúzol 4-5 pack-ot, feltolod az UB-t és it-ps-pestilence után bõven elég deathstrike-olgatni, s mobok maguktól beledöglenek az aoe sebzésbe.
én ezzel öltem le 10-12-esével simán-lazán a mobokat.
instába pedig megfelelõ gear-rel d&d + ub + bloodboil = aoe tank
vagy prot palatank + 2 egyéb aoe class mellé ezzel a talenttel még a heroic instákat is röhögve szét lehet aoe-zni, s 90% eséllyel 1 helyen leszel a kiosztott dmg-ben.
szal' csak ennyire "sz*r" az a talent x)

dk-val arénában lesznek gondok, ez már most látszik (world pvp-ben, engem pl. - ok, nem vagyok egy pro pvp face - de velem szinte minden class feltörölte a padlót szintezés közben, 1-2 kivételtõl eltekintve (rugók, warriorok, retpalák, cementsámlik ellen pl. ha nem frost presence-ben voltam, kb. 0 esélyem volt)).
ugyanis az összes skilled a runákhoz van kötve, ez pedig idõ, amig visszatöltõdik, illetve az egyéb defensive skilljeid is elég nagy cd-n vannak.
mondok 1 példát:

- van 2 alap sebzõ disease, ebbõl egyik 1 frost rúna (icy touch), ez ugyebár kell pl. rugók ellen (vagy hogy csak szimplán növeld a dmg-ed), hogy ne tudjon kedve szerint stealh-elni, ha ellövöd, 1 frost rúnád marad.
- van 1 lassításod, ami szintén 1 frost rúna, ez szintén kell.
- ha ezt a kettõt elnyomod, akkor utána 8 sec downtime van - ha nincs death rúna - amig ez a két frost rúnád visszatöltõdik.
- addig spammelhetsz egyebet, bármit, amihez nem frost rúna kell.
- csak éppen, ha a lassításod leszedik, te meg kapsz egyet, akkor szanaszét kite-olnak azalatt, amig a frost rúnáid visszajönnek. death gripet ellõheted, de nagyon ki kell számolni, hogy mikor teszed, mert ha rosszkor lövöd el, kb. véged is. s túl nagy rajta a cd, 1 harcban átlagban 1x tudod ellõni.
- plusz amig nincs frost rúnád a speckó, s általában nagyot sebzõ, selfhealelõ, stb. támadásaid is kiesnek, lásd pl. obitetare-et, death strike, heart strike, etc. (mert mi kell ezekhez? 1 unholy + 1 frost rúna, namost ugye unholy van, frost viszont nincs -> tehát 8 secig max. blood strike-ot spammelhetsz (már, ha hagyják), ha nincs death rúnád)

- a másik probléma az lesz, hogy amig pve-ben lehet csodaszép rotációkat felépíteni, addig pvp-ben erre nem lesz idõd. nem lesz rá idõ arénában, hogy te szépen elnyomigáld a PS-IT-BS-BS-DS-OB-DC-blablabla akármi kombódat, mert közben kapsz majd 3 stun-t, 2 lassítást, plusz mire felrakod a 2. sebzõ disease-ed, addigra az elsõt már le is kapták. disease-ek nélkül a sebzés pedig kb. a felére fog visszaesni.

- nincs heal debuffod. nem hinném, hogy warrior, rugó vagy hunter helyett bárki is majd dk-t fog vinni arénára emiatt.

- borzalmasan érzéken a dk a kite-ra, és a lassításokra, plusz emellé gyakorlatilag frost ág végén van 1 db cc-d, aztán hello. se fear, se poly, se blind, se semmi ezen kívûl. (tehát nincs olyan deep frost spec nélkül, mint pl. a warrinál, hogy inti shout + bandage, vagy rugónál blind + bandage)

nekem kb. ezek voltak a tapasztalataim eddig dk ügyileg pvp téren.
bár én pve miatt csináltam, ha nagyon pvp-zni szeretnék, akkor majd megyek warhammerezni.
szóval szerintem aki amiatt csinálta a dk-t, hogy hûdemekkora aréna király lesz, az szerintem már most nyugodtan abbahagyhatja, mert nem lesz az.

de mint irtam, ezek voltak az elsõ tapasztalataim, fõleg lvlup során. bg-be még nem jártam vele...viszont olvasgatok fórumokat elég sok helyen dk ügyben, s ahogy elnéztem, nem csak az én meglátásom ez.
szóval még egyszer, ez nem whine volt, kb. lesz*rom magasról, hogy a dk milyen lesz arénában, pve-ben legyen jó, a többi meg nem érdekel.

az lehet, hogy te 1 hete megirtad, de hogy nem kaptam meg, az olyan biztos, mint ahogy itt ülök (ellenõriztem).

edios
Hajrá, most úgyis megfelezték a 60-70 lvl xp követelményeit.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Zomil
hát nem éppen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

miert is?

