166745
  • [HUN]Crassus
    kis filozófia:

Nos leegyszerűsítette a Blizz az instákat oké, viszont egy kurvanagy hátülütöje van ennek/szerintem/! Tegnap világosodott meg bennem egy pug napi HC alkalmával:
    mi volt régen egy mobcsoporton? 1-2 CC és egyesével voltak leverve óvatosan és figyelve.Mi van most? a fisifosi geares emberkék is AOE-ban meg 2 grponként ölik a mobcsoportokat HC instában is!:S
    Az okés ,hogy hamar kész van így egy insta,de szerintem így egy friss WOW-os emberke a büdös életben nem tanul meg rendesen játszani! Értem ezalatt ,hogy használja a CC-jét figyelje mikor kell újratenni,figyelje a threatet, figyeljen a csapattagok assistjára stb.stb.....csak durrbele bummvan és csodálkozom ha egy VOA 25 vagy ToC 25-ben az emberek nemképesek minimális bonyolúltságu bossokra odafigyelni rendesen.....

Szerintem átestünk a ló tulsó oldalára ezzel a marhanagy egyszerüsítéssel....
    Példának okáért a HOL-os Boss ma 18 másodpercig élt.....emlékszem ezen azért kellett taktikázni anno...szánalmas
  • jazzy
    Ebben abszolút igazad van, én is így látom.
    Viszont vannak olyan emberek akik lusták / nincs idejük viszont nagy szintű karit szeretnének / van csomó 80-asa de még olyan pont nincs, viszont van pénze, vagy apucianyucinak van pénze és vesz accot, goldot, powerlevelinget..

Látod, megy az üzlet és egyre jobban, szóval kereslet van rá..
    Lvl 60 még ha nézelődök is 2 hét szerintem, nem kell ahhoz olyan húdesok játék.
  • bélanéni #140737
    Akármennyire úgy tűnik, a "Ezzel a Snoothy üzletét akarom rontani" nem egy Freud-i elszólás, hanem elírás! Tehát "Ezzel nem a Snoothy üzletét akarom rontani..."
  • bélanéni #140736
    Én még azt is megértem, ha valaki siet a fejlődéssel, mert kissé türelmetlen, de azt már nem tudom megérteni, miért jó ha valaki kap egy LVL60-as karaktert készen. A játék varázsát és lényegét az adja, hogy van egy hősöd akit pátyolgatsz, végigköveted az "életútját", felfedezed vele szép fokozatosan a világot, és közben persze csinálod azt a 4-5 dolgot, amit még kell. Az oké, hogy LVL60-70-80 után is vannak tartalmak, de annyira személytelenné válik az egész, ha azt készen kapod. Ezzel a Snoothy üzletét akarom rontani, tényleg csak érdekel hogy van ez, mivel láttam már 50.000-ért is WoW accountot, mert a srác sokat "dolgozott" a 10 LVL80-as karakter miatt.
  • SlaCker
    Tényleg köszönöm szépen ezt a nagy segítséget.
    Majd,ha nagy leszek meghálálom.! :D

Shaime01 igen.Bár nekem inkább azzal a csuda emberi karival van a gond! :D
    Való igaz,(magán vélemény)hogy a blizzard nem fordít kellő figyelmet a T-és és PVP-és cuccok kidolgozására.Pedig szerintem pontosan nagyon is elkéne ütniük egymástól!Pláne a sima kék és zöld cuccoktól.Amire még ma is azt tudom mondani hogy gyönyörű set,az a Vengeful Gladiator's (legalább is a dudun jól mutat! :D)

Én 4 hónap alatt lettem 80.Nagyon nem érdekelt,hogy milyen gyorsan lehet fejlődni.Én is sokat játszottam vele.Nagyon sokat.Én is siettem,de nekem hamarabb nem ment a fejlődés! :D Túl sok volt az új és a látnivaló! :) Egy biztos nem utáltam fejlődni,mert nem úgy mentem hogy áá mikor leszek már x meg y szintű.
  • bélanéni #140734
    Viszont ennek a játéknak nem az a lényege, hogy szépen fejlesztgeted a karaktered? Mit fog csinálni az, aki fizet azért, hogy ezt valaki helyette megcsinálja?
  • bélanéni #140733
    Én aug. 26 óta nyomom, és most vagyok LVL35. Pedig finoman szólva nem keveset tolom. Igaz, ez relatív.
  • bélanéni #140732
    Ja, napi 22 óra játék mellett...
  • Sn00thy
    Lehet, 2ésfél éve nem játszottam :D
  • Gumbo
    a lvl 60 az kb 1-2 hét
  • Sn00thy
    a 14napos burning crusade probalehetőség még megvan és a lvl60 is jelent vmit
  • werkfilm
    Ez kevesebbet ér a bolti árnál mert nincs benne az ingyen hónap.
  • shaime01
    Vicces ,hogy néha sima zöld ah cuccal elég szép kinézetet össze lehet szedni egy kis karinak is szerintem jobb lett mint 1-2 mostani tier set :)

