World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
mellesleg ha 5 perces pompyro mage lelõ, azt leszarom, ahhoz nem kell skill. kiröhögöm és 10x megölöm amikor nincs cd-je épp.
Pve-ben, meg trashen 1. vagyok, bossokon hunterek után, futkosós szarokon meg még 1-1 mage lock kerül elém.
Amúgy a hunterek szép kis nerfet kapnak, kíváncsi vagyok mennyire 6 ki a dps-re. Fõleg a pet ability nerf meg a volley. nem is helyes az, hogy a hunter odaver aoe-ben egy magenek vagy locknak.
PvP-ben az unholy (most még) oké. Patch után az unholy ág ütõkártyáit rommá nerfelik (IBF, bone shield). és a rune strike és jó nagy nerfet kap. pala ellen esélytelen (bubi után felhealeli magát ugye), mage-t utol se éred, BM huntert meg se tudod karcolni, pap kihealeli magát, sámán leszedi a disease-eidet és azért ver el. hangulatos a DK de gyengébb lett mnt vártam.
vannak fightek amik 2-3 dk nélkül is ugyan meg lehet csinálni de jóval egyszerûbb ilyen malygos is az ötperces meg pláne.A blood ág nem rossz dps de ugye egy guildbe nem az a lényeg hogy ki mekkora dpst tol és aki nincs bent az elsõ háromban azt kirugják.Jelenleg a bossfightok is a buffról-debuffról szólnak a setup is akkor jó ha jól körbe van buffolva mindenki.Próbáld ki a dps ed ugy hogy van meletted retri pala meg feral doroid és láss csodát.
a pvp része még nem kifort igy resi nélkül majd meglátjuk hogy alakul 600+ resivel de per pillanat messze a legerõsebb class az unholy dk. Kb az a feeling lehet mint a 3.0 után 4 napig, az elsõ palanerfig nagyjából mindent és mindenkit oneshotoltam korra fajra nemre való tekintet nélkül.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én már reflexbõl tudom elméletben melyik klassz mikor sacc/kb mit fog nyomni amire nekem mit kéne nyomnom😄 ,de a DK-nak még tanulni kell...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
amugy meg nem is értem miért sirnak egyesek itt, h szar a dk...
az tény h pve-ben nem a legdurvább 5k dps-t tolja, nem lehet egyszerre minden kaszt top dps...
pvp-ben meg kb. nyomi kite-olos frost mage-en kivül bármit elverek
amugy gondolom a haverjaid lehetnek inkább elég lámák, akik nem tudnak dk-val játszani, gondolom nem tudják mire való az anti magic shel,icebond fortitude vagy a anti magic zone :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ui.: most perpill nekem nagyon tetszik a pve balance, mert mindegyik class tud nagy dps-t tolni, csak egy kis tudás és tapasztalat hiányzik és persze boss függõ is
Emancipate yourself from mental slavement!
platesen (pl pala) ráadásul sokkal kissebbet healel. (alt 700-800 azt kesz). Csepp a tengerben.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amugy felvilágosítalak, hogy unholy dk kb semmit nem healel magán, csak blooddal erõsen keverve.
Jelenleg még senki nem nagyon futkos 500+ resivel legalábbis egy sima átlag bg n vagy 1600 rating körüli heti 20 meccsen.
A retri attól kellemetlen hogy van instant healje crit után van healelõ sealje és a lófax manája azért hamar regenerálódik továbbá nem lehet elfutni elõle.Az unholy dk viszont többet healel magán mana nélkül és nagyobb a variációs lehetõsége.Jah a bubi 5 perc+2 perc büntetés ugyhogy próbálj másra asszociálni paladin látán mint a bubi.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
retri pala egy állat! mindent megesz....egy két gyíkabb agyut tudok csak levágni akik elbízzák magukat/prot talenten pvp gearben 550resivel pvp zem/
még a jobbakból is kilehet szedni a loh-t meg a bubit is,de kb ennyi,mert 90% hogy dõlök....HEAL>all
viszont nem 5 seces kari így! kivoltam már,hogy 5 sec alatt megevett bármi...így protospvp-vel percekig! is el lehet lenni akár...
unholy nem lehet beverni nekem sem képtelen módon gyógyítja szarrá magát..
Húzd fel a paladinod míg nem mindenki 500+ resivel futkos és addig funolj ne fury warriorral az kb oylan mint érzéstelenités nélkül fogat húzatni.Nagyon jó afury warri de pve re ha jól körbe van buffolva oylan dps-r bír csinálni hogy ihajj, de pvp re ott az arms (mondjuk most jelen állás szerint paladinnal az is free kill meg kb minden a kiba.. unholy dk-n kívül)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nah oooooolyan szinten ütnek szét,hogy nemigaz:S PvE-ben szerintem nagyon fain dps-t tudhat/dummyn így mindenféle rota nélkül 2500-3000-et sikerûlt kifacsarnom/,de PvP-ben csúnyán szétbasznak....a prot talenttel pvp-ni esküszöm nagyobb feeling.
Okés BG pvp-rõl van szó túlnyomórészt,de még ha sikerült 1v1-be kerülnöm ott is megbaxott az összes klassz😄 és hihetlen gyorsan tették😊
Más próbálta már a fury pvp-t?
Az mitõl lehet hogy a latency 600-800ms között van?
Lehet hogy a router kavar be?
BattleTag: kabel15#2672