World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mi a díj? Visszakapod az életed.
Úgy néz ki én is nyertem végre. <#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
AVIRA - \"More than security.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindhárom wow game egyben 9 ezer alatt.
Ez miért is jó? 😄
30napod van eldönteni jó e vagy nem, ha esetleg nem jön be akkor csak 6kt buktál, ha bejön megveszed még a wotlkt, az 8k, és ha 30 nap után még mindig bejön akkor megveszed a GCt.
Ellenérvek:
-ha le akarsz szokni NE vedd meg
-ha könnyen rászoksz a játékokra NE vedd meg
Nem könnyû a döntés. 😄
-Le kéne már szoknom a géprõl...de úgy se fog menni.
-Meg kéne venni de drága...
-Ha megveszem vagy bejön és még nagyobb kocka leszek, vagy megbánom és elbasztam jó sok pézt.
-Bár a triállal játszottam és simán verte a tört szarokat.
-De még mindíg nem tom hogy jól döntenék-e.
-Rég óta szeretnék játszani eredetin.
Mer akkor elkezdeni majdem 30.000Ft-t lenne.ÉS EZ MÉG MINDÍG CSAK 1 JÁTÉK.
Légyszi gyõzzetek meg<#idiota>#idiota>
Jó8<#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
8225Ft World of Warcraft Wrath of the Lich King
7690Ft 60 napos Gamecard ...........
A World of Warcraft Cataclysm meg gondolom megint lesz vagy 10000Ft................<#wow3>#wow3><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ez nem ér.
Pedig annyira szeretném megvenni.<#rinya>#rinya>
Dk-m main talent a Blood 2H Axe-el dps
masodlagos a Frost ketto 1 H kardal ez ugyebar tank role-hoz
érdmesebb a 2 kard helyett egyet hasznalnom? vagy a baltat is lehet nyugodtan ? (Ingvar's Monolithic Cleaver a 2H axe)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
A mobok az más tészta, mert amire felpörgeti az ember az ABt, a mobok már rég hallotak. 😄
Tudom, hgoy a Gearscore szart sem ér csak összehasonlitás képp irom azt.
A DK-mnak majdnem 4200 van a mágusomnak meg majdnem 5k. De a mágus mégis alig bir kisajtolni magából 2,5-3k dps-t a DK-val meg csinálok lazán 3.5-4k-t.
Mitõl lehet ez?
Mage arcane talent DK meg blood.
Nézegettem a neten talentezést meg rotákat is, de mondjuk a mage-n nem nagy dolog a rota 😄
http://www.akciofigura.hu
Aztán majd 80on jöhet a survival, majd ha már normális geared lesz, el lehet gondolkozni a MM-en is, de heroicokhoz, raidelés elkezdéséhez én a survit ajánlom.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
alapesetben szerintem a lvl-ing pont arra jó,hogy alapszinten megtanulj játszani a karektereddel,de legalábbis sokféle talentelosztást ki kell próbálni,hogy legyen fogalmad a skillekrõl....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lenne egy olyan problémám, hogy ma feltettem a játékot a Vista oprendszeres laptopomra. Bár a játék elindul de hiába Írom be a jelszavam és a felhaszn. nevem, a játék azt Írja ki, hogy hozzá kell rendelni egy Bnet accountot. Ez már régen megtörtént, hiszen az asztali számÍtógépemen most is fent van a játék, csak a gép közben sajnos elromlott, ezért kényszerülök most a laptopra. Tudnátok benne segÍteni, hogy mi lenne a teendõm, hogy eltudjam "indÍtani" a WoW-ot a gépen?
Elõre is köszönöm a választ!
Üdv:
Zwiebel
Csoportosan oda mennek leölnek pár õrt és már lehet is menni a járgányokért 😄
BattleTag: kabel15#2672
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Mert elég idegesítõ mikor duel közben szét lövöm marad 200hp ja és bubi és full hp!
BattleTag: kabel15#2672
En drukkolok minden magyar guildnek, mert tudom, hogy mekkora hatrannyal indulnak egy nemzetkozi guildhez kepest. Szoval hajra!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"