World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wow-telepítés/interface/addons
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Van egy nagyon jo online strategia jatek, megcsak lesem kell tolteni.
A lenyeg: megnyitod a linket> Jelentkezes gomb>regisztralas> es megyis a jatek. Egy probat meger.
Link: http://www.travian.hu/?uc=hu6_4806
Udv.
questhelper mellé, ha szeretnél instákba is járni, akkor ajánlott az atlasloot nevû addon is, ami tartalmazza mindegyik instance térképét és a várható lootot is.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez a játék nagyon király! 😄 Hallottam olyas valamit vele kapcsolatba, hogy van valami külön progi aminek segítségével a játék mutatja a térképen, hogy hol van a quest helye 😄 Ez nekem eléggé jó lenne mert igaz, hogy tudok angolul, de már az elején is elakadtam 😞 Taurennel kezdtem és van egy olyan küldi mikor valamilyen Kobo vagy milyen kõnél megkellene inni valamit. De azt egyáltalán nem találom. 😞 Mit kellene csinálnom? Valamint,ha tényleg létezik ez a progi akkor légyszí áruljátok el hogy mi a neve 😄
Köszi elõre is! 😄
Get a life!
YES IM NINJA AND I LIVE IN CHINA ! és leave
#135769, Puggal mentem nem is figyeltem h master v nem, de lényegtelen, mert õ volt a leader...
Get a life!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AVIRA - \"More than security.\"
Get a life!
fura ez...
De ha már itt járok,
Eladó egy wow account, Bloodscalp horda oldalon van egy 80-as ork warlockom, majdnem full epic. 280%-os flying mountja is van. 1500 arany van nála kb.
Akit további információ érdekel, megtalál a [email protected] msn címen!
mi a fasz battle group lett ebbõl?:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Lehet itt accountot hirdetni eladásra?
europai wow oldalon kene😛
Akkor az egészet újrakellene egyébként kezdenem?
Egyébként melyik a legjobb szeró szerintetek? 😄
ma délután volt 3 fölös órám raid elött, gondoltam megszerzem arcatraz key-t, ha már a quest megvan.
s ha már lúd, legyen kövér, kapásból hc módban.
az eredmény:
HC Mechanar
- 0. trash: a gólem elementálok nagyon gázosak, hatalmasakat ütnek, a charged fury-t, amint lehet szakítani kell, különben képesek 1 ütéssel eltüntetni 70% hp-t is akár.
- 1. miniboss-ok (gatekeeper akárkik, akik a cache of the legion-höz dobják a köveket): elég szépeket ütnek, mikor shadow fury-t, vagy mit castolnak, s enrage-elnek egy rövid idõre kell a mentõ (icebound f., lichborne, stb.), különben pikk-pakk szétkapják a karaktert.
- 2. boss (mechano lord capacitus): atomgáz, immunis minden disease-re. de leverhetõ, bár egy army of dead-et + petsummon-t el kellett tolnom, mert elsõ try-nál enrage-elt kb. 10% hp-nál a mocsok cca. 5 perc után, s agyonvágott 😊 (túl kevés volt a dps rá)
- 3. boss (nethermancer sepethrea): easymode. bele kell vágni a 2 disease-t, s kite-olni kell, s hátraforogva ütni. simán ölhetõ.
- 4. boss (endboss, pathaleon the calculator): easymode. simán ölhetõ, semmi extra. nem dobta a kardot a mocsok, pedig az tök kúúl x)
HC Botanica
- 0. trash: semmi extra. egyedül a stewardok gázosak, azokat ölni kell mindennel ami csak van, mert ha elkezdenek arcane fury-t vagy mit kasztolni szédületes sebességgel fogyasztják a hp-t.
- 1. boss: (captain sarannis): semmi extra. pet + én simán levertük, 10% hp-n idézett kb. addokat, de azoknak kb. 15k hp-juk van, ami nudli.
