World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
aktiváltam a 3 nap free day-t. belogoltam, aztán 10 perc után ki.
érdekli ez a mostani wow a fa***at se.
hello classic, w8ing 4 u <#finom>#finom>
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Blizzard: Release 8.2 trying to fix the game.
Players: A bit of positive feedback.
Blizzard: It's ok guys players like us again you can release another Cash shop/promotion." <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mert egyikkel sem toltam le az alapot sem,a human Mage karimnak kész a war campaign 8.2-ig de a többivel az alapot sem toltam le,unalmas és hülyeség.Hordást meg egy karival sem toltam le mert az is fárasztó.
Mert nekem az alap sincs meg.
Valszeg 8.2 egyikkel sem lesz meg,egyszerűen nulla kedvem van felmenni.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ott volt egy NPC és letoltam,vicces volt.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A game time megint nem vonz,asszem következő Timewalkingig nem nagyon megyek fel.
6 hónapnyi játékidő + Sylverian Dreamer mount (66 euró)
A mount külön is megvásárolható, 25 eurós áron.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.27. 21:15:04
Ez a nagás zóna pont olyan szar mint cataclysmben is volt, az a vízalatti fos zóna,amitől elegem is lett és abbahagytam.
Egyedül a következő timewalking hét nyújt valami féle vigaszt.
Jövőhéttől úgy is vár rám Risa,az le fog foglalni,inkább megyek szörfözni meg horghan-ra vadászni mint nazjatarban csesszem a rezet.
Mechagon nem rossz,de unalmas grind az is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.06.27. 11:20:17
Egyébként 8.2 dögunalom.
Grindfest gagyiszigeten.
Abba is hagytam,uncsi,a gnome heritage armor küldi meg tök ökörség.<#vigyor>#vigyor>
Az nem volt rossz,bár voltak benne bődületes hülyeségek,például hogy minden gagyi nyomi monszta amit szemmel veréssel megöltem kilóméterről kiszúrt stealthben.
Rugóval csináltam a küldit,de tök fölösleg,még a leg gázabb csatorna patkány is aminek alig volt hp-ja kiszúrt a pálya másik végéből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.26. 18:52:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt a ragnán egy kissebb allis karim, de nem nagyon alliztam. Most fogok de nem az a lényeg.
A hekkerem hagyott nála 1.122.856Goldot amit a GM nem vett el <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.06.24. 09:55:29
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha most újra le szinteznek 60-ra az fura lenne.
vagy itt
pl itt
A stat squish már félig szinte ez volt de valójában ezt kellet volna csinálni már először.
Szerintem nagyon jó ötlet és én maximálisan támogatom is.
Jön a szint csökkentés.
Azt mondják hogy 90-100 de lehet hogy 60-as szintig nyomják vissza a szintet.
Mikora varhato az uj patch?
ezallat arra gondolok hogy ami megnoveli a szintett amit el kell erni
As we get closer to WoW Classic’s release, we thought now would be a good time to talk about our plans for Classic realms here in Europe.
We’ve prepared several realms, which will include Player vs Player, Player vs Environment, and Role-playing realms.
For Classic, we’re planning on not splitting up realms by language. This has its advantages and disadvantages, but overall, we think that it’s the best starting point for WoW Classic. An exception will be made for the Russian language, which will have separate realms due to its reliance on the Cyrillic Alphabet. For technical reasons this will also mean Russian is going to have its own separate game client, similar to what happened in The Burning Crusade.
We think this approach will give players more freedom to move around to where they want, and find guilds and friends that best match their interests.
Parasite Eve 2, best game EVER!