World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy problemam , kicsit wowozni szerettem volna de sehogy nem jön össze . A freedome szerverre akartam fellepni még a bc kiegeszitovel. feltelepitettem a gemet letoltottem a patcheket felpetcheltem 2.3.4 termeszetesen a helyest Us verziot . Átirtam a realmlistet is a megadottra . Be is tudok lepni az accountommal amit frissen csinaltam . A kovetkezo lépésnél kipipalom a pvp és a development maskép a suggest realm szurke marad . A kipipalas utan pirosra valt a suggest realm rakattintok majd ezutan megjelenik egy fekete negyzet és csak a cancel gombra tudok katinta . Nem jelenik meg a szerver a tablazatban.Elég sok szerveren probalkoztam és sehol nem tudom elinditani. Ha valaki tud segitsen elõre is köszönöm
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Kb 1 éve linkeltem egy videót... nem tom ismeri-e valaki.
Magyarok csinálták, a tartalma hogy egy stúdióban forgatnak egy orc shamannal videót akit Kurilinnek hívnak...
Már napok óta keresem de nem találom.
Aki ismeri esetleg az belinkelné nekem?
Köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Így fordulhat elõ hogy pl az a jóarcú idióta aki az egész bc t végig ûberpr00skodta warlocként majd rerollolt dkr a woltk ba meg volt gyõzõdve arról hogy õ a nonplus ultra.Most hogy a lock ismét oneshotolhat mindent, megint warlock mert ugyanúgy mint wildor "megunta" azt a classt.
Továbbá wildor annyira pr00 rugó ugy 2 hónapja hogy egy ptr en lévõ buildról így láttatlanba megmondja hogy életképtelen pedíg ha valami op akkor ez az lesz.Az összes bg-aréna rugó a patchtól subon lesz mert annyi bónuszt ad és annyi túlélési lehetõséget ill cd resetet hogy ihajj.
Végül is nekem tök mindegy a sajátomat úgy is áttalentelem mert, sokkal jobban tetszett a sub ág a bc ben is igaz akkor kardra vagy mace re volt kihegyezve most meg tõrrel lesz jó.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Az elmúlt évek során viszont nálad kialakult egy mechanizmus.Indítasz egy classt húúdejó,das is leben frau babolcsai.Majd pár hét,hónap után jön az apátia zomg ez a leggyengébb class zomg megvert egy lvl 1 es nyúl duelben sw elött stb.
Így volt ez a huntardoddal a lockoddal a warrioroddal a dkd-al és így lesz a rugóddal is.
Van egy poén 2v2-m a warimmal/270dps-es fegyóval+45% passzív ARP 95% proccal/+egy retripala shadow edge kombóval.
Tegnap volt egy tank pala egy druiddal a fight egészen pontosan kettõ percig tartott kapunyitástól a végéig😛 Én45k a pala 60k dmg-t toltunk ezalatt míg a "TANK" 110.000!!!!úgyszétbaxott mindkettõnket szemvillantás alatt,hogy köpni nyelni nem tudtunk..../800-900 resibe úgy mellékesen/
naezmifax?
hab a tortán,hogy a fullgeares healerem 1100-as resibe 9000-es lava bürstöket kap😊 az se szar mi? én meg FoL-al 3500 SP-vel healelek 1.5 sec alatt 4500-at...'nyád😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
vagy az a pala, aki szintén 1k resis healert szétkúr a pi**ába 1 silence + stun combo alatt a laza 10-11k-s avenger shield vagymiarák crit-jeivel egy TANK talenten?
és akkor még a rugó az op class?
jó vicceid vannak...
abba meg inkább ne menjünk bele szintén, hogy a retripalának mennyire komplikált a pve rotája 😄
a sub ág pedig továbbra is elég ratyi marad pvp-re, de mindegy...majd akkor lesz újra használható, ha a shadowstep leszedi a root-okat, mint ahogy volt régen is. addig marad továbbra is hulladék, az életben nem fogsz megölni vele egy plate-es healert, kiverheted majd a max. 3-4k-s eviscerate crit-jeidre, kb. annyit fog érni plate ellen...
Az arp rõl pedíg csak annyit az egyik warriorunk végignyüszítette az egész kieget, hogy nemjó az egész mert nem õ a legnagyobbpr00 annak ellenére sem hogy alanyi jogon minden kiba.. szarul esõ 2 kezes fegyverre igényt tartott mondván neki kettõ kell.Most hogy megvan az arp capje meg a négyes bónusza a közepesbõl megváltozott a véleménye, hogy ismét a 10k+ dps re onanizálhat.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Get a life!
egy geciunalmas szar class.
a tökéletes singple player class egy multiplayer környezetben.
abszolút nem kell vele csapatot keresned, ha meg szeretnél csinálni valami régi content feladatot, odamész, aztán megölöd akár 2 millió hp-s TBC world boss-t is, mert képes vagy rá. okok, tudom, class feature, meg tank, meg blablabla, de uncsiiiiiiii....geci uncsiiiiiii...
pvp-ben meg egy hulladék, 1v1-ben wg-n pl. rugóval úgy csukom össze õket egy cheapshot-kidney-10secDisarm(loál) combo alatt, hogy hozzám se tudnak érni, aztán fos furious gear-ben rohangálok.
én hatalmas reményekkel vártam a dk-t, azt hittem hogy egy hûdeizgi, hûdeúj class lesz, ami változatos, ehelyett az lett, hogy az X. hónap után baromira untam pakolgatni a szaros disease-eket mindenhova, meg ugyanazt az 2 gombot nyomigálni még mellé...
ok, tudom, rugónál se kell több, viszont rugónak van egy tök jó dolga, a stealth...és ez a legpoénabb, legkúlabb cucc a játékban, mondhat bárki bármit...

Törtön már próbálkoztam fél évet... de az egyszerûen nagyon szar<#levele>#levele>
A druida mindezek mellett még tanknak is elmegy.
-medve
-macska
-moonkin
formában van, szóval, ha ezek annyira nem jönnek be, akkor inkább priest.
Értelmi alapon Druida.(Night Elf)
Meg huntert, de azt már meguntam törtön.<#buck>#buck>
Nem tok dönteni.
De mondjuk még van 1 hetem eldönteni.
jeeeee már csak 1 hét
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Searing Gorge-ba hogyan tok bejutni mert nincs kulcsom a Thessamalari kapuhoz és nagyon kellene eventhez 😞 Elõre is köszi!
AVIRA - \"More than security.\"