166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139767 incisor fragment nem jobb mint a grim toll? az akkor ad arp-t amikor neked kell:P vagy nem szeretjük mert kék?:D -
Dr DeViLKiNG #139766 Van az 100% is. -
#139765 90% hogy a hétvégén bejelentik a BlizzConon a következő kiegészítőt, ott vélhetően majd mondanak egy várható megjelenést is. A bejelentés után nagyjából egy évvel jelentek meg az eddigiek, ha kicsit belehúznak, jövő nyárra simán itt lehet az új. -
ShaiHulud #139764 de sokszor a pletykak igazak, es ha ebben az esetben igazak lesznek, akkor olyan hu de marha nagy melo nem lesz ezzel a kieggel, vagyis nem latom miert kene elhuzodnia masfel-2 evet neki.
ezert irtam oda hogy HA a pletykak IGAZAK. ;)
ha nem az egeszen mas kerdes, de majd kiderul penteken. -
black adder #139763 A pletyka attol pletyka hogy nem hivatalos.Mond vki vmit ami nem biztos hogy igaz és mindenki arra hivatkozik.
-
ShaiHulud #139762 ha igazak a pletykak akkro en azon sem lennek meglepodve ha meg iden, esetleg jovo ev elejen kijonne az uj kieg. -
Dr DeViLKiNG #139761 Na, erre inkább nem is írok semmit. Ja de.. -
black adder #139760 Nem tudom te meik szerveren jáccol de abban biztos lehetsz hogy legalább másfél év még.Talán kicsit több info lett volna már fenn a neten ha 9 honap mulva kijön.ráadásul még a teszteket sem kezdték el. -
[SiX] Boci #139759 1.5-2 ev a max fejlesztesi ido es mar Wotlk kiadasa elott elkezdtek. Azaz mostantol szamitva max 9 honap es itt lesz. -
black adder #139758 Uj kiegészitö(Catalicysm) én ugy tudom legalább 1.5-2 év.Aki bétatesztet hirdet catalicysmra ne döljetek be átverés?keylogger települ a gépre! -
black adder #139757 A lock PvE jéröl sokat nem tudok de pvp-ben az affli érdemes.
Ott annyibol áll hogy dotokat felrakod és fearelsz.Nekem ez egész jól bejött.én ezt ajánlom -
#139756 valaki tudja,várható majd valam ikor,egy újabb kiegészítö,mint például a Wrath of the Lich King ? -
Camouflage #139755
Van egy 76-os lockom, es az utobbi idoben eleg gyakran probalgattam a kulonfele talentolasokat. Nekem ugy tunt, hogy a harom ag kozul az affliction teljeseit a leggyengebben instakban (pedig ez a kedvencem pve-re), mig a demobol es a destrobol kb 1,5-2* annyi dpst lehet kisajtolni. Nyugtassatok meg, hogy ez 80-on meg fog valtozni es az affli is hasznalhato lesz instakban - es nem csak akkor ha Seed of Corruptiont spammelek a trashre, mert akkor valoban szep a dpse, de fel perc alatt elegeti az osszes manamat.
Az mellesleg kimondottan meglepett, hogy mikor demora huztam, akkor a critem tobb, mint a duplajara nott es a spellpower is gyonyoruen megugrott :)
A masik, hogy valakinek van-e tapasztalata afflirol pvp-ben? Erdemes-e foglalkozni, vagy felejtos es probalkozzak destroval?
Elore is koszonom. -
CB SNIPER #139754 most esett le hogy Blood Dk az isten? :O -
hawkie22 #139753 Ennek nem örülök, azért köszi az infót. -
#139752 kivették, mert minek a lore/hangulat, meg miért kelljen egy raidbosshoz "felkészülni"/kulcsot csinálni. -
Gumbo #139751 Arms warrior mennyire jó most PvE-ben? -
Nauron #139750 köszi frost dwt próbáltad ennyi arpvel? -
Dr DeViLKiNG #139749 itt a kari -
Nauron #139748 mennyi resivel hozod ki a passziv 50% arp? -
Dr DeViLKiNG #139747 Nna, volt egy kis újabb blood pvp tesztelés(50% passive armor penetrate+grim toll). Ezúttal 3v3 arena 2.5k mmr-en (főleg rmp ellen). Setup az resto druid, prot healer pala, blood dk(pala eddig nem játszott velünk soha).
Hát izé... én sajnálom azokat akikkel szembe jöttünk. Eszméletlen jól működik, ha normálisan vannak coordinálva a cck. Cloth/leather pillanatok alatt elhullhat. Volt egy game amiben szegény rugo kapott 2*10k critet és elfeküdt(és én éreztem szarul magam utána ). És akkor hol vannak még a 290 dps fegyverek, meg s7/t9 gear.
Ezerszer jobb mint unholy, ráadásul shamanok is kisz*phatnak disease cleansing totemmel. :D
fun fun -
iambg #139746 Ja, és inkább szólózok, mert a gyerekem ha felsír éjszaka, akkor afk akármi van is a raiddel... -
iambg #139745 Köszönöm. Bár a mage-em még csak 35-ös, de nem mindegy melyik cuccot tartom meg később és melyiket nem. -
#139744 80 vagy? -
Krafthun #139743 ha raidelsz vele felejtsd el a frost ágat,fire (20/51) ill arcane max - manat meg meg kell oldani h ne fogyj ki, HC-ban játékosabb de már arra sem a legjobb.
