World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
k, kerestem megoldást, wtf mappát töröltem

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
karakterválasztó bal alul tök üres, de sehol máshol sincs ilyen gomb 😞

btw BUÉK kockákok 😄

DFTBA ಠ_ಠ

buék kockákkkk😄

Fehercsoki
BUÉK kockák.

Mindenkinek boldog új évet!!!!

BÉKE!!! 😄

antgecc
Karakterválasztó képernyõn bal alul Addons. Belemész is bepipálod.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kicsikiraly
na elkezdtem wowozgatni, ismerõs is besegít, magyaráz mindenfélét, de most érdekes problémám van. Letöltöttem a mobmap nevû addont, nemtudom ki ismeri/használja, de ez most lényegtelen. Rámentem haverra, jobklikk/set focus. Kiírt egy hibaüzenetet, de megszokásból rákattintottam olvasás nélkül a "Disable" gombra, és azóta nem mûködik a mobmap :S mi lehet a probléma, és hogy tudom visszacsinálni? (addon újratelepítése megvolt, most épp repair megy, még nincs kész)

DFTBA ಠ_ಠ

Khabbas
Neked is, és mindenkinek! B.Ú.É.K. 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Fehercsoki
Én hat talenten vok de hallottam olyanról aki 8 talenten volt!

Tatyla
BUÉK nyomik!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

van itt olyan rogue, aki HAT talenton van?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

pr0 playerek ma raidelnek :d

anti hero

antgecc
Ragnaros-on is sok a magyar.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lacee
nagyrészt Arathor és Bloodscalp, pvp-lelkesedéstõl függõen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
nemtom de ma nagy detox party lesz😄
Sziasztok most kezdem el az eredeti WOW-ot Sima és BC-m van😄
Meik serveren játszotok?
köszii elörre is😊
kabel15
igen! sajnos

BattleTag: kabel15#2672

Fehercsoki
Vistád van?

kabel15
miért is?

Tatyla
format c

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kabel15
Hello. Leszedtem a teszt versiot felraktam de ezt az üzenetett kapom.

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamosan konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában olvashat.

Egész nap ezzel szenvedtem.
Remélem valaki tud segíteni.

Üdv:kabel15

GSXR
Eladó WOW karakter az Arathor szerveren! Részletek PM-ben vagy a Vatera.hu-n nyitott aukcióban!

Szerintem elég kevés itt a nyíregyháza környékén élõ szlovák nemzetiségû

tigeroo
nemtudom honnan szabadult ide ez a sok izé. de most az ünnepek alatt a wow topic elérte a mélypontot..

picket meg sehol!😄DD
tigeroo
<#eljen><#zavart1>

de mánjelleggel 😄
HunnernesKonge
<#eljen> <#worship>
The Garrett
vicces hogy pont egy WOW topikban, nicknév mögé bújva szidod azokat a kockákat, akik wowoznak és nicknév mögé bújnak. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tatyla
én mint szabolcsi tirpák kikérem magamnak ezt a hangnemet<#banplz><#ticking><#action>

BALHÉ!!! 😄😄😄😄
Hülye kérdést tettem föl ez tény.
Van h beszívok és/vagy berugok és nem fog az agyam. 😄
Ilyenkor megkérdezek egy józan embert! Mi ezzel a baj? 😛

Nah BÉKE!
"Erre a fórumra se jövök többet vazze..."

köszi.
mi, tirpákok ezt nagyon megköszönjük most neked.
fájni fog hiányod, de valahogy majdcsak kiheverjük.
viszlát <#wave><#idiota>

rtfmZoli
rtfmZoli
WoW intrója LARP módra, ha valakit érdekel (hangulatos)
http://www.youtube.com/watch?v=4l16Mx_bnj4&feature=related

Lacee
ha nem lenne leírva a hivatalos oldalon (ráadásul gyogyósokra szabva, lépésenként) hogy mit kell csinálni, és kábé ezerbõl nem sikerülne magától 990-nek, még igazad is lenne.

mondjuk az is igaz, hogy sokan rögtön csak lebaszni tudnak itt másokat, de ezért szép az esgés wowtopic 😉

A haverjaid megjegyzésére regálva, azt viszont az elmõlt pár nap-hét eseményei alapján hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a "törtszerósok" között pedig markáns többségben vannak a funkcionális analfabéták.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
Ahelyett, hogy normálisan, kultúráltan válaszolnátok

igen ezt tettük eddig csak tudod kábé a kétszázezredik ilyen nub kérdés után már a falramászik az ember.

rendben szia neirj többet, mig begépeled a kérdést inkább józan ésszel kikövetkezteted a dolgokat.

minket nem fárasztasz temeg használod az agyad. mindenki jóljár, minden szupi minden jó

de tényleg apja most nézdmármeg milyen hülye kérdést tettél fel kb ezvolt
"vettem gc-t nemjó hozzá a kód de tudom hogy miért nem jó"

a képhez kommentár : és mivagyunk a tirpákok 😛

kéremszépen, én itt kulturáltan szórakozok a magadfajtákon.
vérpistikék - netikett; 0 - sok
Fehercsoki
"nagyszeró" lol...

