World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hess innen troll.\"
Van egy 76-os lockom, es az utobbi idoben eleg gyakran probalgattam a kulonfele talentolasokat. Nekem ugy tunt, hogy a harom ag kozul az affliction teljeseit a leggyengebben instakban (pedig ez a kedvencem pve-re), mig a demobol es a destrobol kb 1,5-2* annyi dpst lehet kisajtolni. Nyugtassatok meg, hogy ez 80-on meg fog valtozni es az affli is hasznalhato lesz instakban - es nem csak akkor ha Seed of Corruptiont spammelek a trashre, mert akkor valoban szep a dpse, de fel perc alatt elegeti az osszes manamat.
Az mellesleg kimondottan meglepett, hogy mikor demora huztam, akkor a critem tobb, mint a duplajara nott es a spellpower is gyonyoruen megugrott 😊
A masik, hogy valakinek van-e tapasztalata afflirol pvp-ben? Erdemes-e foglalkozni, vagy felejtos es probalkozzak destroval?
Elore is koszonom.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Hát izé... én sajnálom azokat akikkel szembe jöttünk. Eszméletlen jól mûködik, ha normálisan vannak coordinálva a cck. Cloth/leather pillanatok alatt elhullhat. Volt egy game amiben szegény rugo kapott 2*10k critet és elfeküdt(és én éreztem szarul magam utána <#idiota>#idiota>). És akkor hol vannak még a 290 dps fegyverek, meg s7/t9 gear.
Ezerszer jobb mint unholy, ráadásul shamanok is kisz*phatnak disease cleansing totemmel. 😄
fun fun
Ha megvan a hitcap, onnantól kezdve haste/spellpower-t erõsítsd, függ a gearedtõl is.. ha gyengébb akkor a helyedben frostfire-re szavaznék
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Régóta játszom, de egy dologra nem sikerült még rájönnöm, hogy mage-ként ha muszály választani, akkor inkább az intellectet, vagy a spell powert válasszam?
Tudom, wowwiki, de mire kibányászom a spell power coefficientet és társait, beleõszülök.
Frost mage vagyok, úgyhogy - gondolnám - inkább a spell power lenne a fontos, mert a frost úgyis mana takarékosabb, mint a fire meg az arcane.
Mi a tapasztalat?
Köszi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Erre most mi történik? hopp ugyanazokat a lootkat ugynaz az ony dobja majd történet szerint a semmibõl visszatérve 2 évvel késõbb...
Faszság. Legyen maelstorm jó kis földalatti katakombákkal, nagás szigetekkel amik között eleportálni hajózni kell, találjuk meg illidan börtönét, amiben visszamaradt pár bebörtönzött akármi, talán még starcraftos zergek más világból, de könyörgöm miért kell a "classic"-ot erõltetni minden háttér nélkül?
http://www.wowhead.com/?items=15.2
Ha véletlen bloodscalp ally-n játszol küldj egy levelet Azie-nak és adok kigyot meg madarakat, mert halomban áll bankban 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1. Glyph of incinerate – 5%-al megnöveli az incinerate sebzését. Az incinerate kb. 40-50%-át adja a teljes sebzésemnek.
2. Glyph of life tap – kb. 100 spellpowert ad 40 secre de folyamatosan fent lehet tartani csak figyelni kell rá és GCD-t okoz.
Szerintetek? Dummy-n kb. nem lehet lemérni mert a sok crit elviszi egyik-másik irányba. Egyszer ez a jobb máskor az.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
Ha nem kötözködik,akkor nem kötözködik vele sem senki,nem?
De,meg különben nem is érdekel,kinek mi a baja.<#bohoc>#bohoc>
\"Hess innen troll.\"
Még életemben nem voltam ebben a topicban..Véletlenül sikerült elolvasnom, az utolsó 1-2 hsz-t.
Nem bírtam megállni, hogy ne írjak...Nem kötözködésbõl, csak úgy érdekel...Légyszíves mond meg nekem, hogy mennyivel több ész kell a wowhoz, mint 2Moonshoz?<#guluszem1>#guluszem1>
Ez egy ilyen tipikus, mindegy mit mondok, csak védjük meg a wowot hsz. volt...
Muszály volt ezt leírnom<#nevetes1>#nevetes1>
Hozzáteszem, nem azért írtam, mert utálom a wowot😄
régebben 3hónapot wowoztam, és nagyon megúntam a 3 hónap alatt(azért, mert enyhén szólva túlzásba vittem a játékórák számát)
2Moonsal is játszottam 1-2 hónapot, és dettó meguntam, ugyanabból az okból.
Ezt meg csak azért írtam le, hogy nehogy anti wowos legyek-még mielött valaki benyom egy ilyen típusú választ: "És most megnyugodtál, hogy ezt megosztottad velünk? 😄"
Alapjáraton mind2 játék jó, a maga szempontjából, csak nagyon hamar meglehet unni õket.Természetesen ez privát szerókra vonatkozik.
Ez a neked való.Ész nem kell hozzá,de sebaj ne add fel! <#idiota>#idiota>
\"Hess innen troll.\"
Megyek megnézem a 2 moonst képekrõl! 😄 (biztos híres,mert életemben nem hallottam róla.) 😄
Egyébként ízlések és pofonok, én az általad említett 2moons-tól rosszul vagyok.
szerintem ez a játék egy nagy szar, pocsék a grafika a játék menet a fajok és ráadásul fizetni is kell érte. A 2 Moons százszor jobb.
pl pve-ben én így csinálom, persze ez pvp-re gondolom használhatatlan ebben a formában: icyT - plague strike - blood strike x2 (talent miatt így a blood rúnák átváltoznak univerzális death rúnákka) aztán scourge strike néhányszor, újra blood, scourge, stb... a fight vége felé bejön az obliterate is, no meg a Gargoyle.
Unholy elég nagy arányban a varázssebzésre épít, nem a fizikaira, ezért kell pvp-ben a spell penetration (lehetõleg 100 körüli). gemelést is emiatt a strength-re és spellPen-re ajánlom. Crit annyira nem fontos szvsz, mert a resilience úgyis csökkenteni fogja a critjeidet.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Üdv
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Get a life!
DFTBA ಠ_ಠ
Eladó wow accountom.
Ami található rajta:
1 db 80-as ork warlock a Bloodscalp szerveren(eu).
Nevek:
- Champion of the Naaru
- Hand of A'dal
- Jenkins
- Champion of the Frosen Wastes
- of Orgrimmar, Sen'jin, Silvermoon, Undercity, Thunder Bluff
- Crusader
- Twilight Vanquisher
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Gorom
A karakternél van ~1500-2000 arany. 280%-os mountja van.
2/5 T8,5
2/5 T8
A cuccok nagy része ulduarból van.
Az account jelenleg nincs feltöltve.
Elsõ gazdája én vagyok, cd-kulcs, titkos kérdés/válasz megvannak.
Az árat megbeszéljük!
Elérhetõségek: e-mail: [email protected] msn: [email protected]