World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a régi form maradt glyph nélkül is 😄D

Get a life!

amelyik a legjobban tetszik, mint stílus, amivel azonosulni tudsz. vagy kezdj el mindegy fajtából egyet, és vidd el lvl 20-ig, az elsõ instáig, meg bg-ig, és ott már körvonalazódik, hogy milyen játékstílust képvisel. engem pl sosem érdekelt, hogy melyik mennyire erõs, azzal játszom, amelyik a legjobban tetszik

egyébként meg van akinek bejön az egyszerûsítés, anno nem volt idõm a heti sokórás raidre, most sincs, csak most nincs rá szükség feltétlen. nem tetszettek a 4-5 órás instancek, mert nem volt rá idõm, most ahogy látom nincs annyi. nem tetszett, hogy szöszmötölni kell rugóként a rohadt lockpick felhúzásával, már nem kell. elhiszem hogy nem mindenkinek jön be, de nekem pont ezek a változások amik annyira megtetszettek, hogy újra játszom

Csirke4
Óh, már el is felejtettem, h swpben rugóval sap-olni kellett a mobokat<#fejvakaras><#nyes>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Pyotr
Azonosulj önmagaddal és nyomj rá valamire amiröl ugy érzed,hogy Brrrrr

&#9608;&#9608;

Ezt nem is tudtam hogy új skint kapott. 😊

Én meg a macit lesem végig. 😄 (a fara elég béna 😛 de a többi része fajintos 😛 )

antegcc én szeretem nézni mert ez a druida alapvetõ képessége 😊 Olyan mintha a paladinnal nem használnál bubit. 😛

Majd írjatok már még az új patchrõl meg észrevételektõl ha nem gond. 😊
Lacee
a tree form is csak BC-vel jött a játékba, szóval annyira nem alapvetõ 😊
amúgy nem tûnt el, csak nem folyamatosan egy fát kell nézni (mert ugye minek a sok új felszerelés, ha 99%-ban nem látod õket), hanem CD-alapon léphetsz át (3 vagy 4 percenként fél percre, kb mint a warlock átváltozása).
Igaz, megváltozott a kinézete is, de egy minor glyph segítségével megtartható a régi külalak, ha valakinek az jobban bejön.

video az új formról

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

antgecc
Én spec pont azért nem csináltam eddig druid healert, mert a tököm akar egész raid alatt egy fát bámulni. A csini cuccok meg mintha nem is lennének...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ja és azt hallottam hogy a Dudu healernek megszünt a Tree form. Ez milyen már? Egy jellegzetes forma volt a játékban és kiveszik?? Ezért kezdtek sokan Dudut. Ez vicc. Csoda hogy a bear form-ot bent hagyták. :S

Na mindegy.Lessz itt még baj és szerintem csak a Cata-val fog csitúlni valamicskét.

Valaki a Hangal kapcsolatban? 😊
Lacee
igazad van, lesz zûrzavar, aztán szép lassan visszaszokunk a WOTLK elõtti módszerre, hogy a csapat többi része is foglalkozzon a mobokkal, és nem csak mindenki nyomatja a legnagyobb aoe-t, amije van 😊
hunter szempontból még örülök is, hogy végre megszabadultunk a manától. Igaz, még erõsen szokni kell ezt a rugó-módit (focus regen vs a korábbi CD-alapú rendszer), de elsõ körben tetszik.
Ahogy olvasgattam a külföldi fórumokat, a változtatások 90%-a azért történt, mert valami nem stimmelt a korábbi rendszerrel, szóval az szerintem túlzás, hogy az egyszerûsítés lebegett a fejlesztõk szeme elõtt.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Meg kell. A maci formát is újra kellet.
Lacee
mindegyik kaszttal jól lehet szórakozni, úgyhogy szerintem azzal játssz, amelyik a legszimpatikusabb 😊

mihez lenne inkább kedved, a többieket védeni az elsõ sorban (tank), a csapatot gyógyítani (healer), vagy legyûrni az ellenséget (dps)?

Az igazán jó dps kasztok csak ahhoz értenek (mage, rogue, hunter, warlock), de vannak hibridek is, amik több szerepet is be tudnak tölteni (a druida és paladin lehet mindhárom szerepben, a pap gyógyíthat de sebezhet is, stb).

