World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos elég sok, mert azok akik most csücsülnek az általános (közép-) iskola padjaiban, azoknak a kultúrális és mûveltségi szintje kb. ezt fogja tükrözni. S ezekbõl vajon milyen felnõttek lesznek majd? jobb inkább bele sem gondolni...
Amikor az a menõ, hogy megrugdossuk a tanárt, meg a kifosszuk, felpofozzuk a másikat, s erre még büszkék is, na ott valami keményen el van ám ba**va.

Én anno, ha kezet mertem volna emelni a tanáromra - nem, még a gondolat se fordult meg soha a fejemben -, akkor az úgy elpi**ázott volna, hogy egy hétig nem kellett volna utána iskolába mennem.
S ha ezt elpanaszoltam volna apáméknak otthon, akkor õk se rohantak ám volna a jogvédõ szervekhez hápogni, hanem a következõ verést meg tõlük kaptam volna azért, mert nem tiszteltem a tanáromat.

Erre most mivan? Röhej kategória, vagy még inkább szánalmas...

S többek közt a Crassus által idézett dolgoknak egyik folyománya az is, hogy idejön jóskapista968, beböfög valamit a fórumba, aztán elvárja, hogy mindenki hasraessen tõle, hogy õ itt mekkora macsó szlenget nyomott le most...ahelyett, hogy elolvasná 2 sec alatt azt a nyamvadt piros feliratot, s realizálná, hogy itt nem lesz neki érdemi válasz, vagy használná egy picit azt a szürke valamit a fejében, amit agynak hívnak, s bepötyögné a gugliba, hogy mit akar...

dartonita
Ennek megis mi koze a topikhoz?

Úgy értette szerintem:
2.3.4 mast = 2.4.3-ast
fan = fun
kene = kéne
isntat = instant

Azt még megértem, hogy tört, de hogy fun és ráadásul instant 70-es az már vicc. A wow lényege, hogy 1-es szinten olyan egyszerû, hogy egy 80 éves 5 perc alatt megtanul vele játszani, viszont ha odaültetsz egy 60/70/80-as karihoz egy 20 éves pro-t, aki elkeni a legtöbb ember száját az összes játékban, de wowot még nem látott, az nem sokra fog menni, mert nem tudja hogy kell játszani az adott karakterosztállyal.
ivjoe
Sajna ilyen a magyar ember, nem néz, csak kurvaanyáz. (ha meghallja a bûvös tört szót -.-)

Vajon ha beírom, hogy én is törtön játszom, hányan fognak fröcsögve beszólni? 😊
Besz
Csak mert az FAQ-ban nincs benne:

Patch Mirrors: wirebrain.de, wowwiki.com, blizzard.com.

Ennyi már elég kell, hogy legyen, de lehetne még folytatni...

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

gege97
Valaki Tobna Egy linket ahol a peccseket lelehet tölteni ezer kössz elõr eis cS!

Úgyhogy kiírhatjátok ezt akármekkora betûkkel, úgyis lesz olyan ember, aki mindig betalál a törtös kérdésekkel.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én régebben voltam rendszergazda egy koleszban (orvosi), és ott a hatalmas betûkkel az ajtóra kiírt szöveget, miszerint a gépterem határozatlan ideig zárva tart karbantartás miatt, nem is látták. Pedig 72-es betûméretet használtunk, ráadásul félkövéret.

Orvosin azért elvárná az ember, hogy legalább lássanak, ha már olvasni nem tudnak, de nem, mindenki egymás után nyitott be és kérdezte, mikor lesz gépterem. Szóval ez nem csak intelligencia függvénye, sajna ilyen a magyar ember. Nem néz, csak megy a hülye feje után.

😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nem az a baj, hogy nem tudja értelmezni (bár az is lehet), hanem hogy el se olvassa.

Forolto
valaki adjon valaki jo szerver<-ezt még valahogy tudom értelmezni,DE ezt a marhaságot magyarázza már el plz!

mast fan kene isntat 70.

De most komolyan ez mit jelenthet?

bár igy jobban belegondolva a nick-ed elárul mindent -.-

na most már én is azt mondom ám, hogy menjetek a jó büdös pi**ába a qrva tört serveres kérdéseitekkel együtt, s tanuljatok meg végre fogalmazni is...

ennyire nem lehettek baszki gyengeelméjûek -.-

(picket tedd már ki plz 3x ekkora betûkkel azt a piros feliratot, mert úgy néz ki, hogy a sok sötét nem birja õket enélkül észrevenni...abba inkább nem gondolok bele, ha értelmezési problémák vannak, mert az már több, mint súlyos szituációt feltételezne a magyar társadalom (?)feltörekvõ, s fiatal(?) nemzedékében)

Lacee
még mindig #136789, amúgy meg csak Fehércsokit tudnám idézni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sry tényleg nem bántani akartam de szétröhögtem a fejem 😊
plu604
úúúúú ez oltás volt 😄

"Hejesírás egyes" Átgondoltad ezt a mondatot?

No Offense csak tetszik 😊
Forolto
Hejesírás egyes,fogalmazás egyes és az alapján amit írsz visít,hogy törtel játszol.

Melyik szerveren van a karid?

capaszabi
Ez a gm parancsos kérdés, meg hogy nem törtre kell neki a dolog olyan volt, mintha fehér csuklyás faszi bemenne fehér házba, és Obamát keresné, hogy szülinapjára hozott neki csokit. Kicsit átlátszó...

plu604
felesleges fehércsokin akárkinek is felakadni, minden törtös kérdésre pontosan ugyanezt írja be...

