World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig lehet,néha szoktam mikor olyan kedvem van
Hello!
Kedvet kaptam újra a játékhoz így fél év kihagyással. Legfrissebb értesüléseim szerint már lehetetlen olyan gyorsan és könnyen annyi mennyiségű goldot farmolni herba-mining párossal mint fél-1 éve... Manapság mik a legjövedelmezőbb gold források?
Kedvet kaptam újra a játékhoz így fél év kihagyással. Legfrissebb értesüléseim szerint már lehetetlen olyan gyorsan és könnyen annyi mennyiségű goldot farmolni herba-mining párossal mint fél-1 éve... Manapság mik a legjövedelmezőbb gold források?
Travelform miatt nem rossz, meg úgy ahogy healelni, de csodát ne várj.
PVP-re is? Igazából csak azt fogok...
https://www.twitch.tv/sp1gu
Sajnos elszaladt vele ló, kicsit begolyózott és jelenleg egy kicsi de stabil létszámú szektát vezet Németországban.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.08.27. 16:59:25
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.08.27. 16:59:25
hú hogy hívták azt a faszit? 😄 annyit tudok hogy a holland kalózpárt színeiben is indult az ottani választásokon, valamint hogy valami LoL-os csalásba keveredett? valaki levideózta ahogy a stream közben felkereste az ellenfeleit üzenetben és le akarta fizetni őket hogy veszítsenek.
Ja, hogy Classic. 😄 Azt hittem retail. Classicban az hasztalan.
Akkor lock a felsoroltakból.
Akkor lock a felsoroltakból.
Mert az gyenge a classicban ahogy olvastam 😞
Volt az a nagyszaju belga vagy holland (esetleg francia?) paladin, aki folyamatosan nyomta a felig kamu "en vagyok a vilag legjobb paladinja" videos kontentet, amelyre ugrottak jo paran es feszt ment a hiszti. Ezek es az ilyen "classic" arcok vajon visszaternek egy pofavizit erejeig? 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akkor Balance druid. Mi a kérdés? 😄
cél a 60!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Én még mindig ott vagyok, hogy nem tudom mit kezdjek. Már 2 napja ezen filózás (élet nagy gondjai). A horda oldal biztosabb, de hogy mi a jó isten nyilát... 85% Moonkin, 60% shaman, 35% wlock. Többi klassz off. 😞
Üdv. Még megjelenés előtt vettem meg a BfA-ot de el sem kezdtem. Ha valakit érdekel az acc olcsón eladó. Gold is van rajta pár hónapig tölteni. Van rajta Diablo 3 is kiegekkel.
Utoljára szerkesztette: bowden, 2019.08.27. 11:39:49
Utoljára szerkesztette: bowden, 2019.08.27. 11:39:49
Mirage raceway-en nincs se dc,se sor.
Remélem, lesz majd BC-s content is valamikor!
Ez (is) kerlek szepen a teljeskoru nosztalgia korutazas resze. Azert abba gondolj bele, hogy micsoda melo lehetett, hogy ilyen tokeletesen ujraalkossak ezt is. Respekt! 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha be is enged, játszhatatlan. Reggelig az is lesz, nem érdemes erre várni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Be sem enged,world server down-al kidob.
BC óta Liminel (retardin,holydin), aztán ez az acc el lett adva.
Majd később újra kreálva warriorral.
Még nincs eldöntve az alli és horda oldal. 😞 Haveroktól is függ.
Majd később újra kreálva warriorral.
Még nincs eldöntve az alli és horda oldal. 😞 Haveroktól is függ.
<#worship>#worship>
Vajon be tudom majd fogni Ursius-t?
Igaz először el is kell érni majd az 55 vagy 56-os szintet.
Utána meg vagy egy hétig vadászni rá.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 11:48:46
Vajon be tudom majd fogni Ursius-t?
Igaz először el is kell érni majd az 55 vagy 56-os szintet.
Utána meg vagy egy hétig vadászni rá.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 11:48:46
Van ! Califa néven toltam (disc pap) most ugyan ezzel a felállással és névvel kezdem újra ! Egy a cél : HighWarlord RANK ! VADER klánba vagyok/leszek !(horde) .
Sziasztok! Van itt valaki aki a régi Ragnaros serverről ( horda oldal ) tervezi a játékot a Golemagg serveren ( hordásként? 😊 )
Semmi gond. Ilyen ez a Barrens chat 😄
Béta alapján elég nagy a különbség. 60-as szinten pedig még látványosabb lesz, hogy egy ennyire késői patch-csel indul. De a nosztalgiát ez nem befolyásolja nagyon.
Hát nekem nem sikerült,sosem néztem semmibe a pvp-t sem azokat akiknek akármilyen pvp rangjuk volt,azt hiszem nekem vanillában totál ki maradt a pvp például,először valamikor bc közepén arénáztam,mikor kezdtem egy warrit.
De azt is csak azért mert a többiek zrikáltak hogy menjünk.
Az elmúlt jó pár évben voltam vagy 10 bg-n összesen.Valami event miatt.
