World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1000 eves kep, lehet akkor meg ilyen votl az xperl?!

LeWyTy
Az addon neve.<#wave>
Mert ez nem az XPERL.<#beka3>
Ez az XPERL!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

beirta hogy XPERL ez a neve az addonnak, mi kell meg tobb baz?

ZOMG!!!!4444négynégynégynégy4444!!!!

Új kaszt a wowban? ASDASDROFLKKBB

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Köszönöm szépen, neked is és a többieknek is a választ! Alapjában véve most 1 hónaposra szeretném megoldani valahogyan a regisztrációt event miatt (már csak ez kell lila sárihoz, és nem szeretnék még 1 évet várni rá...) így valahogyan elektronikus úton gondoltam megoldani, de ahogyan néztem azon az oldalon nincs 1 hónapos gc amit linkeltél, egyébként ha tényleg nem nyúlnak le pénzt, akkor nagyon megéri, ha visszatérek SC2-rõl, akkor valszeg innen fogok venni 😄

Néztem Blizzard Store-ban, olyat találtam hogy WoW Game Time. Ha jól gondolom, akkor ez lenne az 1 hónapos elektronikus gc igazam van? Hogyan kell rendelni nem tudjátok véletlenül? 😊
link<#idiota>

"Zarhym megerõsítette: A Worgeneknek nem lesz faj specifikus mountja. Azaz õk négy lábra ereszkedve utazhatnak, ami szerinte nagyon jól néz ki menet közben. Ez nem jelenti azt, hogy nem használhatják a Frakciójuk mountjait. Az ability neve egyszerûen csak Running Wild, és mellesleg ugyanolyan korlátozásai vannak mint a normális mountoknak."

MUSTHAVE!

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

slime001
Nemtudom. Crassus-t kérdezd. Amúgy még mindig keresem ezt a frame addont, mivel kedves Crassus barátunk nem hajlandó segíteni.

AVIRA - \"More than security.\"

LeWyTy
Állítható a mérete<#nevetes1> (Video: Use UI scale és s csuszkával állítod)
Ha még téma én tudok ajánlani 1 jó guildet.(nem top 10 de jó a társaság)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

lolSL
takarítsd le a védelmi programokat a géprõl, vmi nem engedi hogy patchelje a fileokat rendesen.

Saccard
Meg ne sértõdj amugy és linket azért köszi😊 csak vicceltem...

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
Túl sok addont használtam anno és elegem lett belõle, bartender 4et is kipróbáltam😊 azóta képzeld vki feljött a játékra és elmondta😊 nem semmi ilyen is van nem is gondolnád mi, cinikus barátom?😊

wolf magic
am dvd-n nem találtam common.mpq file-t viszont telepités után ezt irta most ki amit eddig nem 😄
The file "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft.Trash\World of Warcraft Read Me.lnk" could not be deleted. (ConflictManager::RemoveObjects)
The folder "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft.Trash" could not be deleted. (ConflictManager::RemoveObjects)

cikasz
"A játékot régóta ismerem, uh nem vagyok kezdõ."
"sok videóban láttam, hogy az action bar ugyanaz a blizzes, de nem az egész képernyõ alján van csak középen. Ezt hol tudnám beállítani?"

Ez a két mondat nagyon ellentmond egymásnak 😄

Amúgy meg mondjuk a bartender4-el.

http://www.akciofigura.hu

wolf magic
Egy kérdés az auto atack minek van gyors billentyûn xD

Saccard
Szép napot mindenkinek😊 Most kezdtem egy UD lockot Ragnaros szerveren(Charoon lvl16), megvan az alap aztán szép lassan megveszem valószínüleg õket ahogy haladok. A játékot régóta ismerem, uh nem vagyok kezdõ😊.Azt szeretném kérdezni,hogy: 1. Van esetleg Ragnaros szerveren magyar guild ahova bevesznek kis szinten is? Jó lenne ha nemkellene hc játékosnak lenni. 2. sok videóban láttam, hogy az action bar ugyanaz a blizzes, de nem az egész képernyõ alján van csak középen. Ezt hol tudnám beállítani?

Elõre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

slime001
Igen, annak tûnik.

[HUN]Crassus
xpearl

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

slime001
Konkrétan arra, hogy mellete írja ki számokkal a hp-t, meg a party tagoknál is. Talán az EliteFrame lehet?

A rare "névtáblára" gondolsz?!

