World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Külön van EU és US gc.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

1 kérdésem van!kérlek aki ért hozzá mondja el😊

EU ÉS USA wow-ra ugyanugy érvényes a gamecard ami itt van magyarországon?
vagy külön gc van USA-i wowhoz?
[HUN]Crassus
a menet kozbeni TPS-re csak annyit: szereny meggyozodesem,hogy a DK-k meg a 80-asok sem nincsnek tisztaban a sajat kepessegeikkel 100%ig...rota,gcd,mire mit erdemes/kell nyomni stb.stb. ezert fordulhat elo,hogy menet kozben elszallnak,mert rosszul valasszak ki a skillrotat...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Így van, nincs olyan nagy cd egyik képességén sem. De 2 ütéshez nem kell ám 5 secnél több sem.

Tudod erre találták ki a következõt:
Ventri bekapcs/chat beír:
"Óvatosan a dpsel mert semmi agróm nincs!"

Esetleg, a ZOMGDPS class is látja, hogy mennyi agrót csinált az adott mobon, és leáll.
Ezek olyan nehéz dolgok, hogy csak a prók tudják megcsinálni.

abban igazad van, hogy kezdo aggroban jobb lehet a dk. a gond mostanaban a dk tankokkal tudomasom szerint az, hogy menet kozben keves a tpsuk es nem tudjak tartani a top dps classokkal a lepest, nah meg a tulsagosan aktiv abilitykre orientalt mitigation sem tul kedvezo raidkornyezetben.

[HUN]Crassus
nos nincsvalami kurvanagy CD egyik kepessegen sem....

johat rolad mar nem eloszor derul ki, hogy kozod nincs a jatekhoz.

hat ez aztan nagyszam😄

TVelvet
DK addig tank amig tartanak a cd-i, utánna egy hulla. Ezen kár vitázni.
És ha azthiszed hogy naaagy olyan nagyon nagy dps csinál boss fight közbe ahol csak a bossvan elkell keresítselek, ugyanis defes cuccba lofasz dps-e van, egyedül aoeba jo a dps, de ott a pala is jo.
[HUN]Crassus
van warriorod ? mert sztem kurvara nincs.....
mutathatnek kombat logot amikor az eslo 10-15 sec vagy fight kozbeni 10-15 seces idokozok igy neznek ki: blokk+miss+miss+miss+dodge+parry+blokk
nem hiszed el,de ilyenkor azon rimankodom,hogy a kifogyhatatlan manabol dolgozo lokk vagy 4k dps tolo SPap vagy a 5k+ dmg-t tolo maganek rossz napja legyen es bassza el a rotat,mert KURVARA szopo a warrinak ha nem talajak el.Es bar probalok 40-45% avoidance/dodge/parry/miss/ kozeleben maradni bizony eleg gyakori a mondandom elejen emlitett szituacio.
Ha nem utnek KEPTELENSEG a threat lista elejen maradni.
2 full t6 warrink rollolt DK tank-ra nem azert ,mert nem szeretik a warriort.
Felreertes ne essek a warrior nem szar sot nagyon is jo tank,de ezek a gyermekbetegsegek meg mindig a klassz gyengesegei!Aki jatszik vele az tisztaban van ezzel.

A DK egy csiter tank klassz ezen kar vitazni...,de ahogy latom DMG dealernek is elvan szallva rendesen...

Teljesen eggyet értek....

Get a life!

Ha nem értesz hozzá, akkor minek szólsz bele? Ja, csak hogy beszólhass valakinek, hiszen erre való az sg.
data/enGB/realmlist.wtf a kedvedért.

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set portal eu

Igen nagy tévedésben élsz 😊
"utnek baszott nagyokat ,nagyon jol birjak az utest es ami a legfontosabb nem fuggnek sem rage-tol,se attol,hogy oket ussek/lasd tank pala/"
A képességek 1/3-a "rage"tõl függ.
"a runak akar esik akar fuj, toltodnek"
mint a rugonak.
"a disease-k onmagukat tartjak fennt."
Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted.
Ráadásul ha nincs disease a targeten akkor fele akkorát sebzel. Tehát a runáid 1/3-át mindig erre kell költened.(Remove disease meg ugye.. )

"ma volt pl,hogy a golem boss amelyik elemntal lesz/nemtudom a nevet😛 talan Gundarkban?/ nos ez a kocsog kb 10-12 secig nem talalt el:S egyszeruen nem sebzodtem...bloodrage nem volt es hiaba epik az egykezes fegyom alap utesekel lofaszt utok vele es lofasz rage-t termelek...DPS le is huzta ahogy kell...DK-nal ilyen problema nem lesz"
ha már hasonlítsuk össze a warri-dk tankot van, akkor:
warri nem arra épít hogy ne találják el.
dk pont az ellentéte, viszont ha eltalálják, és minden cdn van akkor nagy esély van arra hogy beledöglik a dk.
(nem, nem easymód heroicról beszélek)

Amúgy én is sok warriort látok, aki ilyen problémákkal szenved.. ja nem.
<#vigyor3>

LOL😄 Látom tört szerveren nyomod.Eredetin nincsen Realmlist.wtf😄
am meg "A tört verzióról ne itt keress infót!Itt mindenki eredetin játszok és nem fog segíteni" ...

