World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MS effetet retriknek. Hajrá Hajrá...
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy épeszüek ezek.
Unholy
Anti-Magic Shell now absorbs absorbing 75% of the damage dealt by harmful spells (up to a maximum of 50% of the Death Knight’s health).
Ghoul Frenzy now casting cost is now 1 Unholy Rune.
Blood
Dancing Rune Weapon now lasts 5 sec plus 1 sec per 10 runic power. (Down from 10 sec plus 1 sec per 5 runic power)
Glyph
Glyph of Dancing Rune Weapon — Increases the duration of Dancing Rune Weapon by 5 sec. (Down from 10 sec)
You can run across the whole table!
You can easily threaten the black King from far far away.
WHAT IS YOUR GAME?
YOUR GAME IS CHESS!
Mondjuk többek között ezért is hagytam abba a játékot, mert imbalanced. Mindig is az volt, és az is marad.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Anno én azért hagytam ott a DK-mat, mert nekem attól nem áll fel a bré, hogy egy túl keményre sikeredett kaszttal verem a népet.
és jaja a "road fighterkedés" nagy átok....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Más.Van egy olyan érzésem hogy a blizzardnak abszolute nincs koncepciója classokkal kapcsolatban és random változtatgatnak rajtuk.A mai ptr build tutira nem marad igy most ismét olyan brustdamaget tol a retri pala amilyet ezidáig még sosem, még abban a három napban sem mikor kijött a 3.0.Valamiért nem tudják ezt az ágat belõni hogy pve-re egy közepes dps mellé egy kellemes support kategória legyen.Most ha így maradna és ez lenne a végleges változat az összes pvp huszár ismét hörögne valahol jogosan is mert ismét egyhit mindent és mindenkit.Jah és a CS rak egy kelelmetlen healfelezõ debuffot is.
amúgy meg nem temetõ camp volt, ugyanigy kezdõdött a meccs, hogy 15 alli, 13 horda, de visszavertük õket seperc alatt a temetõig.
mondjuk utána meg bementem egy av-be, ahol az volt a felállás, hogy 13 alli, 38 horda 😄
esélyes volt. nyomtuk a /dance-et a barlang bejáratánál 😄
wsg-n úgy elhozom csont egyedül a zászlót "faltól-falig",hogy meg se nyekken a kari komolyabban....atomköcsög
ilyet produkálj ha tucc😛 leversz 13om!!! DPS-t sebzésben healerként...és uyganannyit healelsz mint sebzel kb. majdnem csontra...ha ez megvan akkor viríthatsz😄
1. gugli
2. support fórum
3. profit?
csunya lenne nem BB-s kártyája lenne... 😄
nekem is valami 2000 huf-os fülesem van mic-kel teljesen jó...
Hát ez lett a végeredmény.
Szigorúan Crassus mester nyomdokain haladva 😊)
Ahhoz képest, hogy blood tank speccel toltam...az achi meg külön öröm volt a végén 😄
Tudom nem pont idevaló, de tudtok ötletet adni fejhallgatos mikrofonhoz? Mit használtok, mit ajánlottok, mondjuk 5000 Ft-ig. TS-re kéne.
Logitech PC Headset 120
Sennheiser PC 111
ezeket néztem ki eddig
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én elleszek az évi 6000Ft-os díjjal.Legalább tudom hogy mûködik és nem hallok rá panaszt!
(ez nem sértésnek ment)
Na még egyszer.A CIB banknál lehet csináltatni egy úgynevezett internetkártyát!(http://cib.hu/maganszemelyek/szolgaltatasok/bankkartyak/ikartya/index bocsi de nem tom máskép linkelni) Itt idézném Wildor "Loremaster" #136517 hsz-t! XD
Nekem is ez van!Én még nem használtam,de nagybátyámnak van.Õ folyamatosan használja!Egy rossz szavát nem hallottam neki pedig kb 1-1.5 éve használja!Nem reklám,de amúgy is egy olcsó és korrekt bank.
Szóval besattyogsz(vagy -tok) a CIB bankba és csináltattok egy ilyen internetkártyát és paff megvan oldva az internetes fizetés akadálya!
Ez van... De te is könyvelj el magadnak pár pofont, hogy olyan láma vagy, hogy reklámokat nézel... A Híreket neten is meglehet nézni...
De ha majd szétvered õket, tedd az én nevemben is.
nem volt még olyan tv reklámjuk az elmúlt 5 evben ami után ne akartam volna bemenni az egyik fiókjukba egy baseball ütõvel és szetverni mindent pici darabkákra
Tab 1: 100 Gold
Tab 2: 250 Gold
Tab 3: 500 Gold
Tab 4: 1000 Gold
Tab 5: 2500 Gold
Tab 6: 5000 Gold
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
kb 5000 az éves díja.
amugy nem jo a kép, mert te nagyobb kocka vagy, mint a többi 😄
arra filyelj, hogy 213.000 goldnál kiakad a számláló jelenleg, ennél több ne legyen 1 karinál 😄
elõzõre, bankkartya.hu, ha ott irják, hogy lehet vele fizetni, akkor lehet.
Még egy kérdés: Budapest Bank Universound Visa Electron kártyát használ valaki? vagy azzal egyáltalán nem lehet?
Halottam a CIB bankossról, de az mennyibe fáj?
én meg igy:
<#smile>#smile>
van a világon saccperkb. talán 10-12 dk összesen, akinek van loremaster címe, szóval még igazi unique dolog <#hawaii>#hawaii>
amugy vhogy könnyü levágni melyik dk lehetsz te a sorba, aki a nagy felkiáltó jellel vagizik 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tw01.jpg, tw02.jpg
na jóccakát, jó flamelést, etc.
sokkal többre számítottam...