World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
egyébként meg van akinek bejön az egyszerûsítés, anno nem volt idõm a heti sokórás raidre, most sincs, csak most nincs rá szükség feltétlen. nem tetszettek a 4-5 órás instancek, mert nem volt rá idõm, most ahogy látom nincs annyi. nem tetszett, hogy szöszmötölni kell rugóként a rohadt lockpick felhúzásával, már nem kell. elhiszem hogy nem mindenkinek jön be, de nekem pont ezek a változások amik annyira megtetszettek, hogy újra játszom
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Én meg a macit lesem végig. 😄 (a fara elég béna 😛 de a többi része fajintos 😛 )
antegcc én szeretem nézni mert ez a druida alapvetõ képessége 😊 Olyan mintha a paladinnal nem használnál bubit. 😛
Majd írjatok már még az új patchrõl meg észrevételektõl ha nem gond. 😊
amúgy nem tûnt el, csak nem folyamatosan egy fát kell nézni (mert ugye minek a sok új felszerelés, ha 99%-ban nem látod õket), hanem CD-alapon léphetsz át (3 vagy 4 percenként fél percre, kb mint a warlock átváltozása).
Igaz, megváltozott a kinézete is, de egy minor glyph segítségével megtartható a régi külalak, ha valakinek az jobban bejön.
video az új formról
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Na mindegy.Lessz itt még baj és szerintem csak a Cata-val fog csitúlni valamicskét.
Valaki a Hangal kapcsolatban? 😊
hunter szempontból még örülök is, hogy végre megszabadultunk a manától. Igaz, még erõsen szokni kell ezt a rugó-módit (focus regen vs a korábbi CD-alapú rendszer), de elsõ körben tetszik.
Ahogy olvasgattam a külföldi fórumokat, a változtatások 90%-a azért történt, mert valami nem stimmelt a korábbi rendszerrel, szóval az szerintem túlzás, hogy az egyszerûsítés lebegett a fejlesztõk szeme elõtt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mihez lenne inkább kedved, a többieket védeni az elsõ sorban (tank), a csapatot gyógyítani (healer), vagy legyûrni az ellenséget (dps)?
Az igazán jó dps kasztok csak ahhoz értenek (mage, rogue, hunter, warlock), de vannak hibridek is, amik több szerepet is be tudnak tölteni (a druida és paladin lehet mindhárom szerepben, a pap gyógyíthat de sebezhet is, stb).
Viszont a játék akkor is kezd lecsúszni, mert minden egyszerûsítve van,lesz. 😞 Persze lehet én látom rosszul. Mert én csak játszom igaz néha intenzíven. A Gif of the Wildet akkor is mért kellet kivenni? 😞
Nekünk 80-on a képességek újratanulása nem nagy pénz,de akinek új karija van annak nem kicsi összeg.
Nem tudom. Szerintem ez jól mûködött nem értem mért kellet megpiszkálni. 😞 Amúgy most a tankok nem tudják összefogni a sok moobot. Szerintem lesz ott zûrzavar. 😊
Get a life!
Get a life!
Nem tartozik szorosan ide, de nem ellentmondásos kicsit, hogy ez a patch szerinted a gondolkodni nem tudóknak való (ezért rossz), viszont nem érted a változtatásokat? 😊
Szeretek játszani a WoW-al, de nem értek nagyon a dolgokhoz. Viszont azt áruljátok már el, hogy a Dudu tanknak mért kellet a Swip-ot 6 sec-es cd-re tenni??? (végül is ez az egyetlen aoe sebzése volt:S biztos nem használtuk) És a gift of the Wildet mért kellet kivenni? Az sem volt jó a raidnek gondolom. :S Ez a két dolog annyira elvette a kedvem a WoW-tól, hogy a patch óta kb fél órát játszottam. Ja és persze a képességeket újra meg kell tanulni PÉNZÉRT!
Amúgy nállam vannak gondok. Nekem a hang szarakodik.Nem tudom mi, de nagyon fúrcsa. Nem úgy szól ahogy annó.Valakinek van ilyen gondja?
Szóval ez a patch nem az igazi. 😞
KÉREM VISSZA A RÉGIT MERT AZ MÛKÖDÖTT!!!!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Vagy egyszerûen jó öreg esgés szokás szerint néhányan vadásszák a pillanatokat amikor valakibe jól bele lehet kötni, ennek már jómagam is voltam elszenvedõje néhányszor.
Nyugodjon meg mindenki, senki nem evett meg senkit, senki nem dugott meg senkit, henteljétek egymást pvp-ben, vagy rántsatok rá egy szexfilmre és mindenki lenyugszik. ;D
Forolto: köszi a jótanácsot, ettõl függetlenül ahogy mindenki más is ezen a fórumon, én is oda írok ahova jól esik, és azt amit csak akarok. 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Azért kérdezem mert ha nem kell akkor minden pontot átraknék Mastery-re.
A halál csupán a kezdet...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Get a life!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Get a life!
Get a life!
A dedicated tanking tree (Blood) has been implemented.
The effects of Blood Presence and Frost Presence have been exchanged.
The way in which runes recharge has changed.
Mert szerintuk eddig a frost mi volt? 😊
Together we'll fly someday...
ಥ_ಥ
Get a life!
ಥ_ಥ
zz
anti hero
és utoljára 82.-re leírom TI TÁMADJÁTOK MEG! NEM KÖTELEZÕ😊
ui:sok boldogságot a feleségeddel!
fasznak kell kötözködnöd! nemtestzik Rezsõ adok muble-t átjössz vendégszobába és elbeszélgetsz vele ! összehozom nemgond!,de ha mégegyszer betámadjátok és elpicsáz magadra vess!
szép napot!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
eins
/grammar nazi mode off
/cheer
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Szeptemberben mult a 17. házassági évfordulónk a nejemmel ha neadjúristen jövöre eszembe juttatod idõben nem lesz idehaza 2 nap mosolyszünet.
Továbbra is fentartom hogy aki egy pve szervereveren próbál raid elött emberkedni az kretén.Pláne ugy hogy még emotol is hozzá.
Rád különösen igaz az hogy fórumon vitatkozni kb olyan mint indulni a paraolimpián...
De bizonyám mellesleg nagyonszép idõk voltak ezek, emlékszem énis gyûjtöttem fire rez geart még. :C