Lehet benne valami. Lehet, hogy a változás az idegesítõ nekem.
Viszont a játék akkor is kezd lecsúszni, mert minden egyszerûsítve van,lesz. 😞 Persze lehet én látom rosszul. Mert én csak játszom igaz néha intenzíven. A Gif of the Wildet akkor is mért kellet kivenni? 😞
Nekünk 80-on a képességek újratanulása nem nagy pénz,de akinek új karija van annak nem kicsi összeg.
Nem tudom. Szerintem ez jól mûködött nem értem mért kellet megpiszkálni. 😞 Amúgy most a tankok nem tudják összefogni a sok moobot. Szerintem lesz ott zûrzavar. 😊
<#fejvakaras><#falbav>

Get a life!

Nem kell ujra megtanulni a képességeket.....

Get a life!

Helló azt szeretném kérni tõletek hogy mien kaszatl kezdjem el? én kezdõ vagyok. Leginkább a távharcos érdekel de leeht közelharcos is és idokot is kéerek 😄
Lacee
minden tanknak nerfelték az aoe képességét, ez koncepció a blizzardtól, hogy a kiegészítõvel legyen újra szerepe a rendes CC-nek, és ne csak "összehúzom a trasheket és mindenki aoe" legyen minden insta. A képességekbõl én úgy emlékszem, hogy csak az újakat kellett megtanulni, vagy talán egy-egy ranket mindegyikbõl? De tökmindegy, darabja 20-25 arany, az egész volt talán egy százas - nem összeg a mostani árfolyamokon.

Nem tartozik szorosan ide, de nem ellentmondásos kicsit, hogy ez a patch szerinted a gondolkodni nem tudóknak való (ezért rossz), viszont nem érted a változtatásokat? 😊

Gyönyörû lett patch. Az igazi hülyéknek való. Aki képtelen gondolkodni egy kicsit is és ha már valamin agyalni kell akkor teljesen vége van. :S

Szeretek játszani a WoW-al, de nem értek nagyon a dolgokhoz. Viszont azt áruljátok már el, hogy a Dudu tanknak mért kellet a Swip-ot 6 sec-es cd-re tenni??? (végül is ez az egyetlen aoe sebzése volt:S biztos nem használtuk) És a gift of the Wildet mért kellet kivenni? Az sem volt jó a raidnek gondolom. :S Ez a két dolog annyira elvette a kedvem a WoW-tól, hogy a patch óta kb fél órát játszottam. Ja és persze a képességeket újra meg kell tanulni PÉNZÉRT!

Amúgy nállam vannak gondok. Nekem a hang szarakodik.Nem tudom mi, de nagyon fúrcsa. Nem úgy szól ahogy annó.Valakinek van ilyen gondja?

Szóval ez a patch nem az igazi. 😞

KÉREM VISSZA A RÉGIT MERT AZ MÛKÖDÖTT!!!!
LeWyTy
Most menyi a max honor ami egyszerre lehet?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LF valaki aki twistingen húzna altot , raffal csinálnánk 3x os xp 60ig. sok idõd legyen játszani . ha érdekel pm.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Kata
Ne bántsátok Crassust, és ne szívjátok egymás vérét, teljesen felesleges. Azzal nem vétett halálos bûnt, hogy a saját klánját reklámozta, fõleg nem nálam akart bevágódni vele, ilyesmi csak éretlen tiniknek juthat eszébe, vagy akik tényleg nem tudják még mi fán terem egy udvarlás/"bevágódás".
Vagy egyszerûen jó öreg esgés szokás szerint néhányan vadásszák a pillanatokat amikor valakibe jól bele lehet kötni, ennek már jómagam is voltam elszenvedõje néhányszor.
Nyugodjon meg mindenki, senki nem evett meg senkit, senki nem dugott meg senkit, henteljétek egymást pvp-ben, vagy rántsatok rá egy szexfilmre és mindenki lenyugszik. ;D

Forolto: köszi a jótanácsot, ettõl függetlenül ahogy mindenki más is ezen a fórumon, én is oda írok ahova jól esik, és azt amit csak akarok. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Fenrir
Affli locknak kell valamire haste? Emlékeim szerint nem befolyásolja a dotok tick-elését.

Azért kérdezem mert ha nem kell akkor minden pontot átraknék Mastery-re.

A halál csupán a kezdet...

