World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az a menõ, hogy megrugdossuk a tanárt, meg a kifosszuk, felpofozzuk a másikat, s erre még büszkék is, na ott valami keményen el van ám ba**va.
Én anno, ha kezet mertem volna emelni a tanáromra - nem, még a gondolat se fordult meg soha a fejemben -, akkor az úgy elpi**ázott volna, hogy egy hétig nem kellett volna utána iskolába mennem.
S ha ezt elpanaszoltam volna apáméknak otthon, akkor õk se rohantak ám volna a jogvédõ szervekhez hápogni, hanem a következõ verést meg tõlük kaptam volna azért, mert nem tiszteltem a tanáromat.
Erre most mivan? Röhej kategória, vagy még inkább szánalmas...
S többek közt a Crassus által idézett dolgoknak egyik folyománya az is, hogy idejön jóskapista968, beböfög valamit a fórumba, aztán elvárja, hogy mindenki hasraessen tõle, hogy õ itt mekkora macsó szlenget nyomott le most...ahelyett, hogy elolvasná 2 sec alatt azt a nyamvadt piros feliratot, s realizálná, hogy itt nem lesz neki érdemi válasz, vagy használná egy picit azt a szürke valamit a fejében, amit agynak hívnak, s bepötyögné a gugliba, hogy mit akar...
2.3.4 mast = 2.4.3-ast
fan = fun
kene = kéne
isntat = instant
Azt még megértem, hogy tört, de hogy fun és ráadásul instant 70-es az már vicc. A wow lényege, hogy 1-es szinten olyan egyszerû, hogy egy 80 éves 5 perc alatt megtanul vele játszani, viszont ha odaültetsz egy 60/70/80-as karihoz egy 20 éves pro-t, aki elkeni a legtöbb ember száját az összes játékban, de wowot még nem látott, az nem sokra fog menni, mert nem tudja hogy kell játszani az adott karakterosztállyal.
Vajon ha beírom, hogy én is törtön játszom, hányan fognak fröcsögve beszólni? 😊
Patch Mirrors: wirebrain.de, wowwiki.com, blizzard.com.
Ennyi már elég kell, hogy legyen, de lehetne még folytatni...
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Orvosin azért elvárná az ember, hogy legalább lássanak, ha már olvasni nem tudnak, de nem, mindenki egymás után nyitott be és kérdezte, mikor lesz gépterem. Szóval ez nem csak intelligencia függvénye, sajna ilyen a magyar ember. Nem néz, csak megy a hülye feje után.
😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
mast fan kene isntat 70.
De most komolyan ez mit jelenthet?
ennyire nem lehettek baszki gyengeelméjûek -.-
(picket tedd már ki plz 3x ekkora betûkkel azt a piros feliratot, mert úgy néz ki, hogy a sok sötét nem birja õket enélkül észrevenni...abba inkább nem gondolok bele, ha értelmezési problémák vannak, mert az már több, mint súlyos szituációt feltételezne a magyar társadalom (?)feltörekvõ, s fiatal(?) nemzedékében)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
No Offense csak tetszik 😊
Melyik szerveren van a karid?
Amúgy meg valamire való törtön se mész vele semmire, mert jogosultsághoz vannak kötve.
A critical error, ami amúgy sejtésem szerint sima wowerror, meg valószínûleg azért van, mert bugos a törtszerver emuja, amin játszol, vagy szarul van beconfigolva, és felenged inkompatibilis verziójú klienssel is.
A megoldás egyszerû: Ha már tört, akkor alap, hogy vagy R. vagy T., és nem gagyi homemade funszerverek.
Na jó azért majd a WoTLK-ba szerintem beszállok valamennyivel, ha eljön az ideje.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A konzolos Molten Core sokkal jobb volt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(Ugyanakkor azt figyeltem meg, hogy valamilyen addon miatt - talan questhelper, talan vanaskos, talan valami mas - a gep doccen egyet, ha masik jatekos van a kozelben. Ez nagyon hasznos szokott lenni, ha epp valami Istentol elhagyatott helyen questelek vagy gyujtogetek, van idom felkeszulni.)
A helyedben nem masolgatnam manualisan, leteznek erre joval kiforrottabb megoldasok is: pl. WoWmartix - de van valami curse-os alternativa is. Beirod az addon nevet es install. Az update folyamat is gombnyomasra tortenik.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
This service is not available
Ma reggel be akartam loggolni a játékba és kiírta hogy nem jó a jelszó és hogy látogassak el egy adott oldalra ki volt írva most nem írom le és hogy ott adnak új jelszót.
Beírtam mindent küldtek is új jelszót majd elküldtek ide hogy írjam be az acc nevem meg az új jelszavam.
http://www.wow-europe.com/account/ Please remember to choose a password that cannot be easily guessed and not to share your password with anyone.
Account Name / E-mail Address (amúgy ide mit kell írni az emai címet vagy az acc nevem)
Mert beírtam amit küldtek de nem fogadja el most ilyenkor mi van?
Sajnos jobban nem tudom leírni. Bocs ha értelmetlen. De már szeretnék játszani 😞((((
Ha nincs még addons könyvtár akkor csinálj..
Hova kell bemásolni hogy mûködjön?
(mielött kérdezünk valamit, általában illik elötte utánanézni és nem forditva...)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A quest helper tönkrevághatja vagy zavarhatja a wowot (pl:kilépeget,nem indul el)?
Lophatnak el rajta accunotot vagy ilyesmi?
Ingyenes?
Ha ingyenes akkor valaki tudna valami oldalt adni ahonnan le lehet szedni?
(még nem néztem utánna csak hallotam róla)
FoF jó lehet arénában a nem-frostbiteos ellenfeledet stunolni pl
Ha valaki most áll " World of WarCraft: Wrath of the Lich King " vásárlása elõtt akkor dobjon egy PÜ-t mert van pár darab bontatlan.
Sima verzió 6000 Ft-t és van 1db CE verzió is az 12k.
██