Elösször is közöm nincs a kockákhoz!
És igaz amit a törtszerós haverok mondtak "A nagyszerón sok a tirpák" tisztelet a kivételnek!!!
Oltogatjátok itt azokat akik, összekevertek, félreértettek valamit és kurva büszkék vagytok a tirpák fejetekre h mennyire vágjátok! Oltjátok az emósokat, (akiket én is utálok) Ti akiknek személyiségi és szociális szintje addíg tart h felmentek a netre és egy nick name mögé bújva osztjátok azokat akik nem értenek valamit. Ahelyett, hogy normálisan, kultúráltan válaszolnátok, hamár olyan okosak vagytok! Ezért tart itt ez az ország. Mert aki segíthetne az inkább elkezd arcoskodni. SZÁNALOM!!!
Omlásnak és aki még segített annak köszönöm!
A többi aki még oltogatott az meg kapja be! 😄

Sziasztok!

Erre a fórumra se jövök többet vazze... 😛
TVelvet
én naxxba, amikor boss fight van, és aoeba halok bele, akkor bent nem éledek goulként, viszont kint a temetõbe rögtön goulként érkezem, kicsit bosszantó
antgecc
Nekem is ovlt már olyan, hogy nem éledtem egy darabig, aztán egyszercsak megjavult. Nem vágom én se...

[HUN]Crassus
,de lehet..../mondjuk elég OP mivel ghoulként is akkorát üt mint egy ház:S/,de az hogy a haver nem éled fel beteszi a kaput:S😞
ahogy nézem nem nagyon érti senki sem....mi sem....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

- ha jól rémlik elõtte account managerbe hozzá kell adnod a BC kulcsát
- ha eddig játszottál wow-val akkor elvileg frissebb verziód van mint ami a lemezen szerepel, ezért nem tudod installálni szvsz

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Omlás
Sziasztok!

Röviden tömören azoknak akik nem vágják mivan.

Trial:
Ha nincs meg az alapjáték (WOW) akkor csak alap trialt tudsz indítani. Ezt miután megvetted az alap játékot teljessé tudod tenni és ott folytatod ahol abbahagytad.

Amennyiben BC-s trialt szeretnéd kipróbálni kell hozzá egy már alapjátékkal használt acc ezesetben eltudod indítani a 10 napos BC trialt miután letöltötted a szükséges klienst.

WOTLK trial csak abban az esetben indítható ha van mûködõ BC-s accod (nem trial) ezesetben az eljárás ugyanaz mint az elõbbiekben leírt.

Trial accot csak GC vel nemtudsz teljessé tenni mindenképp meg kell vásárolni a játékot és az accot uppolni kell!

Ezekután világos, hogy ha BC vel akarsz játszani kell az alap WOW ha WOTLK-vel akarsz játszani kell az alap WOW + BC.

Patch:
Amennyiben alap WOW trial-t szeretnéd kipróbálni sajnos elég sok javítás letöltése szükséges. 3.0.3-ig kell letölteni ami elég terjedelmes.
Ahoz, hogy játszani tudj minden esetben a legfrisseb verzióra kell frisíteni különben nem megy.

XP vs Vista:

Amennyiben XP-s gépre van telepítve mûködõ WOW nyugodtan átmásolhatod VSTA-s gépre ott is mûködni fog. A patch letöltése autómatikussan megoldható természetessen akkor ha anno nem "tört" szerveren játszott az illetõ és nem buherálta átt a realmlist fájl tartalmát ahol alapból bennevan a patch szerver elérése.

Röviden tömören ennyi remélem pár embernek segít és nem lesz ismételten agyonfloodolva a topick. És mint elõttem már páran írták tessék venni a fáradságot és körültekintõen olvasgatni még ha angolul is van írva a hivatalos oldalon egyértelmû minden mit hogyan csinálj.

Bocsi ha kicsit hoszú lett.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

MarkBlade
még 4-szint és mehetsz át. Ez ha napi 2-3 órát játszol még 4-5 nap kár a gem-ekkel szenvedni 😄
DarkHorSe
Azert jo hogy egy csomo kisgyerek karacsonyra wowot kapott 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

D4nY
de lehet. ghoulként én ált feléledek.

xP

Tatyla
mert arénában nem lehet,a sok egyéb más dolog mellett amit még nem lehet arénában...

zee21
Szevasztok!
Figy kéne segítség sry ha már volt csak most nincs kedvem visszapörgetni 100k hsz-t.
Szoval megvan alap wow és most karácsonyra megkaptam a BC-t, de ahogy berakom a dvd-t nem azt írja ki az ablakba hogy "INSTALL WOW:BC" hanem mintha má fel lenne telepítve "PLAY".(nemtom mennyire világos...)
De ha a dvd-n belül manuálisan probálom az exe-vel elindítani ugyanezt csinálja :S
plz help!
mennék már dingelni 😄
üdvözlet

www.818clan.eu

egy 64-es feral druidnak most vettem meg ezt.

Milyen gemet rakjak bele ilyen statokkal:

Mongyuk olyan 100-130g-t koltenek ra. Tobbet nem nagyon, mert megy a kukaba ugyis Northrenden.

sry, edit:
Do our characters (my character and my recruit's character) have to be same level in order to receive triple experience?

No, but you must be within 4 levels of one another in order for both characters to receive triple experience. If this level requirement is not met, only the lower level character will receive the bonus.

rájöttem 😊