World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
sajna ez van:S elég nyomoronc a többség horda oldalon.....nekem btwezért van tankom és healerem is!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ja még azt kifelejtettem a sírásomból, hogy lfg tool töküres <#zavart2>

Komolyan mondom, elegem van Arathor horda oldalból. Délelõtt és este van idõm játszani, ha belefér mindig nyomok egy hc-t. De már egy ideje nincs az az isten, hogy találjak groupot hc-ra, napin kívül. Még guilddel nyáron szoktunk hc-zni, de már egy ideje nincs kedve / ideje senkinek. Ha puggal össze is jön a 3dps, kizárt hogy találunk egy épp tankot+healert. Bahh.. Alli oldalon is ilyen a helyzet?

Köszi, logikus amit írsz a végén, tényleg ez lesz a legegyszerûbb megoldás!

TSW: Tunderke

picket
hm... peri

&#3237;_&#3237;

picket
Nekem is volt Visa Electronom, és volt amikor nem tudtam vele elõfizetni (más banknál meg ment vele, aztán meg az enyém is ment, aztán meg megint nem, szerintem ne ragozzuk, ha megkérdezi a banknál, akkor megmondják neki, vagy egyszerûen megpróbálja és kész).
Azt írtam, hogy ha ugyanazon a néven van a 3 bankkártya (mert úgy beszélt róluk, mintha legalább kettõ a sajátja lenne), akkor nem lehet gond. Lopásról szó sem volt, de az account eladás tilos, és ha jól olvasom, akkor Orgi ezért aggódik.
A mai kötözködés adag megvolt, vagy van még észrevételed? <#bee2>

Orgi: ha a régi kártyával befizetsz annyi idõt, hogy mire az lejár, addigra biztosan meglesz az új bankkártyád, akkor az egész parázás felesleges.

&#3237;_&#3237;

jó rá, és nem csinálnak abból problémát, hogy ki fizeti, mivel megkérhetsz akárkit, hogy fizesse be.. ha meg ellopták az accod, akkor majd azt neked kell jelezni, nem õk fogják LOL

picket
Ha ugyanazon a néven van a bankkártya, akkor nem lehet gond. A Visa Electront érdeklõdd meg a banknál, hogy alkalmas-e erre, mert nem mindegyik jó rá!

&#3237;_&#3237;

Bankváltás miatt mahinálnom kéne a Wow fizetéssel, szerintetek mennyire figyelik ezt? Elsõ körben lemondanám dombornyomott kártyám és Visa electronnal fizetném, aztán meg megint új bankkarival, tehát 2* váltanék egymás után bankkártya-adatokat, lehet ezt vhol jelezni hogy ne bannoljanak, mert nem eladtam az accom?

TSW: Tunderke

panther112
Teljesen egyetértek, láttam 3 screenshot-ot, a negyedikre már kíváncsi sem voltam. Persze, akinek tetszik ez a guildwars/runes of magic stílus, annak kiváló lehet.

shaime01
niii mit találtam galériámban

😄

s0n1c
Spec engem idegesít, ha valaki minimális körül tekintés nélkül véleményez valamit, ugyanúgy elküldöm a faszba azt, aki ilyen mód minõsíti a wowot, vagy a warhammert, vagy bármely más mmo-t. Nem az ízlés a baj, hanem, hogy az egyén az esetek 90%-ában kibaszottul clueless...
Fehercsoki
És ezért bannolnak vagy nem nézik nekik csak a +1 játékos a lényeg?

igen

Fehercsoki
Illetve ha battle.nethez csatlakozok és átírom a lakcímem akkor recruit friendes dolog mûködik?

Fehercsoki
Ha az accom battle.nethez csatlakoztatom akkor ha csinálok új karit még november 11. elõtt azok is kapnak pingvint?Illetve hogy néz ez ki?Megint egy boa pet ami nem tûnik el használat után?

picket
És azért nem játszol egy játékkal, mert magassarkú csizma van a cuki mágus csajokon. Nem azért, mert sokat kell farmolni, szarok a questek, béna a karaktermozgás, nehézkes az irányítás, gyatra a grafika, unalmas a játékmenet, szar a játékmechanika, dedós a community, kevés a content, lassú a fejlõdés, hanem azért, mert hegesztõszemüveg volt egy mókuson. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

na szóval, a félreértések elkerülése végett, én a manga alatt arra gondoltam, hogy úgy cakkpakk a game megjelenése és hatása nekem kb. olyan, s itt most nem arra gondoltam, hogy pl. milyen fejet meg testalkatot csinálhatsz a karidnak.

