World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasonló volt nekem is! 😄

Instába készülõdtünk és erre: ...meg bejön a DK warrioral és kész...
Nem tom milyen felindulásból sikerült ezt összehoznom,de a guild szövege megvolt egy ideig. xD
[HUN]Crassus
haver frostmage aranyköpése:
" nézd már trinketezett! akkor jöhet a 20 sec CC...." anyád😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Köszi, akkor elõször lenyomom instába a restedet és utána megyek pvp funra.

Get a life!

antgecc
Csak a mobokért kapsz dupla xp-t. Questekért, bg-n toronyért, stb a normált kapod.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ha megyek bg-re fejlõdni, és rested vagyok, akkor ugy dupla xp jön be mintha moboznék?

Get a life!

Lacee
ja, nem mondtam hogy ez egy screenshot a goblin kezdõzónából? ^^

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

antgecc
Jó lenne ilyen graph-al wow-ozni 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

kakaoskalacs
a Letherworking és a skinning foglalkozás párost választottam remelem segit a pénzügyekben 😊) ÉS amiket csinaltam ruhat azokat bedobaltam auctionH.-ba.

Jo a banner . (:

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lacee
hmm, való igaz, hordás képeket nehezebb találni azért egyet-kettõt elküldtem neked PM-ben, hátha használható valamelyik. Továbbá, bár nem rajzolt, de hordás engineer-vonalon szerintem egy tök jó kép:
nem hagyja beilleszteni, úgyhog így

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jó lett a fejléc, gratula 😊

Hát a cd kulcs meg a másodlagos pass, jó kezdés szerintem, azzal már lehet szóba állnak veled. A battle.neten elvileg van valami menü, ahol a bajaidat tudod hangoztatni.

Dizson
Hali! Régen volt egy WoW accom aminek elfelejtettem a kódját és az email címét. Akkor hagytam a fenébe, de most vissza szeretném szerezni. Megvan a játék cd kulcsa, a másodlagos password, és a felhasználó nevem is. Szerintetek van rá esély hogy vissza kapom? Jah és hol kell panaszkodni?

picket
Hordás engineert akartam a gnóm helyett, de nem találtam. Ha jó minõségû rajzolt kép linkjét pm-ben megkapom, akkor beszerkesztek oda patást, kutyacsontot, fotoszintetizálót vagy beachboy-t.

ಥ_ಥ

Lacee
jó lett, gz 😊

azért az illetékes ombudstaurennél reklamálni fogok, hogy a horda némileg alulreprezentált, de hát semmi sem tökéletes...

Egy félpucér bögyös night elf csaj véd a törtösöktõl, riszpekt! <#worship><#alien>

picket
Majd összedobok valamit és linkelem. A fejlécbe is kirakom majd.

Jut eszembe:
WotLK kompatibilis fejléc - kész.
figyelemfelkeltésre alkalmas mellbõség a szerós figyelmeztetés környékén - amennyire szabad kész.
Éves photoshop óraszám picketéknél - kész.

&#3237;_&#3237;

kakaoskalacs
kössz a tanacsokat 😊

Lacee
Elsõ tanács, hogy ne vegyél semmit AH-ban, a talált zöld-kék BoE cuccokat viszont mind tedd be, többségében meg fogják venni. Nekem a questekbõl jövõ pénz plusz AH-s dropok bõven elegek voltak minden felmerülõ költséghez, skilltanulás, mountvásárlás stb (és ez még a nagy riding árleszállítások elõtt volt, most még könnyebb kéne hogy legyen). Enchantoltatni nem sok értelme van szintezés közben (hacsak nem akarsz megállni mondjuk 49-en pvp-zni), csak az aranyat nyeli, mivel a ruháidat úgyis lecseréled maximum 2-3 szintenként.
Gatherer skill is nagyot dobhat a bevételeiden, én skinningel egész jól kerestem, ez a legegyszerûbb mind közül mivel nem kell külön node-okat keresgélni, a mobok ott vannak az orrod elõtt. Cserébe a herba és a mining jobban fizet, ahogy hallottam...

Szerintem igazán lvl 80on lesz csak szükséged nagyobb mennyiségû pénzre, de ott már lesznek napi questek dögivel.

kakaoskalacs
Üdv 😊 tanács kellne Steamwheedle Cartel Serveren játszok (lvl41 be hunter) és az lenne a kérdésem hogyan tudnék minnel több goldot összekaparni? mert questekböl nem mindig folyik be a pénz . Vagy vannak Mob-ok amik többet dobnak? Vagy rohadt sok questet csinaljak meg ?

