World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lesz LFG addon classicban?
Na és?
Vanillában sem volt.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Egy kis fejlesztői videó a Classic WoW-al kapcsolatban:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Loknak minden petért volt valami küldetés (meg pár skillért is). Ahogy haladtál egyre nehezebbek voltak. A doomguard volt a végső pet, meg persze a legnehezebb. Vicces volt mikor kiszabadult az irányításod alól és elkezdett kergetni a saját peted 😄 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Oké ez igazából nem volt jó megfogalmazás mert a vanillában nem voltak még spec-ek hanem minden azon múlt hogyan osztottad el a talent pontjaidat de mondjuk melee hunter-t ne próbálj játszani 😄
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.08.20. 16:09:02
Melyek azok a hasztalan specek? 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

A nép azt akarta, hogy minden olyan legyen mint régen. Szóval olyan is lesz. Persze bedobták a layering-et meg, hogy öt fázisban jön a kontent, hogy ne három hét alatt jusssnak el az endgame-be a hardcore játékosok de azon kívül minden full ugyanaz lesz. Hasztalan spec-ekkel és mindennek együtt. 😄
Egyébként bármilyen jellegű változás a Classic-ban? Vagy teljesen full ugyanaz lesz mint régen?

MarkBlade
Azaz.. succubus volt.. izgalmas q pvp on szerveren. 😊
Caliph
warlocknak valamelyik pet küldi volt barrens közepén... 😄
asszem a succu
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.08.18. 15:26:20

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Arra nem emlékszem én sem,de rugó,warri paladin druid és warlock sok szarságért küldizett.
Warrinak az egyik stance küldije az ratchet mellet volt egy szigeten,az a hordások miatt volt nehéz.
Meg warlocknak is volt ratchetban valami,arra nem emlékszem mi volt már,csak segítettem benne huntival.
Nekem huntim volt,szóval én csak arról tudok nyilatkozni,annak is sok küldije van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.18. 14:50:36

MarkBlade
Papnak nem emlékszem hogy volt..
Annak idején minden kasztnak küldizni kellett a dolgokat.
Warrinak a stance-kat,rugónak a zárfeltörést,csapdaszedést.Satubbbi.
Tudom mert rugó havernak gyűjtöttük a ládákat hogy húzza vele a skilljét.
Westfallban volt valami rugó küldi ami marha nehéz volt.Mert valami eliteket kellett benne gyakni.
Rugóknak saját rejtett településük is volt asszem,hillsbradban.

MarkBlade
Dudu volt a leggyengébbaz összes kaszt közül.. nem is sokan játszották. Még küldizni kellett a formákhoz is. Rugó volt a legjobb dps.. a wari meg az egyedüli tank... és megint lesz dps stop felkiáltás..
Láttam, hogy az 1.12-ben már volt Boomkin form a dudu-nak, ezt kezdenék a legszívesebben, de hát tényleg alapjáraton gyengus volt az egész...

Természetesen.
A lőszer még úgy emlékszem Lk idején is bent volt,utána szedték ki azok a barmok.
Sőt a hunternek itt még a petet is etetni kell és dédelgetni,különben elhúz a rákba.
Hunternek itt még három fegyvere lesz,lesz közelharci és távolsági fegyvere is.
Nem úgy mint most.
Kell majd lőszeres táska.

Nem tudom pontosan mikori ez az 1.12, de elég késői lehet, mert ha jól láttam már BWL sőt Naxxramas is benne van. Ha jól emlékszem az első nagyobb tartalmi patchbe még Dire Maul került be annó...
Kár, mert szívesen kipróbáltam volna egy sámánt amikor a frostshock még OP volt 😊
Egyet mondjatok meg, a hunternek vásárolnia kell még a lőszert?
Én mirage raceway-re megyek,de raidelés nem izgat.
Bár egy kettőre lehet majd benézek,ha lessz kedvem.
Annó elég volt,inkább csak a szórakozás érdekel meg a kikapcsolódás.
Faszbúk meg felejtős.

Sziasztok leendő WoW Classic játékosok!