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

[HUN]Crassus
nekem a mechanizmus cheates....utnek baszott nagyokat ,nagyon jol birjak az utest es ami a legfontosabb nem fuggnek sem rage-tol,se attol,hogy oket ussek/lasd tank pala/
a runak akar esik akar fuj, toltodnek....a disease-k onmagukat tartjak fennt...stb.stb.
ma volt pl,hogy a golem boss amelyik elemntal lesz/nemtudom a nevet😛 talan Gundarkban?/ nos ez a kocsog kb 10-12 secig nem talalt el:S egyszeruen nem sebzodtem...bloodrage nem volt es hiaba epik az egykezes fegyom alap utesekel lofaszt utok vele es lofasz rage-t termelek...DPS le is huzta ahogy kell...DK-nal ilyen problema nem lesz.
Nem is beszelve arrol ha tankvaltasos boss-t kell olni...itt a DK-nak szimplan az a feladata,hogy az Omen-t nezve tartja magat a threat listan 2.3. helyen tank palat es fioleg warriort ha nem utik nem sebzodik es nem lesz rage-e akar milyen penge az eletben nem tudja feltornaszni magat a threat lista elejere...ok taunt+mocking chalenging shout nehany secre,de ezek bossokon szinte nem is mukodnek...
ha azt nezzuk a DK az ultimate tank.

Doom 4
Hali elhagytam a realmlist(wtf a kiterjesztése) filet illetve kitöröltem véletlenül valaki elküldené valahogy? vagy valami?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Zomil
akkor ideje, h megtanulj vele játszani 😊

amugy végülis minden kaszt no-skill, mert a gombokat kell nyomkodni 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tehát igazam van ok. most szomoru vagyok :S 😞 hülye vagyok NEEEE :'( 😞 😞 :S

mirõl beszélsz hülyegyerek?

Get a life!

lopott arca mage ;] hagyjuk ezt...

Hülyeség.... nekem arcane-magem van, de msot mind 1 haggyuk ezt, a másik meg akkor meg mi a pöcsnek kell betenni hogy huh lement a 315k hp-m mob.. akkor ebbe mi a nagyszám?

Tök min1 akkor is nonskill szar a dk szvsz

Get a life!

Zomil
ennyi hülyeség nehéz 1 hsz-be belerakni 😄

mintha a többi kaszt-al nem az lenne, ha lejár a cd nyomod ujra...
ha lenne halvány fogalmad a játékról akkor tudnád, h jóval inkább oda kell figyelni vele, mint más meele kasztoknál a runák miatt, és egy arcane mage azért elég könnyedén lenyomja dps-ben

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fõleg h minden classal solozható 😄 csak juss el odáig

Ha tudnád, hogy szinte semmit nem üt ez a questmob, akkor nem írnál ekkora faszságokat.
Ráadásul lockal(meg vszinû hunterrel is) sokkal de sokkal keményebb mobokat is simán le lehet verni.

zomgzerg
HERO class you fucking retard

Cheaterr.... hát erre tényleg no comment, mert akkora nagy csaló a dk a többi kasztal szemben, kivéve talán paladin hogy azt felsem tudjátok fogni... más kaszt ezt hol csinálja meg ? mage,lock,rugo,pap meg sosrolhatnám... sehol max még a pala képes erre, vagy veheti fel a versenyt....sztem a dk egy non-skiles kaszt.. ami nincs cd-n azokat megnyomod azt kész.. lejön a cd ujra nyomkodod, meg egy runa képeséggel akkorát sebez mint más akinek pl ugyanilyen erõs spell csak 5sec cd van rajta, de a dk sorba nyomogatja ezeket...nah mind1 ez csak az én véleményem...

Am ha ez a te karid akkor miért rejtegeted a nevét ? ( má' nem azé' hogy izé)

Get a life!

próbáld ki EZT HELYETTE

tankolni pöpec, van 4 mentõd is spellcasterek ellen, 3 melee ellen, s instába is olyan ~1700 körüli dps-t toligálok vele, ami hc-ba bõven több, mint elég (raid-re ofcoz retalent kell)
blood-on butchery-vel és unholy-n ravenous dead-del még lehet mahinálni a pontokkal, kinek mi szimpi.