hogy mit értek ezalatt, s miért gondoltam ezt?

nekem elsõre ez ugrott be, mikor megláttam az alabárddal szaltózó, meg pirgõ-pergõ-tigrisbukfencezõ gladiátorokat, meg a tündibündi-édibédi-cikicuki kis szoknyácskában és magassarkú(!) csizmában harcoló csajszi mágusokat, és egyebeket és ezek csak a karakterek voltak.
betában meg ott dobtam hátast, mikor az elsõ npc, ami elém került egy mókuszerû cuki kis kétlábon járó izé volt, heggesztõ szemüveggel a fején.

persze ettõl függetlenül van, aki imádja ezt a stílust, nekem igy játék formájában nem igazán jött be viszont.
de semmi bajom azzal, akinek meg ez tetszik, nem vagyunk egyformák.
szerencsére, s ez igy is van jól...

picket
Fejléc, Gyakran Ismétlõdõ Kérdések

&#3237;_&#3237;

plx meik pvp realmen vagytok magyarok mert realmet váltanék!thx
picket
Úgy érzem az aionon nem volt füstszûrõs sapka <#idiota>

&#3237;_&#3237;

szoval univerzalis, de mondjuk ez igy nem hangzik tul jol 😄 ha midnenfele stilus rohangal egy vilagban. nem art ha egy franchise/vilag/lore egyenletes es nem osszevissza stilus. persze ez mar csak kotekedes, mert azert remelem nem ugy oldottak meg, hogy gyokeresen mas stilusunak tunjenek a karakterek, viszont akkor meg felmerul a kerdes, hogy ha alapbol animes/manges beutese van a jateknak, akkor.... 😄

antgecc
Itt arról volt szó, hogy mangásak-e vagy sem... És mivel a karakter alkotásnál rengeteg dolgot állíthastz az arcon és testen egyaránt, így mangás lesz, ha mangásat csinálsz, és normális lesz, ha normálisat csinálsz. A mozgásokban viszont semmi manga nincs. Ennyi...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csá all!meik PVP realmen vannak magyarok,jelenlek Emerald Dreamen vagyok de az nem vmi jó :S thx
Csirke4
Wildor gyere WWII Onlinézni és hagyd az animét a picsába. 😄
Abban legalább rendes PVP van. <#eplus2>
jo, de miert nem elfogadhato az ha wildornak nem jon be ez az ugyfogalmazok, hogy tavol-keleti stilus? van aki meg wow-val azert nem jatszik, mert rondanak talalja 😄

...am ezek egy mmo-ban tenyleg nevetseges kifogasok, de szivuk joga.

picket
Felesleges ezen pörögni, szerintem sokkal többet számít
-a hangulat
-a játék mechanikája
-a szociális kapcsolatok és azok lehetõsége ingame.

És mindezeket az anime szó nem határozza meg, mert az egy rajzolási stílus (formák és mozgások), nem hangulat. Ghost in the Shelltõl pikaccsuig minden anime, szóval ez kb annyit mond el, mint az, hogy autó (na de trabant, vagy ferrari?).

Szóval Wildor
a. ír egy rendes kifogást <#idiota>
b. nem ír, mert azért nem tetszik neki, mert sznob, vagy mert csak, vagy mert így könnyebb leszokni
c. további szórakoztató olvasmányt gyûjtünk össze a témában.

&#3237;_&#3237;

nem erdekel a kulso, a karakter animacioi legyenek jok. hatulrol ugyse latom az arcukat, raid kozben ugysem nezem a karakteremet, stbstb.
persze nem tagadom hogy aion nem szebb, de nem tagadhatod hogy nem animes beutesu.

Én meg 1 hónapja tolom és semmi köze nincs hozzá. Csinálhatsz mangás karatert meg másfélét is. Az AION-ban nem 5 féle külsõt kreálhatsz mint a wowban hogy mindenki ugyanúgy néz ki.
wow rész? world of warcraft,the burning crusade,wrath of the lich king.
vagy te a warcraft részekre gondolsz?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hello
Valaki le tudná nekem írni az eddig létezõ össze WOW részt?
Tervezem megvenni, de minden része kellene az öösszes kiegszítõvel ami eddig megjelent. 😄

hat pedig elegge ugynezki hogy sok koze van hozza 😄

ezen most besírtam baze 😄DD

Lacee
hát igen, ha nem japán cég csinálta, akkor tényleg kétség sem merülhet fel, hogy esetleg mangás-animés stílusú lenne a képi világa...
Your érvelési logika skill has increased by 1.