Klánunk tagfelvételt hirdet Alliance oldalon a Mirage Raceway PVE szerverre, célunk hetente 3 napot raidelni, de ha aktuális lesz még egyeztetünk a tagokkal, a raidekre ha nem jelentkezel nem kötelező járni, mindenki annyit játszik amennyit szeretne, nem kényszerítünk senkit semmire, de ha tanácsot kérsz természetesen szívesen segítünk bármiben. Lesznek Casual raidek is bármennyire hihetetlenül hangzik, azoknak az embereknek akik esetleg kimaradtak valamelyik raidből illetve a keveset játszó Casual embereknek kiegészítve altokkal, így mindenkinek lesz esélye lejutni raidre. Több veterán is jelentkezett már hozzánk akik szívesen segítenek azoknak az embereknek akik nem játszottak vanillában, erre természetesen lesznek külön Class Leadereink is. Ha szeretnél egy normális, felnőtt társasághoz tartozni akkor jelentkezz az alábbi facebook csoportunkba: Link
1.12 az nem a kezdet.

MarkBlade
Ha a kezdeteket rakják be akkor a dudu. Kb semmi heal. Semmi dps. Semmi tank.
MarkBlade
Mennyit szidták az allit mert ott csak a törpe papnak volt fear wardja.. túloldalon meg a sàmlinak.. és akkoriban pár boss nyomta a feart..jól néz ki mikor a tank bekapja azt rohangál a 40 fő amíg el nem pusztul.. ja combat rez meg még nem volt.
És szerintetek melyik lesz a leghaszontalanabb kaszt? 😄

Van pala, csak Ali oldal. Szerintem megint lok, de lehet mage. Még nem tudom. Sose húztam ki a mage-et.

Fpocok
Mivel nincs pala, sámán.

Természetesen Törpe hunti.
Már meg is kreáltam.

Ki mit fog kezdeni?

A kép fájl dátuma alapján a screen shot 2006. szeptember előtt készült. Csak tippelni tudok, mert utoljára akkor lett mozgatva be a könyvtárba, ahol most találtam. Azóta ott porosodik. Így kb be tudod lőni a Titan bar-t is.

Hú tényleg,kell majd aspect bar addon.
Bár az már asszem BC-ben volt.
Tiitan panel már volt vanillában is?

Amikor 2006-ban vagy mikor, jókor durrant a Curse of Doom 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Malachit, 2019.08.17. 22:54:24

MarkBlade
Mercy.. overwatch karakter.. mindent mondanék rá de azt hogy bukott? Szeretnék így bukni én is.
Amúgy valószínűleg az OP kasztok lesznek többen classicnál? Rugó, Mage, Hunterre gondolok
Egyáltalán mit lesz érdemes kezdeni? Én imádtam az OOMkin-t de semmi haszna nem lesz ahogy olvastam. ..

Audi?
Komolyan ez a neve?<#hehe>

blizzard egyik bukott játék karaktere Audi <#buck> vagy a zöldre gondolsz ?😄
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.08.15. 18:51:59
Miért? A szárnyas nőci mellette kicsoda?
a szemcsis csávó az kicsoda ?
Hmm... nekem is foglalnom kéne a nevem 😊
Emlékszem még, mikor Nefa-nál satu féket kellett nyomnom a lokkal, mert lehúztam a boss-t. Vagy amikor előtte a 2 sárkánykánál, aminél el kellett bújni a fal mögé mert kaptad a time dot-ot és már 40+ másodperce a falat lestem, majd 1x csak én lettem a tank a rossz váltás miatt 😄 CL, GL is imádott ezekért a trükkjeimért 😊 Elején addonok nélkül kemény volt 😛 Vagy pl. a legelején nem értettem mire jó a loknak a life tap, hisz attól fogy a HP-m 😄 😄

TBTPumpa
Úgy tűnik BlizzardShop (Gear Store) címén kint lesznek a jövő heti GamesCom-on:

Merch cuccok online

A Jaina szobor itt lesz először megvásárolható, illetve itt mutatkozik be (és megvásárolható) az Artanis (StarCraft) és Malthael (Diablo) szobrocska is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ok. Te se akarj meggyőzni másokat akkor, hogy ez az MMO történelem netovábbja. 😄

Én pedig csak pusztán szemléltető példának használtam. Ma már rengeteg gomb van az egeren és már az összes makró készen van már majdnem ~12 éve. Persze aki vérpistike módjára akar mindent egyenként bekapcsolni akkor annak tényleg sokfelé kell nyomkodni. 😊

Kivéve ha warrior vagy mert akkor csak elég "Sunder Armor"-t spammelni és végig rajtad marad a threat az instákban. 😄 Akkor, hogy is van ez? Most akkor mégsem kell 10+ gomb? 😄 Ja várjunk csak, ha DPS vagy akkor még csak gombot is alig kell nyomnod nehogy véletlen túl sokat sebezz és rád forduljon a mob. És még naphosszat lehetne ezeket mesélni.

