World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Most, hogy ingyenes lesz a LOTRO csináltam egy trial accot kipróbálni. Hát sírva menekülök vissza a WoW-ba...

AVIRA - \"More than security.\"

antgecc
A játék nem szar, "csak sok itt a köcsög" <#zavart1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

de maga a jatek egy crap 😄

slime001
Nem csak a cuccért játszok, pont ezért is viszem át a karimat Ragnarosra, hátha találok valami rendes casual guildet, ahol jó a társaság. Minimálisan beszélek angolul, ezért elboldogultam eddig AQ-n is, de jobb lenne magyarokkal játszani.

Attól függ, hogy mennyire fontos nekik az elõre kitûzött kiadási idõpont.
Ha fontos, akkor az esetlegesen hibás feature-ök nélkül, vagy nem teljesen befejezetten adják ki.
Ha nincs akkora kiadói nyomás, akkor rendbeszedik a bétabuildet, amennyire csak lehet, és ez komoly csúszást is okozhat, ha valami makacs problémába ütköznek (persze ilyenrõl még nem lehetett hallani a béta kapcsán, úgyhogy lehetünk bizakodóak).

antgecc
Magáért a játékért játsz, ne cuccért, és akkor lesz értelme.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

slime001
Ragnaroson nincs valami casual raider guild akinek szüksége lenne egy protection paladinra? 3 hónap kihagyás után visszatérek (mondjuk nem tudom van-e értelme cataclysm elõtt már játszani...) és migrálnám a karimat Ragnarosra. A paladin csak alt, nincs túl jó gearje.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&cn=Medros

A könyvbõl behúzod az egyik slotba az adott stanct, mint bármelyik képességet.

PiszkosFred
Mintha szamitana a beta. Kieg utani egy honapban ugyis jon tizegynehany hotfix, ami rendbeszedi annyira a jatekot, hogy mar talan be lehet vele logolni 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez tuti?
lolSL
november elsõ keddje

Remélem csak azután, hogy elérem a lvl80-at :-)
<#banplz>

Get a life!

Hivatalos információ még nincs. Legtöbben novemberre tippelnek, de az nagyon könnyen átcsúszhat a következõ évre, ha nem haladnak megfelelõen a bétával.

Igen, amikor kiadják.

littleNorbi
Tudni már valamit arról, hogy mikor fog megjelenni a Cataclysm ?

[HUN]Crassus
na ha nyomsz egy gyors valószínûségszámítást megkapod,hogy jobban jársz az 1 perces wait time-al....még ha csak 30-40%-os a gyõzelmi arány

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Looserke
van ally oldalon Arathoron egy 80-as palám és én azt tapsztalom, hogy a horda 10bõl 6-7szer nyer random BGn ellenünk. Mondjuk a wait time az 1 percnél kevesebb...
Horda oldalon is van karim ott azt untam meg, hogy van amikor 10 percet kell várni egy kib*szott BG invre. Amenniy játékidõm van nekem az luxus. 2 óra játékból 1 óra wait time...

antgecc
Ennyi volt a Starcraft 2?

engem keresel? XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

tarti19
Ebbõl az "iparágból" a wow erõsen profitál, noha esetenként ezt minõségbeli romlást is okoz.

lolSL
nem tilos, de kárt okozol vele. http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/antigold.html

Goldot venni tilos, mi? 😊 Csak egy kérdés. Csak néha eszembe jut.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

bélanéni
Na, sikerült a FROZEN account-omat feléleszteni.
Ha valakit érdekel, az ok az volt, hogy befagyasztotta a Blizzard, mert valami program próbált bejelentkezni (gondolom többszáz esetleg ezer) jelszóval az acc-omba. Ezután a "saját érdekembe" automatikusan FROZEN állapotba került, és küldtek egy levelet hogy ez van, ez még májusban jött, de én az elmúlt 9 hónapban nem játszottam, nem foglalkoztam vele.

