World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
köszi!

http://www.akciofigura.hu

kakaoskalacs
akkor most kikurtam 1000g-t a dual talentra feleslegesen : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

nem annyira rossz game... de én akkor se fizetnék érte! enyi

Pedíg a lockal most újra búúúúmheeeadshotolhatnál megint mindent... szvsz a gonosz blizzard azt akarja hogy jácCc.
LeWyTy
Akkor aki el se kezdi az már nyert is?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hogyan lehet megnyerni a wowot? Abbahagyja az ember.
Mi a díj? Visszakapod az életed.
Úgy néz ki én is nyertem végre. <#vigyor2><#idiota>

vénfarok
A neved mindent elárul..

picket
Ebbõl már rég nem lesz flém, csak hülyét csinálsz magadból. Próbálkozz inkább valami ilyesmivel.

&#3237;_&#3237;

slime001
Attól függ, hol akarsz tankolni. Szerintem 5 fõs HC-ba teljesen mindegy, hogy most 2db 1h vagy egy 2h. Aggrót simán tudod majd tartani froston. Raidbe MT-nek pedig úgy is Blood spec kell.

AVIRA - \"More than security.\"

<#idiota>nm

antgecc
Köszönjük az építõ kritikát!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

az a járték egy nagy rakás sz*r <#email> hulye az aki erre pénzt költ

PiszkosFred
Hit cap legyen meg, az a legelso. Ha megvan, utana spellpower, crit, spirit, haste, int es egyeb stat majd jon gearbol, kar veluk illetve kapcsolodo gemekkel szorakozni, kiveve a spellpowert, abbol nyomj tele minden lukat, a setbonusok 90%-at le kell sz.rni, nem eri meg. Persze a meta gemek kombinacioja miatt muszaj lesz 1-2 vegyes gemet is beraknod. Utana mar csak ket gombot kell nyomogatni, arcaneblast orrverzesig, aztan ha proccol a missile barrage vagymifene, akkor mehet az arcanemissile. A szinte ingyen beszerezheto 232-es t9es set ha megvan, vele a 2x 245os gyuru (caster es healer is) es a wand is, akkor rohogve tudnod kell 5k dpst nyomni hckban, barmifele aoe nelkul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

drogosgeci
http://www.g2play.net/store/Bundle-Deal-World-of-Warcraft-Complete-Package.html
Mindhárom wow game egyben 9 ezer alatt.

40napod lesz, ha a trialt aktiválod.

Mondok mást. Megveszed a battlechestet, amihez jár ingyenes 30nap, csak bankkártyás fizetést kell bejelölni, és ha elírod a biztonsági kódot akkor nem tudnak levonni pénzt.

Ez miért is jó? 😄

30napod van eldönteni jó e vagy nem, ha esetleg nem jön be akkor csak 6kt buktál, ha bejön megveszed még a wotlkt, az 8k, és ha 30 nap után még mindig bejön akkor megveszed a GCt.

Ellenérvek:
-ha le akarsz szokni NE vedd meg
-ha könnyen rászoksz a játékokra NE vedd meg

Nem könnyû a döntés. 😄

Azt csinálsz amit akarsz!

LeWyTy
Akkor most kiöntöm a lelkem...
-Le kéne már szoknom a géprõl...de úgy se fog menni.
-Meg kéne venni de drága...
-Ha megveszem vagy bejön és még nagyobb kocka leszek, vagy megbánom és elbasztam jó sok pézt.
-Bár a triállal játszottam és simán verte a tört szarokat.
-De még mindíg nem tom hogy jól döntenék-e.
-Rég óta szeretnék játszani eredetin.
Mer akkor elkezdeni majdem 30.000Ft-t lenne.ÉS EZ MÉG MINDÍG CSAK 1 JÁTÉK.
Légyszi gyõzzetek meg<#idiota>

Jó8<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Így elsõre soknak tûnik de ha megnézed az alap+bc+wotlk árát akkor kb annyi mint egy új játék. Persze ott van a havi 4k, de ez a játék nem 1x használatos, mint manapság a sok kacat.

LeWyTy
5990Ft World of Warcraft Battlechest
8225Ft World of Warcraft Wrath of the Lich King
7690Ft 60 napos Gamecard ...........
A World of Warcraft Cataclysm meg gondolom megint lesz vagy 10000Ft................<#wow3><#falbav><#falbav><#falbav>
Ez nem ér.
Pedig annyira szeretném megvenni.<#rinya>

kakaoskalacs
Üdv az érdekelne hogy Dual talent-ot megvettem
Dk-m main talent a Blood 2H Axe-el dps
masodlagos a Frost ketto 1 H kardal ez ugyebar tank role-hoz

érdmesebb a 2 kard helyett egyet hasznalnom? vagy a baltat is lehet nyugodtan ? (Ingvar's Monolithic Cleaver a 2H axe)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Ne provokáljátok tovább Crassust!
valaki osszefoglalna nekem, hogy milyen modon lehet ICC-t pucolni jelenleg? tudom, hogy van olyan resze, amiben Arthas elol kell menekulni, amiben Sylvanas segit. lattam a blood legion videotjat is amiben Arthast lecsapjak, szoval nem vagom, hogy s mint...
wowhead-en is emg lehet nézni.
Igen, csak addonal😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Csirke4
A Gearscoret amúgy hol lehet megnézni?😄 Csak addonnal lehet?:C
Mármint min? Valamelyik bosson 10k dpst csinálok valamelyiken kevesebbet. De bossokon a 4k-5k simán megvan, arcane, 5k gs.

