World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hinném, hogy ha kijön az aion, akkor vége lenne a wownak, mivel elég nagy gépigénye lesz, ahogy a vidiket nézegettem😊 és a legtöbb wowos embernek meg a wow is 5-10fpsel megy egy mozgalmasabb heroicon..

bodesz
pff.és 1 új class minek kelett a wowba?nemvolt elég healer,dd,tank?
sõt csak kevés volt a dd,"tank"?
nehogymár...
nemvolt elég az összes spell vmi?olyan jókis összetett pve dolgok voltak h elég lett volna az úgy ahogy bc ben van.bc vel bejött 1kis balance pala,shaman dologgal.nem is volt rossz.nerfelgetni kelett volna mondjuk bc ben nem is 1dolgot de blizz telibeszarta v csak fél évre rá javították miútán felháborodás volt belõle forumokon...
szerintem a wotlk nek nincs jövõje.kijön aion és lõttek a wownak.aztán jön majd a diablo mmorpg mert vmibõl pénzt pénzt pénzt kell csinálnia blizznek v vmi újabb faszság jön amiben remélem lesz végre balance és élvezetes lesz...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

jaja
ugyanazt végigjáccani minden 2. évben
a sok hülye meg csinálja mert PROIMBAFASZAHARDCOREPLAYER akar lenni.
😊
és ez a hero class blizznél annyit jelent h van egy OP kaszt, lesz több is..de minek?😄 persze h minden noobnak már legyen full T99999 és fizessék és könnyü legyen az egész nemugy mint régen, amikor a wow még wow volt
IGEN L2BUSINESS IGEN

ne vegyetek hero classnak, hanem egy egyszeru uj classnak. csak azert lett hero class a neve hogy teljesitsek azt az igeretuket hogy lesznek hero classok 😊 gyak porhintes.

bodesz
A dk témához hozzászólva.
elvan baszva ez az egész hero class dolog...
nem úgy volt eleinte h minden talentfának lesz hero classje?
dejólettvolna a dotás hõsöket viszontlátni wowba mivel qrvasokan dotáznak nagyon nagy lépés lett volna ez a blizz részérõl de 1szóval elbaszták.
új hero class mikor lesz?majd ha lesz új kieg 1-1,5-2év múlva?gratulálok blizzard télleg ennyit tudtok csak?áhh faszom...

mások szerint is de mind1
inkább nem irok semmit mert arra is azt mondanád h L2business

Botond
Jön is a nerf.
szerintem meg a feral druidak roppant imbak most 😊

Szerinted. A fejlesztõk szerint meg nem, mivel eladási rekordokat döntögettek megint.

pontosan , ezzel együt el is baszták a játékot. 😊

TVelvet
lát=áll ahh wtb skill
TVelvet
A világ ebbõl lát, megszoksz v felakasztod magad kb.
Looserke
sajnos igazad van és ez a szomorú

Nyilván csináltak volna neki ÜBERDURVAHUMEGAPEWPEW quest chaint ha ki akartak volna baszni magukkal. Ez még mindíg csak egy játék, amit azért csinálnak hogy a lehetõ legtöbb példányban eladják. Ezt pedig úgy nem fogják elérni, hogy a játékosok 90%a hozzá sem tud jutni egy classhoz.
L2business?

Hali
Kezdö wowosként guildet keresek a Blade's Edge szerveren 😊
Lehetöleg 17 év átlagéletkor felett (én 37 vagyok)
Csak pve-re alacsony szintü tagokal
nem vagyok kezdo mmo-s 😊 3év Guild Wars 😊
ingame : Morcig lv 19 törpe warior

jovan én má abbahagytam ezt a szart csak néha bejövök ide igazságot tenni meglámulni ahhahadhasdasnffnjnfia DE lúzerkének igazavan annyiban h a dk inditása legyen nehezeben elérhetõ , mert UGYE devilking a király pro gyerek tudjuk h 55ös kari kell hozzá deehh ANNYIRA NEHÉÉZÉ FELTOLNI EGY KARIT 55RE HOGY HUH ÖSSZESZAROM MAGAM. ráadásul aki megveszi a wowot az toljon már fel egy normális kasztot 60 fölé legalább núbsz. am minden kaszt volt/lesz op/nincs balansz.

Looserke
rémlik és a #134456 hsz utolsó mondata arra is vonatkozik...

Druid warrior. Rémlik valami?

Looserke
nem nem vagyok benne de ha a 2v2 top 6 CSAK pala/DK akkor ott valami gond van a balanccal, szerintem

Gondolom Te is benne vagy top10-ben hogy ennyire vágod a pvpt.
Hero class meg csak azért hero class, mert lvl55ön kezd, SEMMI MÁS oka nincs, és nem is kezdhet akárki dkt, csak aki elérte lvl55öt egy másik karakterrel.