És igen ez a régiebbiek által talán ismeretebb magem istenem mit veszekedtünk miatta
  • bélanéni #140725
    Ja, és a másik 3 könyv címei:

Végtelen forrás (Ősök háborúja trilógia 1. rész)
    Démonlélek (Ősök háborúja trilógia 2. rész)
    Meghasadt Föld (Ősök háborúja trilógia 3. rész)

Mindegyik fogalom ismerős lesz, amikor elolvasod a történelmet. Az elsőt úgy emlegeti a fordítás, hogy "Örökkévalóság kútja". A második a Halálszárny által megalkotott medálról szól, a harmadik arról amikor elpusztítják az Örökkévalóság kútját, kettészakad Kalimdor és létrejön a 2 nagy kontinens.
  • bélanéni #140724
    Van olyan, hogy Warcraft-történelem, ez egy kb. 20.000 évet (nagyságrendileg) felölelő időszak. Ezt a Blizzard közzétette közvetlenül a WoW megjelenése előtt, hogy a játékosok nagyobb beleéléssel ugorhassanak a játékuknak :) Ez itt található:
    http://www.worldofwarcraft.com/info/story/chapter1.html

Na most ezt az egészet egy jófej srác lefordította magyarra, szerintem igen profi módon. Ezt bárkinek el tudom küldeni mailben, aki kéri.

Olyan hogy Warcraft-sztori és WoW-sztori nem létezik külön! Csak olyan hogy Warcraft-történet. Ez a 30 oldalas iromány leír 20.000 évet, a világ teljes történelmét, és ebből egy-egy kisebb sztorit dolgoz fel a Warcraft1-2-3-Fozen Throne és WoW mindegyike, ebben a sorrendben. Ez adja az egész zamatát, hogy van egy komplex, nagyon jól kidolgozott történet (tényleg az), és ennek 1-1 szeletét dolgozza fel az összes Warcraft játék.

A 6 könyv amiről beszéltem ugyancsak kiemel 1-1 jobb sztorit és azokat regényszerűen "kifejti". Ha nem ismered a teljes sztorit, a WoW még maximálisan élvezhető, de a könyvekhez nem árt, mert jobban átlátható. Ettől még tetszhet a könyv is úgy is, hogy nem ismered a hátteret.
  • SlaCker
    Ezer meg egy hála neked. :)
    Köszönöm hogy ilyen tutin leírtad. :)

A második trilógiában milyen címek alatt futnak a könyvek? :)Amúgy gondolom,hogy amit én olvastam (A gyűlölet kora)az független mindentől?! :)Már csak abból ki indulva,hogy az nem Warcraft hanem Wow könyv.
    Amúgy őszinte leszek kicsit zavarosak nekem ezek a könyvek sorrendisége. :)
    Amúgy nekem az kéne ahonnan kezdetét veszi az egész sztori.Mert én amit olvastam szerintem azzal pont bele a közepébe! xD
  • bélanéni #140722
    Valaki küldött privátüzenetet. Légyszi ne küldjön senki, mert itt melóhelyen nem tudom megnézni. Inkább mail-t: kmonyesz (KUKAC) gmail (PONT) com
  • bélanéni #140721
    SlaCker: WoW könyvből asszem 1 van eddig lefordítva magyarra, pont az amiről írsz.

Jelenleg 7 Warcraft könyv van magyarul, ebből nekem 6 van meg, pont az nincs amiről írsz :) Lényegében 2 trilógiáról van szó, az első trilógia az ember-ork első háború környékén játszódik, amikor a Lángoló Légió megnyitotta Draenorról Azerothra nyíló Dark Portal-t. A Halálszárny az 1. rész, nagyon zsír, nekem eddig ez tetszett (talán) a legjobban. Az orkok feletti első győzelemről szól. A történetekről többet nem szeretnék elárulni. Klánok ura a 2., időben nagyjából az előző folytatása, de független történettel (Thrall "felemelkedése"). A 3. rész az Utolsó Őriző, időben kicsit visszakanyarodik, amikor a Dark Portal nyitása után az orkok beözönlöttek Azerothra. Mindhárom zsír könyv, csak ajánlani tudom. Érdemes ezekkel kezdeni szerintem.

A másik trilógia az ősök háborúját meséli el (ami időben sokkal korábban van), de erről sokat nem tudok nyilatkozni, mivel a 3db kb. 400 oldalas irományból az első rész 70. oldalán járok. Eddig ígéretes!

A könyveket én itt rendeltem meg: http://www.silverland.hu/kereses/?slvSearch=warcraft, de pl. Alexandra k.boltban még kapható az első trilógia, jóval olcsóbban. Viszont az Ősök háborúja már csak itt van, itt is kis szerencsével.