Írtam a support-tnak egy levelet, egész pontosan a webform-al küldtem, megírtam hogy szeretném ha újra mûködne a cucc, mert tegnapelõtt aktiváltam egy GameCard-ot. Kerek 1 nap múlva jött a válasz, hogy válaszban küldjek el mellékletként egy fotót a személyimrõl vagy útlevelemrõl vagy jogsimról. Ezen kívül bekértek kb. 5-6 az Acc-ommal kapcsolatos infot. Egyedül a titkos kérdésre nem tudtam már a választ, minden mást elküldtem. Újabb 1 nap múlva (ma) küldtek egy levelet, hogy kattintsak a benne lévõ linkre, az majd reseteli a jelszavamat, és utána mûködni fog újra a WoW account. És tényleg így történt.

Köszönöm a #146970 és akörüli segítséget! <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

kastil
hajóval asszem darkshoreból, mást nemtok

Ha igazán jókat akarsz játszani nem csak gear, meg skill alapján kéne az embereket válogatni hanem kor alapján is. Külön liga kéne a gyerekeknek és a felnõtteknek. Tudom vannak érett 12 évesek meg gyerekes felnõttek, de alapvetõen jobb lenne az átlag szint.

TVelvet
mi lenne ha másik játékkal játszanál?😊 lehet nem kapnál agyérgörcsöt
mazochista vagy bazmeg, egy beteg ember
:d

anti hero

[HUN]Crassus
CRS bg kezdetek.....,de "szép" volt😊

Ugye itt mindenki nagyon ügyes,okos, aranyos én kérek elnézést amiért csóri kék zöld embereinket 10 vs 6-7/ennyi a amx ami összejön/ WSG ben a temetõbõl nemengednek ki a full lila emberkék és ezen felhúzom magam?
Ennyire ne kelljen már a honor ,hogy a legkisebb játékélményt is elvegyék azok akik nemképesek FAIR-playt nyomni....
Érdekes,hogy nálunk ha bemegyünk BG-re a fullos lila guilddel meg se fordul a fejünkben,hogy hasonló alantas módszerekkel nyerjünk....,miért van ez?? elárulom azért,mert a kirohanásom ellenére amit felvállalok,mert az vesse rám az elsõ követ aki még nem anyázott le senkit! szal a kiurohanásom ellenére eredményes és normális játékot képesek vagyunk játszani,de csak akkor ha azok akikkel játszunk szintén korrektek!

1 millószor leírtam és leírom megint: NEM érdekel ha veszítek csak legyen az korekt ellenfelekkel és nem csõparasztokkal...amúgy halkan jegyzem meg az a mage akire kiakadtam 5 percenként 1x 1x killre látható a BG-n utánna egy sötét sarokban várja a CD-it mire újra rámer menni bárkire...,de akkor is jobb szeret olyat kiválasztani akit a biztonság kedvéért már ketten 3-an ütnek.Persze megteheti miért is ne tegye,de nekem egy ilyen senkiházi ne szónokoljon semmiylen játéktudásról!
thx

2006. augusztus 4. :-)
[HUN]Crassus
az a baj nem érted mi az én fõ bajom....én nem akarok mindíg nyerni én csak jókat akarok játszani! számomra nem lenne értelme,hogy átmenjek a másik oldalra 80% os aránynál és ,dejó akkor majd mindíg nyerek a hülyék ellen.....nem ez hiányzik ha ez hiányozna már transzfereltem volna.
JÓ játékokat szeretnék ennyi csak ennyi!

még nagyon régen mikor a szerveren az allysok sokkal jobban voltak gearelödve/MC/BWL ideje/ rengetegszer taláálkoztunk ugyanazokkal a játékosokkal/mivel nemvolt CRS BG/ hatalmas meccseket toltunk ,mert /nem nagyképûségbõl mondom mondom/ jobbak voltunk taktikában,de szarabbak voltunk gearben ally meg fordítva volt kb. kivolt egyenlítve! és amikor utólértük az allyt gearben õk utólértek minket skillben....eszméletlen jókat lehetett játszani komolyan! aki ottvolt tudja és a mai napig 3-4 év után is azt az idõszakot "SÍRJUK"vissza!
ezért szarok én bele,hogy gnómom vagy trollom van-e....jó játék,kihívás,izgalom kell!
rated BG nem jönne már sokunk kukába vágta volna a WOW-ot az tutira veszem.....

