World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na vegre segitett vki szegeny sracon.
azt hiszem ez a non plus ultra kategoria...

anti hero

MarkBlade
Most az affli a nyerõ pvp és pve -ben is. Visszi a damage listákat. Pvp-ben meg míg fearben rohangálsz hát megesznek a dotok. 😄
Határozottan jó a lock 😄
MarkBlade
GZ Picket aztán nem eltünni! 😊
És kéretik faq! 😄
slime001

AVIRA - \"More than security.\"

slime001
Skinner az addon neve.

AVIRA - \"More than security.\"

DJ RX7
akkor valószínûleg félre érthetõ voltam. én kérek elnézést.
és a szüleim igenis megneveltek. -.-
szóval azt a skint keresem ami az egész wow-om külsejét xperl külsejévé "alakítja". (ahogyan a titan panelnél is be lehet állítani xperl külsõt) nem tudom mennyire voltam érthetõ. régebben láttam egy screent de most már nem tudnám újra megmutatni.

:3

"Sudden Doom now procs a free Death Coil instead of requiring you to push the button. Ranks reduced from 5 to 3"

Ez meg kis átverés mert nem csak abban változik hogy nem kell gombot nyomni, hanem abban is hogy nem 20 hanem 15%-os eséllyel proccol, és nem lesz garantáltan crit.
Itt a blood, az UH és frost olyan mint az elõzõ 3.1 noteban. De nézd meg inkább a PTR talenteket csak elõtte vegyél be xanaxot:

Blood
* Abomination’s Might: This effect can now also be caused by Death Strike.
* Blade Barrier: Now grants 1/2/3/4/5% damage reduction instead of 2/4/6/8/10% parry.
* Blood Aura: Replaced with Improved Blood Presence. This allows the death knight to keep the healing from damage done bonus of Blood Presence in any presence, and increases healing received while in Blood Presence.
* Blood-Gorged now grants armor penetration instead of expertise.
* Bloody Strikes now increases Blood Boil damage instead of Pestilence.
* Bloodworms now heal more.
* Dancing Rune Weapon: Damage done by this pet reduced by 50%, but duration doubled.
* New talent: Improved Death Strike: Increases Death Strike damage by 10/20.
* Hysteria: This ability now causes the target to lose health rather than take damage.
* Might of Mograine: No longer increases critical strike damage bonus and instead increases damage on its listed abilities by 3/7/10%.
* Scent of Blood will now proc on a dodge, parry or taking damage, and internal cooldown lowered to 10 seconds from 20 seconds.
* Sudden Doom now procs a free Death Coil instead of requiring you to push the button. Ranks reduced from 5 to 3.
* Vampiric Blood: Cooldown increased to 2 minutes from 1 minute.
* Will of the Necropolis: This ability now has a 15 second cooldown on how often it can occur.
"Azt tudom hogy PVP-ben nem túl jó"
Csak szólok, hogy ez tévedés :p

pwnt

Lacee
valaki tudna linkelni egy listát a jelenlegi állapotokról PTR-en, hogy pontosan mit nerfeltek a DK-n? amit olvastam az elég korai stádium volt.
pl az unholyval mi történik, pve-re nem ajánlott innentõl?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
A helyzet az drága barátom, hogy a szüleid nem neveltek meg. A kérdésedet megválaszolta aki tudta, és amennyire tudta (hozott anyagból dolgozunk, ez van), téged meg jó leszidtunk, mert bunkó vagy. Régi magyar mondás, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, avagy ott az aláírásom is a fizikában jártas játszópajtásoknak.

ಥ_ಥ

DJ RX7
régebben is megkérdeztem, de akkor is jöttek a pronál, probb válaszok. és lás csodát most is azt kapom.

Hogy szerepel most a lock (vagy a PTR-en) PVE környezetben? Azt tudom hogy PVP-ben nem túl jó, abban a survival hunter a nyerõ 😊
Mighty
Ja. Lap alján keresõbe beírod: trial, majd vársz míg kiköpi a hozzászóláasokat. saccra 2 másodperc. Kikeresed ezek közül a megfelelõ hozzászólást és örülsz.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

szerintem az eltart 1 kis ideig.

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

MarkBlade
BÁRKI lesz is házigazda ELSÕ dolga legyen egy FAQ. Ezt már kb 100-an megkérdezték és kb ennyien is válaszoltak rá. Pls keres rá.
hello, azt szeretném megkérdezni ha letelt a 10 day trial és felakarom tölteni az akkom de a battle chestel mivel abban 1 hónap ingyen játék van akkor azt hogy tegyem meg?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Zomil
😄DDD

azért a blood dps még mindig jól használható lesz 😊
tankként nem nagyon tudok nyilatkozni, de ahogy elnézem a healerek dolga meg lett nehezitve rendesen :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem baj, bányászni jó lesz...
Ok csak azért írtam mert az írtad a blood jó lesz. De sajna az összes ágat szarrá nerfelték.
Sephi
/BAIL

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

olvastam, de most õszintén, mit irjak rá?
láttam én is a változtatásokat, van amivel egyetértek, de a nagyrésze szerintem illogikus hülyeség.
de ez van, el kell fogadni...