KurtVampire
én egy assassin rogue-nél láttam pvp-videóban ilyen bombát, eldobta mikor messze volt enemyre

Halottvagy [eR] Arijuen

TVelvet
unholyn az utolsó két talent, haszontalan, föleg az uccso..
KurtVampire
adamite granade-t honnan lehet szerezni?

Halottvagy [eR] Arijuen

Druid hoz kérhetnék egy Feral combatos tallent képet? mert nemtom hogy hogyan osszam szét a pontokat, mármint sztetek mi lenne a legjobb dps druidnak 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Tatyla
ha már Unholy/Blood akkor inkább ez

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
hát igen miféle világ ez, fõleg mivel illegális ez az egész account csere-bere 😄

amúgy én max. személyes találkozón vennék ilyen accountot. így netrõl könnyü arcoskodni meg visszacsórni az egészet.
(bár úgyse..inkább felhúzok egy karit..mégha leistörlöm párszor a nagy póverleveling közepette<#idiota>
Count Adyn
$ 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mi féle világ ez h az emberek wow accountot lopnak😛 miért kell megölni a másik ember szórakozását?
tigeroo
háde várjál😄
ugy volt hogy megadtam az acc nevet + passt a tagnak. õ megváltoztatta a passwordot, nemtudtam belépni. meg küldött ilyen német nyelvû blizz levelet, new e-mail confirm-el. megváltoztattuk az õ "k" betûs emailcímére (nekemis "k" betûs)
multhéten poénból kértem password recovery-t, és az e-mail címemre legnagyobb meglepõdésemre kaptam új passt. beléptem ,dk kezdõt megsasoltam 😄
szóval nemtudom hogy kinek az e-mail címe van beírva (az account managerben ennyit látok, e-mail : k*********)

😄
Fehercsoki
Nekemis volt ilyen ez úgy van hogy úgy kapod vissza a karit ahogy törölted tehát ha a 100g nála volt törlésnél megkapod illetve a geart is kivéve ha eladtad vendornak vagy kidobtad...

PiszkosFred
Az a 24 samli max egy nap meg a total kezdoknek is (ghostland/bloodmyst kvesztjeivel). Az a 100g meg olyan, hogy ha egyszer osszejott, most is osszefog, sot, meg hamarabb is "gathering" szakmakkal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Igen de ha eladtad, es adtal hozza infot, akkor amikor visszakapod, a csavo irhat panaszt a blizz-nek es megszivhatod konnyen.

Ha meg visszakapod es Suspended kapsz akkor meguszod de kovetkezo alkalommnal nem leszel ilyen szerencses.

Es ne feledd, hogy ha felupgredelte WOTLK-re es neked nincs meg a KEY akkor megszivod borzalmasan 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok!

Nem tudom, lehet nem ide tartozik, de segítséget szeretnék kérni a Quest helper használatában. Beraktam a helyére, engedélyeztem is de nem mûködik.

Valaki segítsen, hogy mit csináljak vele hogy mûködjön?

üdv

tigeroo
aham, mondjuk azzal már kibekkelem hogyha visszakapom a sámimat + a 100 aranyamat.
Sephi
Azt en nem csinalnam. Olyan szep bant kaphacc... de sokszor van ugy... hogy nem kapsz bant es duplan jol jarsz 😄

Amugy nekem egy, meg 2005 vegen torolt 39-es magusomat kaptam vissza ket hete MINDEN cuccaval 😊

Üdv mindenkinek.
Szeretnék egy új csapatot öszeszedni.
A Horda oldalán.
Fajt mindenki szabadon választhat.
Szervert is közös megegyezés alapján. (természetesen Blizz server)
Aki úgy gondolja szívesen kezdené újra azt kérem hogy írjon PV-t.
Min 4 max 8 fõvel indulna a csapat.

