166745
  • keymaker
    Ez a bármely másik classal is ugyan úgy megtörténhet h trinqet cdn csak nekik még bubijuk sincsen, vagy akkor lehetne azon vitatkozni h hasonlítsuk össze a hands of freedom cdjét pl a priest 3min fear ward cdjével, mert ugye a priest a sunyi class h dispell bubi:)
  • ShaiHulud
    es ez megmenti majd a tarsat ugye? arra nem gondolsz hogy mondjuk a pala azert bubizik hogy tudja healelnia tarsat, mert mondjuk epp silence, vagy fear, vagy sedu alatt van vagy egyebb cc alatt, de trinketje meg mar nincs? es ilyenkor kap mondjuk egy mass dispellt es egy uj cct azt szevasz. vagy ugye palak nem feltelten 50% hp felett szoktak bubizni, majd pont ideje lesz arra hogy stunoljon elfusson es ott bubizzon:D akkor minek is kell bubiznia mar egyaltalan?:D szal ezeket hagyjuk pls.
  • [HUN]Crassus
    thx
  • Lacee
    napi HC (2), Voa10-25 Koralon (2-2), TotC10-25 (15-15)
  • Dr DeViLKiNG
    Ez azért van mert mindenki játsza a jól bevált unholyt (én is :p).
    Igazából az a baj a bloodal, hogy arpre kell gemelni/gearelni, így elvesztve nem kevés resit/apt (összehasonlításképpen: unholy:800resi/4.3k ap. blood:<600 resi, 4k ap(bladed armorral!)).
    Majd ha elkészül haver shamanjaval, akkor megnézzük mit is bír a blood 3v3ban(hpala rsham bdk), addig kétlem.
  • Dr DeViLKiNG
    belf kinézet miatt :D
    Amúgy tökmind1, mert mindegyik jó. Orc akkor lenne nyerő, ha az ingyen trinkete normálisan scaleződne(mondjuk 15% ap a 300 helyett).
    Igazából attól függ hova kell. 2v2ben inkább ud fear miatt, de ez 3v3ban pl felesleges.
  • vinszent
    Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy játszik e valamelyikőtök router vagy tűzfal mögül koliból, munkahelyről.... stb. Ha igen akkor hogy oldottátok meg? Proxy-val? Vagy valamilyen programmal? Pls help mert blokkolva van a bnet-es acchoz szükséges 1119-es TCP port és nem tok belogolni!
    THX előre is!
  • [HUN]Crassus
    hol esik most Triumph?
  • voloume
    tauren: több hp , több str, 2 seces stun (0.5 sec cast)
    belf: 2 seces silence ( INSTANT ) ( 15 runic power )
    undead: fear,sleep levevés
    orc: 15% stun resist, axe spec, blood fury ( +322 ap )

valaki orcot mond.. de szerintem annyira nem kell stun resist
    valaki undeadet mond fear miatt
    én valahogy jobbnak latom a taurent vagy a belfet healerek ellen ( főleg 2v2-ben, ahol nincs healing reduce és egy jó szakítással meccsek dőlnek el)

véleményeket kérnék plz!

• WiLDoR
    ghoul frenzy pvp-ben szart se ér.
    ha instantban healelne 60% hp-t, s nem 30 sec alatt, még akkor is ratyi lenne, de igy meg aztán a totálisan useless kategória. kiváncsi lennék, hogy mondjuk ki volt az a zseni aki kitalálta a blizznél, hogy ez milyen frankó talent lesz :S

másik, ha blood annyira frankó lenne arp-re gemelve, akkor nem vágom, hogy sk-gaming-en miért nem látok a top100-ban 1 db blood dk-t se (na nem mintha olyan sok dk ficeregne ott, de az a kevés is mind unholy speccen tolja) :)
    bg-re és wg-re nagy fun, de arénába, hááát... nemtom. -1 stun, -1 pet, ami idegesíti a healert, -1 aoe slow, +10 sec cd a death gripen, stbstbstb...túl sok a negatívum, ami miatt megérné a blood az unholy-val szemben. s caster setupok ellen kb. esélyed sincs blooddal úgy nukeolnak szét, mint a villám.
  • WiLDoR
    semennyire. warriort becc-zik, a retpala sebzését meg kihealeli a healer, s onnantól hogy warri halott, gameover. a retpala pedig nincs olyan isten, hogy életbentartsa.

crassus: és még én vagyok az idegbeteg, mi? :D menj szívj egy kis friss levegőt, káros hatással van rád ez a bg-zés :S
  • voloume
    tauren vagy belf dk? stun vagy silence? melyik a hasznosabb, esetleg ha más... azt is leírhatjátok :)
  • Camouflage