Looserke
figyu, tõlem lehet hero class és imba a DK, de akkor kössék valami iszonyat nehéz quest chain-hez az indítását hogy ne boldog-boldogtalan indíthasson DK-t hanem aki meg is dolgozott a "hero classért", hogy ne az legyen mint most, amikor Vérpistike random billentyû nyomogatásával ne verjen szarrá BGben-arénában, ha kisz@rom a belem akkor is.
Egyszerûen a DKnak nincs gyenge pontja és ezt az aréna laddereken is jól látni.

Melee ellen ott ugye a plate armor és a diseasek amik ignorálják az armort az ellenfelén.
Casterek ellen meg az anti-magic shield, silence, szépen magához rántja 30 yardról a távolságot tartani próbáló castereket és ugye ott lehet a petje. Mindezek tetejébe persze healeli magát amin még erõsítenek is a következõ patchban.

Ja és ha valami csoda folytán sikerül is leverni, a pvp-zõ DK-k 90%-a még akkor is visszamászik a halálból és persze ghoulként is agyonb@sz.

Szerintem kicsit sok képességet kapott a devektõl....de ez persze magénvélemény...

Nah sírás OFF....

bodesz
na pont az ilyenek miatt nemveszem meg a wotlkt.én a druidámat vittem volna csak tovább mert szerettem azt a karit de pve rõl letettem és dk meg már betaba is nevetségesen imba volt.pvp re reroll dk...kell a fasznak a dk.az összes dk leszophat.köszi.bb
ja és a szokásos
TY BLIZZ nemmaradhat ki 😊

tudod a balance😊 de mar megtudtuk itt ezen a nemes forumon, hogy a DK EGY FOS pvp re is meg pve-re is 😊 biztos nekik van igazuk😊

antgecc
Tud vki vmit a multi talentezésrõl kicsit bõvebben? Hogy fog mûködni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Looserke
srácok, csak egy kérdés:
szerintetek normális dolog az hogy pl. a blackout grp 2v2 ladderjének elsõ 6 helyén csak pala/DK páros található?

http://eu.wowarmory.com/arena-ladder.xml?b=Blackout&ts=2

ilyen dolgokkal akarja a blizzard arra kényszeríteni a vérpistikéket higy facerolloljanak a palára/DKra hogy BGkben élvezkedhessenek és mégtovább fizessék az accountjukat?

kérdezd meg tölük h ki-ki. TS az kötödik wowhoz? 😄

bowden
Létezik olyan addon ami ingame kijelzi hogy ki beszél teamspeaken?
Van pár új ember a guildben és még nem ismerem a hangokat😊

THIS IS SPARTAHHHHHHHHH

ha leszarod õket, akkor mire fel volt ez a kifakadás itt?

amúgy engem is invelgetni próbált partyba egy 'sakarkakskakr' vagy miahalál nevû lvl1-es karakter, aztán a 2. próbálkozás után kapott egy /ignore-t, s 10 perccel késõbb mesélte gchat-en egy guildtag röhögve, hogy épp javában szidja nála partyban a guild-et ugyanaz a lvl1-es karakter.

röhögtünk is egy jót rajta, hogy mekkora egy lúzer az ilyen 😊
kb. ennyit ért el ezzel.

s0n1c
te egy ilyen real srác lehetsz
lehet kár volt tömören felvetni ezt. nem rinyálok, rinyáljon aki akar. A dolgo kapcsán két alkalommal is real life helyre kellett tenni pár embert - hivatalos úton - mert nem bírták a maguk real life agresszióját sem helyre tenni. Szarom én le a neten keresztül önmegvalósítást keresõ és mélben szórakozó kis senkiházikat, csak a dolognak volt egy nemkívánatos real vetülete is, ami hozzájuk köthetõ...
és így már idegesítõbb a dolog. Csak gondoltam érdeklõdöm, hogy ez minket érint csak, vagy másokat is baszogatnak.
picket
Komolyan nem értem, amikor már alapvetõbb funkció az e-mail programokban a spamszûrõ, mint a levélírás, minden szoftverben, ami kicsit is a kommunikációról szól van ignore funkció, hogyan lehet azért rinyálni, mert valaki(k) levelet kap(nak), és megfenyegetik õket (fõleg guild vezetés? wtf? gkick és csókolom). Emlékszem amikor raid közben ventrire jött valaki, és kántálva homoszexuális kisebbséginek csúfolta a raidleadert. Jót röhögtünk, aztán kick, ignore, és raideltünk tovább. Azok a régi szép idõk...

ಥ_ಥ

The Garrett
😄D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

😄 számítottam ilyen reakcióra is 😄 hidd el, számomra is érthetetlen, ami zajlik itt már pár hete/hónapja és röviden lehet, hogy nem lehet érthetõen leírni, de hátha vannak "áldozatai" akik vágják mit írok 😊
MarkBlade
Josi barat segít! 😄
The Garrett
hat ne tudd meg mi volt naxx40 ben régen, pl egy Thaddius fighton...

