World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Instába készülõdtünk és erre: ...meg bejön a DK warrioral és kész...
Nem tom milyen felindulásból sikerült ezt összehoznom,de a guild szövege megvolt egy ideig. xD
" nézd már trinketezett! akkor jöhet a 20 sec CC...." anyád😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Jo a banner . (:
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
nem hagyja beilleszteni, úgyhog így
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
azért az illetékes ombudstaurennél reklamálni fogok, hogy a horda némileg alulreprezentált, de hát semmi sem tökéletes...
Jut eszembe:
WotLK kompatibilis fejléc - kész.
figyelemfelkeltésre alkalmas mellbõség a szerós figyelmeztetés környékén - amennyire szabad kész.
Éves photoshop óraszám picketéknél - kész.
ಥ_ಥ
Gatherer skill is nagyot dobhat a bevételeiden, én skinningel egész jól kerestem, ez a legegyszerûbb mind közül mivel nem kell külön node-okat keresgélni, a mobok ott vannak az orrod elõtt. Cserébe a herba és a mining jobban fizet, ahogy hallottam...
Szerintem igazán lvl 80on lesz csak szükséged nagyobb mennyiségû pénzre, de ott már lesznek napi questek dögivel.
Am a felmérés eredményét hol lehet megnézni majd?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Trinket
Deikath
A heti szavazást meg sztem átírhatod szavazásra simán, esetleg egy dátum mellé, hogy mikori 😊
For fun!
Három kategóriája van a peteknek:
-Fun pet: veszed árusnál, vagy drop. Ezt lerakod, nem csinál semmit, csak cuki. Egy-két esetben harcol is, de ezt külön említi a leírása, és ilyenkor csak egy ideig él, aztán elveszted (pl. mini yeti).
-Ideiglenes, idézett "pet": spell-el megidézed, segít, de nem fejlõdik. Ilyen a dk ghoul-ja, de ide sorolhatjuk a paladin vagy a warlock lovát is. Ezekre senki nem mondja, hogy pet, ezek idézett lények.
-Fejlõdõképes végleges pet: képességeket tanulnak, nevük van, elmaradhatatlanul hozzátartoznak egy kaszthoz, talentág kapcsolódik hozzájuk. Ilyen a hunter állata és a warlock démonja.
ಥ_ಥ
Ha valaki tudna ebben segíteni, akkor leírná, hogy hol és merre lehet ilyesmit venni, vagy szerezni. Köszönöm elõre is.
viszont ha a lock-ot ölöd, akkor ha másik dps-sel tolja, akkor lefoglalod a másik dps-t is, lock sokkal nehezebben fog csinálni bármit is, a healered meg tud majd akciózni, míg ha a lock healerrel tolja, akkor meg a healerének adsz munkát, aztán onnantól meg majd az dönti el, hogy ki nyert, hogy ki fogy ki elöbb manából.
szóval mindenképp a lock-on tornássz, ha jót akarsz magatoknak...én legalábbis ezt tenném. szerintem.
ja végülis tökmindegy hogy bloodlust alatt a lock 1 hiteli a gyökketõ resis healert, vagy mondjuk meg kell neki dolgoznia érte, hogy kinyúvadjon.
amúgy meg baromi egyszerû, rámászol a lock-ra, aztán próbáljon meg castolni, ha tud.
warrior vagy, van jófajta pummel, charge, intercept, ecetera, healered meg tanuljon meg los-olni, aztán akkor nem fogják szétcsapkodni seperc alatt, ha bloodlustolt lock ellen kiáll a nyilt terepre dance-elni, akkor meg is érdemli, hogy szétkapják :S
a lófaszjóska geares warrim meg szopik,mert se gearje se ratingje és kb. nem is lesz,mert agyonvágnak az olyan szintûek mint a palám😛
kéne personal,hogy kapjunk rendesen pontot,de personalt meg nemtudunk szerezni,mert a jobb geareseket nemtudjuk elrakni hígfos a rendszer.
keccó idegesítõ relentlesses csávokkal parádézni 1350-en:S
Igaz a 2k már nemtûnik messzinek és lesz végre vállas,de akkor is olyan meccsek vannak,hogy az agyam eldobom....
nehéz a célpontomon maradni,mert minden szarral szétCCnek😛 az a baj😊
és a megüthetetelen rugóktól,frost magektõl meg hunterektõl már kivagyok készülve😊
1800-at azért kiszenvedjük😛
deadly geares papot szétkapni nem téma, gondolom bõven 1k resi alatt is van...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
sámán+lokk átlag 6-8 sec alatt öli a papomat😛 a rugó+papnál a rugót megse tudom szinte ütni annyit dodgeol míg szétkapják a papot..hunter+bármilyen healnél örölük ha párszor megütöm a huntert:S
frost mage-s teamek meg szinte 99% ban game over😛
1400 körül vagyunk fis-fos gearben/nekem kicsit jobb ,papom deadly/ ,de szenvedünk rendesen...azthittem simábban felmegyünk 1800-ra....