Furcsa dolgok ezek. Mást mondaszt mint ami valójában volt. 😄 Kicsit erőltesd meg a memóriádat jobban.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.08.14. 19:29:04
Anti classic wowosoknak új mount vásárolható, 25 euro , gogoogogogogooooooo , vegyétek,vigyétek.Lesz 123 darab belőle ! Meg hát az achiba is kell szóval jó játékot 😊
Ja minden noob kilikkelt az ikonra (nem is ért el semmit pvp-be), az megy touch paddal is ! A classic nem 10 ikonos játék...de hát te játszottál vele sokat ,tudod miről beszélek 😊
NE akarjátok meggyőzni az embereket !!!!! Játszatok ,és törődjetek bele, hogy mások ugyan úgy jól fogják érezni magukat !!!
Szomorú, hogy az n+1-ik karakter után az emberek még "kihívásnak" veszik a vanilla/classic szintezést. Csak addig az amíg nem tudod, hogy mit kell csinálni/hová menj/mit hogyan kell használni. Ha még 2019-ben ez valakinek "kihívás" úgy, hogy előtte tolta a vanillát és még elment privát szerverekre utána mókázgatni akkor ott komoly gondok vannak.

Hogy a már felhozott példát használjam. Ma már egy touchpaddal is simán tolható lenne az egész. Legalábbis nekem menne mert én iszonyat sok időt beleraktam annak idején. Pont azért nem hiányzik. 😄
Montana,mert abba mi a kihivás ,hogy behúzok Dk-val 20 mobot és kész? Classic jó lesz 1z leülök 1 mobtól kb tökre jól van skálázva, mert egy lvl 1-es az igenis legyen nyomorék . most jött ki az anyja szoknyája alól magasabb szinten nem fogysz Te ki manaból mobonként ,de az rendben van ,hogy Kiütsz BFA-ba egy Lila itemet . lefekszel aludni reggelre már szart sem ér! BFA-ba már lassan egy touchpad is elég ,hogy 1-120-as legyél meg questelgess. Este az ágyban touchpaddal toltam le a story questelek. Agyaltam is ,hogy mért nem lábbal vagy könyökömmel csináltam viccből.GG
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2019.08.14. 16:27:38
jazzy
Ez megoldotta, köszi, töröltem és újra felraktam.. magától nem frissült.
shaba23
Frissíteni kell a Battle.net appot
Fpocok
Nem kell gametime sem. Nekem simán megjelent. Jó helyen nézed?

Én már meg is kreáltam a karakteremet mirage raceway szerveren.

jazzy
Van még valaki rajtam kívül akinek nincs dropdown menü a wownál? Nem tudom felrakni a classicot, pedig van gametime.
Milyen kihívás vazz?! 😄

Az a kihívás számodra egy játékban, hogy nem X, hanem X+Y mobot kell leölnöd egy szintlépéshez, vagy hogy egyesével kell őket leszedni, aztán leülni regenerálódni?
Hogy ugyanazt teszed mint eddig, csak háromszor annyi ideig fog tartani? 😄

Nem jó képességeket ill. játékismeretet igényel, csak monotóniatűrést.... de ha te ettől érzed magad special snowflake-nek, rendben van, csak ezt fölösleges ország-világ elé tárni sokadjára is.
Kár bármit is mondni a kérkedőknek, mindenkit meg akarnak győzni hogy a Classic a múl,t nincs jövője,nem ugyan az lesz stb..... Egyszerűen a kihívás, lassú fejlődés nem füllik a fogukhoz. Ha már lesz 15 Magyar , jól fogjuk érezni magam !
Magyar WoW Classic Közösség (WoW Classic HUN)
Realm és frakció független közösség!
400+ tag
- Szintalapú csapatkereső
- Realm/Frakció szobák
- Hírek, Frissítések
- Class társalgók
- Stream/Youtube megosztás
- Guild hírdetés/keresés

Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online!
https://discord.gg/C9jkzVG