World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki világosítson fel,azsharát már levertük BCben,nem ? 😄
ja nem,az vashj volt 😄
öregszem 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.06.19. 15:25:19
ja nem,az vashj volt 😄
öregszem 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.06.19. 15:25:19
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ja,már tölti le,9.37 giga
Ahogy időm engedte, el is láttam magyar felirattal az új előzetest:
Június 26-án érkezik a Rise of Azshara patch (EU):
Kis fejlesztői kommentár:
Kis fejlesztői kommentár:
nem olyan vészes,megnéztem ptren,ám két új frakció lesz,egy nazjatari,meg egy mechagon szigeti
l
l
Ó hogy a tetves anyját annak a barom gyökérnek aki kitalálta hogy az új területen is el kell érni a revered reput a repüléshez.
Mehetek abba a ratyi zónába repuzni,állati.
Mehetek abba a ratyi zónába repuzni,állati.
Bocsi.
Mobilról írok meló közben.
Az meg egy barom és néha duplán vagy üresen küld.
Mobilról írok meló közben.
Az meg egy barom és néha duplán vagy üresen küld.
Tudom.
Mage karimnak fullon megvan.
Repuk is.
Vele csináltam mindent.
Repuk is.
Vele csináltam mindent.
Tudom.
Repuk is.
Vele csináltam mindent.
Repuk is.
Vele csináltam mindent.
másképp nem is tudsz átmenni zuldazarra,legalább a 3 partra szálló pontot kell megcsinálni a karikkal,de első karinak muszáj végigmenni,ez is kell a repűléshez majd
Jah craftos küldi NPC nincs ott ha nincs kész.
De nekem egy karival van kész.
Többivel le sem tojtam.
Unalmas és fárasztó a sztori.
De nekem egy karival van kész.
Többivel le sem tojtam.
Unalmas és fárasztó a sztori.
war campaign is fontos
Timewalking insta sok xp-t ad,és nem kell hozzá 120-as szint,BC timewalking 71-es szinttől indul.
És nem baj ha boostolt geared van mert timewalking instába ha bemész a gearedet úgyis átvariálja.
A geared át alakul BC-s szintűre az insta idejére.
Ha lesz még erőm én is megyek fel mindjárt hogy húzzam a warrimat kicsit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.12. 22:59:08
És nem baj ha boostolt geared van mert timewalking instába ha bemész a gearedet úgyis átvariálja.
A geared át alakul BC-s szintűre az insta idejére.
Ha lesz még erőm én is megyek fel mindjárt hogy húzzam a warrimat kicsit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.12. 22:59:08
Köszi az infokat próbálok akkor valamit alkotni vagyis legalábbis a kezdő cél elérni a 120at utána kicsit gearelni közben meg majd húzom a you are now preparedet is aztán lesz valami😊
szóval rengeteg lehetőség van
De instában 365+ esik.
Venni 350 igen.
Venni 350 igen.
350eseket lehet venni,mikor eléred a 320-at tudsz menni warfrontra,ott az egyiknél garantált 370 a jutalom ,a másiknál 400,mikor eléred a 325öt tudsz menni heroic dungeonra,mikor kb 370 lesz az ileveled,el lehet kezdeni a mytic dungeonokat ill a mytic pluszokat,majd jönnek a raidek
és ott vannak a world questek ahol a jutalom azzal változik h mennyi az ileveled,ahogy nő ,a jutalom is nő
és ott vannak a world questek ahol a jutalom azzal változik h mennyi az ileveled,ahogy nő ,a jutalom is nő
Jövőhét szerdától timewalking event.
365+ geart ad 120-as karinak.
De 71-es szinttől lehet menni.
Gear sem kell hozzá mert TW insta úgyis ahhoz igazítja a geared.
Tw insta ad tokent amiből geart vehetsz olcsón.
365+ geart ad 120-as karinak.
De 71-es szinttől lehet menni.
Gear sem kell hozzá mert TW insta úgyis ahhoz igazítja a geared.