Botond
Szerinted én így indítok egy flémet? Haggyámán.
Botond
Nem csak ez maradt meg. 😊
LeWyTy
Skill?!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

fire is nagyon op jelenleg

Get a life!

antgecc
Mage-nél pve-ben még mindig csak az arcane használható?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Csirke4
És arra emlékszel milyen jó volt Scholomance-ben rohangálni D1 setekért?<#integet2><#ravasz1>
ez a restro druid komoly ?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Get a life!

lolSL
eddig szerintük minden tree jó volt dps-re és tanknak is

Lacee
azt látom, de mi ezen a poén?

Me0w
Patch notes 😉

Together we'll fly someday...

Lacee
?

Köszkösz ez kellett 😊 Meg némi ingame tapasztalat 😊

Get a life!

Me0w
Vicces 😊

A dedicated tanking tree (Blood) has been implemented.
The effects of Blood Presence and Frost Presence have been exchanged.
The way in which runes recharge has changed.

Mert szerintuk eddig a frost mi volt? 😊

Together we'll fly someday...

picket

&#3237;_&#3237;

Szerintem te olvasd el az egész patch notet, kb az kell számodra ahogy nézem. 😄

Lehet h ma feltöltöm a wow-ot igy peccs után 😊 Azt szeretném kérdezni hogy warri(tank-fury),pala(holy-ret-prot),lock(destro),shaman(resto-cement),drood(resto),dk(unholy dps, frost tank) ezekkel mi a helyzet ? Miylen komolyabb változtatást kaptak ? Kösz

Get a life!

s0n1c
mondjuk egy répatortát
[HUN]Crassus
te aztán fainul átértelmezted a dolgokat😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
Keress még, van ott több elírás is! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Természetesen túlzás az autoshot, de úgy emlékszem arra az idõre, mint a korszakra, amikor beleégett a dobhártyámba egy kissé felháborodott hangnemben elhangzó mondat: "I'm out of mana". Persze ebbõl Botond flémet akart indítani, ezért direkt kihagyott egy csomó egyéb tényezõt, illetve screenshot or it did not happen, de õ már csak ilyen. Csak azt nem értem, hogy te most az õ gyenge próbálkozását próbálod életben tartani, vagy mi van. Ha sokat nosztalgiázunk még lehet, hogy elõfizetek (na jó, azt azért nem). Úgy látom mennem kell németet tanulni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

en cska azt nem ertem, ha crasus ennyire a van izgulva a katara, akkor miert nem ir neki egy privit, hogy kedves kata meg szeretnelek hivni egy gyertyafenyes vacsorara es ha nem vagy vega akkor szivesen sutok neked egy finomat
zz

anti hero

Forolto
Szegény Kata idejön és vicsorognak a fogak.😊 A humorosba is és itt is.Szvsz a PotBS fórumán még el tudsz evickélni.😛

[HUN]Crassus
jaaa,hogy nem is olvastad mire írtam csak zsigerbõl voltál bunkó! nah az még szebb!😄

és utoljára 82.-re leírom TI TÁMADJÁTOK MEG! NEM KÖTELEZÕ😊

ui:sok boldogságot a feleségeddel!
fasznak kell kötözködnöd! nemtestzik Rezsõ adok muble-t átjössz vendégszobába és elbeszélgetsz vele ! összehozom nemgond!,de ha mégegyszer betámadjátok és elpicsáz magadra vess!
szép napot!

PiszkosFred
/grammar nazi mode on
eins
/grammar nazi mode off
/cheer

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
Nah Kata látod milyen aranyos fiúkák játszanak a játékkal!😄

Tényleg kezeltesd magad.Nem olvastam hogy milyen nemû akinek a postjára fényezted az artumot nem is érdekes egy fórumon szerintem.Vannak jópáran itt a fórumon is akik az arathoron játszanak, nincs szerintem még horda oldali játékosnak sem túl sok jó véleménye arról a guildról ill rólad sem.
Szeptemberben mult a 17. házassági évfordulónk a nejemmel ha neadjúristen jövöre eszembe juttatod idõben nem lesz idehaza 2 nap mosolyszünet.

Továbbra is fentartom hogy aki egy pve szervereveren próbál raid elött emberkedni az kretén.Pláne ugy hogy még emotol is hozzá.

Rád különösen igaz az hogy fórumon vitatkozni kb olyan mint indulni a paraolimpián...

Csirke4
Az auto-shot a lícselés te @&#x&@! :p

De bizonyám mellesleg nagyonszép idõk voltak ezek, emlékszem énis gyûjtöttem fire rez geart még. :C
Forolto
Keresgélem,de egy kib. BS klán nincs benne.Catára én is visszanézek.