A destro lokk tulelesi eselyei BGn konvergalnak a nullahoz. Ok talan nem teljesen igaz, de en afflival sokkal jobb vagyok. Minden classt meg tudok verni, kiveve a warriort es a rugot (healerekrol ne ejtsunk szot, az mas kategoria, ahhoz burst kell, ami az afflinak nincs). A spellhitrol: mindenki mast fel tudok dotolni, le tudok lassitani, kiveve ezt a kettot, a hiba nem az en keszulekemben van. Igaz, pl mage es priest le tudja szedni egy reszuket, le is szedik, de ez idobe telik, es nem alabol immunok es feldotolhatatlanok (hejj de szep kifejezes :))
  • [HUN]Crassus
    szted van nekem fishing meg cooking?:)
  • Savmacska
    Retri pala és arms warri mennyire életképes 2v2-ben?
  • antgecc
    Miért ne lehetne lassitani v corr-t rakni a rugóra? Az, hogy a warrira és rugóra rakott spellek missbe mennek az szimpla véletlen.. Szerezz be spellhites cuccokat. Fearből azért jön ki, mert közbe támadod spellekkel. A fear úgy működik, h minden bekapott dmg-nek van bizonyos esélye kiszedni fearből. Ez szimpla szerencsejáték... vagy kijön vagy nem. Egyébként ott a rugónak a cloak of shadows, amit ha felrak, akkor nemtudod spellel dmg-elni.. 1.5 min cd-vel.. 1.5 percenként imbának lenni annyira nem menő.

Egyébként érdekes, hogy pont egy lock siránkozik.

Adok egy kis tippet: felejtsd el az afflit, menj destróra, vedd elő a succubust, rakd hotkeyre a seductiont és játszd azt, hogy mikor vki betámad rögtön elcsábítod, rácastolsz egy feart és mehet is az immolate, conflagrate, chaos bolt, incinerate. Ekkorra valszeg kijön fearből és mehet is a következő seduction és még 1x ez a kör. Ennyitől már tuti megpusztul.
  • Csirke4
    Menj csináld meg a fishing dailyt.
  • antgecc
    Sztem káros az egészségedre a BG-zés :) Amúgy egyetértek.
  • [HUN]Crassus
    A BÜDÖS QRVAÉLET BAXXA MEG AZ ÖSSZES KÖTSÖG SZEMÉTÁDÁT AKI ANNAK ÖRÜL!!!! IGEN 15 EMBERBŐL 10 ANNAK ÖRÜL,HOGY VESZTÜNK bg-N!!!!!! MERT NEKIK A fun AZ A hk FARMBÓL ÁLL ÉS NE IS AKARJUNK NYERNI,MERT ÚGYIS ŐK VANNAK TÖBBEN ÉS EZT A POFÁMBA VÁGJÁK ÉS RÖHÖGNEK MIKOR VESZTÜNK!!!!!!

RATED BG LEGYEN MÁR ÉS A SOK SENKIHÁZI MEG DÖGÖLJÖN MEG OTT AHOL VAN!

(most ideges lettem:d)
  • Camouflage

En ugyan nem jarok arenazni, mert az itteni hozzaszolasokbol alapjan elbaszott egy valami, ami nelkuloz mindenfele logikat, de epp eleget BG-zem, es ezen ugy vettem eszre, hogy a retripaladin a folyamatos nerfeknek koszonhetoen nagyon gyengere sikeredett. A healer pala pedig valoban eszmeletlen imba. Harman csepeltunk egy darab resto palakert harom percig anelkul, hogy az elete fel csik ala ment volna - hozzateszem, hogy en lock vagyok, probaltam fearelni, lassitani a castolasat, leszivni a manajat: egyik sem mukodik.

Amit nerfelni kellene az a warrior es a rugo. A warrior momentan egy kib*ott vicc: nem lehet fearelni, ha veletlen sikerul akkor egy sec alatt kijon belole. Nem lehet lassitani, az atkaim allandoan miss-miss-immune-nal pattannak vissza rola. Afflival eselytelen. Ha destroval mesz, akkor van esely leburstolni mielott "beprog" de az is necces.

A rugo pedig az orok fekete barany. Azon mar meg sem lepodom, hogy kevesebb, mint egy masodperc alatt kicsinal, de ugy, hogy a trinketet sincs idom elnyomni. Rendben, legyen, a tarsaim talan kicsinaljak, igy jartam. De az, hogy nem fogjak az atkaim?!?! Az milyen kibaszas? Nem lehet lassitani, nem tudok corruptiont tenni ra, ha sikerul fearelni, akkor 2 sec alatt kint van belole! Aztan persze jon es miszlikbe aprit, es en semmit sem tudok tenni ellene. Ez minden csak nem balance. Nagyon remelem, hogy rovid idon belul a retri palakerek sorsara jut.
  • jazzy
    igen, szóval a pala stunnolja a priestet / warrit és utána bubi és fut losba.
  • Savmacska
    Ha a bubut arra használod, hogy stunnból kigyere és elmenj vele losba akkor onnantól game over.
  • capaszabi
    ja a GF az nem Görfrend akart lenni, hanem Ghoul Frenzy. Sajnos/Szerencsére nem tudom mennyire jó pvp-ben, mert nem pvpzek.
    Amugy meg ahogy devil kifejtette, blood full ArP-re gemelve a menő abból amit hallok.

