166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#140130 Biztos lopási dolog, "blizz employees NEVER ask for your account and password", de szerintem írj a hivatalos support címre, hogy kaptál egy ilyen levelet és WTF, akkor tuti nem lehet bajod. -
BarnaMedve #140129 Ez gyakori, hogy ilyen leveleket kap az ember :
Greetings!
It has come to our attention that you are trying to sell/trade your personal World of Warcraft account(s).
As you may or may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.
If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. If the information is deemed accurate, the investigation will be dropped.
This action is taken because we at Blizzard Entertainment take these sales
quite seriously. We need to confirm you are the original owner of the account.
This is easiest done by confirming your personal information along with concealed information about your account.
You can confirm that you are the original owner of the account by replying to this email with:
Use the following template below to verify your account and information via email.
* First and Surname
* Date of birth
* Address
* Zip code
* Phone number
* Country
* Account e-mail
* Account name
* Account password
* Secret Question and Answer
-Or-
WoW CD-Key
Show * Please enter the correct information
If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.
We ask you to NOT change password until the investigation is fully completed.
Blizzard Entertainment Inc
Account Administration Teamaa
P.O. Box 18979, Irvine, CA 92623
Regards,
Account Administration Team
Blizzard Entertainment
2009-09-06
wowaccountadmin
Gondolom ez account lopási kisérlet.... -
Warden #140128 Tényleg a leggyengébb???Úgy másfél hónapja húztam fel a hunter altom nincs már funkciója, így hogy semmit nem kell farmolni.Annyira gyenge hogy kék-zöld quest itemekben tolt 3k dps-t most igy több mint egy hónap elteltével hogy fel is geareltem és fun bg karakterként survival tallenten elbooomheadshotolok bármit.Annyi cc vel bír annyiféle módon el lehet távolodni az ellenféltől hogy móka kacagás vele játszani.No persze ha a meleet odaengeded magadhoz meghalsz ez már csak iylen játék.
Trapolj bátran a lassitó és a kigyócsapdára írj macrót hogy együtt tegye le őket.Tallentelt ki a plusz 6 yardot-ugrálj el és lövöldözd önfeleddten 3,5k-at tickelő explosive shotokat altass és fuss el, ilyen egyszerű.Arénában nem tudom mire jó de bg- messze messze a leggyilkosabb class a survival hunter.
Jobban szerettem a bm hunter de most az nemigazán alkalmas bg-re ez van ezt kell szeretni.Felöltözni meg simán fel lehet öltözni heroicokból most oda meg mindíg lehet partyt találni. -
Krafthun #140127 te jóóóóóóóóóóó ég -
#140126 tört:
-
#140125 nem kell ehez video
egyszerű
tört = minden bugos, kevesen jáccanak, csak csicska lowok jáccanak rajta
eredeti = best -
#140124 5v5 csapatom kb másfél éve volt egyszer 2 napig se....3v3 ba s6 alatt játszottam összesen 150 meccset....ez sok? -
#140123 pvp-re (főleg arénára) kiélezett warriornak melyik szakma jobb? blacksmith vagy engineering? lehet használni az engis enchantokat (haste kesztyűre, rocket boots, stb) arénában? -
#140122 Valaki Tudna nekem linkelni videót erröl::
Eredeti Wow Vs. Tört Wow
? -
WiLDoR #140121 ahhoz képest, hogy "annyi játék mellett amit mi tolunk a haverral,mert mi inkább punciztok", az a párszáz letolt game 2v2, 3v3, 5v5-ben nem rossz teljesítmény tőled :)
adhatnál pár tippet, hogy lehet ilyen mágikusan jól bűvészkedni az idővel :P -
#140120 "The login server is currently busy"
másnak is ? T_T -
dodgem #140119 Hunter messze leggyengébb pvpben, szerintem nerfeljék le az összes többi classt.^^ -
#140118 mi meg top10ben rugó+dk!!!! az más kérdés hogy a top20 rugó+dkba már ilyen 1400al be lehet kerülni:D -
#140117 "mert mi inkább puncizunk:)" - kemény vagy csoki!4 -
eLiXir #140116 Eladó account!
Alyse - Human DK @ Kor'gall lvl80 -> http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Alyse
Death's Demise title, közel 8000 achiev. pont, közel 40k honorable kill, jelenlegi contentre bőven alkalmas felszerelessel. BS/JC kimaxolva, epic gemek, BS planok mindenhonnan, ~34k gold.
Emellett arathoron/magtheridonon talalhato 1-1 lvl70es karakter, semmi különösebb felszerelessel (paladin, warlock). Plusz egy két lvl 20 körüli karakter (rogue, mage) és a Chamber of Aspects serveren egy lvl50 rogue twink cuccokkal.
Sorry az offért, bővebb információkért itt PMben. -
gyepesjoint #140115 -
#140114 unholys -
#140113 amúgy az egész csak poénból lett írva mivel 3 napja megy aréna játszottunk összesen 111 meccset...szerdára már a 4000. leszünk.....,de az artahoros noobokat kenterbe vágjuk nekem az már elég:D
tegnap 10 percig inspectelgettem Dalaranban a "legjobb" eredménye egy 800 ratinges csapatnak volt akik kb 30%os WIN ratioval hozták össze ezt:P
misem vagyunk pro-k a sráccal,de az a szerver egy pvp hulladékgyűjtő a blackout horda teljesítményről nem is beszélve!
