World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I'm sorry, we're going to have to kick you. You're the lowest DPS."
"...I'm the healer..."
roflmao😄DDDDDd
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=15443414395&sid=1&pageNo=1
A fagyosz vidékek szörnyinek szintén erõsebb a bõre, de nehéz alakitani, a rongyokat meg nem lehet ugy összevarrni, mert.... ööö. erre nincs magyarázat 😄
ಥ_ಥ
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nah ismét betévedt egy IQ harcos :S
ON
Már ideje is volt szettek terén valami kreatív és látványos megoldásnak mert valjuk be a T7 igencsak silány és fantáziátlan majdnem minden kasztnál. Alapból nem is értem, hogy engedték egyeltalán. Optikailag T2 szintjén sincs kb elég gáz. A PVP szettekrõl ne is beszéljünk. Jólenne ha kicsit megrázná magát a blizz mert ami LK óta megy az szánalmas 😞
Megváltást nem várok a 3.1-tõl de valami ideje lenne eszközölni.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Faqba beírhatod a WTT - Want to Trade, vagyis cserélnék
😄
Elviekben emailban leirtunk mindent mikor történt milyen módon mik hiányoznak stb.Eközben érkezett hogy account reseteltek mert bot-ot észleltek nálam persze mitán elolvasták a mi email-unkat rögtön levették a resetet és küldtek 1 másik belépési kódot és közölték hogy várjak türelemmel vizsgálják a dolgot!
Ezzel szemben guildtársak azt mondták inkább irjak ingame mert igy szerintük gyorsabb!
Amúgy fingom sincs ezek hogy csinálták de a T7.5 set-en 1 darab gem és 1 darab enchant sincsen és mindegyik 0durán van😊
██
Link 😊
anti hero
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ilyenkor mit kellene?
Account lenyúlásnál emailban vagy inkább in game érdemes intézni a dolgokat?
Eddig sikerült visszaszerezni password reset után az accom,küldtek emailt hogy felveszik velem a kapcsolatot ingame de eddig konkrétan semmi😛
Valakinek valami tapasztalat?
██
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sry!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a tauren sámánommal 20.-ik szintnél majd, hol tudom kitanulni a farkassá válást? Mert így eléggé lassú vok és alig várom már a 20.-ik szintet 😄
Eladnám eredeti wow-omat az összes megjelent kiegészítõkkel és az acountomat a Ragnaros horda oldalon máj.10.-ig feltöltve.
Van rajta lvl80 pala , lvl80 druida , lvl80 warrior és egy lvl71 hunter közel 20 000 gold-al.
Akit érdekel az irjon a [email protected] -ra és részletesen leirok mindent.
Üdv
anti hero
ಥ_ಥ
azért csak hajrá! énis gondolkozom pár kérdésen (fókuszálok és visszaemlékszem a kezdõ wowos idõkre, hogy nekem miaz a hasznos infó amire szükségem lett volna...) és elmondhatom majd hogy "bezzeg az én idõmben még nemvolt FAQ"😄
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ha valakit érdekel gold Arathor - Horda oldalon akkor 2500huf/1000g (8k van eladó) akkor irjon : cikasz-kukac-monornet-pont-hu.
Bocs ha valakit zavar a dolog.
http://www.akciofigura.hu
Aki talál benne hibát, az küldje el pm-ben, hogy hol és mi a hiba (és ha úgy gondolja, hogy hülye vagyok hozzá, akkor egy javított szöveget is mellékeljen).
Lehet még küldeni további kérdés-válasz párokat, csak azt szeretném kérni, hogy kifejtve, rendes helyesírással (ékezettel), és olyat, ami ide tartozik (ne chat szlenget, csak esetleg wow-chat szlegent). Szeretném, ha annyi lenne vele a dolgom, hogy copy-paste, bár tudom, hogy ez csak álom :p
Humorbugyor társaink máris aktiválták magukat. Íme egy válogatás:
K: A blood elfek homokosok?
V: Nem feltétlenül, bár deviáns egyedek minden populációban megtalálhatóak.
K: Picketnek miért olyan ratyi gumimacis logo-ja van?
V: Mert Wildor még nem csinált neki imbát 😊))
K: Botond elérte már vajon a 60% crit-et?
V: Nem tudni, Seekernek lenni most menõbb o.O
noob-akinek nincs annyi ideje mint nekunk,casual,vagy siman balf...
nolifer-akinek tobb ideje van mint nekunk es a gearje,title-je,mountja is jobb,es kiesett neki a betrayer
ಥ_ಥ
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>