166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#140697 Saját faction AHjában 5% az AH cut míg a neutral AH-n 15%. -
#140696 Tisztában vagyok vele. Nyilván ilyen esetekben nem is kap vissza több pénzt emberünk. -
dudovec #140695 En ugy tapasztaltam, hogy kb 5% al huz le az ah.
Flaskot szoktam 10 es csomagban 250 er, abbol 233 at kapok.
Amikor nobles deck megy el 4.8k er, ott ilyen 4600 korul kapok..
Szal sztem kb ilyen 5%-al huz le + a deposit amikor berakod. -
vidu01 #140694 Nincs minden cuccnak depositja, pl összes enchant alapanyagnál, armor vellumra felírt enchantnál nem kell semmi depositot fizetni. De lehet van még más is, én ezeket tudom mert ezt csinálom. -
#140693 Minden betétnek van egy depositja attól függően, hogy mennyi időre rakod be. Amint beraksz egy cuccot a deposit értéket el is buktad (leemeli az AH a tárcádból). Ha a cucc, amit beraktál nem megy el, akkor a depositot buktad és a cucc visszajön a ládádba. Ha eladod, akkor megjön a cucc ára, ebből lejön az AH kezelési költsége és hozzáadódik a deposit (amit visszakapsz, mert sikerült eladnod a cuccot). De amikor megjön a cucc értéke, akkor ezt szépen le is vezeti neked a levélben, csak el kéne olvasni, majdnem mintha egy számlát kaptál volna. -
SlaCker #140692 Csak tipp,de van valami összeg ami változik.Ezalatt azt értem,hogy ha hamar megveszik a cuccot akkor van egy idő amikor abból az összegből kapsz vissza plusz pénzt. (az összeg szerintem a betételi díj az AH-ba)
Nálam is volt már ilyen helyzet. Szerintem ez lehet az oka,de vannak nálam sokkal okosabbak! :) -
#140691 Sziasztok,
lenne egy kérdésem AH-al kapcsolatban: hogy lehet az, hogy beadok egy cuccot mondjuk 80 ezüstért + 1arany 20 ezüst BuyOut-ért, és eladom 1arany 90 ezüstért? Tegnap kétszer is volt ilyen. A fenti összegeket nem pontosan írtam, csak a szemléltetés kedvéért. De a lényeg ugyanez. Tehát megadok egy kezdőárat + egy kivásárlási árat, de még ennél is többet kapok. Nem túl logikus (nem mintha zavarna, hogy többet kapok, csak érteni szeretném hogy is működik) -
#140690 Én sajnos a wowot vagyok kénytelen leszarni, mióta elkezdtem normális (nem bölcsész) egyetemre is járni:( -
WiLDoR #140689 mióta authenticator van az accomon, lesz*rom az effajta hülyéket :D -
#140688 Accountlopáshoz segítséget nyújtó weblapot linkelt be, mióta nem játszom nem félek felmenni ilyen weblapokra:) -
#140687 nemtudom a címből következtettem,hogy valami hulladék lesz....(nemkell vírus a gépre...) -
#140686 Ezmijen oldalt linkelt? -
Krafthun #140685 nem az lehet a probléma, hogy hétvégén nincs banki utalás? legalábbis egyszer valaki erre hivatkozott -
#140684 Tényleg valakinek akadt gondja bank kártyával fizetés esetén?Az istenért nem akarja el fogadni a kártyát.2 hónapja le járt és küldtek ujjat de nem fogadja el pedig már aktiv kártya. -
#140683 Ez is ilyen ma regelt csicska. -
WiLDoR #140682 szerintem inkább a fejét.
ne pazarolja a bolygónk amúgy is kimerülőben lévő erőforrásait... -
Krafthun #140681 túl finoman fogalmaztál!! az ilyen parasztnak le kéne vágni a kezét -
#140680 anyád picsája -
dudovec #140678 Rugonal sztem nagyobb a skillcap, de inkább az, mint arms. Illetve attolfügg, hogy pontosan pvp-n belül mire kell. Arenaban rugo sokkal univerzalisabb, mehet pure dps teambe is siman, mig a warrior healer nelkul eleg felejtos arenaban az egy szal fear cc-jével.
