World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy álmodtam, feltörték, de a blizz 2 óra alatt vissza is szerezte 😊
Khmmm. Amit a többiek állítanak, miszerint egy rendes keylogger figyeli a vágólapot is igaz. Nem feltételezés vagy hasonló, hanem már széles körben (de még mindig nem eléggé) elterjedt dolog.

Ha jól tudom, autherintacotoros accountot egyszer törtek fel eddig, lett is belõle nagy botrány. Csgamer, biztos, hogy nem álmodtad? <#beka3>

Bazzeg nem fog neki feltûnni hogy azt a dokot naponta rengetegszer megnyitod? -_- Te is pihentagyú vagy...
és mond már el ha írsz egy kibaszott word dokot akkor honnan a faszbol fogja tudni hogy az a jelszavad ? nyilvan minden szot amit beirsz nap mint nap lefogja probalni

Pyotr
Azért kell figyelnie mert az Authenticator pár másotperc mulva más számot generál😛

&#9608;&#9608;

Pyotr
ez a kontrol+v dolog ott bukott el hogy a loginjszerver felé elküldött adatod a hackernek is eljut amit csak dekódolnia kell!Tökmindegy milyen hieroglifákat copizol be simán törni lehet azt is😊

&#9608;&#9608;

FSpofon
ha már a gépeden van akkor a programjával is meg tudja ezt oldani nem kell egyesével figyelnie, nagyobb biznisz ez az acclopás annál

Arab money

Pyotr
Úgy hogy a hackernek figyelnie kell mikor akarsz belépni gyakorlatilag õneki is ott kell ülnie a gép elött mikor be akarsz lépni!
Az Authenticator gyakorlatilag csak megnehezitette a dolgukat azzal hogy nem adatgyüjtés után szabadon garázdálkodhatnak hanem aktivan ot kell lennie!

&#9608;&#9608;

Na ezt is megcáfolom 😊 Egy Spyware és tudják a tudtad nélkül a fájlaidat megnézni 😛 Én már jártam így :S NINCS védelem a hackerek ellen :'(
Fehercsoki
Keylogger a vágólapot is átnézi ám😊Szerintem ez egy elég rossz módszer.Az a legjobb ha semmilyen adatot nem adsz ki senkinek,jó vírusírtód van és authenticatorod.De a legfontosabb még mindig az hogy ne adj ki semmit...ha ezt betartod jó eséllyel nem lopják el.Én sosem adok ki semmit,gyanús e-maileket meg sem nyitom és még sosem történ fel az accom.

a legbiztonságosabb módja amivel megtudod védeni az accountodat az az, hogy nem írod be a jelszavad, hanem egy szövegesdokumentombol mindig ctrl+c ctrl+v-vel bemásolod, ezáltal ha bekapsz egy keyloggert, akkor sem tud sokra menni vele, mivel sosem ütöd be a jelszavadat, magyarul ha senkinek nem árulod el, és tied az acc meg cd key stb., akkor lophatatlan

Hát ha tudnám akkor a legokosabb lennék.. :S

@Me0w
Ez teljesen igaz..
Me0w
Azert azt vedd figyelembe, hogy a vilagban rengeteg mentalisan labilis szemely van, es ezek is jatszanak a wow-al. Battlefield topikban is megtortent mar, hogy egy ugribugrit megkeresett valaki, lefenykepezte a bejarati ajtajat, es a forumba bepostolta azzal, hogy legkozelebb a baltat is viszi. Most, hogy kint lesz a valodi neved, ez azert megkonnyiti a dolgokat.

A masik okosnak, aki pedig azt irta, hogy nem kotelezo postolni, az remelem, hogy a legkozelebbi olyan hibanal, mikor a jatekba sem tud belepni, majd elgondolkodik, hogy a technical forumra sajat nevvel postoljon-e Traceroute logot, mert e kettovel seperc alatt barki megtudhatja, amit akar rolad.

Together we'll fly someday...

Fehercsoki
Authenticatorostól?😮 Azt meg hogy?

Authenticator semmit nem ér, nekem ellopták authenticatorostól... ( Másik accomat 😄 ) Az a jó hogy nem kértek egy igazolványt sem mert kamu nevem volt 😄
hat ja de az mar nem az en gondom, en sajat nevem adtam meg es van authenticatorom is.

Igen, csakh ha feltörik, ellopják, akkor szopod, mert be kéne scannelni egy igazolványt, amin meg az igazi neved lesz😊

Off:

Boom de Yada 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Akit érdekel van egy eredeti wow accom 1 80-as pappal ulduar kezdõszetben meg egy 80-as dk-val tank hc gearben, elcserélném Warhammer Online accra vagy eladnám!!
Fehercsoki
Igen,szóval ahogy ugyanúgy nem lehet majd tudni ki kicsoda,csak mostmár nem karakternevek lesznek ott hanem kitalált nevek...

raadasul battle.net regisztraciot nezi, oda meg olyan nevvel regisztralsz amivel csak akarsz.

azt rakjak ki, de ha te megmodnod nekem nevbol, hogy mi a kartyaszamom akkor gg. nev magaban nem arul el semmit, csak ha van melette ugyanazon a neven facebook, iwiw, stb oldalad is. mert a tenyleges infokat onnan szerzik meg. bekell ugy allitani hogy csak ismerosok, vagy csak te lasd az infokat.

Fehercsoki
Azt rakják ki!Holott eddig a vezetéknév titkosítva volt az account oldalon is!(elsõ betû látszott...)

Lacee
jól gondoltad, elvileg az lesz... ergo hirtelen nagyon sok John Smith jelenik majd meg, ha tippelnem kéne.

