World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha viccnek szántad, akkor legközelebb - baleset megelõzés céljából - egy smájlit rakj a végére.
ಥ_ಥ
2v2-ben gyakorlatilag lehetetlen megölni vele egy normális healert(healer dps vs healer dps felállásban).
3v3-ban meg az a nagy szerepe most a dknak, hogy spammolja a chains of icet az emberekre, hogy a hunter vagy warrior társ megölje õket közben.
Ennyi most a dk pvp high-enden.
Ráadásul unholyn kívül a többi ág nem életképes.
Sosem felejtem el, amikor elõször bementem a Wailing Caverns-be. Vagy amikor lvl39-en 2 hétig farmoltam a Scarlet Monastery-t, full kék cuccokért. A pillanatot, amikor lvl 70 lettem. Az elsõ Epic itemet. A néha fárasztó questeléseket.
Tényleg jo volt😊
You\'ll Never Walk Alone
Belf: Blizzard
Tau: te...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bucsek (2010. március 03. 17:05) John Locke (7/10)
Én kipróbáltam már, de mindenki azt mondta régen, hogy nincs vége. De ezt hogy értették? Csinál 1 karaktert, felhuzza nemtudommeddig lehet, na szóval addig, és aztán? megunnya csinál egy másikat és ugyanazok a küldetések, én nemértem 😄
Persze amig tejelnek érte, addig talpon lesz.
AVIRA - \"More than security.\"
Akkor valószínûleg jövõhéttõl játszom a nevedben is.<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én speciel azért fejeztem be, mert eljutottam egy olyan szintre, amikor az új gear beszerzése már nem fun volt többé, hanem kõ kemény farmolás. Volt egy nap, amikor több száz ugyanolyan mobot öltem le bizonyos itemért. Na akkor telt be a pohár. Nem volt már meg a játék varázsa. Nem akartam úgy érezni, hogy ez nekem munka. Én szórakozni akarok. Sajnos ebben mondjuk közrejátszott a gyenge guild és realm is(Bloodfeather).
Egyszóval abbahagytam, néha gondolok rá, amikor egy-egy gyenge játékba belefutok, de újra nem kezdeném el...
You\'ll Never Walk Alone
Nem kell félni tõle. Ha WoW nélkül is ennyit gépezel, akkor teljesen mindegy. Ennél többet úgysem fogsz tudni. Úgy kell csinálni, hogy játszol amikor csak kedved van, de egyre figyelj: SOHA nem mondj le azért más programot, mert WOW-ozni akarsz. Amikor ez megtörténik akkor függõ lettél és érdemes elgondolkozni a dolgokon. Amíg ez nem történik ilyen, addig semmi gond, mert ha nem WoW-oznál, akkor is a gép elõtt ülnél abban az idõben.
You\'ll Never Walk Alone
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Remélem érthetõen kérdeztem 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
#142976 - Nekem van.
nekem am van de törtön<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De akkor hétköznapokon kb 3-4körül érek haza...0-1körül szoktam feküdni.
Hétvégén meg délelõtt kb 8-tól este 0-1ig<#idiota>#idiota>
De csak ha nincs más dolgom.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De az átlag napi 12ó-s gép elõtti punnyadásnál jobb.<#idiota>#idiota>
A tört meg szar és ezáltal unalmas.<#whatever>#whatever>
Get a life!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178