World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Képbeszúrás szintén, fail, elnézést
fyi, fail:

dartonita
Sot neha 3500.
Miert nem probalod ki par hetre,aztan formalsz velemenyt?
Huncsati?Nem is tudtam hogy letezik.Kommunikalj azokkal akiknek a stilusa bejon,az ignore lista pedig szep nagy meg lehet tolteni idiotakkal akarmelyik realmen.

Illetve hunter és holy pala ellen😊

Get a life!

Valakinek van ötlete, disc pap és afli lock páros ellen? Mi holy pala és feral drood csapatot alkotunk, elõre is kösz !

Get a life!

Arathoron a 150ms az átlagos? Mert eléggé laggolt... 😞

tigeroo
hát figy, most gürizhetsz egy pvp szettért is, de a kövi season-ban ugyis kidobod, nem?

ez legalább tartósabb, vagy mifene... és fajin. igaz kicsit "geek-o-meter" szagú, dehát végülis errõl szól a wow.
capaszabi
és én nem vagyok loremaster, mert totál timesink semmi más :S

capaszabi
az elefántos patrol dobja a q. kezdö itemet, meg van 1 amit air elementálok

az utolsó nagrandi kveszt nálam is agybajt okoz, annyi különbséggel, hogy én még nem találtam meg 😊
Pyotr
Te gõzöm sincs bemásoltam valakinek az aláirásából valahonnan😊

██

meg úgy általában a hun csatit is érdemes elkerülni mindhárom szerveren...

picket
Én elkerülöm, hidd el 😛

ಥ_ಥ

picket
hun, general, trade és egyebek nem kötelezõek. Sajnálatos, hogy ennyire tirpákok, hogy ha valami nincs moderálva, akkor ott egybõl úgy érzik, mindent szabad, sõt kell is. Vannak olyan emberek hallod! Emigrálj a marsra, hátha a marslakók nem ilyenek!

ಥ_ಥ

capaszabi
mármint nem te, hanem az eredeti kérdezõ

capaszabi
ragnaros hordát messzirõl kerüld el, ha nem akarsz agyvérzést kapni 😄

Jó, elfogadom, de barátom amikor játszik, és fent van a hun channelen... azért az értelem néha igen magas Arathor-on

ilyen mindig is volt, és mindig is lesz.
teljesen serverfüggetlen a jelenség...

jah, tényleg, benéztem.
a lvl30 a berserker, a lvl10 a def stance.
a lvl10-es küldi annyi, hogy le kell pofozni valami arcot egy kocsmában...

Hát halottam elég loot éhes emberkékrõl... Class leaderek, vagy csak síma LFG-s alakítások stb... Akik a dkp, meg az elõre lebeszélt dolgok felett álltak... És, ha csak ilyen magyarok vannak, akkor inkább svédekkel barátkozok... Bocs, ha ezt magatokra veszitek. Köszi az infókat. Arathor FULL-on sokat szokott lenni?

picket
Arathor - PVE
Bloodscalp - PVP
Ragnaros - PVP

Az okosak biztos mondanak még.

Normal = PVE

"persze ez nálam nem elõny" - Köszönjük Emese!

ಥ_ಥ

picket
Az egy dolog, hogy én rossz linket adtam (a megoldásra keres a gugli a kérdés helyett), de te mirõl beszélsz? (berserker?)

ಥ_ಥ

Európai PVE realmek közül melyiket ajánlanátok hosszú távra?
Ezenkívül melyik PVE realmen, és PVP realmen lelhetõ fel mostanában a legtöbb magyar... (persze ez nálam nem elõny ^^)?
Ja és mit jelent a Normal megnevezés? ^^ a többivel tisztában vagyok, de kb ez mit jelent?

lvl30-on kapod a küldit, a warrior trainer-ek adják a fõvárosokban, ha jól emlékszem.
barrens-re kell elutazni hozzá (érdemes booty bay-bõl menni hajóval), s ott a tengerparton van 1 kis sziget, ahol le kell gyõznöd pár gladiátort majd, ha ezzel végeztél fogod megkapni a def. stance-et, intercept-et és hasonló jófajta skilleket.

picket
Keresés közben még vicces dolgokat is találhatsz:

"guys, the quest starts from the trainers in Brill, Goldshire, Bloodhoof, Razor Hill, etc.