Warrior igazabol rettenetesen gearfüggő. PVE-ben ugy tapasztaltam, hogy kb u25 szintu geartol erdemes vele pl furyzni (ami akarna lenni a pve talent), addig jobban fog menni az arms. Bar erdekes , hogy 219 es fegyoval olyan 2.5k, max 3k korul dps-el pl egy 5 fős hc-ban , ezt sztem egy hasonloan gearelt rugo felülmulja. (nemigazan pve-zek, csak az eddig tapasztaltak alapjan).
Szal ha most kezdesz valamelyikbol és van kellő rutin mar, meg miegyeb, akkor aszondom , hogy rugot inkabb. Hameg egy hilerrel a popsidban akarod apritani a népet, nyilt sisakos styleban egy picit "egyszerűbb" classal, akkor warrit. -
Krafthun #140677 raiden ofc -
Krafthun #140676 82 volt droodnak amit eddig láttam ingame -
Big Bad Ryder #140675 -
#140674 Tenacity? -
#140673 -
voloume #140672 am meg te honnan a fészkes fenéből tudnád ezt ?:D komolyan...
tudod mi guild szabályzat? munken interjúban hangzott el, hogy mindenkinek valami speed növelős talentnek ki kell lennie rakva.. ilyen apróságokkal húztákbe a world 1st.öket -
#140671 Ezt a retkes kis szart szerintem haggyad. Nem érdemes hozzászólni, majd csak beleomlik saját magába ez a fos anomáliaretek. -
koocos #140670 Kicsit tényleg, de inkább figyelembe se veszem -
gyepesjoint #140669 nagyon fasz vagy XD -
koocos #140668 köcc:) -
Big Bad Ryder #140667 Protection.Tank mindig kell mindenhova.Fejlődésni is gyors és jó vele. -
voloume #140666 olvasgass ensidia forumot...
leirnak kb mindent.. eloszor az unholy oblirates talent volt , ezutan kovetkezett az ss-es , ennek van 2 valtozata
blood pedig most sokkal gyengebb single targeten is, voa 25-ben probaltam ki eloszor es 6.5k dps-t toltam vele, mig a blood dk olyan 5k-n volt, pedig o sokkal jobb gearben volt.. en furious t2 weapon, 2 t8.5, 3 t7.5! es naxos kiegek.. kivancsi lennek fullosan mennyit tolnek vele
-
#140665 everquestre, ez pvppro game -
koocos #140664 Warrit mire érdemes talentolni? a fejlődés, és a pve érdekelne:) -
#140663 ők már csak ilyen jó játékosok
guild szabályzat hogy raid után logout előtt mindig dual retalent van vmi hülyeségre hogy megtévesszek az armoryn nézelődőket -
Big Bad Ryder #140662 Bocs a tripláért, de így jött ki :)
Megnéztem Ensidida mindhárom DK-ját, a 6 specből 2 blood tank, 4 unholy dps. Ami érdekes ( vagy lassan már nem), hogy unholy dps-nek nincs kirakva scourge strike, helyette obliterate van glyphelve és talentezve. -
Big Bad Ryder #140661 Tarren Mill. -
Big Bad Ryder #140660 Kösz szépen a kimerítő választ. -
WiLDoR #140659 egyik sem halott.
blood jobb single target dps-ben, de mivel anub hc-hoz kemény aoe dmg kell, ott az unholy jobban teljesít.
mindenesetre én a blood-ot sem irnám le, nem olyan rossz az, mint ahogy az alattad lévő lefestette.. -
vidu01 #140658 Melyik realmen van jelenleg az Ensidia? Csak 72 guildet dobott ki az Armory. -
Savmacska #140657 szerintem meg épp ellentétben az unholy halott :)