World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drogosgeci
mutass már ide egy bemákolt high warlord titlerõl armory linket pls
vagy menj innen

A pvp-t levezetesnek raktak be a jatekba pve melle. Ami teljesen jo, es mindenki orul is neki. Aki esetleg kesobb kapcsolodott be a jatekba, az nem tudhatja ezt, es fel van haborodva, hogy miert nem azt fejlesztik jobban a jatekban, amit O szeret. Valamiert nem kepesek elfogadni a tenyt (talan ez a fajta butasag okozta azt is naluk, hogy egy masik jatekban benak voltak, wow pvp-ben pedig valamit azert be tudnak makolni, es erre fenemod buszkek).

A pvp realm azt jelenti, hogy meg lehet tamadni rajta az ellenkezo faction-t. Regen az volt a tervuk, hogy a realmeken lehet majd egymassal csatazni (aka outdoor pvp), de ez sok-sok eve csodbe fulladt. Ha bevalik az otletuk, akkor most nem lenne ez a sok 2v2, 3v3 balance miatti nyafogas, ami teljesen erthetetlen egy olyan jatekostol, aki nehany honapnal tobbet jatszott mar.

Egy olyan pvp jatekos, aki szereti az mmorpg-ket, az keressen maganak egy pvp mmo-t. De en meg mindig azt javaslom, hogy az ilyen tipusu jatekosoknak fps vagy rts valo, mert ott tudja igazan megmutatni, hogy mire is kepes (vagy mire nem).

Kell jatektudas a wow pvp-hez, de nagyon limitaljak a szabalyok, amiket gyakran valtoztatnak, es sokszor a pve miatt. Ezert is nem erdemes vele komolyan foglalkozni, hanem csak pusztan levezeteskepp, ahogy mar mondtam is.

A pve-vel osszevetni az igenyelt tudast eleg meredek otlet. En sem szivesen masznek bele egy osszehasonlitasba, mert tul bonyolult ahhoz. Valoszinuleg nem ertenenk egyet, de ugy tunik nincs is nagy tapasztalatod ezen a teren. Ugyhogy tegyuk fel, hogy kb hasonlo szintu tudas kell mindekettohoz, ha egy kicsit komolyabban veszed (kulonbozoek a tanulasi gorbeik, neha talalkoznak, neha elhuznak egymas mellol).

A pve-sek ritkan gerjednek (en legalabbis ugy vettem eszre), forditva viszont annal gyakoribb esemeny. Mindket aspektusat szoktam elvezni a jateknak, szoval nehez lenne azzal vadolni, hogy en csak az egyik mellett kardoskodom. De probalok nyugodt maradni, es nem kifakadni, mert nem valtozik meg a megvaltoztathatatlan.

En nem fikaztam semmit, csak elmeseltem a jatek tortenetet, hatha megeloz nehany folosleges pityergest.

byzhouse
biztos tört szerver 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

LeWyTy
És megvan hát<#idiota>
Bloodscalp-alli<#vigyor1>
Night elf- druid<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Üdv mindenkinek!
Megtudnátok mondani hogy ezt a hibát hogy lehet orvosolni ezt irja ki amikor elinditom a wow-ot.

Microsoft Visual C++ Library
Runtime error
Program: c:\Játék\World of Warcraft\BackgroundDownloader.exe

This aplication has requested the Runtime to terminate it an unusual way. Please contact the aplication's support team for more information.

A játék rendesen fut csak kiirja ezt a hibaüzenetet.

Akinek volt már ilyen problémája vagy tudja a megoldást kérem irja meg köszönöm!

antgecc
Sztem halál nyugodtan is lehet "omg-zni".... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
"Méghogy wow pvp-hez nem kell tudás.... uramisten." - A halál nyugalom nálam nem az omg-zés <#idiota>

&#3237;_&#3237;

slime001
Már több mint 2 évet játszott õ is, csak én most az õ accountján játszok, õ meg vesz magának sajátot. Szóval megakarom neki ezt hálálni és ezért akarom a heirloom itemeket neki adni, hogy a fejlõdéssel ne legyen gondja.

