World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Ha komolyan gondoltad, akkor EMBER TE NEM VAGY NORMÁLIS! Dobjon el valaki két évet az életébõl, hogy egy játékban kifarmoljon valamit? omg!
Ha viccnek szántad, akkor legközelebb - baleset megelõzés céljából - egy smájlit rakj a végére.

ಥ_ಥ

slime001
Ruby Sanctum-hoz lehet köze?

AVIRA - \"More than security.\"

Fehercsoki
Hát az nem jó.Köszi a kis összefoglalót,pont ilyenre gondoltam.(mármint ilyen fajta információkra)

Egy szóban össze tudom foglalni neked. FOS
2v2-ben gyakorlatilag lehetetlen megölni vele egy normális healert(healer dps vs healer dps felállásban).
3v3-ban meg az a nagy szerepe most a dknak, hogy spammolja a chains of icet az emberekre, hogy a hunter vagy warrior társ megölje õket közben.
Ennyi most a dk pvp high-enden.
Ráadásul unholyn kívül a többi ág nem életképes.

Scouser
Hát igen, ha te mondod, akkor lehet, bár az itteni nickedbõl nem derül ki, hogy ott milyen néven futottál.

Sosem felejtem el, amikor elõször bementem a Wailing Caverns-be. Vagy amikor lvl39-en 2 hétig farmoltam a Scarlet Monastery-t, full kék cuccokért. A pillanatot, amikor lvl 70 lettem. Az elsõ Epic itemet. A néha fárasztó questeléseket.

Tényleg jo volt😊

You\'ll Never Walk Alone

Fehercsoki
Valaki írna pár sort arról hogy milyen a DK pvpben?

PiszkosFred

Belf: Blizzard
Tau: te...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

drogosgeci

Bucsek (2010. március 03. 17:05) John Locke (7/10)
Én kipróbáltam már, de mindenki azt mondta régen, hogy nincs vége. De ezt hogy értették? Csinál 1 karaktert, felhuzza nemtudommeddig lehet, na szóval addig, és aztán? megunnya csinál egy másikat és ugyanazok a küldetések, én nemértem 😄
Persze amig tejelnek érte, addig talpon lesz.

slime001
Akkor te az a Scouser vagy akire gondoltam. Egy ideig szintén voltam Bloodfeatheren és egy guildbe voltunk!😄 Na mi lett belõlem, elcsábultam és megint játszok. Pedig amint kijött az LK abbahagytam, de úgy néz ki eddig bírtam. 😊 Mondjuk elég casual szinten játszok már. Egy irl programot se mondanék le wow miatt, viszont ha nincs semmi és itthon vagyok akkor bizony játszok.

LeWyTy
Ez szép volt.<#sir>
Akkor valószínûleg jövõhéttõl játszom a nevedben is.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Scouser
Azért hidd el, van olyan dolog, aminél soha nem lehet jobb a WoW. Mondjuk nekem végig kapcsolatban voltam amikor WoW-oztam és soha nem okozott problémát a kapcsolatban. Amikor abbahagytam utána még 1 évig együtt voltam a lánnyal. Meg azért egy jó poker a haverokkal, vagy egy kosár/focimeccs. Persze ha az embernek nincs ilyen az életében, akkor marad a WoW. Nagyon jól el lehet vele tölteni az idõt. A mai napig felejthetetlen pillanatokra emlékszek vissza a WoW-os idõkbõl, és néha hiányzik is. Egyetlen másik játék sincs, amely ennyire lekötné az embert és ennyire sokrétû lenne.

Én speciel azért fejeztem be, mert eljutottam egy olyan szintre, amikor az új gear beszerzése már nem fun volt többé, hanem kõ kemény farmolás. Volt egy nap, amikor több száz ugyanolyan mobot öltem le bizonyos itemért. Na akkor telt be a pohár. Nem volt már meg a játék varázsa. Nem akartam úgy érezni, hogy ez nekem munka. Én szórakozni akarok. Sajnos ebben mondjuk közrejátszott a gyenge guild és realm is(Bloodfeather).

Egyszóval abbahagytam, néha gondolok rá, amikor egy-egy gyenge játékba belefutok, de újra nem kezdeném el...

You\'ll Never Walk Alone

drogosgeci
és ha a wow jobb a más dolgoknál? lehet megéri kihagyni 2 évet a suliból mielõtt mégjobban noob friendly fos lesz a game, a suli meg ugyanolyan lesz késõbb is. én a régi high warlord grindért bármit lemondtam volna, annál nagyobb élmény game-ben nem érhet senkit kb., a többi pótolható.

Scouser
Én másfél évig WoW-oztam és azért érte meg, mert mellette nem akartam egyetlen másik játékot sem megvenni. Gyakorlatilag még spórolsz is vele.

Nem kell félni tõle. Ha WoW nélkül is ennyit gépezel, akkor teljesen mindegy. Ennél többet úgysem fogsz tudni. Úgy kell csinálni, hogy játszol amikor csak kedved van, de egyre figyelj: SOHA nem mondj le azért más programot, mert WOW-ozni akarsz. Amikor ez megtörténik akkor függõ lettél és érdemes elgondolkozni a dolgokon. Amíg ez nem történik ilyen, addig semmi gond, mert ha nem WoW-oznál, akkor is a gép elõtt ülnél abban az idõben.

