World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
-25% HB dmg nerf
-3s inner CD BCB-re
-Necrosis csak HM-röl proccol
-HB 51 pontra rakva, igy nem lesz Impurity, se Desecration, se U.Armor hozzá.
-RPM T1 talent 2 kuka pont kötelezõen
-HC középre rakva, szintén kb 1 kötelezõ kuka pont
-Nem lesz gargojlom se

De tényleg tele van buffolva az egész.

Nézõpontt kérdése.

Most megnezik, hogy igy milyen a dk, aztan remeljuk ptr vegere porra nerfelik.

picket
Hihetõ életképet festesz, és úgy érzem, hogy a túlzás költõi eszközébõl épp csak egy csipettel használsz, csak a valós helyzet dramatizálására, hogy minden olvasó biztosan átélje a lelki állapotot, amibe az említett bosszúságok miatt kerültél (de hidd el, ép elméjû ember nem fogja átélni). Ennek beteljesülése, az "egy híler nem csinál gg-t" frázis megcáfolásában csúcsosodik ki. Egyszóval amit írsz, még mindig baromság. Elképzelem, ahogyan egy retripala rohan egy pet felé, kiabálva ("Neeeeeeeee!"), lassítva, és éppen hajszál híján egy lay on hands-el megmenti. Élénk fantáziára vall, hogy valakinek ilyen eszébe jut. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

No azért alli oldalon is maradt bõven idióta az viszont tény hogy mostanában könyebb nyerni allisként és jóval többször is nyerünk a blackouton mint teszem azt egy éve.Elsõsorban nem is a healer hiány ugyanugy random alli oldalon is hogy mennyi healer joinol az adott bg re, inkább az hogy a hordások abszolute nem védik be a healereiket mostanában, ill egy hordás sima wsg pugban a 10 játékosból 7 tutira dk.Most kb 60-40% az alli javára bármelyik kis bg.Av meg 100% os win de oda nem járnak hordások és élvezhetetlen az egész.40-50 perc a várakozási idõ és mikor végre elkezdõdik 40 vs 10-15 hordás, így a legtöbb alkalommal hordás playert nem is látni az egész av abban merül ki hogy kill glavangar majd miután leégtek a tornyok kill shrek.

Zomil
meg ahogy elnézem a dk party/raid buff-ja(blood aura,stb.) is el lett véve :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem is tudom, megnézem az unholy változtatásokat. SS többet sebez, ghoul fix 30sec cdt kap, dotok kaptak csak úgy +3 secet, unholy aurával 9seces rune respawn, desec fixen slowol nem kell rá mindenképpen 5 pontot elbaszni rá, magic suppress 3 pontos talent, amzrõl leszedték hogy runet kelljen rá használni, gargoyle dmgét buffolták, outbreak +30% ssre.
És akkor a nerfek: ps nem szedi le a hotot, viszont elég durván sebez (+még 60% dmg glyphel). Végülis ezt fel lehet fogni nerfnek.

Mellé froston belõtték runic masteryt t1 2 pontos talentnek, elvileg a Black ice ad majd 10% shadow dmget is. Endless winter meg egy tierrel feljebb került, és elérhetõ unholynak simán.

De tényleg tele van nerfelve az egész.

Zomil
hol látsz te buffot?
ez egy ujabb adag nerf... nem baj mostmár még nyomibb lesz pvp-ben a dk szuper...

pl.: blizz nem tudott mit kezdeni a dk halál után ghoul-lá válásával ezért gyorsan ki is vették -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]Crassus
az összes ovodás rerollolt hordára?
PVP így néz ki tömören: elõször is NINCS healer:S csapatonként 1 ,de inkább egyse mindenki DPS:S/mondjuk azt is szarul/ Ally oldalon legalább 30-40% csapatonként healer,DE még a retripala is belebassza az összes manáját akár egy hunterpetbe is csak ne haljon meg:S
Célpontválasztás-->katasztrofális:S az elsõ PIROS akármire ugrik a legtöbb ember nemszámít,hogy 5-10 yardról átlag 1-2 healer a szart is kihealeli belõle /olyan durvák lettek a healerek,hogy ha nem basztatják öket 1 fõ kb.4-5 dps-el szemben simán megtartja a saját DPS-ét/ és higgyétek el nem basztatják õket....
HA mondjuk 5 hordás összefut 5 allyssal tökrandomban a csata így zajlik: 5 hordás kiválaszt 5 targetet:S és ha esik ha fúj azt üti,de elõre se hátra nem lát....allyban ugyanezen alkalomkor kb 4-en focus a kb. "leghasznosabb" targetre és piff-puff kinyírják 5-10 sec alatt....majd target kövire és így tovább...
Órákat elpvpzik az ember anélkül,hogy egy árva hot-ot kapna bárkitõl...ha allyst kezdessz el ütni az qrvaélet,hogy a társai MINDENT megtesznek,hogy segítsenek neki...hordánál inkább röhögnek rajtad és ennek hangot is adnak ha segítséget kérsz.../l2p,noob,lmao és társai/ komolyan mintha valami kibaszott FPS-el játszanának....
Sokkal szervezetteb,ügyesebb és okosabb játékosok vannak ally oldalon már látom...nekem kurva furcsa,mert kevesebb hordás volt mindíg is,de anno sokkal ügysebbek voltak pvp-ben....mára rettentõen lement a színvonal most már az elviselhetetlen határát súrolja.....

most aréna heal talenten vok a palával és jó érzés,hogy néha azért nyerünk,mert végre van valaki aki healel😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Te biztos másik patch noteot olvastál ezek szerint.

capaszabi
"buffok" ja.