Also, DO THE DAMN QUEST AT LVL 10 NOOBS. I met a lvl 70 warrior without def stance... We were wondering why he wasn't using sunder armor... "

Szóval megéri, használd a keresõt Lúk! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
fél perc guglizás után: quest

&#3237;_&#3237;

harlond
Sziasztok! egy olyan problémám lenne hogy a warriornak ugye van egy olyan "képessége" hogy Deffensive Stance. ezt hogyan tudom megszerezni? egy q-t kell hozzá megcsinálni nem? mert alapból ugye nincs ott, de van olyan spell ami követeli.. és hányas szinttõl van ez? Night-Elf vagyok szal vhol Drana közelében feltudom ezt vhol venni? elõre is köszi!!

bAguziB2
bAguziB2
http://ptr.wowhead.com/?talent=oZbxfroMIururGstGccco
Szerintetek jó PVE build?

Akkor az aquatic mount most nincs berakva még?

skorpio7
Válasz a kérdésedre.

Magyar Loremaster DK!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Törölt felhasználó
höh.. leszedte a 3.1.0-s patchet, de még nem tette fel..:/
capaszabi
vördofseggkraft. 😄
azért gz.

tigeroo
fú, hát gratz
dartonita
Imp retri aura helyett inkabb imp might-ot raktam ki,mivel mi mindig azzal maszkalunk pve kornyezetben.Na meg a hunterek es rugok is elegge szeretik.Divine purpose helyett pedig a vindicationt.

A lenyeg:heart of the crusader 3/3,judgement of the wise 3/3 es a swift retribution 3/3.Ezek kellenek a raidnek.

Ja és a legjobbak Kalimdoron az olyan küldik, mikor felveszed mondjuk Silithusban, majd elküldenek Eastern Plaguelandsre, majd onnan vissza kell menned Silithusba, majd onnan elküldenek Azshara legvégére, majd vissza EPL-re, onnan vissza Silithusba, majd végül add le a küldit Darnassusban...
Na az ilyen questeknél már a végén sírni tudtam volna, meg egy kanál vízbe bele tudtam volna folytani azt is, aki kitalálta <#idiota>
Kb. az 5-10 percet kutyagolsz, fél percet küldizel, meg utána 13-15 perceket meg repülsz esete, vicces volt...

Hát minden felesleges idõmben, amikor nem daily questeltem, meg nem raid volt, ezt csináltam.
S meló, IRL meg fentiek miatt kb. két-három hónapig el is tartott, nem számoltam.

A legszopatósabb részek a nagrandi utolsó quest begyûjtése volt (na ott azt hittem megõszülök, mire kikutattam, hogy melyik az az 1 küldi, ami hiányzik), meg az utolsó kb. 50 quest begyûjtése Eastern Kingdomsban és Kalimdoron.
EK még annyira nem is volt para, de Kalimdor...pfff...hát ott úgy kellett 1-2-esével összekapirgálni már a questeket a végén <#wow3>

De végén csak meglett <#hawaii>

azt mar ki is vettek es raktak be helyette teknost, ami tud szarazfoldon es vizben is 100% speeddel menni.

HunnernesKonge
Loremaster DK vazz, nem sima loremaster -.-

Wildor neked meg gz
eleg sok loremaster van mar, guildunkben is van par. de hogy DK loremaster volt-e mar azt nem tudom.

dartonita
Sick.

De azert gz 😊

már láttam loremaster kb 3 hónapja ragnán

Hát ehhez GZ bakker. Szép. Hogy a vérbe volt türelmed hozzá?
nah, world sokadik (ragnaros-on asszem serverfirst), de csak meglett végre...

bb bejárata elött áll a csóka a dombon.

Pyotr, jól látom, hogy az egy tétel, definíció bizonyítás vége jel a commentedben? ^^

Végülis Kecske Priest mellett döntöttem, a dual tallent majd jól jön, shadowwal farmolni mégis csak okésabb.
Bár most lehet jobban megéri a GC, ilyen 299Ft/1euro váltások mellett...

olvastam valahol, hogyha vissza akarok repuzni bbvel meg a tobbi goblinos frakcioval, akkor valahol fel lehet venni BB kornyeken a bloodsail sracoktol egy questet 40 silk cloth meg 4 red dye-ért cserebe adnak reput. hol lehet pontosan felvenni es ki adja?

Pyotr
nem akartam lebeszélni isten ments csak már nagyon matekra váltott😊

&#9608;&#9608;

Nana, a priest baromi eros. Nem kell hinni a felrevezetesnek.

Pyotr
két különbözõ dolog priestel és druiddal healelni! nekem mindig is a priest jött be healerként eszméletlen lehet vele igazodni a szituációkhoz,
de ha te mindenképp divathealer akarsz lenni akkor most semmiképp ne a papot válaszd😊

&#9608;&#9608;

Pyotr
elméletileg ez jóde majd javitanak rajt

&#9608;&#9608;