315k hp, solozva lett -.-

Tatyla
nem olyan rossz gyerek ö...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Azért másodjára sikerült értelmesen válaszolni 😊

Kösz

Get a life!

[HUN]Crassus
Arathor jo PVE valasztas....annyit tudni kell,hogy kb 4x annyi allys van mint hordas.Igen csak eros allys es hordas guildek vannak es nem egy kozulok full magyar,de van nemzetkozi is ha az jobban tetszik.

MarkBlade
Aszem kezdelek megkedvelni! Egy órát röhögtem ezen! 😄
picket
Nem ajánlanám akkor a forgalmas helyeket Magyarországon, mert az emberek jelentõs része magyarul beszél (a szemetek), és nem néz ki jól a sikítófrász egy forgalmas utca közepén.

&#3237;_&#3237;

AnarchoiD
de a sjat bejegyzesere replikalva : megertem ha nem BS -re mesz, neha mar ikitofraszt kapok a sok magyar dumatol 😉 (de neha jol jon az igaz 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
ha ALLY -leszel : bloodscalp = hunscalp, ha szeretnel ugy jatszani hogy csak magyar szot hallasz / latsz akkor ott a helyed 😉 random csapatbol 100-esetbol 99x csak magyarokkal hoz ossze a sors 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

eightmiles
vagy gyere alonsus-ra :p igaz, nem annyi a magyar, mint arathoron.. de összefutni velük kész meglepetés 😄

arathoron sok a magyar es pve realm

Hát nem lenne rossz magyarokkla összfutni 😄 Hova érdemes? És egyenlõre a PVE megfelel nekem 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Tatyla
milyen nyelvû meg hogy esetleg magyarokkal akarsz e játszani meg hogy pvp vagy pve szervert akarsz e ?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nekem így elsõre az Azuremyst-et és a TErokkar-t ajánlja...

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Azt had kérdezzem meg, hogy számít hogy melyik realm-ot választom a normálok közül?

THX, már a következõ lépcsõn vagyok 😄😄 <#zavart1>

[HUN]Crassus
www.wow-europe.com/en

itt regelj ne az amerikai/azsiai wow oldalon...

Ez nem lehet a baj?

Please Note:

* Your unique authentication key can only be used to create one (1) account.
* This account creation process is only available to customers in North America, New Zealand, Australia, Singapore, Thailand, Malaysia, Latin America, Hong Kong, and Macau.

írj supportnak.

Hmmm szembesültem pár problémával....
Elmentem izibe és vettem WOW+BC csomagot a helyi nagyTescóban, felmentem a
https://signup.worldofwarcraft.com/authkey.html
oldalra, de mindkét kulcsra azt írta hogy invalid.....
Ilyenkor mi a teendõ?

AnarchoiD
lassukcsak :

1. Meg kell venned sajnos alap + a kieg(ek) (account pagerol meg letoltheted ha megse lenne belove😉
2. Neten nemtudsz kartyat venni csak boltban(ami megbizhato) en a krtyat ajanlomenis azzal fizetek es mindenki akit ismerek, kevesbe macerasabb
3. inaktiv accokat a blizzard elmondasa szerint sohasem torlik ki(haver 2eves inaktiv accountjat feltoltotte a minap es ott volt szepen a palaja ahol anno hagyta 😉

kis utoirat, a klanomban kb 15 ember van a ki tortszerorol jott ... mind azt mondta megerte atjonni 😉

Super Saiyan
Asszem meg kell venned az összeset, + az accot. De lehet én is hülye vok, most én is törtön nyomom, majd ha megtanulok rendesen játszani átmegyek eredetire, szal engem is érdekel a válasz.

>:C

Üdv mindenkinek!

Lenne egy olyan kérdésem hogy én idáig tört szerveren játszottam, fent van a WOW+BC és 3.0.3asra van patchelve...

Namármost engem az érdekelne hogy errõl a configról hogy tudnék átállni origi wow-ra? A realmlist-et majd átírom azzal nincs bajom 😊
MEg kell vennem valahol az alapjátékot meg a kieget, vagy elég ha veszek egy kieget csak? Vagy anniy is elég hogy veszek neten feltöltõkártyát? 😊
Van dombornoymott bankkártyám...

Ja és ha a haverom is át akar jönni akkor lehet azt is az én kártyámról fizetni, elég ha õ KPban nekem fizet, nem? 😄

Ja és ha úgy döntök hogy egy darabig nem WOWozok, akkor mennyi idõ után törlik az inaktív accountot?

Elõre is kösz 😄