Semmi sírás a dk buffok miatt..? Éérdekes..

punny van, vagy mi a faxXxom ?<#mf2><#mf1><#wilting><#idiota>

Bizonyos battlegroupokban az egyik oldal rendszeresen nyer AVben a másik rendszeresen veszít. Ezért a vesztes oldalról egyre kevesebben jelentkeznek be a számukra kedvezõtlen honort jelentõ BGre. Így kevés AV fut és hosszú is a várakozási idõ.

Mighty
AV tokent már nem lehet leadni, illetve, ha jól tudom, nincs semmilyen pvp-s cucc, amihez kell AV token.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

antgecc
Nagyon ritkán tudok mostanában játszani, néha-néha belogolok, úgyhogy nagyon nem vagyok képben sok dolgot illetõen, szal ne anyázzatok a kérdés miatt, de hogy a pékben van az, hogy szinte non-stop 1, max 2 av server megy? Miért nem megy a nép av-zni? Van valami új, jobb honor farmoló lehetõség?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lol, ok, tényleg a metagem lehet
köszi a tippet.
fix, hogy az lesz a ludas...

Nézd meg a staminád változását, ne a hp-t. Valamint nézd meg nem-e a fejes metagem kapcsol ki a nem megfelelõ színü gemek miatt esetleg.

+22 def van mindkét chest-en.

capaszabi
UPnak jelenleg EGY funkciója van: Gargojl használat elõtt beleváltasz, elnyomod gargojlt és vissza, mivel summonidei haste-et nézi végig amig fenn van.

capaszabi
encsák?

ok, azt én is vágom, hogy hülyeség benne dps-elni, de EJ fórumokon vannak theorycraftok arra vonatkozólag, hogy U.P. adott szitukban mennyi pluszt adhat B.P.-hez képest.
viszont igazából sose olvastam el õket, csak láttam, hogy ilyen is van...

viszont van egy kis gondom, amit nem értek:

tegnap cseréltem egy loot-ot errõl (Heroes' Scourgebone Chestguard, +81 str, +111 stam, 2 gem socket), erre (Dragonstorm Breastplate, +100 str, +127 stam, 2 gem socket).

A gondom a következõ:
1. Heroes tankolós chestben ezek a gemek vannak: +24 stam, +8 dodge és 12 stam, socket bonus + 6 dodge rating
2. A dragonstorm chest-be ezek a gemek kerültek: 2x24 stam = +48 stam (socket bonus +9 stam igy bukta).

Tehát a stamina upgrade igy alakul:
1. chest: 111+24+12 = +147 stam
2. chest: 127+24+24 = +175 stam

A szitu mégis az, hogy elvileg a 2. chesttel kéne, hogy több stamina legyen, mégis bukok kb. -60 hp-t, az elsõ chest-hez képest.
Hol a hiba?
Lehet, hogy van valami socket bonus 2 db tank Heroes cuccnál, ami nincs kiirva?
Csak mert most valahogy nem vágom, hogy lehet mégis kevesebb a hp-m, mikor többnek kéne lennie a jobb chest-tel...

capaszabi
ott sem 😄 amit félreértesz: amire bizonyos speceknél 0 20 51 pl. szükség van, az 9% gear haste + spellhaste totem. ezek miatt ki lehet cserélni a BB-ket BS-re 😄 ennyi szerepe van most a haste-nek kb.

plusz: ugye a haste növeli a KM PPM-jét, de emiatt tök értelmetlen hastéra gyurni továbbra is, meg amugy is csak gearhaste-t veszi figyelembe, UH pres. továbbra is < blood pr. 😄

capaszabi
az a jobb, amelyik tetszik.
az "amelyikkel jobban tudsz játszani" irreveláns, mert közöd nincs a játékhoz EGYIK CLASSAL sem sajnos :S

mert megérdemli? 😄
vagyis inkább megérdemli õ, mint az unholy presence-ben, vélhetõleg tankolós enchanttal dps-elõ dk-k 😄

amúgy meg nemtom mit kell itt sírni ilyen csicskaszar lootok miatt.
useless shit kategória kb x)

capaszabi
megelõztél b+ 😄

Ha vkinek annyi fogalma sincs a classáról, hogy milyen presence-ben legyen, akkor faszért akar epixet? huzzon szart lapátolni az ilyen nyomorék. Jelzem 80-ról van szó, nem 10 perc karihasználatról.