Az meg hogy valaki játsza az eszét hogy ő mekkora király mert van epic cucca,hát az eleve csak szánni való.
De mást nem vált ki belőlem.Emlékszem jól vanillára,akkor sem az ilyen majom kivagyi idiótákra néztek fel,hanem arra aki normális volt.
Emlékszem rá hogy az egyik legmenőbb warlock a barátom volt,de sosem játszotta az agyát hogy ő mekkora király meg milyen felszerelése van.
Inkább arra emlékszem hány órát ökörködtünk el klánnal mindenféle hülyeségeket kitalálva.Ő pvp-zett sokat én nem,de sokat marhultunk együtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.24. 16:34:03
De azt is csak azért mert a többiek zrikáltak hogy menjünk.
Az elmúlt jó pár évben voltam vagy 10 bg-n összesen.Valami event miatt.
Az meg hogy valaki játsza az eszét hogy ő mekkora király mert van epic cucca,hát az eleve csak szánni való.
De mást nem vált ki belőlem.Emlékszem jól vanillára,akkor sem az ilyen majom kivagyi idiótákra néztek fel,hanem arra aki normális volt.
Emlékszem rá hogy az egyik legmenőbb warlock a barátom volt,de sosem játszotta az agyát hogy ő mekkora király meg milyen felszerelése van.
Inkább arra emlékszem hány órát ökörködtünk el klánnal mindenféle hülyeségeket kitalálva.Ő pvp-zett sokat én nem,de sokat marhultunk együtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.24. 16:34:03
bfa =/= LFG addon
?????
Mellesleg ami most van LFG az tényleg elég fos. Csak két katt és magától beteleportál mindenkit az instába wtf. Ha jól emlékszem TBCben vagy WOTLK ben volt LFG, de neked kellett instáig elmenni. Az volt a jó. Az kellett volna most is.
?????
Mellesleg ami most van LFG az tényleg elég fos. Csak két katt és magától beteleportál mindenkit az instába wtf. Ha jól emlékszem TBCben vagy WOTLK ben volt LFG, de neked kellett instáig elmenni. Az volt a jó. Az kellett volna most is.
Előre is bocsánat a vulgáris hozzászólás miatt, ha valakinek nagyon a lelkébe gázoltam, akkor az nem direkt volt, hanem szándékosan.
Ennyi erővel mégis jó mindenkinek a BFA, mert nem ment akkora sírás, aki akart el volt privát szerver vanillán, amíg le nem lettek offolva.
A valóság az, hogy a vanillából is jönnek a hc playerek (mint én) meg casual pistike, aki napi 2 órát tudja tolni, ha ez most nem nekik készül, hanem a hc playereknek, akik igen is **** rá a nemiszervüket, ha megvolt az epic fegyver vagy ha magas rankot értek el pvp-ben, erre pedig egy casual sem volt képes.. A wow már azóta halott, amióta minden noobnak epic és legendary megszerezhető.
Számomra az volt a jó időszak, amikor csak azok voltak jó cuccban, akik tettek is érte, persze erre jön h kocka meg nolifer, hát így jártál, ha neked nincs időd a gamere, de ne erőltesd rá másra a casual szarságod : D ty bb
(BTW amikor azt írom h ne erőltesd rá másra a casual szarságod, akkor nem feltétlen rád értem, ez csak amolyan szóhasználat.)
A valóság az, hogy a vanillából is jönnek a hc playerek (mint én) meg casual pistike, aki napi 2 órát tudja tolni, ha ez most nem nekik készül, hanem a hc playereknek, akik igen is **** rá a nemiszervüket, ha megvolt az epic fegyver vagy ha magas rankot értek el pvp-ben, erre pedig egy casual sem volt képes.. A wow már azóta halott, amióta minden noobnak epic és legendary megszerezhető.
Számomra az volt a jó időszak, amikor csak azok voltak jó cuccban, akik tettek is érte, persze erre jön h kocka meg nolifer, hát így jártál, ha neked nincs időd a gamere, de ne erőltesd rá másra a casual szarságod : D ty bb
(BTW amikor azt írom h ne erőltesd rá másra a casual szarságod, akkor nem feltétlen rád értem, ez csak amolyan szóhasználat.)
Engem nem izgat ez az addon.
Semmilyen addont nem töltöttem le a classic klienshez.
Nem is tervezek.
Semmilyen addont nem töltöttem le a classic klienshez.
Nem is tervezek.
Ez nem szar felfogás. Mert ha mindenki elkezdi használni akkor az azt jelenti, hogy a sok melldöngetés, hogy igazi vanillát akarnak csak egy üres beszéd volt és annyira akaratgyengék, hogy mégis csak jó az a feature nekik. Ennyit ért volna az évekig tartó sirás meg a rózsaszín szemüveg. Persze lehet, hogy bennem van a hiba mert én azért játszok, hogy játszak és nem azért ott éljem ki a chatelési vágyaimat. Instában csak arról pofázzon valaki ami szigorúan oda tartozik. A többire sosem voltam kíváncsi.