Mert eredetin nem igazán vannak GM parancsok, legalábbis nem sok mindent tudni róla, tök máshogy mûködik az egész(talán még külön GM kliens is van), ott a GM-ek Blizzard alkalmazottak, ez a rendes munkájuk, ezért kapják a fizetésüket, nem pedig "egyszerû emberek" mint tört szervereken.

Amúgy meg valamire való törtön se mész vele semmire, mert jogosultsághoz vannak kötve.

A critical error, ami amúgy sejtésem szerint sima wowerror, meg valószínûleg azért van, mert bugos a törtszerver emuja, amin játszol, vagy szarul van beconfigolva, és felenged inkompatibilis verziójú klienssel is.
A megoldás egyszerû: Ha már tört, akkor alap, hogy vagy R. vagy T., és nem gagyi homemade funszerverek.
gege97
Nemtoom honnan veszek h törtel jáccom nah mind 1 !!!erre mit mondotok?mért dobál,ezzel a game h critikal error meg ilyenek?nemrégóta!😞és már újra is raktam pls help!

Nem mindenki lehet én, hogy ingyen játszon eredetin 😄

Na jó azért majd a WoTLK-ba szerintem beszállok valamennyivel, ha eljön az ideje.
Elképzelem ilyenkor a fejed a monitor mögött. 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

tigeroo
önjelölt blizzbérenc vagy? w00t
Köszönöm a tippet, wowmatrixal installáltam így mûködik.<#worship>

ivjoe
Neked is szép napot! ^^
Mighty
Kimosthatnád a szádat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
<#levele>

A konzolos Molten Core sokkal jobb volt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tigeroo
höhö😊

sztem a tavalyi blizzes joke azért jobbvolt
pedig nem is rossz az ötlet 😄

A Questhelper zavarhatja, lassithatja a wow-ot.

(Ugyanakkor azt figyeltem meg, hogy valamilyen addon miatt - talan questhelper, talan vanaskos, talan valami mas - a gep doccen egyet, ha masik jatekos van a kozelben. Ez nagyon hasznos szokott lenni, ha epp valami Istentol elhagyatott helyen questelek vagy gyujtogetek, van idom felkeszulni.)

A helyedben nem masolgatnam manualisan, leteznek erre joval kiforrottabb megoldasok is: pl. WoWmartix - de van valami curse-os alternativa is. Beirod az addon nevet es install. Az update folyamat is gombnyomasra tortenik.

antgecc
Melyik bg hozza mostanában a legjobban a honort?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Bemásoltam, de semmi változás nem történt a játékban. Addons listába sem jelent meg.😞 Megpróbálok vmi más addont beüzemelni hogy azt sikerül e.

Remélem ettõl még nem cseszõdött el tökön bököm magam ha igen.
feleslegesen
Akkor elvileg feleslegesen kértem új jelszót?
dartonita
Szerda van,gondolom update van minden szerveren.11 utan probalj belepni,addig szokott tartani.

Ezt írja mikor nem fogadja el

This service is not available
Sziasztok lenne problémám!

Ma reggel be akartam loggolni a játékba és kiírta hogy nem jó a jelszó és hogy látogassak el egy adott oldalra ki volt írva most nem írom le és hogy ott adnak új jelszót.

Beírtam mindent küldtek is új jelszót majd elküldtek ide hogy írjam be az acc nevem meg az új jelszavam.
http://www.wow-europe.com/account/ Please remember to choose a password that cannot be easily guessed and not to share your password with anyone.

Account Name / E-mail Address (amúgy ide mit kell írni az emai címet vagy az acc nevem)

Mert beírtam amit küldtek de nem fogadja el most ilyenkor mi van?

Sajnos jobban nem tudom leírni. Bocs ha értelmetlen. De már szeretnék játszani 😞((((

program files/world of warcraft/interface/addons
Ha nincs még addons könyvtár akkor csinálj..

Jó hogy elõhoztad, ez kell nekem is.😊 Viszont tényleg könnyû megtalálni gógliba
Hova kell bemásolni hogy mûködjön?

Zomil
akkor ideje utána nézni...
(mielött kérdezünk valamit, általában illik elötte utánanézni és nem forditva...)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lenne pár kérdésem.
A quest helper tönkrevághatja vagy zavarhatja a wowot (pl:kilépeget,nem indul el)?
Lophatnak el rajta accunotot vagy ilyesmi?
Ingyenes?
Ha ingyenes akkor valaki tudna valami oldalt adni ahonnan le lehet szedni?
(még nem néztem utánna csak hallotam róla)
Úgy mondod, mintha Frostbite procolása esetén mindenki csak ott állna benne, várva rád hogy lõdd végre a frostboltokat 😄
FoF jó lehet arénában a nem-frostbiteos ellenfeledet stunolni pl

És szerinted mennyire éri meg kitenni a fof-ot pvpben? Fejlõdés közben én így nem semmi értelmét nem látom, mert ha bejön a frostbite úgyis nagy valószínûséggel critelni fogok és nem is biztos hogy leesik az effekt, így tudok castolni még egy frostboltot ami szintén frozen targetra megy.
Sziasztok.

Ha valaki most áll " World of WarCraft: Wrath of the Lich King " vásárlása elõtt akkor dobjon egy PÜ-t mert van pár darab bontatlan.
Sima verzió 6000 Ft-t és van 1db CE verzió is az 12k.

lotto 4es. (erre talan tobb is az esely)

Pyotr
gz!én egy darabot nem nyitottam de a time lost nekem is hasonló felkavaró érzés lesz😊

&#9608;&#9608;

3 ismerõsömnek is az elsõbe volt 😊