World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nembaj Tyraan majd rated BG-n megnézzük mennyire lesznek skillesek😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Állítólag tegnapelõtt jött a mage nerf. Tud valaki valamit róla, és hogy várható-e még?
"No és melyik a jó fej? A rezsõke nevû tehén aki ha van 3 healer mögötte csak és kizárólag pvp onnal rohangál insta bejáratoknál, teljesen pvp gearben vagy a zardas nevû mégkreténebb aki felettébb kedveli ugyanezen helyeken a 4-5-8- az egész guild vs 1 et csak még /splitel is hozzá."
Szóval a helyzet az hogy s*ggberaktak párszor és most sírsz vagy van más magyarázat erre a posztra?
Tudom, az irigység nagyon divatos dolog mostanában, nem is kellene ilyen hozzászólásokkal foglalkoznom, de mivel unatkozom és imádom a flamewart, így nem hagyhatom szó nélkül. 😊
Tudod, "ha megdobnak kõvel, dobd vissza kettõvel".
Teljesen mindegy, hogy ki kit támad meg, ez PvE szerveren egyrészt elkerülhetõ, másrészt ha csinálsz valamit, akkor csináld jól.
Ha egyenlõ esélyeket akarsz, akkor menj arénázni, egyébként nekem eddig nem úgy tûnt, hogy a hordások vernék 20vs1-ben az allisokat, talán inkább fordítva.
Ha meg épp ráérünk a raid setup összerakása közben, akkor lecsapunk pár embert (és igen, emoteolunk közben), akik érdekes módon azonos körülmények között (értsd: "ugyanannyi támadó, mint védõ") már nem tudnak sokat, de ehhez már hozzászoktunk.
De van megoldás: ha nem vagy PvP-s, akkor nem tudnak megtámadni.
Erre van egy mondás is, az örömlányok és a szex vonatkozásában, de nem írom be, mert vulgáris és az lehet jobban megbotránkoztatna, mint Resi baltája a fenekedben. 😊
Utólag visszagondolva, Resit bizony le fogom szidni, mert zavarja az allisokat, akiknek az általában balul sikerült "world pvp (lol)" után még Marrowgarral is meg kell küzdeniük, hát ez borzasztó. 😊
És az ilyen posztok után még csodálkoztok, hogy sok a /spit és a 27 11 11. 😊
Mi most a dk dps ága? tényleg a frost? 2h vagy 2x1h?
köszi
http://www.akciofigura.hu
Get a life!
#147818 ? ugy hogy 1 eve nem is wowozok csak idonkent beolvasok ide es kovetem mmo-champions-t.
miazhogy csak 1? crybaby modon kifakadtal 2 kis piszlicsare dologra ugy hogy ettol szinte az eletkedved is elment, gift of the wild es a swipe, ennel midnkettot elbaltaztad, hisz gift most is van(raidbuff), swipe meg nem csak annyiban valtozott hogy cd-t kapott, hanem melle nagyobb ertekes is kepvisel ha hasznalod.
ezutan jott a resto dudu faformja hogy kivettek, ezt is benezted, hisz ott van most is a faform csak mas szerepet kapott. raadasul nem mondhatod komolyan hogy elvezed minden raidtierben egy ugyanugy kinezo brokkolival a jatekot, raadasul alapvetonek titualod, amikor alapjatekban nem is volt bent 😊
szoval az ilyan hatalmasan hulye nyavogasok mellett, meg casual topiclatogatokent sem tudtam szonelkuli elmenni. tanulsagod azert jo lenne levonnad: nezz utan elobb a dolgoknak, mielott eljatszod nyilvanosan a hattyu halalat es ostobanak tunteted fel magad.
Get a life!
Get a life!
Shattered halls meg ugye 70es insta volt, igy nem szintezéskor jött szóba, hanem TK kulcs küldihez kellett, és bõnyálas sikítós szopás volt 3 mage nélkül...
Amit legjobban gyûlöltem és nagyon kellett a cc, az az egyik SSC insta volt... ööö Slavepens? ahol a balra felmenet elõtt 8as naga packok voltak fearrel, reflecttel, MS-sel, és dispellel...
Alapvetõen retard a blizz picit. Megértem, hogy észjátékká akarják tenni, hogy cczni kelljen és ezért szarabb az aoe threat, de amikor fullos gearben egy ANHC-ban azon kell agyalnom, hogy egy full rota után (DK) ne vágjanak szét boldog boldogtalant a mobok, mert nem marad rajtam semmi, az gáz. Igenis persze gear~insta szinten legyen cc szükséglet, de amikor 5(7?) tierrel felülgearelten visszamegyek, ne ezzel kelljen már szarakodnom...
A flame-rõl megint lemaradtam, de remélem a 2 link segített 😉
http://www.akciofigura.hu
De a Maul is cd-t kapott. :S
Annak pedig örülök, hogy értesz a játékoz csak mikor kérdeznek az emberek arra nincsen reakciód, de ha valaki hülyeséget kérdez arra ugrasz egybõl. gz
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[/cserf][/fülünyúl]
nézd meg egyiknek sem esik le a tantusz....😛
Get a life!
Ugye megy ez az egyszerûsítés trendy ezerrel erre meg most ,hogy visszavették az aoe tankolás threatjét és adtak egy rakat CC-t mégiscsak arra lesznek kényszerítve a playerek,hogy több ésszel játszanak mint eddig tették..../nem behúzom a két termet és AOE/
tényleg szarabb több mobot megfogni most/mondjuk engem rohadtul nem zavar,mert én amúgy is körtabolásssal tankolok/
Még anno /régebbi playerek emlékeznek rá/ lvl 70-re szintezésnél volt ramparts? tudjátok amikor 6 vagy 7? fõs elite ork grp-ok jöttek hellfire penisula HC instájában az azért elég nehéz volt abban az idõben,megfelelõ CC ,fasza FOCUS dmg és fain tank nélkül....sõt ezek nélkül kb wipefeast volt! nem is beszélve a folyosóról ahol jöttek az elite ork hullámok és a végén egy 6-7 fõs szintén elite grp volt egy mini bossal out of combat lehetõség nélkül!
A hozzánk jelentkezõ tankokat akkor az én tanácsomra ott vizsgáztattuk....
na most akkor easy mód vagy észjáték a blizzbácsi elképzelése?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
cataban a haste ugy mukodik dotok eseteben, hogy haste ertektol fuggetlenul 18 secig tart, de haste ertektol fuggoen csokken a tickek kozt eltelt ido, vagyis minnel tobb a hasted, annal tobb dot ticked lesz 18 sec (spellfuggo) alatt. a fent idezett szoveg pedig azt taglalja, hogy mivel a rendszeren kapasbol latszik, hogy igy fix haste erteknkent jonne egy uj tick, ezert kerekitessel dolgozik le ill fel, hastedtol fuggoen.