Tw insta ad tokent amiből geart vehetsz olcsón.
csak friendly kell,de azt mindenképp meg kell szerezni mire 120 leszel,csak kűldikkel lehet
ingame megnyomod az o betűt,ott a who-nál beirod a guild nevet.kilistázza épp kik vannak fenn,egyre ráirsz,h beszeretnél lépni,van e valaki aki bevegyen,ennyi
Ilvl 800 nem lehet,mert a max ilvl talán 425,de először szerezd meg minden BfA frakcióval a honored reput,akkor tudsz majd wq-zni.
Wq ad majd geart jobbat,utána dungeon.
Wq ad majd geart jobbat,utána dungeon.
A Heirloom vehető eventen,Darkmoon fairie,vagy goldért a fővárosban a guild vendornál,vagy ironforge-ban egy vendornál,a heirloom xp bónuszt ad,összesen 55% xp bónuszom van,plusz a ruha 1-es szinttől 120-ig fejlődik velem,vagyis nem kell ruhát vennem mindig.
Heirloom guide.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.12. 12:42:58
Heirloom guide.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.12. 12:42:58
Arathor 80%-a magyar, csak titkolják 😄
Amúgy mivel most kezdted, ha jól értem, egy tanács: NE foglalkozz ilvl-el meg ilyenekkel. Szépen kreáld meg a szimpatikus lvl1-es karid, és játsz. Úgy, ahogy neked tetszik. Mire max szintű leszel bőven belejössz, akkor majd foglalkozhatsz az ilvlel meg heirloommal (erre kezdőként goldod se lesz) és a többivel 😊
Amúgy mivel most kezdted, ha jól értem, egy tanács: NE foglalkozz ilvl-el meg ilyenekkel. Szépen kreáld meg a szimpatikus lvl1-es karid, és játsz. Úgy, ahogy neked tetszik. Mire max szintű leszel bőven belejössz, akkor majd foglalkozhatsz az ilvlel meg heirloommal (erre kezdőként goldod se lesz) és a többivel 😊
Csinálgatom a questeket az új placcon körülöttem meg futkosnak a 800 ilvles emberkék ha végzek és 120 leszek mit kell csináljak hogy beférjek ilvl szinten valami dungiba tehát hol szerezzek alap geart? guildet meg még mindig nemtaláltam lehet nincs is arathoron már magyar guild😊
Hol tudok ilyen heirloom cuccokat venni? és ha jól olvastam lehet ezeket upgradelni is? mert akkor ha adnak plusz expet ezekbe kéne fejlődjek nem?
meg amúgy van ez az artifact fegyveres dolog is ha jól láttam minden classnak más és más ezeket szerezzem majd be vagy jó a sima questből kapott is?
meg amúgy van ez az artifact fegyveres dolog is ha jól láttam minden classnak más és más ezeket szerezzem majd be vagy jó a sima questből kapott is?
Ok holnap majd elfogadom,már nem vagyok fent.
Vannak connected realm-ok,én például Bronzebeard realmon játszom de Aerie peak relm guildban vagyok.
Próbálj meg magyart keresni szerintem.
Vannak connected realm-ok,én például Bronzebeard realmon játszom de Aerie peak relm guildban vagyok.
Próbálj meg magyart keresni szerintem.
Amúgy felvettelek barátnak Zireael asszem a battlenevem. Akkor megnézem ezt a expediciót is. Amúgy most rám irt egy külföldi, de Hellfire volt a neve mögött hogy új guild keres embereket jobban járok ha külföldiekhez megyek meg ez most hogy van nem arathoros guildet kéne keressek vagy már mindegy melyiken van összedob bárhol?
Nem tudom,szerintem nem olyan sok idő.Ha küldizel jönni fog xp,de elmehetsz island expedicíóra is,az is elég szép xp és laza.
Próbáld meg hogy a fővárosban stormwindben vagy boralus harborban írj a csetre.
