World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
Crusader Strike is now An instant strike that causes 110% weapon damage. In addition, if you strike a player while they are casting, their magical damage and healing will be reduced by 50% for 6 sec. (That is not an official change. It is something we were experimenting with, but not a change we are going to make for 3.1. Source)

MS effetet retriknek. Hajrá Hajrá...
Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy épeszüek ezek.

capaszabi
uj ptr bild

Unholy

Anti-Magic Shell now absorbs absorbing 75% of the damage dealt by harmful spells (up to a maximum of 50% of the Death Knight’s health).
Ghoul Frenzy now casting cost is now 1 Unholy Rune.

Blood

Dancing Rune Weapon now lasts 5 sec plus 1 sec per 10 runic power. (Down from 10 sec plus 1 sec per 5 runic power)
Glyph

Glyph of Dancing Rune Weapon — Increases the duration of Dancing Rune Weapon by 5 sec. (Down from 10 sec)

capaszabi
Kiváncsi vagyok a dk nerfek után az uj "zomgwtfcantkillhim" class kap e majd annyi köpködést és basztatást, mint a DK. Hát kétlem. a sok ostoba azért fújolt, mert képtelen volt kiismerni egy uj class képességeit 5 hónap alatt, aki meg megtette, az simán eléri a magas ratinget bármilyen classal ha megfelelö a comp.

capaszabi
You play a white Runner!
You can run across the whole table!
You can easily threaten the black King from far far away.
WHAT IS YOUR GAME?

YOUR GAME IS CHESS!

antgecc
Mondjuk a másik oldalról nézve is érthetõ a dolog. Kinek van kedve szopni a faszt akármiként, ha minden szembejövõ pirosnevû pala vagy dk.

Mondjuk többek között ezért is hagytam abba a játékot, mert imbalanced. Mindig is az volt, és az is marad.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Különbözõek vagyunk. Én nem élem, hogy csak azért vagyok jobb, mert jobb kaszttal játszok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ja, én is utálom a dkm. Sokkal jobb a lockal bemenni bgre, és a temetõben ülni a gamek 80%ban, ha nincs mellettem 2 healer.

antgecc
Végre egy pala, aki nem egybõl fröcsög, mert kicsit fikázva lett a kasztja <#eljen>

Anno én azért hagytam ott a DK-mat, mert nekem attól nem áll fel a bré, hogy egy túl keményre sikeredett kaszttal verem a népet.

[HUN]Crassus
ááá ne is mondd baszki! amit legjobban utálok az a NOOB rugó a csapatomban....végig stealthben vannak....és próbálnak backstab-elni:S csak akkor jönnek ki ha "tuti" a kill:S
és jaja a "road fighterkedés" nagy átok....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Wazz de kikaptatok ráadásul úgy hogy hat azaz 6 db rugó volt horda oldalon.Gondolom az úton harcoltak vadul ahelyett hogy stealthben non-stop tegergették volna a zászlókat.

Más.Van egy olyan érzésem hogy a blizzardnak abszolute nincs koncepciója classokkal kapcsolatban és random változtatgatnak rajtuk.A mai ptr build tutira nem marad igy most ismét olyan brustdamaget tol a retri pala amilyet ezidáig még sosem, még abban a három napban sem mikor kijött a 3.0.Valamiért nem tudják ezt az ágat belõni hogy pve-re egy közepes dps mellé egy kellemes support kategória legyen.Most ha így maradna és ez lenne a végleges változat az összes pvp huszár ismét hörögne valahol jogosan is mert ismét egyhit mindent és mindenkit.Jah és a CS rak egy kelelmetlen healfelezõ debuffot is.
hát ez az ottani dps-eke minõsíti, hogy egy healer bealázza õket 😊
amúgy meg nem temetõ camp volt, ugyanigy kezdõdött a meccs, hogy 15 alli, 13 horda, de visszavertük õket seperc alatt a temetõig.
mondjuk utána meg bementem egy av-be, ahol az volt a felállás, hogy 13 alli, 38 horda 😄
esélyes volt. nyomtuk a /dance-et a barlang bejáratánál 😄