AVIRA - \"More than security.\"

antgecc
Halál nyugodtan írtam a kommentet, nem tudom minek írkálsz ilyen habzó szájas dolgokat. Ennél inteligensebbnek ismertelek meg....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Pedig ez kifejezetten pve játék. Te is rájöttél, hogy a pvp csak azért van benne, hogy legyen még egy dolog, ami leköti, megtartja az elõfizetõket. Ez nem feltétlenül rossz, ettõl nem kevésbé jó/értékes játékos az, aki pvp-zni szeret. Nem láttam senkit azt mondani, hogy nem kell hozzá legalább annyi tudás, mint a pve-hez. Azt viszont szeretném leszögezni, hogy a pecázás is azért van benne, hogy lefoglald magad, és a Blizzard bár láthatólag több energiát, de jóval kevesebb tehetséget fordít a pvp-re (a pecázáshoz hasonlítva).
Nem fogom az egész oldalt, vagy az egész topikot visszaolvasni, de hol van az, hogy hülye aki pvp-zik? Hol van a "gerjedés"? 2vs2 balance-ért rinyálás van, meg ellennyafogás, erre jössz itt habzó szájjal, hogy omg lelowskillezte a pvpseket. Ez az agyatlan anyázás.

&#3237;_&#3237;

A hunternél a pet hány szintenként kapja a talentpontjait? 4-5?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

antgecc
Bekezdések szerint:

1. Tovább nem olvastad? Írtam, hogy pve-re nagyobb hangsúlyt fektettek. Nem?

2. Ez lett belõle sajna...

4. A komment nem kifejezetten Darton-nak szólt, csak neki címeztem, mert az õ kommentje miatt kívánkozott ez ki belõlem. Nagyon sokan fikázzák a pvp-t és mondják, hogy nem kell hozzá semmi tudás. Ezért írtam azt, amit...

6. Lásd 4.

Vissza a 4-hez: Valóban agyatlanul anyáztam volna? Légyszi segíts, melyik mondatomban? Annyit írtam, hogy hülyeség az, hogy ez kifejezetten pve játék.

picket
"Ez nem pve játék, hanem pve ÉS pvp játék egyben" - És ebben a sorrendben. Instance/bg arány? Na látod. (A kiegészítõként egy bg nem épp egy pvp játék sajátossága.

"Szted mit jelent az, hogy pvp realm?" - LowLvL ganket? <#idiota>

"Ez a játék nem tartana itt, ha nem lenne lehetõség benne pvp-re. Lehet sokan utálják, de nagyot dobott a játékon, ez vitathatatlan." - Sokkal elõbb megunnák az emberek, és nekünk sem lenne téma ha Crassus mester nem anyázna hetente egyszer pvp miatt.

"Méghogy wow pvp-hez nem kell tudás.... uramisten." - Ennek fuss neki még egyszer. Nem azt mondta, hogy nem kell hozzá tudás, hanem hogy nem az dönti el, hogy nyersz vagy veszítesz. Szövegértelmezés > agyatlan anyázás.

"Nem tudom miért gerjednek ennyire a pve-sek a pvp-sekre." - Gerjednének? Melegfront jön...

"...simán megfér a kettõ egymás mellett. Kár egymást fikázni." - Megint nem érted. Nem fikázta azt, aki pvp-vel merészel játszani. Aki pvp balance miatt sír, azt fikázta. Ki mondta, hogy nem fér meg egyik a másik mellett? A szablyának is az egyik fele éles, elfér rajta az életlen fele is, mégsem garantálja épelméjû ember, hogy nem vághatod meg magad (sõt, egyenesen arra való, hogy vágjon, tehát a rendeltetésszerû használata a vágás, ezért az életlen felének hiányosságaival foglalkozni nonszensz). Ezt akarta mondani, de gondolom nem érted...

Ráadásul nincs az a pvp játék, ahol kasztok vannak és van 2v2 vagy 1v1 egyensúly. Mérgelõdni lehet miatta, de attól még nem lesz. Soha.

&#3237;_&#3237;

White QVAS
Köszi, ezt nem tudtam, hogy ha mind2 account a tiéd akkor lehet karit transferelni 😊 A pénz küldést azt én is igy gondoltam. Lényeg a lényeg, abban tökéletesen egyetértek, hogy hadd tapasztalja meg bratyód a játékot, különben természetessé válik majd számára, hogy mindent megkap, és semmiért nem kell megdolgoznia 😊 De ez csak szerény véleményem.

antgecc
Ez mekkora hülyeség. Ez nem pve játék, hanem pve ÉS pvp játék egyben, amelyben a pve-re nagyobb hangsúlyt fektettek. Szted mit jelent az, hogy pvp realm? Ez a játék nem tartana itt, ha nem lenne lehetõség benne pvp-re. Lehet sokan utálják, de nagyot dobott a játékon, ez vitathatatlan.

