World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor kapja be !

kakaoskalacs
Nah ja Szóbeli elött én sem szivesen fizetnek elö bááár : DDD nemtudom..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Fehercsoki
Ennél lentebb már nem fog😛

én ki akarom várni az érettségit de lehet hogy már szóbeli elõtt elõfizetek, csak azt nem tudom wotlk t megvegyem e most<51 es kari van ragnaroson és pve serveren akarok kezdeni új karit> vagy várjak vele míg elérem 70 et és addigra tuti lejjebb megy az ára.

Fehercsoki
Hasonló...29.-én járt le,érettségi volt a héten,nem tudom hogy feltöltsem-e.

kakaoskalacs
Én ugy vagyok vele hogy ma majdnem elcsábultam hogy veszek gamecardot ... aztan megse. nemtudom : D HOLNAP !!!!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

fizess nekem elõ 😄

LeWyTy
Azt amúgy hogy csinálom hogy:
A suliba egész délelõtt majd megb*sz az ideg hogy wowozni akarok de mire hazaérek elmúlik és má hangulatom sincs hozzá.<#idiota><#idiota>

És hogy szeretnék wowozni... lehetõségem is van rá de egyszerûen nincs kedvem... vagy nemtom.
Adjatok má valami tanácsot<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki

Csirke4
Rákell menni arra, hogy enter battle.<#idiota>
Pyotr
Tegnap gondoltam kipróbálom a Bg-s szintezést lvl40 és 50 között röpke 30 perc várakozás után inkább adtam egy esélyt 50 és 60 között mondván talán majd ezen a szinten jobb lesz, na hát itt is meguntam fél óra után😛

&#9608;&#9608;

picket
Valahogyan azonosítanom kellett 😛

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Gay_Test_2010_04_08?

s0n1c
Na meg azért, mert egy gusztustalan fos táp lett a resto az évek során. Kíváncsi lennék erre a statra vanilla wow-ban is 😊
Hozzáfûzném:

Szép, szép, itt is vezet a horda😊

Druida azért nyert, mert különbözõ harcmodrúak is használhatják, hunter meg tényleg retek<#banplz>

Fajok terén UD és Tauren viszi a pálmát, Humanon meglepõdtem.

Legkúlabb: Tauren warrior, alap😊

A homokos belf pala meg tényleg gáz😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

elsõ információforrás: www.wowhead.com (ahogy mások már javasolták)
második információforrás: www.wowwiki.com és annak keresõje

MINDENT megtaláltam ott eddig.

pm-ben írd meg melyik realmon (szerveren) vagy ha fizetõs ha nem. Ha feltételezve de nem megengedve "nem fizetõs szerveren" játszol, figyelj a patch számra, a wowhead és a wowwiki azt is írja, hogy melyik patch mit változtatott.
Természetesen érdemes megnézni a fórum fejlécében az információkat
picket
Egyébként itt az eredmény.

&#3237;_&#3237;

picket
Ha nincs aktuális szavazás, akkor nincs. Április 30-án lejárt az elõzõ 😛

&#3237;_&#3237;

Poll file nincs. Poll file nincs. Nincs aktuális szavazás.

Get a life!

byzhouse
felmérés eredményeit nem osztod meg velünk? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

picket
Zavartatták magukat, amíg kint volt? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Hát jah szerintem Ragnán is vannak ennyien, és itt még nincs 500as sor. 😄

hülyeség h bs-en van a legtöbb magyar.....

Get a life!

ahova nem enged be este 8kor anélkül , hogy 500as sort végig ne állnál XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

LeWyTy
Ingyen is mehetsz másik "realm"ra csak ha a karaktered akarod átrakni az fizetõs.
A bloodscape-n van a legtöbb magyar, ezt tudom.
De hogy melyik a legnagyobb azt nem.

Hali
jelenleg a Bloodscape vagy milyen szerveren vagyok fent, de szeretnék a legnagyobb szerverre átjelentkezni.
Szerintetek melyik a legnagyobb szerver?
Illetve egy ilyen manõver fizetõs, ugye?
Köszi

Teljesen mindegy mit írsz, bárhova teheted, van egy olyan ember csoport aki csak write only üzemmódban tud gondolkodni. Mondjuk meg nézném hogy élik az életet az ilyenek. 😄

LeWyTy
Jé tényleg.
Éreztem én hogy valami hiányzik<#idiota>

Lacee
jakérem, akkor ne csodálkozz hogy valami nem úgy mûködik, mint kéne... meg aztán mi sem tudunk segíteni sajnos.
(ami egyébként kár, hogy lekerült a banner alól, úgy tûnik sehogy nem elég egyértelmû itt sokaknak 😄)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tudom de én másként írtam le😛 ha az számít
LeWyTy
Akkor viszont lehet hogy hibás.
Kérdezz meg valakit a játékban.

De egyébként tört szerver említése tilos.

<#integet2>

az a baj hogy "nem fizetõs" szerveren vagyok
LeWyTy
mi a neved és a realmod?

láttom olyat..evergreen pouch, nem lehet hogy azt kell megvenni?
ott voltam de semmi
lehet hogy pénzt kell gyüjteni ésa abban az elosztószarságba kell csinálni?
LeWyTy
Az nem.
Oda kell ahol a sok van az emeleten.
Van kép arról aki adja.

megnéztem azt a linket és a tárképnél a városba nyugaton volt egy pont
, ahhoz kell menni mert a többit már próbáltam?
LeWyTy
Nem mindegy hogy melyikhez mész.

#144220 ottvan kik adják.
térkép minden van.

elmentem 10-es szinten de nem adott semmit
LeWyTy
Egyébként itt bármit megtalálsz ami nem megy.(persze csak ha tudod mi kell neked és hogy kell keresni)
http://www.wowhead.com/

LeWyTy
Ez sokkal bonyolultabb játék ám annál hogy egy ilyenbõl induljunk ki.

"az alap térképen vagyok"

LeWyTy
<#idiota>

Keresd meg a druida trainer.
Attól tudsz tanulni.
De van például a medve forma amit nem lehet csak úgy megtanulni.
Feladatokat kell megcsinálni hozzá, és azt adja a druida trainer.
Még azt is megmutatom kik adják.
Ha night elf vagy.
Ha Tauren vagy.

kabel15
Hello!

Leszedtem egy spell timer addon 2 sáv van az egyik mutatja hogy mennyi a CD je még a spell emnek a másik hoyg az adot targeten milyen dot és meddig van még rajta.
Na a kérdésem az lenne hogy tudom kikapcsolni hogy csak a saját dot jaimat írja ki? mert elég idegesítõ hogy tele van lock meg priest dot okkal.

BattleTag: kabel15#2672

helló,nem azon a szerveren vagyok fenn, merre van az a quest trainer? az alap térképen vagyok
Fehercsoki
Quest druid trainernél!Melyik szerveren vagy?Ha BS horda tudok segíteni ingame is.

Helló, valakinek a segítségét kérném. Druida vagyok elértem a 10. szintet és nem tudom hogy hol vagy hagyon lehet olyan varázslatot szerezni hogy álltaokká tudjak változni. Valaki segítsen!
picket
Na megint mondtam valamit, és ezzel megnyitottam a "kiabáljunk picket arcába tízcentirõl" napot. Külön elnézést kérek, hogy semmi illegálisra nem gondoltam!

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
ha nem volt*

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”