[HUN]Crassus
ez a repentance-s aréna healer talent a leggusztustalanabb dolgok egyike amit láttam....

wsg-n úgy elhozom csont egyedül a zászlót "faltól-falig",hogy meg se nyekken a kari komolyabban....atomköcsög

antgecc
A pala mindig is egy undorító class volt <#nevetes1>

[HUN]Crassus
*Worath az arénás párom btw,de nemtudtuk hozni ezt a meccset ettõl függtelen érdekes lett a heal/dmg arány ezért raktam el a gyûjteménybe:😊

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
ájájjj a lehetõ leggusztustalanabb dolgot látom a SS-ot on! kezdõ temetõ GANK.....ez csúnya dolog Wildor bácsi baszki!:S

ilyet produkálj ha tucc😛 leversz 13om!!! DPS-t sebzésben healerként...és uyganannyit healelsz mint sebzel kb. majdnem csontra...ha ez megvan akkor viríthatsz😄

capaszabi
merge= összevon, gondolom az a lényeg,hogy összevonja a 2 accountot, és be tudsz lépni ua. jelszoval, amugy meg:

1. gugli
2. support fórum
3. profit?

capaszabi
nem tünt fel, hogy Õ EMESE? Tudod, a szemüveges csaj, Metált Birod?

csunya lenne nem BB-s kártyája lenne... 😄

+

Kérdés.Van a pet meg a Mount ablak.(shift+p)Mivan ha megtelik?Ad egy 2.-3.-4. oldalt?
az 1000 forintos tesco-s is tökéletesen jó.
nekem is valami 2000 huf-os fülesem van mic-kel teljesen jó...

szucsy89
#136561re Wildor vagy valaki válaszolna? ty
Gondoltam repufarm közepette tolok egy kis lazító AB-t, ha már az volt a daily pvp quest. Nameg úgyis kell a badge...
Hát ez lett a végeredmény.
Szigorúan Crassus mester nyomdokain haladva 😊)

Ahhoz képest, hogy blood tank speccel toltam...az achi meg külön öröm volt a végén 😄

Sordoran
Hellosztok!
Tudom nem pont idevaló, de tudtok ötletet adni fejhallgatos mikrofonhoz? Mit használtok, mit ajánlottok, mondjuk 5000 Ft-ig. TS-re kéne.
Logitech PC Headset 120
Sennheiser PC 111
ezeket néztem ki eddig

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Nekem 1 éve és nekem sem terheltek még semmit.Bár nálam is ez a szindróma áll fent,hogy a CIB-nél vagyok.
Lacee
ezt hol tüntetik fel? nekem két vagy három éve van, és nem kellett érte egy kanyit sem fizetnem. bár lehet hogy azért, mert a számlám is a CIB-nél van...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem tünt fel,de menyél néz szét és a legolcsóbbat használd! 😊)
Én elleszek az évi 6000Ft-os díjjal.Legalább tudom hogy mûködik és nem hallok rá panaszt!
(ez nem sértésnek ment)
Nem tudom feltûnt e, de már túl is léptünk rajta... kb 6000Ft az éves fenntartása annak a kártyának, ha nem vagy kedvezményezett... Egyáltalán nem éri meg...

Ó istenem!! Látom nem figyeltek!

Na még egyszer.A CIB banknál lehet csináltatni egy úgynevezett internetkártyát!(http://cib.hu/maganszemelyek/szolgaltatasok/bankkartyak/ikartya/index bocsi de nem tom máskép linkelni) Itt idézném Wildor "Loremaster" #136517 hsz-t! XD
Nekem is ez van!Én még nem használtam,de nagybátyámnak van.Õ folyamatosan használja!Egy rossz szavát nem hallottam neki pedig kb 1-1.5 éve használja!Nem reklám,de amúgy is egy olcsó és korrekt bank.
Szóval besattyogsz(vagy -tok) a CIB bankba és csináltattok egy ilyen internetkártyát és paff megvan oldva az internetes fizetés akadálya!
Ez volt a legolcsóbb...
Ez van... De te is könyvelj el magadnak pár pofont, hogy olyan láma vagy, hogy reklámokat nézel... A Híreket neten is meglehet nézni...
De ha majd szétvered õket, tedd az én nevemben is.