unholy presence-ben dps-elõ dk-k raid-ben.
na ehhez csak gratulálni tudok...biztos imba dps-t toltak 😄
(bár ha dual-wield-del tolta mindkettõ, akkor nem szóltam, ott bizonyos speccekhez fekszik valamennyire az unholy pres :S)

L2Goku
ja és még bevan fizetve az acc kb 1 hónapig. Csak az acc tõbbet ér amugy WOW+BC+LK, ez már 15k. Szal akit érdekel priv😛

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Sziasztok, Akit érdekel van egy elado Balance Druidám, PVE / PVP setekel. stb stb. lvl 80 as Horda oldalon Al'akiron , de transferelhetõ mer nemvolt bannolva. 15k t kérek érte. Banki Utalás. Aki ismer engem tudja hogy nem scam. Akit érdekel Priv me. eu.wowarmory.com on megtudod nézni mibe van most, Xymon a neve.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

hat nem mindegy, mert ha nem volt ott dk, akkor siman elviheti hisz senkinem nem jo semmire, eladni se tudja😄

Bazdmeg te vagy én voltam ott ? Kibaszottul nem az a lényeg hanem hogy mi a fasznak needel rá egy fasszopó drood, aki mellesleg swéd😊

Get a life!

szerintem nem volt dk 😊

Köszi! 😄 Ha meglesz a battlechest akkor megkereslek még titeket! Köszi! 😄
megveszed battlechest-et, nem kell uj karit kezdened. az accountodra aktiváld és folytathatod.
wotlk csak 10+ szintet tartalmaz, területeket stb... simán találkozhatsz velük, csak nem mehetsz át Northrend-ra. ennyi

Köszi! 😄 Egyébként az lenne a kérdésem még, hogyha a WoW Battlechest-et megveszem akkor tudom-e folytatni a mostani karimmal, vagy megint újat kell kezdjek? Valamint, hogy attól, hogy nekem még nem a WoTLK lesz meg, akkor olyan emberekkel nem is találkozok a szerón akinek az van meg? Vagy ez hogyan van?

És miért nem rolloltak? Csak mert a warri is nyomott egy greedet..
Bár azok meg sem érdemelték volna, pveben unholy presel menni..

Az nem baj, mivel te is megkapod azokat a patcheket, amit mindenki, csak neked nincs jogod átmenni outlandre, illetve northendre, meg az egyéb, nem alap wowos dolgokat sem csinálhatod.
prok lehettek az unholy presencel😄 foleg hogy akkor ha nem is tankok voltak, miert nem fallen crusader enchantjuk volt? btw honnan tudod hogy unholy presenceben voltak midnketten? 😉

<#worship><#worship><#law><#violent><#boxer><#taps><#beka2><#idiota>

<#mf1><#mf2><#eplus2><#duma><#crazya><#mf1><#banplz>

Get a life!

<#puszis><#puszis><#puszi><#puszi>amejik lyobbb<#wilting><#vigyor><#love11>

viszont van egy nagyon hülye kérdésem, pvp illetve pve-be melyik a jobb? shad priest vagy a lock, jah és ne kapjak oylan választ h amelyik tetszill illetve amelyikket tudok játszani😛 pusszi😄

Get a life!

Mind2 unholy percenct-be ment,d e tök mind1 2dk-nk volt, de lényegtelen

Get a life!

Megvan köszi, eddig nem tom, hogy mi lehetett a baj <#fogmosas> Kicsomagoltam mégegyszer és nem bemásoltam , hanem oda csomagoltam ki. Köszi mindenkinek a segítséget! 😄
Az nem lehet a baj, hogy csak sima WoW van telepítve asszem. Az biztos hogy nem a WoTLK <#wilting> Nem lehet, hogy azért nem jó?
Sõt úgy másoltam be, hogy nem is voltam belépve 😄
Persze, már kétszer is 😞
Igen, az eredeti. Hát nem tudom...újraindítottad a játékot, miután bemásoltad?
Bloodscalp szervert ajánlották, gondolom az eredeti, legalábbis remélem 😄 Az egész mappát bemásoltam az add-on mappába. Nekem az a problémám, hogy a játék úgy veszi mintha, egyáltalán nem is lenne, hisz nem hozza ki a karakteremhez az add-on opciót. 😞 Nem tudom mi lehet a probléma 😞 Köszi a tippet megnézem a questet az oldalon 😄 Talán ott fent lesz 😄
Ja, és nem mindegyik questet mutatja. Én még ajánlom a cartographer addont, ez a térképedet módosítja, illetve mutatja a koordinátákat, ami azért jó, mert ha a quest helper nem mutatja, hogy hova menj, akkor thottbot wowhead ez a 2 oldal egy wowos adatbázis, rákereshetsz cuccokra, questekre, mobokra, stb. és a commentekben szokát írni a koordinátákat a questekhez, mobokhoz.