World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
Van egy problemam , kicsit wowozni szerettem volna de sehogy nem jön össze . A freedome szerverre akartam fellepni még a bc kiegeszitovel. feltelepitettem a gemet letoltottem a patcheket felpetcheltem 2.3.4 termeszetesen a helyest Us verziot . Átirtam a realmlistet is a megadottra . Be is tudok lepni az accountommal amit frissen csinaltam . A kovetkezo lépésnél kipipalom a pvp és a development maskép a suggest realm szurke marad . A kipipalas utan pirosra valt a suggest realm rakattintok majd ezutan megjelenik egy fekete negyzet és csak a cancel gombra tudok katinta . Nem jelenik meg a szerver a tablazatban.Elég sok szerveren probalkoztam és sehol nem tudom elinditani. Ha valaki tud segitsen elõre is köszönöm
Olvastam valahol (talán wow.hu), hogy lehet friendnek addolni valakit más realmról. Ez már be van vezetve, vagy csak valamelyik peccsel jön majd ki? és ha megy, akkor hogy kell?<#help>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

antgecc
Igazad van, erre való a fórum... De hogy állandóan errõl kell, hogy menjen a vita, hogy melyik hány gombos... Ez megy ingame general-on, hun channelen, fórumokon.... Rohadtul unalmas, és leginkább azért, mert pve-ben, mindegyik karakter 2-3 gombos és heló.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
A faceroll már nem elég, egygombos karakter kell!!!!

&#3237;_&#3237;

LeWyTy
Lenne 1 kérésem:
Kb 1 éve linkeltem egy videót... nem tom ismeri-e valaki.

Magyarok csinálták, a tartalma hogy egy stúdióban forgatnak egy orc shamannal videót akit Kurilinnek hívnak...
Már napok óta keresem de nem találom.
Aki ismeri esetleg az belinkelné nekem?
Köszi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ez nem vitatkozás hanem egy kiba.. nyilvános fórum.Az lenne a célja hogy mindenki leírja a véleményét és tapasztalatait esetleg kérdéseit.Viszont a játék elmult öt éves igaz patchról patchre változik hol kicsit hol nagyobbat.Amennyiben beesik valami új játékos az el van zavarva hogy nézd meg a wowheaden.Abban igazad van de senki nem is állította az ellenkezõjét hogy az ép ûberpr00 calss t mindíg a blizzard választja ki vagy dobókockával vagy a fórumokon történõ tanulság leszûrûsével.

Így fordulhat elõ hogy pl az a jóarcú idióta aki az egész bc t végig ûberpr00skodta warlocként majd rerollolt dkr a woltk ba meg volt gyõzõdve arról hogy õ a nonplus ultra.Most hogy a lock ismét oneshotolhat mindent, megint warlock mert ugyanúgy mint wildor "megunta" azt a classt.
Nincs vele semmi gond szerintem sem.Wildor legújabb karaktere és meg van gyõzõdve róla hogy ennél összetetteb class nincs(míg nem talál valami újat).A sajátommal én is nagyon jól elfunolok a mutilates subos keverékkel.Az más kérdés hogy pl nekem a combat qrvára unalmas de ez egyéni vélemény.

Továbbá wildor annyira pr00 rugó ugy 2 hónapja hogy egy ptr en lévõ buildról így láttatlanba megmondja hogy életképtelen pedíg ha valami op akkor ez az lesz.Az összes bg-aréna rugó a patchtól subon lesz mert annyi bónuszt ad és annyi túlélési lehetõséget ill cd resetet hogy ihajj.

Végül is nekem tök mindegy a sajátomat úgy is áttalentelem mert, sokkal jobban tetszett a sub ág a bc ben is igaz akkor kardra vagy mace re volt kihegyezve most meg tõrrel lesz jó.
antgecc
Ti komolyan képesek vagytok 5 év után is azon vitatkozni, hogy melyik class hány gombos? Nem vettétek még észre, hogy kibaszottul mindegyik 2-3 gombos?? És jöttök ilyenekkel, hogy az, hogy ezt-meg-azt levered, az nem a te érdemed, hanem a Blizzard faszsága. Mintha ebben a játékban nem minden errõl szólna. Mindenki olyan gyenge és olyan erõs, akkora dps-t tol, annyi gombot használ, amennyit a Blizzard mond.... Ezen vitatkozni.... röhejes.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
rugóval mi szar momentán?? kiba OP

