World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Új kaszt a wowban? ASDASDROFLKKBB
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Néztem Blizzard Store-ban, olyat találtam hogy WoW Game Time. Ha jól gondolom, akkor ez lenne az 1 hónapos elektronikus gc igazam van? Hogyan kell rendelni nem tudjátok véletlenül? 😊
MUSTHAVE!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
AVIRA - \"More than security.\"
Ha még téma én tudok ajánlani 1 jó guildet.(nem top 10 de jó a társaság)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
The file "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft.Trash\World of Warcraft Read Me.lnk" could not be deleted. (ConflictManager::RemoveObjects)
The folder "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\World of Warcraft.Trash" could not be deleted. (ConflictManager::RemoveObjects)
"sok videóban láttam, hogy az action bar ugyanaz a blizzes, de nem az egész képernyõ alján van csak középen. Ezt hol tudnám beállítani?"
Ez a két mondat nagyon ellentmond egymásnak 😄
Amúgy meg mondjuk a bartender4-el.
http://www.akciofigura.hu
Elõre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Get a life!
Mi ennek az addonnak a neve, ami így kiegészíti az alap frame-t. Tökre tetszik!😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Get a life!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
szerintem az egyik legnagyobb az orrszarvú lehet, simán nagyobb volt az orkomnál, mikor régebben kipróbáltam.
#showtooltip chimera shot
/console sound_enableSFX 0
/startattack
/cast silencing shot
/castsequence reset=9,8 chimera shot, aimed shot
/cast bite
/cast rabid
/cast kill command
/cast furious howl
/console sound_enableSFX 1
egyszerû példa, ha hunterként nem akarsz kattintgatni a tankra a misdirection használatakor, akkor írsz egy ilyet:
#showtooltip
/cast <@"tankneve">@"tankneve"> Misdirection
Valaki megtudná mondani, hogy ezek a macrok mire jók?(bocsi a hülye kérdésért)
köszi a gyors választ