A casual hasonlatot meg nem értem. Magasabb mythic+ instákba nem lehet csak úgy besétálni akármilyen csapattal.
És én nem tudtam, hogy félpercenként spammolni, hogy "lfg for ubrs, no more hunters!" az igazi mértéke annak, hogy mennyire "hardcore" valaki. 😄
A casual hasonlatot meg nem értem. Magasabb mythic+ instákba nem lehet csak úgy besétálni akármilyen csapattal.
És én nem tudtam, hogy félpercenként spammolni, hogy "lfg for ubrs, no more hunters!" az igazi mértéke annak, hogy mennyire "hardcore" valaki. 😄
Szerintem a classic két játékostípusnak lesz ideális. Az egyik a magamfajta nosztalgiázó casual, akit csak a régi zónák ismételt bejárása, meg esetleg némi szakmázás mozgat, de nagyobb tervei nincsenek, a másik pedig a trollok, akik mások játékélményének bárminemű tönkretételétől érzik jól magukat. Azok, akiknek ennél komolyabb terveik vannak szopni fognak, nagyon.
Szerintem pedig nem kell ide lfg addon, ha csapatot akarsz, akkor szépen ott a chat etc
Ráadásul ez a nem kötelező szar felfogás, ha mindenki ezt kezdi el használni, akkor kutya nem fog chaten hirdetni, még az is letölti, aki gyűlöli, mert máskülönben nem fog soha a büdös életbe csapatot találni.
Régen a játék arról szól hogy igen is barátokat, haverokat találsz, akikkel együtt jászol, erre az lfg is tökéletes, mivel egy idő után majd fogod tudni, hogy kik azok az emberek akikkel jó instázni, gankelni a kicsiket etc. Ha valaki casual akar lenni, akkor go BFA.
Ráadásul ez a nem kötelező szar felfogás, ha mindenki ezt kezdi el használni, akkor kutya nem fog chaten hirdetni, még az is letölti, aki gyűlöli, mert máskülönben nem fog soha a büdös életbe csapatot találni.
Régen a játék arról szól hogy igen is barátokat, haverokat találsz, akikkel együtt jászol, erre az lfg is tökéletes, mivel egy idő után majd fogod tudni, hogy kik azok az emberek akikkel jó instázni, gankelni a kicsiket etc. Ha valaki casual akar lenni, akkor go BFA.
Szerintem is belefért volna. Úgy láttam, csak csetet olvassa és az alapján párosít. Attól még továbbra is oda kell manuálisan utazni instához. Most mi a különbség a között, hogy te randomra beinvelsz valakit csetből, akinek csak egy sorát látod, vagy az addon inveli be? Kötelző sem lett volna.
Mindegy... igazából sokat nem változtat a dolgokon, csak kicsit úgy érzem, hogy néhányan szeretnek szopni. Én szeretném a lehető legjobb játékmenetet, nem vagyok purista.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.08.24. 14:00:37
Mindegy... igazából sokat nem változtat a dolgokon, csak kicsit úgy érzem, hogy néhányan szeretnek szopni. Én szeretném a lehető legjobb játékmenetet, nem vagyok purista.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.08.24. 14:00:37
Mondjuk tény, hogy LFG addon nélkül autentikusabb, de lesz még a hiányából (is) sírás. Arról nem is beszélve, hogy egészen új dimenziók nyílnak meg a trollok előtt. Akik épp nem gankelésben kívánják kiélni efféle hajlamait, azok majd a chatet fogja telespammelni a baromságaikkal, hogy esélytelen legyen rajta bármit leszervezni. xD
Igen ám csak, hogy ezt egy játékos csinálta más játékosoknak. Senki sem tartott pisztoly senki fejéhez, hogy töltse le és használja. Fog ez még hiányozni amikor a telespammolt chat-ből kiolvasni mindent. Mindenki felhozza ilyenkor, hogy de át így elősegíti a kommunikációt a játékosok között és így szerezhetsz új "barátokat". Egy, én nem barátokat szerezni voltam soha a vanillában (segíteni segitek vagy dumálunk minimum annyit, hogy leszervezzük ez csapatot) kettő az úgynevezett "kommunikáció" is kimerült abban, hogy "u know tax?", "sheep mob" vagy "sap add".
Ez is ékes példája annak, hogy vannak olyan QoL feature-ök amik jót tettek a játéknak és nem lebutították/megkönnyítették. Ez így ilyen olyan kőkorszaki megoldás ami a 21. században már rém ciki. Aki hasonló élményekre vágyik az menjen használjon böngészőt parancssori konzolból. Mert azt is lehet de még is csak kényelmesebb és jobb egérrel kattingatni a dolgokra manapság.
Ez is ékes példája annak, hogy vannak olyan QoL feature-ök amik jót tettek a játéknak és nem lebutították/megkönnyítették. Ez így ilyen olyan kőkorszaki megoldás ami a 21. században már rém ciki. Aki hasonló élményekre vágyik az menjen használjon böngészőt parancssori konzolból. Mert azt is lehet de még is csak kényelmesebb és jobb egérrel kattingatni a dolgokra manapság.