World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-3s inner CD BCB-re
-Necrosis csak HM-röl proccol
-HB 51 pontra rakva, igy nem lesz Impurity, se Desecration, se U.Armor hozzá.
-RPM T1 talent 2 kuka pont kötelezõen
-HC középre rakva, szintén kb 1 kötelezõ kuka pont
-Nem lesz gargojlom se
De tényleg tele van buffolva az egész.
Nézõpontt kérdése.
ಥ_ಥ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És akkor a nerfek: ps nem szedi le a hotot, viszont elég durván sebez (+még 60% dmg glyphel). Végülis ezt fel lehet fogni nerfnek.
Mellé froston belõtték runic masteryt t1 2 pontos talentnek, elvileg a Black ice ad majd 10% shadow dmget is. Endless winter meg egy tierrel feljebb került, és elérhetõ unholynak simán.
De tényleg tele van nerfelve az egész.
ez egy ujabb adag nerf... nem baj mostmár még nyomibb lesz pvp-ben a dk szuper...
pl.: blizz nem tudott mit kezdeni a dk halál után ghoul-lá válásával ezért gyorsan ki is vették -.-
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PVP így néz ki tömören: elõször is NINCS healer:S csapatonként 1 ,de inkább egyse mindenki DPS:S/mondjuk azt is szarul/ Ally oldalon legalább 30-40% csapatonként healer,DE még a retripala is belebassza az összes manáját akár egy hunterpetbe is csak ne haljon meg:S
Célpontválasztás-->katasztrofális:S az elsõ PIROS akármire ugrik a legtöbb ember nemszámít,hogy 5-10 yardról átlag 1-2 healer a szart is kihealeli belõle /olyan durvák lettek a healerek,hogy ha nem basztatják öket 1 fõ kb.4-5 dps-el szemben simán megtartja a saját DPS-ét/ és higgyétek el nem basztatják õket....
HA mondjuk 5 hordás összefut 5 allyssal tökrandomban a csata így zajlik: 5 hordás kiválaszt 5 targetet:S és ha esik ha fúj azt üti,de elõre se hátra nem lát....allyban ugyanezen alkalomkor kb 4-en focus a kb. "leghasznosabb" targetre és piff-puff kinyírják 5-10 sec alatt....majd target kövire és így tovább...
Órákat elpvpzik az ember anélkül,hogy egy árva hot-ot kapna bárkitõl...ha allyst kezdessz el ütni az qrvaélet,hogy a társai MINDENT megtesznek,hogy segítsenek neki...hordánál inkább röhögnek rajtad és ennek hangot is adnak ha segítséget kérsz.../l2p,noob,lmao és társai/ komolyan mintha valami kibaszott FPS-el játszanának....
Sokkal szervezetteb,ügyesebb és okosabb játékosok vannak ally oldalon már látom...nekem kurva furcsa,mert kevesebb hordás volt mindíg is,de anno sokkal ügysebbek voltak pvp-ben....mára rettentõen lement a színvonal most már az elviselhetetlen határát súrolja.....
most aréna heal talenten vok a palával és jó érzés,hogy néha azért nyerünk,mert végre van valaki aki healel😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
köszi a tippet.
fix, hogy az lesz a ludas...
viszont igazából sose olvastam el õket, csak láttam, hogy ilyen is van...
tegnap cseréltem egy loot-ot errõl (Heroes' Scourgebone Chestguard, +81 str, +111 stam, 2 gem socket), erre (Dragonstorm Breastplate, +100 str, +127 stam, 2 gem socket).
A gondom a következõ:
1. Heroes tankolós chestben ezek a gemek vannak: +24 stam, +8 dodge és 12 stam, socket bonus + 6 dodge rating
2. A dragonstorm chest-be ezek a gemek kerültek: 2x24 stam = +48 stam (socket bonus +9 stam igy bukta).
Tehát a stamina upgrade igy alakul:
1. chest: 111+24+12 = +147 stam
2. chest: 127+24+24 = +175 stam
A szitu mégis az, hogy elvileg a 2. chesttel kéne, hogy több stamina legyen, mégis bukok kb. -60 hp-t, az elsõ chest-hez képest.
Hol a hiba?
Lehet, hogy van valami socket bonus 2 db tank Heroes cuccnál, ami nincs kiirva?
Csak mert most valahogy nem vágom, hogy lehet mégis kevesebb a hp-m, mikor többnek kéne lennie a jobb chest-tel...
plusz: ugye a haste növeli a KM PPM-jét, de emiatt tök értelmetlen hastéra gyurni továbbra is, meg amugy is csak gearhaste-t veszi figyelembe, UH pres. továbbra is < blood pr. 😄
az "amelyikkel jobban tudsz játszani" irreveláns, mert közöd nincs a játékhoz EGYIK CLASSAL sem sajnos :S
vagyis inkább megérdemli õ, mint az unholy presence-ben, vélhetõleg tankolós enchanttal dps-elõ dk-k 😄
amúgy meg nemtom mit kell itt sírni ilyen csicskaszar lootok miatt.
useless shit kategória kb x)
Ha vkinek annyi fogalma sincs a classáról, hogy milyen presence-ben legyen, akkor faszért akar epixet? huzzon szart lapátolni az ilyen nyomorék. Jelzem 80-ról van szó, nem 10 perc karihasználatról.
na ehhez csak gratulálni tudok...biztos imba dps-t toltak 😄
(bár ha dual-wield-del tolta mindkettõ, akkor nem szóltam, ott bizonyos speccekhez fekszik valamennyire az unholy pres :S)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Get a life!
wotlk csak 10+ szintet tartalmaz, területeket stb... simán találkozhatsz velük, csak nem mehetsz át Northrend-ra. ennyi
Bár azok meg sem érdemelték volna, pveben unholy presel menni..
Get a life!
Get a life!
Get a life!