Akit érdekel a Warcraft teljes történelme, nekem megvan egy 30 oldalas DOC-ban, mail-ben el tudom küldeni. A játékokhoz és a könyvekhez erősen ajánlott!
  • Forolto
    Nem minden héten van karbantartás.
    Néha csak ujralövik a szervereket.Ez reggel 5 és 7 között szokott lenni változó,hogy a BS-re mikor kerül sor.Általában 15 perces leállás az egész.
  • werkfilm
    már mindenki aionnal játszik és nem kell annyi adatot feldolgozni

letelhetne már az ingyen hónapjuk, félórás av queue mióta kijött nem az igazi :/
  • vidu01
    Hogyhogy nincs karbantartás?
    Beléptem, Dalában kb 10en voltunk összesen.
  • SlaCker
    Nincsen mit mondanom! xD Grat hozzá! xD
    Én ilyenekre még nem jöttem rá,de ha találok hasonlót akkor szólok! xD
  • Csirke4
    xD Hátazúgyvolt
    Szóval én ráugrottam a Skybreakernek Icecrownban a motorjára kint az meg kiment alólam. :D:D Énmeg nem estem le.
  • SlaCker
    Akkor itt lemaradtam valamiről!
    Hogy is van ez a campfire? xD

Szeretnék segítséget kérni. :) Hogyha valaki tudja a Wow könyvek címét és,hogy milyen sorrendben kell ezeket olvasni azt nagyon szépen megköszönném.És hogyha a nem túl nagy kérés még pluszba akkor a Warcraft könyvekkel is kérhetnék egy ilyet? :)
    Ugyanis most olvastam el a Wow-A gyűlölet korát és annyira tetszett,hogy kb 6 óra alatt kiolvastam. :) (aki még nem olvasta csak ajánlani tudom)
    Ha tudnátok segíteni akkor nagyon szépen köszönném! :)
  • Botond #140714
    Szarok a cuccaim. Szerintem rendes gearben 100k már elérhető simán. Mellette persze 40%+ dodge meg ilyenek is.
  • Csirke4
    Állhatsz a semmiben sőt még campfire-t is rakhatsz le 200 méter magasan. :D
  • TVelvet
    igen a BANHAMMER
  • SlaCker
    ez jó ez tetszik! xD

Nem értem az embereket.Beír ide és még azt sem lehet mondani,hogy véleményt nyilvánít.

Töltöttkáposzta téged vertek,hogy játszál a WOW-al? xD
    Amúgy mióta eredetin játszom nem találkoztam soha olyannal,hogy állok a semmibe.Hogyha történt volna ilyen az meglenne örökítve.

Amúgy az a baj,hogy a mai világba nem veszik észre a piros szint ami ugyebár a tiltásra a figyelemfelhívásra szolgál.Azon gondolkodtam hogy talán Rózsaszínre kéne cserélni azt a sok értelmetlen észrevenné és el is olvasná.Igaz,hogy megjegyezné,hogy mi ez a buzis szín,de megértené az üzenetet.
  • plu604
  • PiszkosFred
    A metron meg sirsz a delutani csucsban, hogy miert nem lehet "atmenni" az embereken :)
  • panther112
    Nem is kell mindenre reagálni:)

Töltöttkáposzta: vedd elő a nyelvtankönyved, mert ebből bukás lesz! Idődbe, ahogy elnézem belefér, hisz a wow úgyis "szarjáték":)
  • Krafthun
    nehéz erre bármit is reagálni
  • Töltöttkáposzta
    Am egyetértek a tört szerver egy buziság!
    Még GM is lehetsz rajta akár ki is vagy.
  • Töltöttkáposzta
    Hali!
    Szerintem a wow egy szarjáték két okból is.
    1. A playereken és a mobokon simán át lehet sétálni.
    2. Van olyan hogy semmi nincs alattad, és a levegőben álsz.
  • bélanéni #140703
    (hanem gyorsan kiszedtem a lóvét, és már el is tűnt a levél)
  • bélanéni #140702
    Nyilván nem elemeztem a pontos levezetést, amikor "úgy tűnt".
  • antgecc
    Úgy tűnt??!

Le vannak vezetve a pontos értékek!
  • bélanéni #140700
    Köszi!
  • jazzy
    Elég ha lvl60 - 70 leszel
  • bélanéni #140698
    Köszi a választ, ezt tudtam, csak az volt furcsa, hogy úgy tűnt, jóval többet kaptam mint a BuyOut ár + deposit. Mindegy, lehet elszámoltam.

Még egy kérdés: a BC és WotLK kiegészítők adnak-e plusz küldetéseket, egyéb plusz tartalmat az alapjáték területeihez? Tehát ha LVL34 vagyok jelenleg, érdemes-e most beruháznom, vagy elég ha LVL60 illetve 70 leszek!?