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem beszól ténymegállapít.Furcsa egy figura vagy te wildor az tény és való.Lassan már csak trubadúrod nem volt ebben a játékban de az is talán csak azért mert per pillanat nincs olyan.A retri pala fóbiádat meg már sajna nem fogod kinõni ezzel kell együtt élned a hátralévõben<#vigyor2>Az a pala amelyik bubiban bármit lever az nem a pala hibája ill nem is használ bubit senki mert 2 perc büntetést rak más fontosabb skillekre.Van a guildetekben az az érdekes nevû retri pala ciacakutyaröffröff vagy mi a neve.Érdeklõdj tõle bátran hogy mikor használ bubit.Pve ben sem mert nem éri meg kirakni a legújabb nerf óta sacrificet mert már csak partyra hat.Érdeklõdj a dps e felõl is pl hogy mennyivel több most mint naxxban volt t7 gyüjtögetõs idõszakban és most mennyi.Ugyanannyi! jahh vannak iylenek vagy viszel minden agis cuccost elsõsorban LEATHERT de hát azt nem engedheti meg magának minden guild mert akkor zomg mi lessz a drooidokkal meg a rugókkal.A top guildekben lévõ retri (az az egy szem) viheti a per pillanat legalkalmasabb crites ap-s agis leathert mert ugyis kb 28 an raidelnek, és úgy van is a mostani hardmódoknak megfelelõ dpse.Egy raidelõ casual guild mint a tietek vagy miénk viszont nem.Ellenben a retri a leginkább kihagyható mitadjisten.Egy tank meg egy holy ugyis van azok buffolnak és a judgementeket is fent tudják tartani critet hastet meg más class többet is ad.Az meg hogy ki öl meg kit címû majomkodás bg-n arénában, attól függ hogy ki miylen healerrel van a seggében és a blizzard ép most melyik classt lávolja.Megsúgom neked paladinnal esélytelen bármiféle hearet megölnöd rugóval legalább van esély szakítani.Nagyon a rugót nem kell bemutatnod hogy mit tud meg hogyan kell vele játszani 3 éve van alt szinten elfunolni nagyon jó de az sem combat tallenten.raidre a combat a megfelelõ tallent nem is raidelek vele tán 3x voltam vele ic 10 ben hogy a repus gyûrû meglegyen de imádtam spammelni a sinister strike-t mert az jó, összetettebb bárminél és nézni mikor rakódik fel az öt pont...az

Az elmúlt évek során viszont nálad kialakult egy mechanizmus.Indítasz egy classt húúdejó,das is leben frau babolcsai.Majd pár hét,hónap után jön az apátia zomg ez a leggyengébb class zomg megvert egy lvl 1 es nyúl duelben sw elött stb.

Így volt ez a huntardoddal a lockoddal a warrioroddal a dkd-al és így lesz a rugóddal is.
[HUN]Crassus
Áááá Tankpala a legnagyobb vicc momentán, ott valamit eszméletlenül elbasztak!
Van egy poén 2v2-m a warimmal/270dps-es fegyóval+45% passzív ARP 95% proccal/+egy retripala shadow edge kombóval.
Tegnap volt egy tank pala egy druiddal a fight egészen pontosan kettõ percig tartott kapunyitástól a végéig😛 Én45k a pala 60k dmg-t toltunk ezalatt míg a "TANK" 110.000!!!!úgyszétbaxott mindkettõnket szemvillantás alatt,hogy köpni nyelni nem tudtunk..../800-900 resibe úgy mellékesen/
naezmifax?

hab a tortán,hogy a fullgeares healerem 1100-as resibe 9000-es lava bürstöket kap😊 az se szar mi? én meg FoL-al 3500 SP-vel healelek 1.5 sec alatt 4500-at...'nyád😊

Az elem sámlinál ha nagyon sok a haste-d, akkor nem éri meg eltolni a flameshockot, meg a flameburst-öt, mert a globalcd miatt több dps-t vesztesz, mint amennyit nyersz, emiatt bossfight-on egy egész gombot kell csak nyomkodni <#idiota>