- 2. boss: (high botanis freywinn): a szokásos fal mögé búvós taktika itt is müxik, ha átváltozik le kell ölni a kis fákat, s ennyi. sima ügy.
- 3. boss (thorgrinn the tender): sima ügy, úgy üt, mint egy lány, hellfire-t is jó eséllyel lehet resistelni.
- 4. boss (laj): kis fákkal nem kell foglalkozni, ütni kell a boss-t, mint a répát, pet + én levertük.
- 5. boss (endboss, warp splinter): na ez gázos volt, s nem amiatt, mert nagyokat üt, hanem mert az addok állandóan healelgetik. elég hosszú fight volt, de szerencsére annyi healt nem kap, mint amennyit 2 wave között le lehet verni belõle.
HC Arcatraz
- 0. trash: atomgáz kategória minden téren. baromi nagyokat ütnek, fõleg azok mászkáló akármilyen beazonosíthatatlan förmedvények, plusz rádrak egy mérget, amibõl kikel egy csomó kis kukac, akik elég szépeket ütnek beléd plusz csökkentik az armort is. aztán ott vannak a kedvenceim, az endboss elött lévõ tûzelementálok, na az szopatás 1000L, ott mindent el kellett tolnom, blade edges hs-t, runic hp potit, army of dead-et, pet idézés + heal-t, szal mindent. meteor-nál kell mindenképp tolni a mentõket, valahogy úgy, hogy anti-magic shell, icebound forti, hp potik, anti-magic shell újra, ha eddigre nem hal meg, akkor konyec. az a gáz velük, hogy bazi nagyokat ütnek, full fire alapon sebeznek + meteor + van egy jópofa tûzaurájuk is, ami 3 secenként kb. 600-akat sebez csak úgy grátisz. majd be**artam, mire leöltem õket, 100k hp-juk van...
1. boss (zereketh the unbound): elég gyorsan pakolgatja a shadow köröket az ember lába alá, nagyon kell rá figyelni, mert 3k-kat tick-elget shadow alapon, ölhetõ boss, de cinkes, 30% hp felett ritkán jártam...
2. boss (dalliah the doomsayer): semmi extra, ütni kell, ww-ben simán benne lehet állni, nem vészes a sebzése, utána a heal-jét kapásból szakítani kell. easymode.
3. boss (wrath-scryer soccothrates): szintén semmi extra, eldobál, tûzcsóvát húz maga után, ebbõl ki kell állni, ennyi. melee sebzése szinte alig van.
4. boss (endboss, harbringer skyriss): elfelejtettem, hogy mc-zik a mocsok, igy szétvertem a saját army of dead-emet, meg petemet, de amúgy egyáltalán nem para a boss, meg az elötte lévõ pár mob is könnyû. a kis gnóm még segít is, a szopás az, hogy mivel senki más sincs, igy öli is elég szépen a gnómot, nálam a szerencsétlen pára valami 2% bosshp-nál nyúlt ki. achi meglett, quest nem, majd next time. jah, meg bossfight végén vettem észre, hogy végig unholy presence-ben öltem, lál -.-
tk insták is kipipálva.
nekem nem szimplán - már - nem jön be a wow pvp rendszere (a who-ban azért láttam, hogy lehet ezt másképp is), de ha nektek szimpi, akkor áldásom rátok, jó szórakozást hozzá.
részemrõl a téma lezárva.
Még új vagyok a WoW-ban 😄 Pontosabban ma kezdtem 😄 Leszedtem a 10 napos trialt, és elkezdtem a játékot az úgymond új szerveren 😄 Hosszú neve van 😄 Nem tudom pontosan mi a neve 😄 Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes lenne-e megvennem a játékot ? 😄 Úgy gondoltam, hogy elõször csak a Battlechest-et venném meg és a gamecardot 😄 Az úgy jó lenne? 😄 Valamint még az lenne a kérdésem, hogy tudnátok nekem segíteni megismerni a játékot? 😄
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Üdv! 😄
/healer geart gyûjtök hehe/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"