Ally sem szégyenkezhet ott meg azon élvezkednek,hogy WG-ben 5en neked esnek majd mikor egyesével meg kettesével elrakom őket csak állnak és "sztrájk" gyanánt nemcsinálnak semmit...persza ha megint 5en jönnek mind az 5 CD re tol mindent,hogy megöljön...szánalom ally oldal nagy része is!
szóval poénnak ment a keményebb pvp-s arcoknak itten:P a helyzetjelentés....én kiveszem a full szetet a kis fegyót és lehet meglesz a vállas is és nekem az bőven elég annyi játék mellett amit mi tolunk a haverral,mert mi inkább puncizunk:)
-
ShaiHulud #140112 dk tarsad milyen spec? -
#140111 sokadin vagyok apafej 100 ból kb 2 ilyen van.....kérdés? -
#140110 ha ezt megcsinálod nem fotm setuppal akkor fogok gratulálni -
#140109 Gratula! -
#140108 SK-GAMING-en Top 100-ban vagyunk DK+Pala összesítésben:P:) -
Krafthun #140107 szívesen! -
Krafthun #140106 :) -
hawkie22 #140105 Köszönöm a válaszokat mindkettőtöknek. -
#140104 jah nemláttam,hogy volt már válasz:P -
#140103 legalább 2 kék és 1 piros kell,hogy legyen rajtad csak akkor működik! ( kék az lehet purple is a piros pedig lehet narancs is) -
Krafthun #140102 parry+stamina, expertise+stamina, volt h siman 20experiset tettem pirosnak -
Krafthun #140101 minden meta gemnek megvannak kritériumai, ennek pl az h az egész geareden legalább 2 blue és 1 red gem legyen... azt is elfogadja ami egyszerre felel meg piros+kéknek és így tovább -
#140100 Mai nap ( illetve tegnap ) volt egy frost dk ellenünk 2v2-be, és 5-6k-t ütött oblival is, meg frost strike-al is, pedig 2h-s volt...
Kicsit meglepődtem, én froston toltam egész sezon 6-ba (1 honapot) és imádtam, de most hogy abbahagyom, inkább leszarom az egészet :D -
hawkie22 #140099 A meta gemnek mi a lényege? Mikor aktiválódik? Mert beraktam ebbe: Tempered Titansteel Helm egy ilyen gem-et: Austere Earthsiege Diamond, de nem aktiválódott. Mellé egy zöld gemet raktam be.
Valszeg elrontottam, így tanácsot kérnék, hogy hogy is működnek a meta gem-ek.
Ja, capaszabi, azóta fejlődtem Trancsírral, már 23K HP-m van, 134 hit rating-gel. -
WiLDoR #140098 várható volt... -
WiLDoR #140097 "lock-kal is 3v3-azni szerettem"
múlt időben volt dude, l2read -.- -
ShaiHulud #140096 http://blue.mmo-champion.com/28/19717353372-armor-pen-nerf-in-322.html -
Dr DeViLKiNG #140095 3v3-ban mind2 specc jó, setup kérdése az egész. Caster mellé unholy, melee/2 healer mellé inkább blood. Mind2 nagyon jól működik.
Mondjuk a 2 healer unholy is jó volt, mert ott meg mennek a 10 perces gamek, ami 3v3ban nagyon nagy fun. -
Savmacska #140094 3v3-al mivel mész lockal ? destro vayg affli? setup? gemelés? -
WiLDoR #140093 ez eddig oké, de engem a 2v2 teljesen hidegen hagy.
lock-kal is 3v3-azni szerettem, meg dk-val is arra kéne rástartolni.
szóval nekem 3v3-ra kéne némi advice, hogy milyen spec, kikkel, gemek, ilyesmik...
2v2-vel már nem szarozok, nem éri meg :X -
#140092 hát bazdmeg már nagyon elborul az agyam ha Druida jön ellenünk...szánalmas ez a manavisszatöltés amit produkálnak:P
amúgy Wildor engem fullos gearben már relentlessel is megspékelve baszott agyon egy FULL pve/ thx blizzard/ Bloodos DK:P
mondjuk én sokadin vagyok -
Dr DeViLKiNG #140091 Mi bloodal kezdtük 2.4k mmrel (prot palával(lehető legjobb gearben, viszont még nem játszottunk együtt 2v2t)). Egy probléma volt vele, az pedig a prot palák. 3. gamere bekaptuk 2.5k ratedes warr prot palát, gusztustalan fél órás game volt, és csak azért nyertünk mert grim toll procc alatt 2-t criteltem warrira...
Unholy sem rossz, de azt meg countereli az összes lock+healer, elemental sham+healer setupok. Na most el lehet dönteni melyik a rosszabb :p
Szerintem druid+dk amúgy sokkal jobb. (Főleg hogy most a druidok full manára húzzák magukat 1,5 percenként..)