World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A suliba egész délelõtt majd megb*sz az ideg hogy wowozni akarok de mire hazaérek elmúlik és má hangulatom sincs hozzá.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
És hogy szeretnék wowozni... lehetõségem is van rá de egyszerûen nincs kedvem... vagy nemtom.
Adjatok má valami tanácsot<#wilting>#wilting>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
██
Szép, szép, itt is vezet a horda😊
Druida azért nyert, mert különbözõ harcmodrúak is használhatják, hunter meg tényleg retek<#banplz>#banplz>
Fajok terén UD és Tauren viszi a pálmát, Humanon meglepõdtem.
Legkúlabb: Tauren warrior, alap😊
A homokos belf pala meg tényleg gáz😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
második információforrás: www.wowwiki.com és annak keresõje
MINDENT megtaláltam ott eddig.
pm-ben írd meg melyik realmon (szerveren) vagy ha fizetõs ha nem. Ha feltételezve de nem megengedve "nem fizetõs szerveren" játszol, figyelj a patch számra, a wowhead és a wowwiki azt is írja, hogy melyik patch mit változtatott.
Természetesen érdemes megnézni a fórum fejlécében az információkat
ಥ_ಥ
Get a life!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Get a life!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
A bloodscape-n van a legtöbb magyar, ezt tudom.
De hogy melyik a legnagyobb azt nem.
jelenleg a Bloodscape vagy milyen szerveren vagyok fent, de szeretnék a legnagyobb szerverre átjelentkezni.
Szerintetek melyik a legnagyobb szerver?
Illetve egy ilyen manõver fizetõs, ugye?
Köszi
Éreztem én hogy valami hiányzik<#idiota>#idiota>
(ami egyébként kár, hogy lekerült a banner alól, úgy tûnik sehogy nem elég egyértelmû itt sokaknak 😄)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kérdezz meg valakit a játékban.
De egyébként tört szerver említése tilos.
<#integet2>#integet2>
lehet hogy pénzt kell gyüjteni ésa abban az elosztószarságba kell csinálni?
Oda kell ahol a sok van az emeleten.
Van kép arról aki adja.
, ahhoz kell menni mert a többit már próbáltam?
#144220 ottvan kik adják.
térkép minden van.
http://www.wowhead.com/
"az alap térképen vagyok"
Keresd meg a druida trainer.
Attól tudsz tanulni.
De van például a medve forma amit nem lehet csak úgy megtanulni.
Feladatokat kell megcsinálni hozzá, és azt adja a druida trainer.
Még azt is megmutatom kik adják.
Ha night elf vagy.
Ha Tauren vagy.
Leszedtem egy spell timer addon 2 sáv van az egyik mutatja hogy mennyi a CD je még a spell emnek a másik hoyg az adot targeten milyen dot és meddig van még rajta.
Na a kérdésem az lenne hogy tudom kikapcsolni hogy csak a saját dot jaimat írja ki? mert elég idegesítõ hogy tele van lock meg priest dot okkal.
BattleTag: kabel15#2672
Get a life!
ಥ_ಥ