You\'ll Never Walk Alone

Omlás
Lehet adott gombhoz bindelni már tudtommal. 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

antgecc
Valaki megmondaná, hogy írjam meg a makrót, hogy gyorsbillentyûvel markolja skullra az aktuális targetem?

Remélem érthetõen kérdeztem 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Köszönöm a válaszokat!És pvpben milyen most a DK?Milyen kasztokkal szemben van elõnyben/hátrányban?

slime001
Ha már DK-val megvan a def capem (540) Rune of the Nerubian Carapace nélkül akkor érdemesebb inkább Rune of Swordbreakinget használni tankoláshoz?

Dopti
ThX

ITT TALÁLSZ, ugyan ez a sorozat szerepelt a wowhun is.
Dopti
Üdv, Warcraft Lore magyarul van vhol? Régen találtam egyet (asszem wow.hu-n de mostanra egy merõ káosz az a lap) thx

Lacee
unholy dps-ben és frost DW tankként szerintem elég élvezetes, és hatékony tud lenni😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Köszi a választ!Azért még várom a további válaszokat pvprõl!

slime001
Egyáltalán nem PvP-zek szóval arról nem tudok mit mondani. Szerintem egy prot pala lazán jobb tank és élvezetesebb is vele tankolni, de egyáltalán nem használhatatlan a DK tank. Mondjuk én kb másfél hónapja tolom és eddig csak HC-kat meg ICC elsõ 5 bossát tankoltam, de szerintem megállná a helyét máshol is (Lich King?) DPS-ben most az unholy ág a nyerõ és úgy tudom elég kemény DPS-t tolnak. Aki jobban benne van a témába majd részletesebben beszámol.

Fehercsoki
Na tehát,legutoljára 3.1.3al játszottam,nyár elején hagytam abba,és az érdekelne milyen lett azóta a DK?Azt hallottam nagyon nerfelték,tehát milyen most pvpre illetve pve-re,tankok között milyen,milyen dps?Pvpben mennyire lett gyenge?

slime001
Visszatérve, nem feleslegesen költöttél el 1000g-t. Dual specc a késõbbiekben is bármikor jól jöhet, ha akarsz játszani a DK-al. Nálam van egy blood tank specc bossokra, meg van egy frost tank specc daily hc-ra, meg ha off tank vagyok és addogat kell kezelni, vagy trasht ölni.

#142976 - Nekem van.

LeWyTy
Mér nem a kérdést írtad.?!
nekem am van de törtön<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Egyébként van itt valaki akinek DKja van?Lenne pár kédésem.

vénfarok
lol get a life...

LeWyTy
Mevan?<#szomoru1>

LeWyTy
Baz csak beírtam valamit.
De akkor hétköznapokon kb 3-4körül érek haza...0-1körül szoktam feküdni.
Hétvégén meg délelõtt kb 8-tól este 0-1ig<#idiota>
De csak ha nincs más dolgom.

byzhouse
kamuzik...legyünk nagyok a neten :-)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Fehercsoki
Hát az tényleg lehetetlen 12 óra gépezés,akkor legalább 10 óra suli,és 2 óra alvás?Hát erre nem mondok semmit inkább:S

Hát ha suliba jársz akkor lehetetlen, hogy 12 órát ülj a gép elõtt. De ha belegondolok, ha nincs suli és lucskos borús tél van akkor én is ülök 12 órákat simán. A lényeg, hogy mivel töltöd. Rengeteg hasznos dolgot lehet tanulni az interneten, de ha teszem azt Te egész nap játszol, az azért aggasztó <#szomoru1>.

antgecc
LFG grp quest

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
Még sulibajárok<#rolleyes>

LeWyTy
<#idiota>Sokat gépezek de azért van életem<#idiota>

PiszkosFred
Miert, olyan melo nincs amikor 8 orat ulsz a gep elott? A maradek 4 mar mindjart nem olyan sok 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Elmehetnél tanulni valamit, és dolgozni.

antgecc
Napi 12 óra? Úristen... Gondolom akkor tényleg nem sportolsz...

LeWyTy
Ne aggódj. nem hiszem hogy csak ebbõl fog állni az életem hátralevõ része.
De az átlag napi 12ó-s gép elõtti punnyadásnál jobb.<#idiota>

LeWyTy
Napi 12órát min. ülök a gép elõtt... úgyhogy szerintem mind1 mivel kötöm le magam.
A tört meg szar és ezáltal unalmas.<#whatever>

Nem lehet egész nap játszani.... Attól, hogy valaki ott ül egész nap a gép elõtt, még juthatna ideje sportolni is.... (asszem ezen a forumon igy kell 😄 )

Get a life!

antgecc
Nem lehet egész nap sportolni... Attól, hogy valaki lejár edzeni, még juthat ideje játékra is.

Inkább sportoljon valamit, minthogy a gép elõtt üljön egész nap.

Inkább wowozzon szegény, minth a mariskára kattanjon rá...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

antgecc
Ha rápattanós, akkor teljesen mindegy mivel kezd játszani, ha jó a game rápattan.

Szerintem kezdj valami produktívabbat. HA tényleg nagyon rápattanós vagy az ilyenekre, akkor nem éri meg hogy ezzel elcseszd azt a sok idõdet.

LeWyTy
.<#vigyor5>.

LeWyTy
Nagy valószínûséggel 2-3 héten belül lekötöm az életem egy kis idõre.<#idiota>
Szabad a taps<#taps>