Ha 3nál több guild volt Naxxban akkor ilyen félperces lagok voltak, volt olyan idõszak, hogy Thaddiust csak éjfél után lehetett ölni.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mi bajod van?
:d

anti hero

Srácok! van egy kis gond. Nem tudom, hogy melyikõtök mit tud ilyesmikrõl, de tán van néhány nolifer faszparaszt senkiházi, akik vagy merõ szórakozásból ( ez még talán elmenne, de már így is nagyon idegesítõ ), vagy komolyan ( ami szánalmas, hányadák, undorító és gyermeteg ) azt tûzte ki célul, hogy mmok-ban kiszúrnak ilyen oylan guildeket és ha szerintük ott nem jó a vezetés, nem elég "profi" akkor elkezdik baszogatni a vezetést, az embereket... magánlevelekben!!!!...
ami az ok, hogy ide is írok, az az, hogy legutóbb magát a Reckless Mortals tagjának valló személy, vagy annak nevében vki kis senki ( amivel a recklesst is rossz helyzetbe keveri, amely tudtommal egy hc guild de enniy, gamelnak és kész ), is írt ilyen levelet. Szarkeverõk mûködnek mmo-kban, wowban, lotroban, aocben meg sok helyen... Szal ha tudtok ilyesmit vagy már közületek is kipécéztek vkiket, akkor homályosítsatok fel, hogy ez kiknek a rossz vicce, vagy kiknek az "életcélja"... thx
Tegnap BS ally oldalán azt hittem megveszek. Megy ugye a vinnyogás, hogy "alig van healer!!!!" Tegnap (és már máskor is észrevettem) kis punnyadás volt és gondoltam bepróbálkozok "pár" HC-vel. A guildben altoztak, vagy egyéb testhezálló (pihentetõ farmolás, AH-zás) tevékenységet folytattak vagyis pont nem akartak HC-zni.
Nosza LFG. Ment is General-on a keresés meg azért bepróbáltam huncsatin is. Erre mit látok: LFM 2(vagy több) dps. Azt hittem tökön bököm magam. 2 pap egy pala egy druida meg én elkezdtünk dumálni (mind healer, 95%-ban full Naxxramas healer cuccokban(nem én...õk<#idiota>)) és arra a következtetésre jutottunk, hogy eljutott a játék arra a szintre, amikor már DPS-t kell keresni a rengeteg healer mellé. Ezt persze tovább fûztük és a végén már egész jól elröhögcséltünk, de azért ordenáré szopás, hogy healerként például most nem jutsz le gyakrabban HC-ba, mintha lenne egy jó dps karid. Mondjuk fogadni mernék, hogy tankok meg a dps klasszok ezt másképp látják a saját oldalukról<#idiota>
A másik dolog ami elõtt értetlenül állok (persze nem csak én, hanem többen is) Naxxramas 25-ös insta jobban lagzik a mostani "feltuningolt" gépemen (és gyakran még az enyémnél jobb gépeken is), mint anno a 40 fõs 5-ször nagyobb Molten Core vagy BWL. Ne mondja senki, hogy ott kevesebb volt a trash meg gagyibb a grafika (na jó ez utóbbi talán kicsit igaz) de most a "fejlesztett" enginnel néha egyszerûen katasztrófa. Nem az instával van baj, legalábbis nem kinézetileg, mert az tetszik nagyon, de valami gebasz van ott "lenn a mélyben". Azt már meg sem említem, hogy az egész szerver "megérzi" mikor elindul Wintergrasp-on a hent<#violent>
Apropó...mikor jelenik meg a Diablo 3?<#idiota>

picket
Ez az igazi véleménycsere: jössz az esgé wowtopikba a saját véleményeddel, és Botondéval távozol. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
<#eljen>
Botond
Persze, hogy nekem van igazam. De azért csak mondogassad mindenhol, hogy allyknak könnyebb, nehogy vkinek kétségei legyenek mennyire nem értesz pvphez, ha összefut veled. Tudjuk, tudjuk, ABt is killingblowra játszák...
[HUN]Crassus
feladom! "nyertel,neked van igazad"

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

k O T T A
tuti human pala<#szomoru1>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

antgecc
Warlock-al sztem jóval sokoldalúbb, változatosabb a játék.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

az a 2 tetszik... csak nem tudok dönteni XD

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Botond
Nem tudom feltûnt-e, de Somi is azt írta, amit én, hogy ugyanannyi az esélye hordának is nyerni mint allynak, max idõben van különbség. Te meg végig azon fröcsögtél, hogy hordának nehezebb nyerni. Hát nem. Értsd meg!

A kezdést meg szerintem aréna szezononként meg fogják cserélni, és úgy lesz fair. :o
Fehercsoki
Amelyik tetszik ne azért válassz kasztot mert az egyik jobb mint a másik.

Szerintetek melyik jobb raidekre? Lock vagy mage? Régen játszottam, szeretnék megint, megnézni milyen az új kieg... De még nem tudom mivel... Tiipek, ötletek esetleg? 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

rhazid
ez tényleg gáz :c

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"