[HUN]Crassus
sírás nem sírás nemfoglalkozik valaki szociológiával? valami tudományos magyarázat kellene....😛

Miért van ez így?
Tényleg megfontolandó...

transfer a másik oldalra?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
ÁÁáá bazdmeg kész vagyok 3 karakter annyit sebez mint 15 másik??? miafaszomezmár??

[HUN]Crassus
na tessék újabb gyöngyszem:

strand VOLT healerünk három is! az allysoknak EGY SEM!!/ilyen kb hetente van 1x/ namármost mi lehetett az oka,hogy mégis agyonvertek? Nos igen a GEAR különbség!

1db allys annyit sebzett mint 4!!!! másik hordás és 3 db allys annyit sebzett mint az ÖSSZES igen b+ az összes /azaz ha levesszük a 3 healert/ szóval 12!!! játékos!
értitek ezt? 3:12?????

nem is beszélve arról,hogy 100+ hk kat csináltak az allysok míg a horda bestofnak 33 volt!!! a DPS annyira brutál volt az allysoknál,hogy egy hordás átlag 5 másodpercig élt...és FÓKUSZOLTAK bazdmeg FÓKUSZOLTAK/ami a kibaszott alap dolog lenne PVP ben/vagy PVE ben/ ,de a 90% azt se tudja mi a faszom az!
Semmi extra nincs ám benne csak a legelõrébb lévõ karakterre áttargetelnek és PAFF agyonbasszák! Így kell healer nélkül ÉSSZEL nyerni! komolyan hatalmas /bow ,hogy így tudnak játszani! egyszerûen komolyan nem vágom miért nem mûködik ez nálunk? mi lehet az oka ilyen iszonyatos játéktechnikai tudáskülönbségnek RANDOM embereknél!
a nagy számok törvénye alapján ilyen félelmetes statisztikai különbség nem is lehetne lehetséges.....
itt valami komoly gond van a mentalitásban bár én nem vágom,hogy mi köze lehet annak,hogy orkot irányítassz vagy egy embert....

[HUN]Crassus
nem BG volt....hanem általános szellemi színvonal "sírás"😊

[HUN]Crassus
"kedvencem" ha megütik leszed4 secet a disengage-bõl....'nyád
tartsd már melee range-ben majd😛

picket
Ugyan már! Ez a wow topik! Itt helyzetjelentés van, Crassus bg sírása, és ez az "omg 12 éves kisgyerekekkel van tele a pug" hazája. Kit érdekel, hogy egyes bolondok reagálni akarnak rá?

&#3237;_&#3237;

picket
omg wtf, a geek kifejezések viccesek? ???

&#3237;_&#3237;

bm hunter OP lesz picit

és akkor még nem is mutatja, hogy a lvl85ös skill milyen szinten op.. durva dolgok lesznek itt

Makrót írsz szépen.

Key bindingsben keresd meg a Special Attack Button # vagy a Special button # opciókat, valamelyik ezek közül.

Sokat vagyok összezárva tinikkel, és eltanulom a klafa kifejezéseiket.
Jó, mi?
Mondjuk nálam a geek kifejezések hasonló kategóriába esnek, szóval mindenkin remekül tudok nevetni.

Nekem nincs ilyen igényem, hogy azonnal beleordítsam a nagyvilágba a bánatom. Pláne nem ilyen gyakran. Persze nem vagyunk egyformák.

Csirke4
ott volt már május is, nemadék sokat arra a dátumra...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Littlepig13
nem hittem h igaz mert mmo championt sürün látogatom és emlékeznék rá ha bármi ilyen felvetült volna

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

s0n1c
"szomcsi" omg...