werkfilm
budapest bankért 2 pofont könyvelj el magadnak
nem volt még olyan tv reklámjuk az elmúlt 5 evben ami után ne akartam volna bemenni az egyik fiókjukba egy baseball ütõvel és szetverni mindent pici darabkákra

Kártyám Na nekem iylen kártyám van, és oda van írva ez: Interneten használható: Igen, Nem tudom pontosan ez mit takar, de szerintem felhívom õket, hogy lehet e ilyre használni. Bár CVC2 kódot (3számos) nem találtam rajta 😞

szucsy89
hali!

az új b.neten a merge wow account az mit jelent? és mi a lényege?
Mighty
Nekem van 3 guild bankom és minden aláírót kirúgtam 😊 Nem volt semmi retorzió, nem is lehetne szvsz. Amúgy nem éri meg egyedül megvenni az 5 tabot. Olcsóbb csinálni még egy guildet egy másik karakterrel és megvenni 1-2 tabot.

Tab 1: 100 Gold
Tab 2: 250 Gold
Tab 3: 500 Gold
Tab 4: 1000 Gold
Tab 5: 2500 Gold
Tab 6: 5000 Gold

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Megkérdeztem, kerek 4000forint az éves díja (Visa classic dombor) , ami tartalmaz továbbá utas, baleset, és poggyászbiztosítást. (de gondolom ugyanez a helyzet a többi banknál is)
picket
Az kicsit húzós, annál még a drágaszág otéjpé is olcsóbb homorú mastercarddal.

&#3237;_&#3237;

Erste bank, dombor Visa.
kb 5000 az éves díja.
picket
Szerintem meg mindegy a színe, csak kocka marad 😄

&#3237;_&#3237;

capaszabi
kerüljük el az ilyen bujtatott rasszista postokat plz 😄DD

amugy nem jo a kép, mert te nagyobb kocka vagy, mint a többi 😄

capaszabi
megszokott dolog, semmi para.

arra filyelj, hogy 213.000 goldnál kiakad a számláló jelenleg, ennél több ne legyen 1 karinál 😄

elõzõre, bankkartya.hu, ha ott irják, hogy lehet vele fizetni, akkor lehet.

Még valami, ha csinálok magamnak guildot, és utánna kiabszom a 9 embert (akik aláírták baráti alapon), mivel a cél egy saját legalább 5 TABos bank lenne, (nem férek el Bankomban), jár e valami negatív dolog a Blizzard felõl? Vagy ezt bárki megcsinálhatja? Gondolom elég feltûnõ egy lvl 1es druid saját egy fõs guildal XD.

A Bankkártyás fizetésre visszatérve. Melyik bankot ajánljátok? Ahol a kártyafenntartás olcsó, vagy ingyenes, és a Blizzard se õrültködik vele?
Még egy kérdés: Budapest Bank Universound Visa Electron kártyát használ valaki? vagy azzal egyáltalán nem lehet?
Halottam a CIB bankossról, de az mennyibe fáj?

hát te akkor igy látod ezt.

én meg igy:

<#smile>

antgecc
<#vigyor>

capaszabi

alap, hogy vagizok vele <#idiota>
van a világon saccperkb. talán 10-12 dk összesen, akinek van loremaster címe, szóval még igazi unique dolog <#hawaii>

capaszabi
és 80on is

Zomil
igy még rosszabb 😄

amugy vhogy könnyü levágni melyik dk lehetsz te a sorba, aki a nagy felkiáltó jellel vagizik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elba**tam a linkelést, na mindegy 😄
tw01.jpg, tw02.jpg
na jóccakát, jó flamelést, etc.

effektive nem került sok idõbe.
sokkal többre számítottam...