World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy tudom csak 5% a cut, sajat factionon belul, neutral AH ban 10%

LeWyTy
A hordás haverod betesz valamit.
És te azt megveszed az allisoddal.
Utána a pénzt amit kap haverod odaadja a kiskaridnak.

((((De -25% és asszem 1 órát várni kell.))))

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Aha értem. És olyat lehet hogy pl. a haverom hordás karijának vhogy átadjak goldot, aki utánna átadja a kis hordás karimnak a goldot??? Vmi kombináció amit ha beirok akkor az allys tud tradelni a hordással, vagy vmi ilyesmi ha lenne? Mert a kis hordás karim csóró mint a templom egere 😄
Én meg azt tenném hozzá, hogy -25% ah cut😊

Szerintem várj, cataclysm után küldhetsz zsét magadnak, úgyrémlik😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy
Én még azt is hozzátenném hogy egy accounton belül ezt nem lehet.
(Nem veheted meg a saját magad által berakott tárgyat.)
Tehát meg kell kérni valakit akiben megbízol, hogy adsz neki pénzt és vegye meg neked.pl.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Booty Bay-i közös AH.

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem. Van 1 allys, és 1 hordás karim. Lehet -e olyat hogy a allys karimmal vmilyen módon pénzt, vagy egyéb cuccokat átadjak a hordás karimnak? Thx a segítséget elõre is.
PiszkosFred
Marmint alapbol be van, de ha kikapcsoltad, akkor kapcsold vissza raidre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Talan a projected textures-t is erdemes bekapcsolni.

Fehercsoki
Nem.

Sziasztok! lenne egy kérdésem!
Az accounton törlésre kerülnek azok a kasztok ameikek fél évnél tovább nem voltak aktivak?

LeWyTy
Nekem már nincs<#beka3>

Írj egy privit, ez kivételesen még lehet h érdekelne is😊

Fehercsoki
Ezek a patchek nem kellenek,van 3.2.0 standalone patch!De lehet azóta már 3.3as is!

Van törtszeró, ami még ezen a peccsen fut?<#banplz><#wow1>

attiGT
szóval azon kívül semmi sem szükséges igaz?

valaki tudna adni két linket ahol normálisan letudnám szedni ezt a patchet: 3.0.1.8874, meg ezt: 3.0.2.9056
elõre is köszönöm

A particle density lesz az az opció.

Nekem úgy sem volt semmi ilyen jellegû problémám, hogy mindent minimumra állítottam, és amit lehet kikapcsoltam, szóval nyugodtan😊

attiGT
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az effect fülnél a video beállításokban, mely opciókra van feltétlen szükségem raideléshez ? (gondolok itt effektekre a földön, vagy egyéb vizuális dolgokhoz, amik látásához kell némely beállítást magasra húzni, stb)

FSpofon
sc2 bedöntötte az internetet

Arab money

fejnelkuli
Most nemmennek a szerverek?

*miattam

Te is lelépsz? lassan már csak miatt fognak szerót fenntartani<#banplz>

Köszi. Bár annyira nem érdekel épp abba hagyom a játékot, csak érdekelt mivan 😊 😊

Get a life!

PiszkosFred
Aludj egyet! Elszallt valami a Blizznel, mire reggel felebredsz, megoldjak. Nem nalad a hiba.

Valaki tud nekem megoldást adni arra hogy belépnék és ezt irja ki: The login server is currently busy. Please try again later. meg egy link... De ha rosz jelszót irok be akkor is ezt irja ki, ha helyeset akkor is :\ Valami tipp ? Köszi.

Get a life!

jazzy
Igaz van pár kivétel fõleg pvpben, emiatt nem is tudnak normálisan balanceolni, de elég ritka, az 51 pontos talentek elég jók.
Éljen a népakarat <#taps>

Az új talentfákhoz: egyetlen ágat sokkal sokkal könnyebb balanceolni mint az esetleges hibrid specceket.