Vicces gyerek vagy mert az a baj hogy a dk tank szólózza a régi contenteket, majd megállapítod hogy unalmas skilltelen? Van egy 80-as rogue altom és a roguenál skilltelenebb class pve-ben csak az arcane mage. Az meg hogy az envenom ignorolja az armort azt meg nem kommentálom, egyébként szvsz a WoTLk pvp legnagyobb rákfenéje az arp elrontja az egészet. Az hogy összerakod a dk-t ilyen könnyen az a dk hibája és simán verek velem egy gearrel rendelkezõ roguekat.

várjunk csak, most beszólt nekem az a retripala aki a bubi alatti 50%-os dmg nerf mellett képes bárkirõl lebontani az 50-60% hp-ját 1k resi mellett?
vagy az a pala, aki szintén 1k resis healert szétkúr a pi**ába 1 silence + stun combo alatt a laza 10-11k-s avenger shield vagymiarák crit-jeivel egy TANK talenten?
és akkor még a rugó az op class?
jó vicceid vannak...

abba meg inkább ne menjünk bele szintén, hogy a retripalának mennyire komplikált a pve rotája 😄

a sub ág pedig továbbra is elég ratyi marad pvp-re, de mindegy...majd akkor lesz újra használható, ha a shadowstep leszedi a root-okat, mint ahogy volt régen is. addig marad továbbra is hulladék, az életben nem fogsz megölni vele egy plate-es healert, kiverheted majd a max. 3-4k-s eviscerate crit-jeidre, kb. annyit fog érni plate ellen...

Ettõl függetlenûl pve-re még mindíg nagyon jó a dk legalábbis az unholy.
Érdekes... Biztos a sinister strike spam izgalmasabb.A combat rugó valóban jó dps de kb az arcane mage billentyûzetkezelésével egyenértékû és kb akkora játékélményt is nyújt.Az meg hogy arp re gemelve pve cuccossal vegyítve egy cheapshot alatt bármekkora armorral bíró classt le lehet rendezni az nem a te érdemed hanem a blizzard idiótizmusa.Valószínû õk is rájöttek erre mert ki is veszik ezt a statot.Viszont gúdnyúzevrivan a következõ patchtõl ismét életképes lesz a sub ág pvp re és nem is kell fárasztanod magad a chepshottal.A 20-0-51 es buildel egy egyszerû ambush-kidney vagy shadowdance formájában minden egyhitelhetõ hála az arp nek és még mögé sem kell lopakodni... de legalább a sub ág nem 2 gombos hanem legalább 4.

Az arp rõl pedíg csak annyit az egyik warriorunk végignyüszítette az egész kieget, hogy nemjó az egész mert nem õ a legnagyobbpr00 annak ellenére sem hogy alanyi jogon minden kiba.. szarul esõ 2 kezes fegyverre igényt tartott mondván neki kettõ kell.Most hogy megvan az arp capje meg a négyes bónusza a közepesbõl megváltozott a véleménye, hogy ismét a 10k+ dps re onanizálhat.
[HUN]Crassus
Nálunk AI-ban mikor kijött a DK lett is vagy 8-10db pik pakk.....mára 1 néha 2 aktív DK van online😊

LeWyTy
De ha 1000éve lejárt akk szart se ér...gondolom<#vigyor>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sztem lényegtelen h mikor járt le, ha neki tetszik 😊

Get a life!

Ugyan már, aki másra használja a druidát mint bagolykodásra, az eltévedt lélek. Moonkinnek lenni a legjobb dolog a játékban <#eplus2>

mit gondolsz én miért töröltem végül a dk-mat?
egy geciunalmas szar class.
a tökéletes singple player class egy multiplayer környezetben.
abszolút nem kell vele csapatot keresned, ha meg szeretnél csinálni valami régi content feladatot, odamész, aztán megölöd akár 2 millió hp-s TBC world boss-t is, mert képes vagy rá. okok, tudom, class feature, meg tank, meg blablabla, de uncsiiiiiiii....geci uncsiiiiiii...
pvp-ben meg egy hulladék, 1v1-ben wg-n pl. rugóval úgy csukom össze õket egy cheapshot-kidney-10secDisarm(loál) combo alatt, hogy hozzám se tudnak érni, aztán fos furious gear-ben rohangálok.