Ha megvan a hitcap, onnantól kezdve haste/spellpower-t erősítsd, függ a gearedtől is.. ha gyengébb akkor a helyedben frostfire-re szavaznék -
#139742 Ami intet adnak alapból a cuccok az elég,gemekből nemkell intes. -
hawkie22 #139741 Az Onyxia questchain az hol kezdődik? Én anno törtön kezdtem, amikor átmentem eredetire, akkor már volt Wotlk, és a sámánommal nem csináltam meg, most, ha sikerül a DK-t felhúznom 80ra, (már 75ös) akkor lehet, megcsinálom őket. :) -
iambg #139740 Sziasztok!
Régóta játszom, de egy dologra nem sikerült még rájönnöm, hogy mage-ként ha muszály választani, akkor inkább az intellectet, vagy a spell powert válasszam?
Tudom, wowwiki, de mire kibányászom a spell power coefficientet és társait, beleőszülök.
Frost mage vagyok, úgyhogy - gondolnám - inkább a spell power lenne a fontos, mert a frost úgyis mana takarékosabb, mint a fire meg az arcane.
Mi a tapasztalat?
Köszi -
#139739 nekem tetszene, ha az új kiegészítőben vissza lehetne térni a régi kontinensekre - pl a sokak által szidott Org-TB zeppelin is értelmet nyerne, ha Barrensből két magasabb szintű terület válna, esetleg elsüllyedne. Ironforge-ot elfoglalja Deathwing, Orgrimmart megrohanják a nagák, lehetne jópofa dolgokat kihozni a témából, nem feltétlenül csak újabb bőr lenyúzásával. Ha igaz, hogy csak 5 új szint lesz, a réig világban levő 5-6 eddig lezárt terület elég is lehet hozzá, főleg ha a sztorit l ki tudják találni, kár is lenne egy teljesen új földrész hozzáadása. -
#139738 igazából nem a kontinens a lényeg, hanem a hangulat. Pesze nem a kutybőr-csontlerágós. Miért kell onyxiát berakni újból, amikor Marshallt kiszabadítva a törpék karmaiból, a fekete sárkányok segítőit legyőzve végül fényt derítettünk rá, hogy prestor onyxia, és a barlangjába utazva legyőztük őt otthonában, majd később arra is fényt derítettünk, hogy a defiasok az ő parancsára támadták meg varian hajóját theramore mellett, és a szálat kibogozva visszajuttattuk variant a trónra?
Erre most mi történik? hopp ugyanazokat a lootkat ugynaz az ony dobja majd történet szerint a semmiből visszatérve 2 évvel később...
Faszság. Legyen maelstorm jó kis földalatti katakombákkal, nagás szigetekkel amik között eleportálni hajózni kell, találjuk meg illidan börtönét, amiben visszamaradt pár bebörtönzött akármi, talán még starcraftos zergek más világból, de könyörgöm miért kell a "classic"-ot erőltetni minden háttér nélkül? -
Dr DeViLKiNG #139737 Jah, és ha most tényleg ez a fos kieg jön majd, amiben még új kontinens sem lesz, akkor nagy bajok lesznek... -
Dr DeViLKiNG #139736 Incinerate egyértelmű. -
#139735 még van ez az oldal itt kép meg leirás is van
http://warcraftpets.com/ -
#139734 csö: non-combat petek, vendortól lehet venni fővárosban, esnek mobokból, world eventekkor járnak jutalmul stb. itt van hogy milyenek vannak:
http://www.wowhead.com/?items=15.2
Ha véletlen bloodscalp ally-n játszol küldj egy levelet Azie-nak és adok kigyot meg madarakat, mert halomban áll bankban :D -
#139733 -
maniac001 #139732 Destro lockként bajban vagyok a glyphekkel. Nem tudom melyik legyen. Csak az egyik lehet, a másik kettő kell és fix.
1. Glyph of incinerate – 5%-al megnöveli az incinerate sebzését. Az incinerate kb. 40-50%-át adja a teljes sebzésemnek.
2. Glyph of life tap – kb. 100 spellpowert ad 40 secre de folyamatosan fent lehet tartani csak figyelni kell rá és GCD-t okoz.
Szerintetek? Dummy-n kb. nem lehet lemérni mert a sok crit elviszi egyik-másik irányba. Egyszer ez a jobb máskor az.
-
#139731 Sztem semmi baj a játékkal. Egyszerűen csak kezdjük megunni... Nem hiába... több, mint 4 éve tolja az ittlévők nagyrésze (sztem). Ha most jönne ki a wow, ebben az állapotban, akkor 4 év múlva erre emlékeznénk úgy, hogy ez hú de milyen jó volt. Kezdünk belefásulni, ennyi. És ezen nem segítenek a kiegek, patchek. Egy pár hétig örülsz neki, aztán annyi... -
#139730 Úgy látszik ezt nem tudom képként berakni. Mindenesetre ez a véleményem. -
#139729 én L2t is megvédem,meg a wowot is,a többi nem érdekel,de kezdjük ott,minek jön ide beirni ide a wow tropikba ilyet?
Ha nem kötözködik,akkor nem kötözködik vele sem senki,nem?
De,meg különben nem is érdekel,kinek mi a baja. -
#139728 Őszintén, mennyit wowoztál? PvP-ztél, arénáztál? Hajtottál jó pvp gearre? Amíg el nem kezdtem én is arénázni, ugyanígy gondolkodtam mint te. Aztán elkezdtek hülyére verni minket a társammal, és elgondolkodtam, hogy lehet hogy nem csak a gear számít. Talán elemezni kéne minden meccset, utánagondolni hol hibáztam, mit csináltam rosszul és mit csináltam jól. És azért a hibák kiküszöböléséhez és a taktikák kifundálásához kellett némi ész