World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ebböl azt lehet kivenni, mivel az elsö mondatod nekem szól, hogy én kötöttem bele, csak elirtad, mert az 'L' és a 'K' egymás melett van a bilentyün 😄D
szerintem te valami gyengeelmeju lehetsz.
nem kötöttem bele, csak irta h magasrol leszarja a pvp-t. ehhez szoltam hozzá, mi nem szarjuk le mit utál õ?
gratulálok h fel tudtad fogni 😄DDD
" amúgy nem is tudom mit izgat ez engem, mikor tulajdonképpen magasról le**arom a wow pvp-t, úgy cakk-pakk az egészet -.-
szerintem a wow baromira nem pvp game, s alapvetõen nem is erre lett kitalálva... "
Shai, igen 2k fölött vagyok, nem légbõl kapott spekulációimat írom le. 😄
Érdekelne a Lich King!!!Mikor tudnánk talizni??Sürgõs lenne!!
mindenki ezt mondja hogy a wow nem pvp game.. 😊 amikor épp sír és veszit😄
jah meg vannak kifejezetten pvp guildek is és emberek akik csak pvp-znek.
de hát aki n00b........ l2p
wow 4-5 éve pvp és pve
jah bocs, szerinted, nem akarsz inkább blizznek irni ?:-)
jah meg ha nem lenne pvp, ahogy devilking pr0g4m2r 0wn3r mondaná l2b 😄
ಥ_ಥ
szerintem a wow baromira nem pvp game, s alapvetõen nem is erre lett kitalálva...
1%? netán 2% is? csodálkoznék, ha több lenne...
arról nem is beszélve, hogy odáig el is kell jutni valahogy...
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
melee ellen a defed jólesz, viszont minden más kettétép, resi nélkül, sõt még a rugo is kettékép, ha skilles és hátulról kapod a stunokat.
hát mit mondjak, blood nagyon ütös 😄
multkor gondoltam kilootolom gurubashi arénában a trinketet és rugo+dk+shaman nem birt lenyomni, egymás után 9 kill-t csináltam 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
viszont abban van valami, amit crassus mond.
bár én nem arénáztam még a dk-val sose (még mielött valaki megkérdezné: nem, egyáltalán nem hiányzik), de full tank gear-ben, 31k hp-val, deep blood speccel, ~60% avoidance és 60+% dmg reduction mellett melee-t simán-lazán péppé verem, healereket is ki lehet végezni szép komótosan, elöbb-utóbb úgyis elfogy a manája, megölni meg úgyse tud (ellenben akkor jó eséllyel, ha dps gearben vagyok), ami szivatós lehet, az a frost mage csak a sok root-ja miatt...szóval nagyon is el birom képzelni, hogy 2v2-ben két tank beállítottságú karakter némi selfheal-lel és resiliance-el megspékelve képes lehet szép eredményeket elérni, pláne mióta a dps-ét is megtolták elég szépen ezeknek a specceknek, s fõleg melee bázisú ellenfelek ellen (s ugye, elég sok csapatban van legalább 1 db melee, ami két tank beállítottságú ellenfél ellen szerintem kapásból sírógörcsöt kap, mikor mást se lát, mint: dodge, miss, parry, block, miss, dodge, dodge, dodge, parry, block, block, parry, stb.)
bár ilyen setup-pal, biztos hogy nem pörgõs és gyors meccsekre kell számítani 😊
az õ "haveri körének" megvan ez a jó szokása, egymást okítják a "jóra".
még szerencse, hogy neki vannak barátai, legalább van kirõl példát vennünk -.-
/sarcasm off
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
eladó egy wow account. az alap és a lich king sima, a burning collector kiadás.az accon van egy 65-ös törpe/heal/pala,150 arannyal. irányár.:18.000 Ft. érdeklödni: [email protected],06-70-600-46-79
tegnapi ESO-ban pl. Draneinél 6 percig bírtam 4 allyssal szemben pvp zászló lerak 40k hp 760-as resi,shield wall 2x😛 last stand 2x,2x berserk regeneráció,stunok,fear, melee kiröhögése,silence+reflect hegyek a kaszeterkre ide-oda charge/intercept😛 elvagyok én mint a befõtt😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
a héten kicsit megnézzük keményebben mire jutunk😛😊
az ellenfelek arcát azért megnézném,hogyan grimaszolnak csata közben😛
melee dps+heal vagy dupla melee FIXEN halott....
kaszter dps lesz neccesebb,de annyi a silence+stun+ party spell reflect,hogy azok is hajat fognak tépni ha ráérzünk😊
"nah mindegy annyi a vicces,hogy prot pala+prot warri a szetup!"
😉
Arms warrior + prot pala meg el is juthat ilyen 1800 koruli ratingre, ez volt az elso tippem.
Igaz 4 év után már elég sokmindent láttam,de sztem ez qrva egyedi😄
nah mindegy annyi a vicces,hogy prot pala+prot warri a szetup!no meg poén a dmg done meg a heal done meg a 10 perc is😊
RL komámmal kitaláltuk,hogy ez mekkora királyság már😛 és valóban kurvajó...
gondoljátok el mit érzet a csóri druida meg a warri mikor realizálták ezek mi a rákok😛
Meg kell mondani jól bírta a druida! igaz egy csomószor bemakkeroltak egy healt vagy pont rosszkor resistelte a druida a stunjaimat/silence-t.
Lófasz rating ofc. de majd még teszteljük...csak iylenkor már sokat kell várni franc se bírja.
Igaz egyes ellenfeleknél szokni kell mit kell ütnünk mi az ami a legjobb nekünk.