Ideje<#nyes>

Am a felmérés eredményét hol lehet megnézni majd?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

antgecc
<#worship>

picket
Fun pet kategóriában gyakorlatilag leírva.

&#3237;_&#3237;

picket
Közkívánatra lásd (és töltsd) a fejlécben! <#nezze>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
WOW ez kemény!! lehetek a barátod?😊

tarti19
Ez nem igaz, pont ma töltöttem fel a accountomat s erre idejössz egy ilyen csábos ajánlattal, úgy, hogy nekem meg nincs pénzem?

Ezen kívül van még a Jewel Crafter álltal készített trinket ami valóban megidéz egy petet ami harcol veled. De ezt csakis JC tudja használni.
Trinket

Deikath

antgecc
picket, csinálj már egy új szavazást, lehetne mondjuk, hogy "Játszol is még, vagy csak topicolsz?" v ilyesmi... Engem spec érdekelne, h az itteniek közül hányan játszanak még.

A heti szavazást meg sztem átírhatod szavazásra simán, esetleg egy dátum mellé, hogy mikori 😊

For fun!

picket
Azért értett félre, mert 70-es a karaktered, de úgy teszel, mintha semmit nem tudnál a játékról.
Három kategóriája van a peteknek:
-Fun pet: veszed árusnál, vagy drop. Ezt lerakod, nem csinál semmit, csak cuki. Egy-két esetben harcol is, de ezt külön említi a leírása, és ilyenkor csak egy ideig él, aztán elveszted (pl. mini yeti).
-Ideiglenes, idézett "pet": spell-el megidézed, segít, de nem fejlõdik. Ilyen a dk ghoul-ja, de ide sorolhatjuk a paladin vagy a warlock lovát is. Ezekre senki nem mondja, hogy pet, ezek idézett lények.
-Fejlõdõképes végleges pet: képességeket tanulnak, nevük van, elmaradhatatlanul hozzátartoznak egy kaszthoz, talentág kapcsolódik hozzájuk. Ilyen a hunter állata és a warlock démonja.

&#3237;_&#3237;

picket
Ejj, no!

&#3237;_&#3237;

Mivel eredetin nyomom, ezért megpróbálom semmisnek nyilvánítani a kijelentésed. Szal még mielõtt elkezdesz másokat nem odaillõ szavakkal illetni, inkább kérdezd meg hogy min játszik. Na mind1.

A paladinnak csak lova lehet, amin tud lovagolni (mount). Ehhez meg kell csinálni egy questet. De úgy tippelem nem eredetin játszol, úgyhogy takarodj innen a picsába és olvasd el a piros csíkban lévõ szöveget. Ha mégis akkor az elõzõ kijelentést tekintsd semmisnek.

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék tõletek. Egy fórumon olvastam hogy a Paladinnak is lehet háziállata, ami harcol mellette (vagy viheti a pet trénerhez fejleszteni). Mivel Pala vagyok, ezért számomra sokat jelentene, ha lehetne ilyen pet-et tartani. Én már 70-es vagyok, elvileg 40-es szinttõl lehet pet-et tartani, ha jól írták a fórumon.
Ha valaki tudna ebben segíteni, akkor leírná, hogy hol és merre lehet ilyesmit venni, vagy szerezni. Köszönöm elõre is.

Hát akkor los-oljon a pap... Amikor engem talál meg valami ranged, akkor futkosok körbe az oszlopok körül, nehogy lásson. Õ meg ha engem akar, akkor futkosik utánam. Addig a párom meg lerendezi valamelyiket... optimális esetben.

de qrvára nem is az ám a lényeg, hogy leszarja-e vagy sem, hogy ütöd-e vagy sem, hanem arról szólt a story, hogy ha nem ütöd, akkor szanaszét fog cc-zni téged, a healered meg kinukolja vagy fordítva.
viszont ha a lock-ot ölöd, akkor ha másik dps-sel tolja, akkor lefoglalod a másik dps-t is, lock sokkal nehezebben fog csinálni bármit is, a healered meg tud majd akciózni, míg ha a lock healerrel tolja, akkor meg a healerének adsz munkát, aztán onnantól meg majd az dönti el, hogy ki nyert, hogy ki fogy ki elöbb manából.
szóval mindenképp a lock-on tornássz, ha jót akarsz magatoknak...én legalábbis ezt tenném. szerintem.