Get a life!

slime001

Mi ennek az addonnak a neve, ami így kiegészíti az alap frame-t. Tökre tetszik!😄

Fehercsoki
Lehetséges hogy a riding skill szükséges lesz a képesség használhatához.

Mekkora hülye vagyok. 😄 Látszik, hogy korán van még. Bocsánat. Egyébként tényleg nem lesz faji mountjuk. Kérdés, hogy beszámítják az achievementbe a skillt is.
Miért kizárt? A Worgeneknek lesz human formja is, amiben miért ne használhatnának akármilyen mountot? Másrészt teljesen életszerûtlen azt feltételezni, hogy a Blizzard kizárná a Worgeneket a "Szerezz meg x mountot" típusú achievementekbõl. Meg hogyan fog repülni? Szárnyakat növeszt?
Fehercsoki
Az jó,ha mellé még lehet mountot is beszerezni,bár kizárt hogy ne lehessen.

Lacee
hehe, az mmo-champion alapján amit anno a taureneknél valamiért mégsem vezettek be, az a worgeneknél fog játszani: mount helyett egy racialt kapnak, amivel négy lábra tudnak ereszkedni, legalábbis a következõ betában szerepel egy ilyen képesség. És nem is nagyon láttunk concept artot sem a faji mountról, szóval simán lehetséges.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
ahogy elnézem, elnyomja a silencing shotot + chimera és aimed, plusz a pet támadásait, de elõtte némítja a hangot, hogy ne pofázzon vissza ha valami nem elérhetõ.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ez mitet csinál?😊😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

kösz kösz 😊

Szerintem a rhino a legnagyobb én szinteztem vele, törpeként vicces volt azzal a nagy döggel mászkálni.

Fehercsoki
Troll,bár amikor ül,akkor is inkább csak kicsit behajlítja a lábát,szóval nem teljesen ül le.

Fehercsoki
Azért nem 10es a hunterem😊Nem is a méret zavar igazán hanem hogy a devilsaur ilyen pici.

Get a life!

a pet nagysága a szintjétõl is függ.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lacee
taurened van?

szerintem az egyik legnagyobb az orrszarvú lehet, simán nagyobb volt az orkomnál, mikor régebben kipróbáltam.

shaime01
jah csak mobilal nem akarsz cigit gyujtani mig authenticatoral mindenap 😄

Fehercsoki
Melyik a leghatalmasabb pet?Mármint befogás után.Devilsaur is kb. akkora mint a karakterem ülve.

Így néz ki egy komolyabb amit használok hunterként:

#showtooltip chimera shot
/console sound_enableSFX 0
/startattack
/cast silencing shot
/castsequence reset=9,8 chimera shot, aimed shot
/cast bite
/cast rabid
/cast kill command
/cast furious howl
/console sound_enableSFX 1

Kis infó a makrókról, legegyszerûbbek csak bevezetésképpen.😊

igen azokra a macrokra gondoltam, köszi 😊

Fehercsoki
Annyiból már rendes authenticatort is tudnék😄

shaime01
legegyszerübb venni egy másik mobilt amin megy az auth én igy csináltam vettem egy mobilt ami támogatja a authotot és csak 3k ft-ba került 😛

lolSL
akkor a blizz supportnak kell írni és mutogatni a cd kulcsaid meg ilyenek

Fehercsoki
Mobilos authenticatoron gondolkozok,mert olcsó,és csak elõnye van,mi van ha összetöröm a mobilom és nem kapcsol be,le lehet akkor szedni az authenticatort az accomról?

Lacee
arra jók, hogy több utasítást adhatsz ki egy gomb megnyomásával, vagy olyan dolgot akarsz gombra tenni, amit csak valami szöveges paranccsal tudnál megtenni, pl emote-ok.

egyszerû példa, ha hunterként nem akarsz kattintgatni a tankra a misdirection használatakor, akkor írsz egy ilyet:

#showtooltip
/cast <@"tankneve"> Misdirection

amiket lehet csinálni wow-ban, pillanat és megfogalmazom normálisan 😄

Lacee
melyikek?

Hali
Valaki megtudná mondani, hogy ezek a macrok mire jók?(bocsi a hülye kérdésért)

wolf magic
sztem a dvd rõl másolás lesz mert már 7-8 szor telepitettem ujra........
köszi a gyors választ

shaime01
common.mpq file-d rossz ujrakell telepiteni vagy pedig átmásolni a dvdrõl(ha jól tudom rajta van) és akkor müködni fog de ujrapatchelés is megszokta oldani