Nameg guild társ warrinak meglett 1800as fegyo 2 nap alatt, azt mondta, hogy nem nehéz. Bepörög és 1 halott.
  • jazzy
    és ha a palának van esze stun után bubizik és már szalad is losba
  • Warden
    A tények makacs dolgok no nem a tv2 hírműsora...

Paladin retribution tallentfa tier2 vindication: 20% allstat helyett ap t csökkent a warrior-rogue kivételével szart nem ér.
    Ugyancsak tier2 seal of command 36mw a 80mw helyett abszolute használhatatlan ugy a 3.1 óta.Tier 3 eye for an eye 5% visszanyalás krit esetén ami akár 250 et is vissza üt ez is abszolute használhatatlan anno lánykorában 10% ot ütütt vissza és mindenre.Tier4 sanctified retribution: a retri aura sebzését megfelezték hogy nehogy a roguenak sérülést okozzunk miközben stunlockol.Tier 5 vengeance: 5 stack helyett 3 mi az a 2%..
    Tier6 wise: megfelezték és csak a bázis mana 1% át tölti mondván ha már van vagy 5700 as manapoolja egy paladinnak arra ez is elég halkan megjegyzem hogy egy holy light 1300 mana csak hogy érezd az arányokat.
    Tier8 crusader strike:ez fizikait sebez a bc eleje óta ami nem gond de most ugy 2 patch óta nem 110 hanem csak 75% weapon damage.
    Tier10 divine strom szintén fizikai sebzés ez is volt vagy három napig holy alapú sebzésse,l 4 célpontra hat és healel is negyedét most per pillanat az eredti változatnak, viszont cserébe 2x annyi manába kerül mint eddíg.
    Továbbá a judgement of light healját befelezték a plea heal felező effektje ugye leginkább a retri palát érinti.A wrath ugyanugy bünteti a bubit ahogy a bubi a wrathot.Egy class egyetlen ága nem kapott ennyi nerfet.Végül is elérték hogy retri paladin arénában életléptelen legyen.Az hogy bg-n teszem azt av n a sok idióta 74-75 ös dk ugy gondolja hogy ő mint szuperhíró leáll egy egyezni és egyshotolva van vessen magára és huzzon a rákba szintezni ne egy kiba.. bg-n próbálja felhúzni a karakterét.Pve ben simán behelyettesíhető a raid támogatása igaz nem egy class által,így azért nagy duzzogva egy slotba befér.A vengeance átalakításával ill ezzel a 35 badges librammal nem is rossz a pve dps e egészen addig mig nem kell futkosni és ugye az összes boss arról híres hogy lehet mögötte állni és ütni.

Rogue és hunter altjaim vannak ezek echte bg-ről öltöznek és pont egyel rosszabb osztályú így mindkettőnek a pvp gearje mint a main paladinomé.Viszont mindkettővel hamarabb ölök meg szinte bármit hogy is van ez?

A bubról még csak annyit hogy mostmár minden classnak van bubija valamiféle módon ami nem öt perc cd vel bír.A rugóm glyphelt skill of cloakja vagy a hunterem deterence-je a tallentelt csapdákkal kicsit hatékonyabb hatékonyabb mint a paladinom bubija.A népnek viszont free kill kell és azt szokták meg hogy ez a paladin.Egy éve lassan hogy a 3.0 a kijött de azóta is ugyanugy akarják megölni mint elötte.

Továbbra is fentratom miszerint ez egy pve játék pvp próbálkozással amit nemigazán sikerül nekik összehozni.Esetlegesen ha nem zavar a manga vagy a pikaccsu szerű mobok próbálld ki az aiont elméletileg az pvp orientált játék pve beütéssel jahh és nincs paladin szerű class.
  • picket
    Engedélyezve.
  • Chris
    Mintegy harmadik álláspontot kialakítva és összefogva az eddigieket, én képviselhetem a "rohadt palák, rohadt dk-k" mantrát? :D
  • BEAST #140428
  • WiLDoR
    hát persze, az az a skill, ami minden dk-nak musthave :D