[HUN]Crassus
de ez nem is lényeges ami a legrosszabb azt a 141508-ban vázoltam fel😛

[HUN]Crassus
a lokk elmondani nem tudom mennyire szarja le,hogy ütöm /55-75% ARP btw.../ 😊

tényleg nup vagy.
ja végülis tökmindegy hogy bloodlust alatt a lock 1 hiteli a gyökketõ resis healert, vagy mondjuk meg kell neki dolgoznia érte, hogy kinyúvadjon.
amúgy meg baromi egyszerû, rámászol a lock-ra, aztán próbáljon meg castolni, ha tud.
warrior vagy, van jófajta pummel, charge, intercept, ecetera, healered meg tanuljon meg los-olni, aztán akkor nem fogják szétcsapkodni seperc alatt, ha bloodlustolt lock ellen kiáll a nyilt terepre dance-elni, akkor meg is érdemli, hogy szétkapják :S

[HUN]Crassus
*19xx-ig nem is buktunk:S pontot szép mi?

[HUN]Crassus
és megint eljutunk oda,hogy fos a rendszer mivel mi/dk +palám/ pl. elõzõ szezonban 2100-on voltunk, fullos gearben kezdtük a szezont és konkrétan "INGYEN" kaptuk "INSTANT" az 1900+ ratinget,mert kaptuk a 30-47 pontokat mint a gép....a magas personal besorolás+ a gear level miatt.

a lófaszjóska geares warrim meg szopik,mert se gearje se ratingje és kb. nem is lesz,mert agyonvágnak az olyan szintûek mint a palám😛
kéne personal,hogy kapjunk rendesen pontot,de personalt meg nemtudunk szerezni,mert a jobb geareseket nemtudjuk elrakni hígfos a rendszer.

[HUN]Crassus
na ez az....,de nincs más kari kombinációnk:S😞
keccó idegesítõ relentlesses csávokkal parádézni 1350-en:S

Szar gearrel nem healer+dpsként kell arénázni menni, mert esélytelen. 1500on már jönnek a full pvp setes hülyegyerekek, akiket egyedül meg se karcolsz 😄

[HUN]Crassus
3v3 ban 1050 resivel megy a palám,erre még rájön -6% all dmg taken/resi bónuszával ez már elég fasza ammount-lenne/ meg 61% armor reduction meg sacred meg 3100+ spell power mégis szétkapnak a bubetta után mint floki a lábtörlõt😄
Igaz a 2k már nemtûnik messzinek és lesz végre vállas,de akkor is olyan meccsek vannak,hogy az agyam eldobom....

[HUN]Crassus
pfff resi? az minek? láttad te mit mûvel egy destro lokk egy lust alatt? baszhatod a resit😊

nehéz a célpontomon maradni,mert minden szarral szétCCnek😛 az a baj😊
és a megüthetetelen rugóktól,frost magektõl meg hunterektõl már kivagyok készülve😊

1800-at azért kiszenvedjük😛

talán, ha nem fis-fos gearben lennétek, menne jobban is 😄
deadly geares papot szétkapni nem téma, gondolom bõven 1k resi alatt is van...

+

bélanéni
Szerintem másnak semmit.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Zsoltika 007
Armory nektek se frissít már egy ideje?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[HUN]Crassus
nub vagyok?

[HUN]Crassus
mit szopatnak rajtunk/warri+disc pap/ arénában 2v2 ben atyaég...
sámán+lokk átlag 6-8 sec alatt öli a papomat😛 a rugó+papnál a rugót megse tudom szinte ütni annyit dodgeol míg szétkapják a papot..hunter+bármilyen healnél örölük ha párszor megütöm a huntert:S
frost mage-s teamek meg szinte 99% ban game over😛
1400 körül vagyunk fis-fos gearben/nekem kicsit jobb ,papom deadly/ ,de szenvedünk rendesen...azthittem simábban felmegyünk 1800-ra....

picket
Ez a legsimlisebb, legpofátlanabb, legjobban sikerült reklám, amit itt láttam. Szerencséd, hogy nem írtad oda, hogy pm-ben vagy msn-en kéred az ajánlatokat <#finom>
Azért ne higgyétek, hogy mostantól így lehet <#schmoll2>

&#3237;_&#3237;