Island expedíciós NPC boralus harborban van,a kikötőben az egyik hajó mögött egy asztal.
Próbáld meg hogy a fővárosban stormwindben vagy boralus harborban írj a csetre.
Island expedíciós NPC boralus harborban van,a kikötőben az egyik hajó mögött egy asztal.
Mennyi idő alatt lehet elérni questeléssel a 120at? most leszek mindjárt 111- de elég lassan megy kevés a gearem leölni a mobokat is..😞 amúgy nincs itt valaki aki felvenne guildbe arathoron? bejoinoltam hun chatre de semmi válasz hova irjak ahol látják a globalon se megy az irás van valami új chat?
Nekem három huntim van.
Törpe Bm,ami alap mert ő volt a legelső karim is még classicban.
Ő a kedvenc lusta karim,általában kimerül a tevékenysége a halak kergetéséből meg bányászgatásból.<#buck>#buck>
De van 120-as dark iron dwarf huntim,ő MM hunti.Igazi tüzes puskás lövöldözős hunti.
És most húzok egy kul tiran humanoid survi huntert.Ő 81-es,érdekes.
Void elf karim kettő van,egy 120-as mage és ragnaroson azt hiszem 112-es warlock.
Törpe Bm,ami alap mert ő volt a legelső karim is még classicban.
Ő a kedvenc lusta karim,általában kimerül a tevékenysége a halak kergetéséből meg bányászgatásból.<#buck>#buck>
De van 120-as dark iron dwarf huntim,ő MM hunti.Igazi tüzes puskás lövöldözős hunti.
És most húzok egy kul tiran humanoid survi huntert.Ő 81-es,érdekes.
Void elf karim kettő van,egy 120-as mage és ragnaroson azt hiszem 112-es warlock.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze.
De én nem magyar szerveren játszom,99%-ban bronzebearden kergetem a halakat.<#hehe>#hehe>
De én nem magyar szerveren játszom,99%-ban bronzebearden kergetem a halakat.<#hehe>#hehe>
Plata felvehetelek barátnak batleneten? legalább nem kell ideirkáljak ha van valami kérdés gyorsabb lenne úgy persze csak ha benne vagy?😊
nekem meg hunter xd
Void elf valamilyen varázsló szerűnek igazán jó,aranyos mikor varázslás közben átváltozik.
Legalább is szerintem.
Nekem warlock és mage van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.10. 22:29:06
Legalább is szerintem.
Nekem warlock és mage van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.10. 22:29:06
Void elf az tényleg szép majd azt akarok én is egyet😊
Ami igazán jól néz ki az a törpe.
A sima törpe,de a gnome is klassz lesz.
A sima törpe,de a gnome is klassz lesz.
sztem jól néz ki
Én nem adtam rá a heritage armort,mert nem jött be.
Egyedül a void elf vagy a dark iron törp tetszik úgy ahogy,Dark iron sapi büdösül gáz.<#buck>#buck>
Void elf az szép.
Egyébként mi a ragya van már megint?
Harminckét perce várok random instára 60-as karival,ilyet sem pipáltam még.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.10. 21:48:53
Egyedül a void elf vagy a dark iron törp tetszik úgy ahogy,Dark iron sapi büdösül gáz.<#buck>#buck>
Void elf az szép.
Egyébként mi a ragya van már megint?
Harminckét perce várok random instára 60-as karival,ilyet sem pipáltam még.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.10. 21:48:53
Nem is tudtam hogy a boltban lehet repkedni.<#buck>#buck>

Nekem is van egy lightforged draenei karim.
Bár még kicsi,111-es.
Full heirloomban van,transmogolva.
Bár még kicsi,111-es.
Full heirloomban van,transmogolva.

legideálisabb :stormsong.tirigarde,drustvar
Persze,miután Jaina-val átmentél boralusra kapsz majd egy küldit hogy válaszd ki hol kezd a küldizést,három terület közül lehet választani.
de sajnos a repűléshez majd mindahármat kikell questelni