Elõre is köszi mindenkinek😊

Mindenkit az élet tanít. De a halál vizsgáztat. És nála bizony mind elégtelent kapunk&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;.

tigeroo
hát lehet aztkéne. de wow nélkül meg unatkozok. ha wowozok meg nemsok idõm jut más tevékenységre. ördögi kör. az a poén hogy fél évig megvoltam nélküle, most hogy jön a kieg egyszerûen bezsongtam...

vagy GM-tõl visszakérem az eladott accountomat 😄 a tag azóta woltk upgradelte..hehe...
tigeroo
ja azt tudom hogy visszaadják, halottam már ilyen-olyan sztorit huncsatin, de pucéron kapom vissza, vagy a geart is? (skilleket + totemek GONDOLOM visszakapom)
meg új nevet választhatok majd neki? mivan ha a visszaadás elõtt csinálok egy ugyanolyan nevû karit?😄

de mondom csak azt a pénzt sajnálnál, 100G lehet nem nagy összeg, de olyan kis szinten nem olyan könnyû annyit szerezni😊
Zomil
akkor ez a játék nem neked való, inkább ad el 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDD

Sephi
Szolj GM-nek... nekem eddig az osszes ugymond torolt karit visszadtak 😊

tigeroo
törölt karaktert hogy kapjuk vissza?
vasárnap mérgemben töröltem a wowwal együtt a 24es sámánomat (elsõ karim mióta újrakezdtem)
remélem a 100G-t is visszakapom amit összeharácsoltam AH-zással 😄
TVelvet
talán mert nem minden class ugyanolyan, attól hogy a DK-val könyebb solozni nagyobb eliteket, mint lockal ( ezis qrvajo volt dk elött ) hunterrel, palával..
s0n1c
meg a torokszopást is
vannak akik kedvelik a kihivasokat

picket
Ellenkérdés: minek a többi kasztot felszintezni 80-ra?

&#3237;_&#3237;

Sephi

rodzsi
aham.
ha megvan sethi a talent küld el lécci
és mik azk ajo dolgok????

antgecc
Meg hogy 55rõl indul.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

a mellett gondoltam.

mondjuk lore miatt.

lehet nagy hulyeseget mondok, de mitol lenne egy 'hero class' hero class, ha nem ettol amiket soroltok: lesoloztok elite mobokat, stbstb...

Sephi
Elbaxtam. Nem ez van.

Sephi
Nekem most EZ van. Ilyen 2000+ criteken tolok.

TVelvet
rodzsi
háát nekem a fõ karim az paladin, retri hááát most h ujra wow-ozok 1év kihagyás után igencsak meglepõdtem mennyire faintos lett 😄 mégjobban megszerettem. Nagyon sokat változott.

Hát persze ez igyvan h minden kasztnak van pro és kontra de ez igy helyes..sztem.

A dk az uj kaszt, sztem pár patch azt teljesen átalakítják
De addig is kikalkulálom h is van az egész kari, tény h a grp küldiket egyedlmeglehet csinlni jo pár elitet el lehet vele intézni egyedül 😊
Sephi milyen somó jó dologra gondolsz?😊😊 megtod mutatni a talentjeid?

Zomil
nekem ilyen, a maradék 5 pontot még nem döntöttem el mire költöm 😊

TVelvet
Na én Unholy/blood talenten vagyok, és eléggé jóféle. 😊 Szeressem 100+k hps eliteket ellehet vele paskolni.
Talent
De vhogy pvpre nem ez a legjobb, nemtom miért..
Sephi
En nekem Unholy/Frost van most es igy is atom durva dps...

Blood-ra nem mennek szivesen mert akkor csomo jo dolog nem lenne meg 😊

Zomil
amugy nem érzem, h annyira nerfelni kéne a dk-t 😊
mert solozni, meg q-zni nagyon jól tud, de azért el lehet verni pvp-ben, egy pala mindenképp 😄
amugy meg ez olyan dolog, h nem lehet azt megcsinálni, h egy kaszt mindennel verhetõ legyen, de ne legyen tul gyenge, valamilyen szinten kell egy kõ-papir-ollo rendszer 😊