FS!-rõl lopok egy videot, fergeteges 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hamed
Nem jatszom mar regota igy nem vagom a hatteret, aszittem arrol van szo, hogy az accountban megadott nevet rakjak ki forumid-kent. Ha beneztem, sry😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

bankkartyanak mi koze a realid-hez?

Hamed
Hat ez a vicc, egy rutinos troll siman kijatsza ezt. En mikor megjelent a wow egy kozkezen forgo fake kartyaszamokat tartalmazo listaval aktivaltam az accountomat, kamu nev/cimmel, ujreg emaillel, majd atirtam egybol gc-re.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Az a vicces, hogy ebben az új rendszerben, pont az ilyen esetekre nem fog fény derülni, hisz a karakternevek alapból ki lesznek kapcsolva a Real ID mellett. Egyébként sokat beszélgettünk errõl a rendszerrõl, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ebben a formában finoman szólva rossz elképzelés. Vannak elõnyei, de inkább csak hátrányai.
de ne postolj a kurva official forumra es akkor nem tudja meg senki a neved, ha igy parazol.

Igen, egy mezei userrel max az történhet meg, h legankel valakit, aki szépen elkezdi irl zaklatni, esetleg az adatait megszerezve ellopják az accját, stb.

Nemmondom, ezelõtt is volt h egyik ismerõsömre késsel rontott a szomszédja, mert nyert duelben, de így h megtudják a neved, címed, telszámod, bármennyire is kis %ban fog elõfordulni, azért nem elhanyagolható😊

antgecc
Azért azt tegyük hozzá, hogy egy mezei user nem keveredne sose efféle dolgokba. Ami Bashival történt, az szimpla kibaszás, ami nem is õ ellene, hanem a terv ellen irányult.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

5000kommentbõl 4-4500 komment ellenzi...oké, így kiszorítják a trollokat...és mindenki mást is...ennyi erõvel /close forums és kész, még azis egyszeûbb lenne...

Fehercsoki
Ez igazán nagy szemétség,túl drasztikus lépés ez...Viszont aki ezt nem akarja egyszerûen ne kommenteljen!

Bashiokról😊

Szóval akkor biztonságos? nemlesz semmi gond? hiszünk neked Bash...😊

"Nem is külföldiek lesznek a potenciális veszélyforrások, hanem a magyarok. Mennyi idõ alatt lehet kidereíteni valakinek a neve alapján az email címét egy rosszul beállított közösségi portálról? 17 másodperc? Mennyi a valószínûsége, hogy ugyanazt használja a BNet accounthoz is? 90%? Mennyi olyan hülye van, aki még a lakcímét is kiírja iwiw-re, de legalább az ismerõseinek biztosan? 50%? Meddig tart egy olyan fake személyit fotosopolni, amit a blirrad benyel? 1 óra? Mennyi a valószínûsége, hogy ez alapján el tudod lopni valakinek az accountját, ha nagyon akarod? 100%? És mindezt miért? Mert a blizzard kiadta a nevedet? End of story..."

wow.hu-n találtam ezt a kommentet a témával kapcsolatban, és teljesen egyetértek...

Sõt, blizz már vissza is vonta a dolgot, hogy a dolgozóknak is kint legyen az IRL neve 😄

Tudom, nemfog rám vadászni az egész világ, de csak nézzétek meg milett az egyik blizzard dolgozóval, aki megadta a nevét...fentvolt mindenhol a neve, lakcíme, telefonszáma, facebook adatlap, amit aztán törölt is, mert a sok gyökér szivatta...

Davidus
alig várom megtudjam a neved és jól kibasszak veled IRL. egész nap a wow fórumokat fogom kempelni hogy megtudjam mi koocos igazi neve

V9ykn8_TZL0

ezt most miatökömér kellett, hmm?

Megnyugodhatsz, ha a bétába bekerülsz, nem a fórumra kell majd írnod. Ha nézegetsz bétás videókat vagy screenshotokat, akkor észreveheted, hogy minden tárgy, talent, spell tooltipje alatt van egy "shift+?klikk" felirat. Shift+klikkelsz és már jelentheted is a bugokat. (nem vagyok benne biztos, hogy shift vagy ctrl és milyen klikk, de lényegtelen)

A bug jelentés nem gm ticket. Betaban meg teljesen más.

kár hogy a kérdésemre nem sikerült válaszolni.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

szerintem vidd el egy bokorba és szopd le, ha már ilyen rendes volt.. de csak semmi buzulás

Fehercsoki
Hát,ha el akar adni valamit akkor nem ülhet a babérjain vevõkre várva.

Hehe, skillnek kellett kerek 5 perc, hogy privit írjon, GCvel kapcs.😊

Ja, egyszerûbb megírni egy ticketet, amire (mint azt itt is olvashattuk, és velem is történt anno) 4-5 napot ülnek fölötte😊

Eu forumra teljesen felesleges bugot postolni. Ráadásul a report bug ingame sokkal egyszerûbb mind neked, mind a fejlesztõknek.

Ha nemharagszol, nem adom meg, próbálj hülye neveket találni facebookon, tippelni lehet😊

És nemmondanám, hogy gyakran, mivel jelen pillanatban nem játszok, hnap veszek GCt, és ha neadjisten bekerülök bétába és játszani is lesz kedvem/találok bugot live szerón, azt igenis benyomnám az aktuális threadbe, szóval igenis vonatkozik/vonatkozhat rám is...

Milyen gyakran postolsz wow forumra, hogy ez érintene akárcsak téged?

antgecc
Hehe, ezzel én is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy nekem még a faterom is más, szal fullosan egyedül vagyok a nevemmel 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fehercsoki
Miért mi a neved?