FS!en vagy wow.hun volt írva, hogy lesznek köztük olyan talentek, amit pl egy PvE arms rugó fog választani, és olyanok is, amelyeket egy PvPs arms, lesz amit mindketten, viszont el akarják kerülni, hogy legyen, amit egyik sem😊

akkor precízebb fogalmazást plz, a szimpla multidõ használatába elég sokminden belefér 😊
amúgy meg wow nem csak pve, hanem pvp is, pvp-ben pedig elég sok most is a hybrid talentezés, de mondjuk mondhatnám példának raegwyn-t is, a solokirály dk-t, aki szintén egy elég érdekes blood-unholy hybrid spec-et használ a solozásra, s ez szintén wow, akárcsak icc.

a lényeg az, hogy én ezt egyrészrõl jó dolognak tartom, viszont kiváncsi leszek, hogy fogják megoldani úgy, hogy pvp-re is és pve-re is jó legyen majd ez a módszer, mert ha elcseszik, akkor könnyen mehet a lecsóba egy rakás kaszt majd, mert szimplán szart se fognak érni hybrid talentezés nélkül.

Igen, de BCben senki nem járt ICCbe, vegyük ki aztis? persze h nem arra az idõszakra gondoltak, hanem a mostanira...

MoveAnything.
wow.curse.com-ról letölthetõ, keress rá.

"Igazából Hybrid talentot kb az égvilágon senki nem használt szerintem."

TBC-ben SL-SL warlock, resto-boomkin hybrid druida?
vagy most a prepa-mutilate-es rugó?
tényleg annyira biztos vagy benne, hogy senki sem használ(t) hybrid talentezést? 😊

attiGT
van olyan addon amivel az alap blizzardos UIt lehet mozgatni? gondolok a sajat portremra, healthbarral egyutt, ugyanezt a targettel stb...

helyes lépés volt ez a blizz-tõl.

Épp itt az ideje<#eljen>

"we've decided at this time that real names will not be required for posting on official Blizzard forums."

<#idiota>

semmi értelme nem volt ujra rakni, mivel ugyan az.. megnyitom a jatekot és elkezdi patchelni magát, hanem egybõl rátok kattolni a play-re.. belogok és megjelenik, hogy downloading update 0%-on.. aztán kidob, hogy nem jó a patch

vajon miért nem kezdi el magát patchelni ?

Fehercsoki
WotLK elég.

ujrarakom a wowot, de nem cd-rõl, mert a multkor kidobtam az összeset, nem viccelek, ha azt mondom, hogy volt itthon 3 alap , 4bc, meg vagy 9-10 lk cd, és most letöltöttem a hivatalos honlaprol a wow installert, mar csak azt nem tom, hogy most lich kinget kell egybõl telepitenem es abba bennevan egybol az alap meg a bc vagy elõszor a simat utana a bc-t és utana csak a lk-t.. valaki valami ötlet ?

Fpocok
Nos... három dolgot lehet tenni.
1.Elindítod a játékot és a patch magától letöltõdik.
2.Rákeresel a patchre a neten, külön letöltöd, elindítod.
3.Repairolsz.

Azt írtad, minden megvolt. Javaslom rakd újra.
(Én eléggé megszerettem a wow installert. Én nagyon lusta vagyok, fenének van kedve patcheket töltögetni, meg cdket cserélgetni. Én ilyenkor elindítom a másfél megás installert és kb 3-4 óra alatt megcsinál mindent 😄 Hozzá sem kell nyúlnom)

Parasite Eve 2, best game EVER!

segítség kellene, megnyitom a wowot.. és nem tölti le a patchet csak elindul a jatek, ott kiírja download updates vagy mi már nem emlékszem 0%-on áll.. aztán kidob a játék

próbáltam máshogyan is , fel is rakta a 3.3.5-öt, de nem ugy hogy a jatekot inditottam, de így se jó.. ugyan az maradt

valaki valami ötlet? már nyomtam repair-t ugyanolyan maradt

Me0w
Nem rolam volt szo, nekem van osszesen kb. 50 postom a 4 ev alatt. Viszont vannak emberek, akik szeretik a forumot, en pont rajuk gondoltam. Engem szemely szerint nem erint, egyaltalan.

Together we'll fly someday...

akkor az votl a gond😛 hasznalj normalist.

5 év alatt egyszer nem kellett beírnom a forumra, mert gondom akadt a csatlakozással vagy bármivel. Lehet itt magyarázni, de egyáltalán nem kell a forumra postolni, ha nem akarsz.

Mobile Authenticator volt, de most már azt sem teszem fel...
A copy-paste pontosan semmit nem ér a mai loggerek ellen, pont ahogy eddig is írták.

mobile vagy rendes autentikator?