És miért kéne fps-t, rts-t keresnie egy pvp-snek, ha szereti az mmorpg-t? Méghogy wow pvp-hez nem kell tudás.... uramisten. Ennyi erõvel pve-hez még annyi se kell. Minden játékban sokkal több tudás kell ahhoz, hogy egy másik élõ embert legyõzzünk, mint egy ai-t, mobot.

Nem tudom miért gerjednek ennyire a pve-sek a pvp-sekre. Miért nem mindegy, hogy ki mit játszik?

Vanilla wowot vegyesen pve és pvp-ztem, bc full pvp, lk pedig full pve. Mindegyiknek megvan a maga szépsége és nehézsége, simán megfér a kettõ egymás mellett. Kár egymást fikázni.

nem lehet, lvl10 alatti karit nem lehet transferelni.
meg amúgyis hülyeség kidobni erre 5k HUF-ot az ablakon.
ha bratyód el akar kezdeni wow-ozni, akkor ne ba**d el szerintem a játékélményét, amit majd az fog neki nyújtani, amikor pl. az elsõ fehér kardját lecseréli zöldre, s érezni fogja a fejlõdésbeni különbséget.
ha segíteni akarsz neki, akkor adj tanácsot, hogy milyen profession-öket válasszon szintezéshez (mining+skinning pl.), meg hogy mit érdemes megvenni ah-ban és mit nem, meg ilyesmik.

bár én legszivesebben prof választáson kívûl semmi mást nem mondanék neki, csak hagynám, hogy had fedezze fel a világot ismeretlenül, az lesz neki a legnagyobb élmény...szerintem.

- téves, másik accountra is tudsz transferelni karit, de tudnod kell mindkét acc-hoz a titkos kérdésre a választ, ergo bizonyítanod kell, hogy mindkét acc a tiéd.
- továbbá X accountról sem lehet Y accountra, tök más realm-re pénzt küldeni. a pénz küldés csak úgy müködik, hogy adott realm-en belûl küldhetsz másik karinak pénzt azonos frakción belûl. tehát alli-ból hordába se küldhetsz zsét postán (de a közös goblin AH-n keresztûl át lehet játszani), csak heirloom itemeket.
- ha viszont van két különbözõ account, s mindkét account-on a karik 1 realm-en, azonos frakcióban vannak, akkor igaz, amit irtál, bazi egyszerûen lehet boostolni egyik karival a másikat (kicsi kari follow-olja a nagyot, a nagy meg zúz szét mindent instában - free xp), vagy simán pénzt is lehet trade-elni egymás közt.

Ha jól tudom transzferelni csak nagyobb szintû karit lehet, lvl 1-t egész biztosan nem. Ha felmész az acc managerbe transferelni ott ír mindent pontosan.

White QVAS
Én úgy tudom nem. Transfer-t csak saját accounton belül realmok között tudsz végrehajtani. Viszont pénzt még mindig küldhetsz neki ha egy realmon vagytok, sõt még húzhatod is, de az már más tészta 😊 (Persze külön accountokról van szó)

slime001
Lehet olyat csinálni, hogy egy lvl 1-es karinak megveszem a heirloom cuccokat, majd áttransferelem egy másik accountra, ahol nincs még semmilyen karakter? Bátyám el akar kezdeni wow-ozni és segítenék neki egy kicsit😊

AVIRA - \"More than security.\"

Ez mindig is egy pve jatek volt, es jo esellyel az is marad.
Egy pve jatekban idorol-idore uj tartalmat kell berakni, hogy izgalmas maradjon (ami a jatekegyensulyt eleg durvan szokta erinteni). Egy pvp jatekban pedig meg kell allitani az idot, es csak olyan valtoztatasokat eszkozolni, amelyek az egyesuly kialakitasara torekszenek.
A ketto egyutt nem megy. Meg lehet probalni persze, de ez lesz a vegeredmeny. Aztan nyafognak a buta emberek, hogy szornyu a pvp egy pve jatekban, ahelyett hogy keresnenek maguknak egy fps-t vagy rts-t, ahol valoban a jatektudas dominal.

Lazarus
Üdv!