amúgy retpalára visszatérve, meg az ő nerfjükre, szerintem ezt a témát hanyagoljuk, nincs még egy kaszt amit annyira szarrá nerfeltek volna minden téren, mióta létezik, mint a dk. szal ennyit arról kit mennyire nerfeltek (tank és dps téren egyaránt). ok, vhol megérdemelte, de akkoris, kicsit fun ilyenkor olvasni a szegény retpalákat agyonnerfelték monológot :)
  • WiLDoR
    aha, ezek szerint amelyik setupban akkor nincs priest vagy warri, az ássa el magát.
    ja ez igy szerintem is tök fun és korrekt :S
  • WiLDoR
    na megjött a kedvenc retpala protectorunk is :S
    szép lassan újra összeáll a gang :D
  • Krafthun
    cida? :D de még marad kb 1,5secced felhealelni magad! :P
  • ShaiHulud
    azt ne mond lehet pl counterspellel szakitani :P max deathgrip rantassal, es mivan ha cdn van? :P
  • Krafthun
    warrior leveszi a paláról a bubit - ha ezt benyalod akkor nagy GZ 1,5secces castot --> erre nem kicsit figyelnek

amit Savmacska írt az meg rohadtul nem általános dolog, silence alatt meghal a targete, ami általában DK ott valami el van baszva, vagy caster leburstoli de h melee nem az fix
  • ShaiHulud
    GF tenyleg ghoul frenzy akart lenni? :D mert az tenyleg nevetseges kepesseg. az max raidre jo, ha lama vagy es meghal a peted midnig, pvpre nem er semmit.
  • CB SNIPER #140420
    ha priest warri van akkor meg taktik váltás gyorsba és mindent bele hajrá xd
  • CB SNIPER #140419
    elsönél pvp trinket másodiknál bubi amig a partnered 20%ra lekurta az egyik dpst és ujra bekapcsolodsz fightba fél mp alatt végeztek a másik csapat dpsével és még ha a partnered meg is hal(amit kétlek) sok sikert az ellenfélnek prot pala ellen 1v1ben -.- szal ezt nemértem miért irtad .oxd
  • Savmacska
    Jah erre a kifogás, ott a bubid, aha oké és ha az ellenfél közt játszik warrior vagy priest, kb annyi volt a játékod, jah hoppá mégis igazunk van?
  • Savmacska
    A számból vetted ki a szót, pont ezt akartam irni, énis prot-healer vagyok arénába, és arról még nem is beszélve hogyka kapsz silence-t feart vagy blindot amiből nem birsz kijönni, a partnered kb 30-50%on van, te pont kijösz kasztolod a fol-ot amire kapsz még 1 silence-t és kb ennyi volt :)

De hozzá nem értő emebrek tényleg ne beszéljenek butaságot h mit látnak meg stb, ezt tapasztalni kell...mint minden mást :)
  • Warden
    Az alap gond wildor hogy lövésed nincs a retripaláról, meg általában a játékosok zömének.Így fordulhat elő hogy csak ezt az ágat nerfelték szarrá minden egyes kiba.. tallentpontja szinte nerfelve vagy átalakítva lett.Ugyan jó móka volt halomra ölni a vanilla wowban meg a bc ben és az jár debilkééknek.A burst damage miatt érdekes nem nerfelik szarrá a warlockot az ele shámánt ez csak természetes ők simán tolhatnak 2 mp alatt 30k t semmi gáz azzal ha csak nem paladin.

Neked már vagy 200000x el lett mondva 5 perc annak a szájbacoitált bubink a cd e 50% damage csökkentés és 30 sec büntetés a wrathra.Továbbá a pap és a warrior leveszi a paláról a bubit de a büntetés marad ugyanugy.Amennyiben azt a 12 mp nem tudod túlélni ugy hogy kemény 1500 akat üt beléd akkor menj aionozni ott nincs paladin.

Jahh előled viszi a lootot a paladin mint nálunk a dk aki az icehowlos 25 ös heroicból elvitte a crites hastes gyűrűt mert a dk-nak kb annyira kell a haste mint rugónak a spellpower.Viszont megtehette mert több dkp-a volt és nincs is vele gond.A gond az hogy bizonyos korlátolt idióták sajnálják azt az egy azaz 1 db raid slotot a paladintól ha retri ágon van.A pvp része egy pve játéknak abszolute nem releváns.Hétről hétre patchelik változtatják egy valami biztos ha sokat rísz hivatalos forumokon akkor kap a dk is palabubilevehető spellt, plusz még petet meg még healt mana nélkül, mitöbb mivel igy is kevés dk van a mágusok mirror image mintájára még négy addot amik nyomban előbukkanak és jól elveszik a gaz paladinól azt a lootot ami szerinted a tijjjjéd.