Mondjuk én néhány screenshoton kívül nem ismerem, szóval nem tudok érdemi véleményt nyilvánítani (azok alapján elég dragonball-pikacsú hangulatúak a karakterek, de biztos másképp van menet közben), de ezen az okfejtésen most felröhögtem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Hát elvileg az aion koreai játék és a koreaiak sárgák,és mivel minden sárga egyforma rá lehet fogni hogy japán játék.

DarkHorSe
megjott az elso szakerto

Swedish people are albino monkeys&#65279;

s0n1c
Nulla köze van a mangához, a manga egyébként is japán, tehát még földrajzilag sem stimmel az állítás.
Ez beszarás 5óra alatt, 5x 1slotos bag esett 😄

Get a life!

aion-ra visszatérve, biztos jó game, de nekem ez a mangás pittyputty nagyon nem jön be 😊

jah, csak szemetelek bele, mint ahogy ide is :X

Botond
Topikjába mégis szemetelsz. 😊 Akkor csak törölted karikat, acc off és semmi? Áttértél biciklizésre, mint Csabi? Ahhoz végülis ideális most az idõ. 😊
aion? kiaf*szt érdekel az aion?
mert engem abszolút hidegen hagy :S

ugyan az van mint tavaly, még mindig sm-leg kisebb részében, bal oldaliban.

Get a life!

Csirke4
Mi az a WoW?
Lehet ezen az új eventen nyerni valami jó cuccot?Régen úgy emlékszem lehetett valami tökfejet meg hasonló dolgokat 😄 Ha most is lehet akkor hogyan?Hol a boss akit meg kell ölni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lol.. figyelj ez az egész játék dolog nem úgy megy, hogy elmondanak neked mindent.. ki kell próbálnod.. target dummy.. és kiprobalod... + gondolkodj egy kicsit, hogy miert hasznalnal ss helyett oblit? szerinted akkor minek tesz ra talent pontot az ember ?

Hát ezt a rotácio dolgot úgy értettem, hogy épp nem engem támadnak és nem is vagyok cc-ben, tehát a legjobb dmg-t akarom tolni az ellenfélbe.
Kösz a választ, még annyit, hogy: obli helyett miért SS? A tooltipet nézve az obli jóval nagyobbat sebez.

pvp-be rotáció? esélytelen...

diseaseket tartsd fent, pestilence-el frissitsd stb. , scourge strike, blood strike.. death coilt folyamatosan, oblit ne használj.. de még1er mondom, nincs rotáció, mivel ha amz-el már elment egy unholy, strangulate, akkor más.. szóval nincsen pvp-ben rotáció, vagy ha rotáció szerint akarod, akkor icy, plague, ss, bs, bs , dc , dc .. de ha ennyit csinálsz akkor ez , olyan 1500 körüli ratingre elég, errõl a 3/17/54-rõl annyit, hogy nem igazán van eltrejedve, nem használtam még sosem, 0/17/54, ill. 0/19/52 most amit használok, de elvileg nincs sok különbség egyik közt sem

"Nem én tehetek róla hogy kockák vagytok és semmi más nem érdekel mint a WoW." olvasd már el, hogy hol vagy légyszi.. + fuu igazad van, akit nem érdekel, hogy kánny veszt vagy ki a faszom felmegy részegen a színpadra és elõadja magát, az biztosan nagy kocka

Na akkor a trollkodás helyett, fókuszáljunk a wow-ra, azon belül is az én kérdésemre 😄 íme:
Van ez a 3/17/51 unholy pvp (aréna) build. Ehhez kéne nekem a legideálisabb rota.
A blood strike blood rúnából deathet csinál, az obli nem szedi le a diseaset. Segítsetek összerakni egy jó rotációt, köszi 😊

plu604
Én kérek elnézést 😊
Nem én tehetek róla hogy kockák vagytok és semmi más nem érdekel mint a WoW. Találtam ezt a postot, lefényképeztem, gondoltam belinkelem, hátha érti valaki és röhög egy jót, amikor kértétek elmagyaráztam, pont. Mit kell ezen flamelni? 😄
(Akinek nem inge...)