A mobok az más tészta, mert amire felpörgeti az ember az ABt, a mobok már rég hallotak. 😄

cikasz
Sziasztok.
Tudom, hgoy a Gearscore szart sem ér csak összehasonlitás képp irom azt.
A DK-mnak majdnem 4200 van a mágusomnak meg majdnem 5k. De a mágus mégis alig bir kisajtolni magából 2,5-3k dps-t a DK-val meg csinálok lazán 3.5-4k-t.
Mitõl lehet ez?
Mage arcane talent DK meg blood.
Nézegettem a neten talentezést meg rotákat is, de mondjuk a mage-n nem nagy dolog a rota 😄

kezdésnek minden féle képpen bm, lvl 60on amikor már tudsz rakni explo shotra vagy chimera shotra , onnantol válts, hogy mire az a te stílusodtol függ, survi szerintem jobb fejlõdésre

Lacee
így van, questeléshez-fejlõdéshez az a leghasznosabb ha nem húzod le a petedrõl az ellent, így a BM ág talán a legjobb.
Aztán majd 80on jöhet a survival, majd ha már normális geared lesz, el lehet gondolkozni a MM-en is, de heroicokhoz, raidelés elkezdéséhez én a survit ajánlom.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
mondjuk rohadtul nem ezt kérdezted elsõnek😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
majd lvl 80-on TOC 10 tõl felfelé kezdj el aggódni a DPS-eden....,de 25 instákig még ott se nagyon kell.....

kis szinten nem is lesz dps különbség. bármilyen talenten tolhatod amíg nem húzod le a petrõl. a bmet azért ajánlják mert a pet dpsét növelik így nehezebben húzod le róla a mobot ami megkönnyíti az életed. ha megvannak a boa cuccok akkor lehet mmel jobban jársz, mert ott akkora a dpsed már , hogy mire közel ér a mob már halott is. survival ágról nem tudok mit mondani.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Igen, ezzel én is tisztában vagyok, ki is próbáltam mind a hármat, jelenleg survival talenten vagyok, csak DPS-ben nem látok sok különbséget. Tudom, hogy alacsony szinteken ne nagyon foglalkozzam a DPS-el, csak mivel fõleg instákban fejlõdöm, és késõbb is raidre akarom használni a karit, ezért kérdeztem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

[HUN]Crassus
az a baj az ilyen kérdésekkel,hogy kb. tök 8 mit írnak ide......mivel fogalmad sincs róla melyik a jobb így valószínûleg arról sem lesz majd fogalmad /ha pl.valaki ideírja,hogy a BM a legjobb/hogy voltaképen BM-en mit és hogyan kéne csinálnod majd,hogy jó legyen😛 És ez igaz a másik 2 ágra is.....
alapesetben szerintem a lvl-ing pont arra jó,hogy alapszinten megtanulj játszani a karektereddel,de legalábbis sokféle talentelosztást ki kell próbálni,hogy legyen fogalmad a skillekrõl....

Srácok, volna egy kérdésem. Hunternél melyik a legjobb talent levelingre? Mert sokan azt mondják, a BM, mások szerint az MM is ugyanolyan jó, ha nem jobb, a Survi ágról még nincs infóm.

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

cikasz
A laptopon is az emailcimeddel akarsz logolni? mert csak ugy lehet.

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy ma feltettem a játékot a Vista oprendszeres laptopomra. Bár a játék elindul de hiába Írom be a jelszavam és a felhaszn. nevem, a játék azt Írja ki, hogy hozzá kell rendelni egy Bnet accountot. Ez már régen megtörtént, hiszen az asztali számÍtógépemen most is fent van a játék, csak a gép közben sajnos elromlott, ezért kényszerülök most a laptopra. Tudnátok benne segÍteni, hogy mi lenne a teendõm, hogy eltudjam "indÍtani" a WoW-ot a gépen?

Elõre is köszönöm a választ!

Üdv:
Zwiebel
kabel15
Ölik az õröket.
Csoportosan oda mennek leölnek pár õrt és már lehet is menni a járgányokért 😄

BattleTag: kabel15#2672

VAlaki árulja el a trükköt WG-n. Hogyan tud a támadó fél a harmadik percben 17 siege enginnel bemasírozni?

Majd a priest mass dispel-je😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

/care
kabel15
Olyan képesség kéne vagy valami item ami le tudja szedni róluk.
Mert elég idegesítõ mikor duel közben szét lövöm marad 200hp ja és bubi és full hp!

Van bizony, csak nem art a helyen kezelni az ilyen killeket. Mert a legtobb esetben nem sok buszkesegre ad okot, sajnos.

Mivel az egy nagyon konnyu normal boss, feltetelezem az olte meg eloszor, aki legelsonek ert a bosshoz. Ilyesmibol nem hiszem, hogy barmifele kovetkeztetest le lehetne vonni. Kulonoskeppen azert, mert szegeny Arthas papa akkor meg trylimites volt, szoval direkt megerte a het vegere hagyni oket.
En drukkolok minden magyar guildnek, mert tudom, hogy mekkora hatrannyal indulnak egy nemzetkozi guildhez kepest. Szoval hajra!

Vashj-ról is leszedi a bubit.
Csirke4
Sok magyar van nemzetközi guildekben amik elõrébb járnak mint a fullmagyar guildek, nem?^^
Lacee
nem verseny, de óhatatlanul van elsõ a magyarok között is, nem? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kabel15
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a warlock felhunter pet je elvileg le tud szedni 1 buff ot az ellenségrõl.
Na most ez akár a paladin BUBI ja is lehet?