MarkBlade
Ez megint célzás arra hogy valakinek rossz tapasztalata van hazánk fiaival és ezért mindenki hülye. Pedig lehet hogy csak rossz idõ/hely a konfliktus forrása. Soha nem voltam hun csatin a bs-en és nem foglalkoztam azzal a pár emberrel aki idióta volt. Én jól éreztem magam a bs-en.
picket
Rendet rakni, port törölni, takarítani. Én sem értem, bs-en játszottam éveken át, igaz nem voltam sok guildben, mert nem vagyok az a vándormadár típus, de egyik sem volt sátánista gyülekezet... vagy csak én nem tudtam róla? omg!

ಥ_ಥ

Mighty
Mit kell csinálnia egy guildnek, hogy "rendes" legyen?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigeroo
hát jó de szerintem ezt elõbb megkell beszélni a topic lakóival ez így fer szerintem.

senkitöbbetharmadszor?
Zomil
nem sirni kell, hanem egy emailt irni, h te szeretnél a házigazda lenni és kész 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

picket
Majdnem. Decemberben kezdtem sírni, amikor valakinek elgurult a gyógyszere :S

ಥ_ಥ

Zomil
kb. eltaláltad 😄

Count Adyn
1 nap -> 1 hónap 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

picket
Definiáld: kis idõ. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Zomil
ez ugy müködik h irsz egy szép emailt a [email protected] -ra és megkéred öket, h te legyél ebben a topikban a házigazda(link, stb. ) és akkor egy kis idö után megkapod 😊

Wildor privi 😊
MarkBlade
Nem tom minek kéne lenneie hogy végre megnevezzenek valakit. Lehet minden nap kéne postot tenni a moderátoroknak hogy bünti ennek meg ennek. Azt elöbb utobb megunnák és törölnék a topikot 😄
picket
Hát igen, de itt mindenki szemét...

&#3237;_&#3237;

picket
Még szerencse, hogy nincs demokrácia, mert minden hülyét megszavaznának fõnéninek <#idiota> Viccet félre téve: amikor elõször kezdtek elharapódzni a dolgok, és láttam, hogy Foglaltnick kolléga novemberben tette itt utoljára tiszteletét, akkor próbáltam szólni, hogy adják valakinek a házigizdaságot, de nem reagáltak semmit. Szóval ezzel kell élni, vagy a nyakukra járni, nem tudom hol, nem tudom mennyien, de kezd nagyon zavaró lenni, hogy nem lehet rendet tartani szép szóval (azt hinné az ember, hogy aki szobatiszta, tud írni és olvasni, az civilizált ember, de úgy látszik nem kellett volna bezárni a lipótot <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

antgecc
Csoda, hogy egyáltalán segített neki vki...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Ezen feküdtem. Így kell újabban kérni? Holnap én is így kérek a boltosnénitõl kenyeret, aztán meglátjuk mit szól hozzá. Aggyá egy kilót a kétnapos száraz fûrészporízû kenyeredbõl te ribanc, oszt nekem ne okoskoggyá, hogy az friss! Azt hiszem szívrohamot kapna 😊 (én meg éhes maradnék)

&#3237;_&#3237;

antgecc
Ráadásul minden addonnak olyan a menüje, amit begépelve is elõ lehet hozni. Nincs xperl-öm, de sejtem, hogy csak annyit kéne begépelni, hogy /xperl <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sephi
Sorolj fel nekem olyan magyar guildeket a BS-en akik rendesek. De haladja meg azert a 20 membert.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

<#szomoru1>

7-es pont.
le is irták, csak tudni kéne értelmezni a szavakat <#gonosz3>

DJ RX7
1-10.-re már 2,5 éve eljutattam.
11. pontot magyarázd el, hogy hol találom meg azt az opciót. <#wow3>

1. Letöltöd
2. Kicsomagolod
3. A wow/interface/addons mappába másolod, ha alapból ide csomagoltad, akkor ezt a pontot hagyd ki
4. Nyisd meg a világok harcát
5. Válaszd ki a karaktered
6. Mikor belépsz elég fura lesz minden, de ne ijedj meg!
7. A minimapnál lesz egy fehár kis xperl fülecske
8. Bal klikk rá!
9. Egy elég felhasználó barát menü tárul eléd
10. Élvezd ki!

😄DDDDDDDDDDDDDDD ne fenyegess

DJ RX7
hogy állíthatom be a wowomat, hogy xperl-es skin-je legyen?
a kurvaprok a gecikemény beszólássokkal kíméljenek meg. thx

Doom 4
Köszönöm szépen a segítséget. (belátom tényleg hülye voltam Bocsi!)

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

szeretem a rövid wsgeket.. na de ez...

capaszabi
a wow hivatalos forumok publikusak, l2 gugli és olvasni.