én hatalmas reményekkel vártam a dk-t, azt hittem hogy egy hûdeizgi, hûdeúj class lesz, ami változatos, ehelyett az lett, hogy az X. hónap után baromira untam pakolgatni a szaros disease-eket mindenhova, meg ugyanazt az 2 gombot nyomigálni még mellé...

ok, tudom, rugónál se kell több, viszont rugónak van egy tök jó dolga, a stealth...és ez a legpoénabb, legkúlabb cucc a játékban, mondhat bárki bármit...

Botond csak neked, tegnap amirõl beszéltünk, 2 különbözõ try-ról:

10k dps 1
10k dps 2

s akkor az enyém speciel még nem is a legjobb volt, az assa rugónk pöttyet jobbat tol :S

Lehet hogy ez tetszik neked csak ez már egy 1000 éve lejárt set.

LeWyTy
Õ pl nagyon teccik...ebben az armorban

LeWyTy
Ja én úgy értettem hogy az eredetit most kezdem.<#vigyor3>
Törtön már próbálkoztam fél évet... de az egyszerûen nagyon szar<#levele>

Akkor mégsem most kezded😊
LeWyTy
Az baj hogy Priestet szeretnék jobban de az csak healernek és dps-nek +boostol nem?
A druida mindezek mellett még tanknak is elmegy.

A druida az nagyjából: -fa
-medve
-macska
-moonkin
formában van, szóval, ha ezek annyira nem jönnek be, akkor inkább priest.
Botond
Vkinek nincs kedve csetelni?
LeWyTy
Érzelmi alapon Pries.(Dranei)
Értelmi alapon Druida.(Night Elf)
Meg huntert, de azt már meguntam törtön.<#buck>
Nem tok dönteni.
De mondjuk még van 1 hetem eldönteni.

Érzelmi alapon válassz classt.
LeWyTy
Ja

Most fogsz elkezdeni wowozni?
LeWyTy
Tehát jó. (vagy szar a webfordító xD)

Overpowered inkább.
slime001
Overpower

AVIRA - \"More than security.\"

LeWyTy
De akk a priestre is mondj valamit.<#vigyor3>

LeWyTy
Akkor most. a még nem wowos magyar ember nyelvén ez mi tesz?<#gonosz1>

vénfarok
feral = geci op

LeWyTy
És ez mit is rövidít?

OP

LeWyTy
Akkor már a druidáról is lécci<#nevetes1>
jeeeee már csak 1 hét

két betû is elég: op
Fehercsoki
A rugóról írna valaki pár szót hogy milyen pvpben?

PiszkosFred
SW-Elwynn-Redridge-Burning-Blackrock Mountain-Searing, vagy badlandsrol nyugati atjaron keresztul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy Searing Gorge-ba hogyan tok bejutni mert nincs kulcsom a Thessamalari kapuhoz és nagyon kellene eventhez 😞 Elõre is köszi!
slime001
Túl sok buffot nem kapunk. Amúgy ha már itt tartunk. Más DK tankoknak nincs gondjuk a threat tartásával?

AVIRA - \"More than security.\"

Teljesen egyetértek, tudom ez itt nem a qq whine flame helye arra ott a Blizz hivatalos fóruma, de egy haverom megkért hogy boostoljam (resto druid 1100 resivel és sok sp-vel), és egyszerûen nem tudom. A rogue a warrior sokkal elõbb összerakja õt mint én a másik healert. A pala warrior meg szánalmas skilltelen és esélytelen. Stun a healerre és pörgés lerántom a healerrõl pörög a semmibe majd intercept és kész. Addig a pala annyit csinál a dk ellen hogy cleanse és holy shock és ezzel nem megy 80% alá szóval nc. Reméljük a 3.3 PTR-s Dk buffok élõbe is megjönnek majd mert ez így szánalmas.

Egyet értek... 2 év elég sok idõ. És a játék mellett is lehet tanulni, ha megtalálja az ember a rendes egyensúlyt.