Nem akarom hogy reklám miatt törölve legyek, ezért rövid leszek :]

Tehát egy ideje dolgozom egy programon amivel egytõl egyig meg lehet változtatni a játékban található összes hangot (Blizzbarát, legitim eljárással). Olyan vállalkozó szellemû embereket keresek akik segítenének letesztelni a programot és jelentenék az esetleges hibákat.

Egy screenshot: http://iaro.3dmax.hu/kep/9161.jpg

Tudom hogy nem sok, de a segítségért cserébe csupán egy cd kulcsal tudok szolgálni amivel a programot és a további frissítéseket a tesztelõ a késõbbiekben is korlátlanul élvezheti 😊
Aki segítene a tesztelésben plz küldjön egy privit és megírom a részleteket, köszönöm!
drogosgeci
azért mert a megjelenés elõtt fél évvel egy betaban csak pve volt meg lehetne érteni hogy az a múlt, méghozzá nagyon távoli
nem normális kifogás ez kb mint a menjetek sörözni wow helyett 😄

Így kb 3 sec alatt eldõl, nincs ezzel semmi probléma <#idiota>

[HUN]Crassus
van pofája így bejönni arénába...
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Draenor&cn=Sosa

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

cyclone/bash a palára, behúzzátok losba az akármit, és széjjelveritek?

capaszabi
próbáltam már unholyban 19/52, vel, bloodban ugyanezt, WP-s talenttel bloodban unholyban, Bryntrollal/ SE-vel, de nem fogy a manája a palának akár dk-val akár warrival van.

capaszabi
howto:

resto druid + uh dk
vs
holy pala + akármi

egyszerüen nem ütök át a sacred shield absorb + sacred proc instant fol + holy shockon :S, ha át is ütök a palának nem megy 14k alá a manája...

Egy pve jatekban keresni a pvp balance-t meglehetosen botor probalkozas.

Lacee
beírtam a gúgliba hogy vanilla wow szerver, és az elsõ oldalon dobott is ki ilyesmit. igaz, épp szünetel áprilisig.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Véletlenül nyomtam "válasz erre"-t, a kérdés mindenkihez szól.
LeWyTy
Ezt én most asszem nemigazán értem.<#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Viszont volt itt egy ember, aki pretbc törtwowot reklámozott, valaki felvette vele a kapcsolatot? Rájöttem, hogy ez nem is akkora hülyeség, mivel nem sokkal bc elõtt kezdtem wowozni, csak sajnos már nem érhetõ el privátban a srác😞
Így, szó szerint...

...picket bácsi, reklámozni szabad?<#kerdes>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy
Bocs! De ez egy szar<#bee1>

Nem értem, hogy hogy a picsába tud ugyanaz a blizzard egy szinte tökéletesen balanceolt játékot(sc2), és egy ilyen rakás szart(wow pvp "balance") összehozni.
Tudom 2 külön kategória.. de akkoris.<#falbav>

Fehercsoki
Értem köszi.

LeWyTy
Jóféle<#bee1>

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Ezen a videón az az angyalszerû izé micsoda?😮 Ilyet még nem láttam.

[HUN]Crassus
igaz-igaz!afflilokk: tab--->1+2+3+4+5= profit😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

te meg mire fel oktatsz....ohh hopp es en?

#143050: Azért nem egészen ám, mert pl az affli vagy demo lock, vagy a frost dk nem éppen 2-3 gombos.
#143053: Tanulj meg olvasni légyszíves az udvarias hangnemmel csak az udvarias elutasítást éred el. Egyébként ha engem kérdezel menny és vegyél eredetit, 1000* jobb mint a tört.
#143059: Ne legyél már ennyire kemény te meg. Tanulj meg írni meg normális nevet adni magadnak.

Ilyen névvel csitt<#mf1>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

drogosgeci
nem hogy nem segítünk, de ha holnapra nem törölteti magát az sg-ról megy a rendõrségi fejjelentés

jazzy
attól mert bocsánatot kérsz ki van írva hogy tilos. szóval nem segít senki.
LeWyTy
Ezaz köszi<#worship>

Nyilván sokan tudják, én is törtön kezdtem, de törtre soha nem mennék vissza. 😄

Fehercsoki
És mibõl gondolod hogy mi tudjuk hogy kell törthöz csatlakozni?:S

ja és bocs hogy tört szerverrõl beszélek remélem ennek ellenére segitetek.