World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Plate-ben sprintelsz, mint egy rugó? Baszki... itt nagy gond van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
nemtudom egyeseknek tudod semmi nem elég jóü....én 2 napja megnéztem mit tol a palám retri talenttel/lusta voltam már retrizni egy jó ideje a heal sokkal fainebb/ wrtahful gearben és azt kell mondjam elmebeteg a bürst....az a 4 seces sprint az meg megafun😛 fõleg mikor néz ki a sprintelõ rugó ,hogy miapicsa van,hogy még mögötte vagyok,mert verem rá ugye a judgementet 40 yardra õ nemtud gyorsulni a seal miatt én meg rongyolok rá ezerrel😄
kicsit szopoládé van,hogy nemtudok magicet szedni pl frostmage ellen,de sebaj freedom alatt csak levegõért kapkod nincs ideje érdemben dmg-elni....
szóval szerintem annyira nem szar,de lehet csak nubokat gyaláztam le......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

PiszkosFred
En azt hittem goblinok 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jó ez a furry warri, hol itt a nerf ?!

Get a life!

Zsoltika 007
Attól hogy ork még szolgálhatja deathwinget.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ez egy nagy nullcsinger, eddig leggyengebb video

anti hero

antgecc
Sok fajta ork él Azeroth világában. Jó is és gonosz is. Hogy stílusos és egyszerû legyek... 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rohadt jó az új intró, azt nem világos az orkok minek páncélozzák fel a sárkányt, azeroth felgyûjtása céljából..

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

[HUN]Crassus
de most DR van a Cleave-en ha nem tévedek....

antgecc
Én TC + glyphelt cleave-re szavazok. Nekem ez jött be leginkább.

Valahogy hiányzik belõle valami.A woltk intro képi világa és narrálása zseniális ötlet volt.A bc s introban is a képi mellé volt a you are not prepared.Itt meg EZ ugrott be elsõre.
Hmm hát nem tudom, szerintem annyira nem jó, én többet vártam.
Nálam eddig a Wotlk vidi viszi a pálmát, utána BC, ez és utoljára a vanilla.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Zsoltika 007
Igen. A cata videókon is jól látszik hogy sérüt az a rész valamint egy jelentõs terület fel van perzselve.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[HUN]Crassus
lassu szar.....tab és devastate ezerrel sunderes glyphel....

Nem fagytál még ki eddig? Nem is szeretnél ugye ?! PEDIG MOST KIFOGSZ! Itt a haloween event, menjetek le grouppal sm-be tegyétek rá az egeret a tökre ami veletek szemben van, és kész is a kifagyás. SOK SIKERT...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BÜDÖS KURVA ANYÁDAT BLIZZARD
<#duma><#duma><#duma><#duma>

Get a life!

Kipróbáltam a fury-t h igy ugy nerfelték, sztem elég jó lett...

Get a life!

Bár ha charge után nem egybõl tándö9rkleppel kezdesz és sokk hanem rend tándörklepp rend után általában szétszélednek a mobok és nehéz agrot szedni.

Get a life!

én ugy tolom, ha már van 😊

Get a life!

Mik a tapasztalatok protwarrinál AoE tankolás terén van ez a tier1-es Blood and Thunder talent mindenképp használni kell packoknál? Tehát a Rend-et rakni single targetre utána a TC. Aggroba kifizetõdõ? Érdemes vele veszõdni?

antgecc
A végén Stormwind-en landolt?

Egyébként sztem a Lick King intró nagyobbat ütött. "You.. shall be.. king!"

Kár hogy a játék fele ennyire sem élvezetes 😄

ez nagyon kemény... mikor jön a nagy hullám a kis goblin szoborra.... uristen de kemény video 😄

Get a life!

Zsoltika 007
Kemény 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

csak ugy próbáltam igy peccs után :S

Get a life!

Fehercsoki
Egyébként cataclysmban már nem lesznek rendes exe-es patchek,csak a launcher?

cikasz
Addonok nélkül próbáltad?

http://www.akciofigura.hu

This application has encountered a critical error:

ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: D:\Program Files\World of Warcraft\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 0023:10099F7E

The instruction at "0x10099F7E" referenced memory at "0x0000001C".
The memory could not be "read".

Get a life!

nem tudom mivan ezzel a játékkal de fasz kivan h összevissza kifagy mindenhol minden... nem csak nekem... mindeki panaszkodik h a fogaskerék elõjön és utána kifagy.<#falbav><#falbav><#falbav>

Get a life!

Valamit akkor nagyon benéztél.Most a fix után kimondottan jó dps.Bg-n még nem próbáltam a 2. talentet tankra raktam ki, de elõzetesen nézegetve nagyon pofás pvp talentet is ki lehet rakni pláne majd 85-ön.
Fenrir

A halál csupán a kezdet...

nektek csinál olyat hogy eye of the stormban, ha hozzáértek a zászlóhoz csonttá fagy a játék? oO

Fehercsoki
Szar lett a pala,pveben is szar dpst tol,pvpben pedig teljesen esélytelen.

lolSL
ne foglalkozz most a balanceal, 85re lesznek csak jók a statok, akkor leveszik ezt az átmeneti nerfet is.

Na próbálgattam a nerf után a maget. Hát a fire kb haasználhatatlan, a vérbe nerfelték. GZ blizz, nem tudnak balanszolni. Ha valamit nerfelnek azt a vérbe nerfelik ahelyett hogy csak alakítanák. Idióták...
Megint bementem EoS-ra igy h töröltem a könyvtárat, sé akárhányszor ráteszem a kurzort a flag-ra vayg rákattintok azonnal kifagy a game.

Get a life!

megtaláltam a lua-t de amdj ha megint lefagy errõl hol kapok infot ?!

Get a life!

lua hiba kiiró segitség alatt mit értesz ? Megpróbálom, elõre is kösz

Warden #147868 - Nekem is van palám de én ugy tudom baszott nagy nerfet kapott, akkor most mi az igazság ?!

Get a life!

Fenrir
Ezzel nem vagy egyedül, én itt a reptéren csinálom a nagy semmit 😛

Fenrir
Tegnapelõtti ICC raidben 10k dps-t csináltam átlagban és 25k-t SoC-kal 😊

Eléggé brutális lett az Affliction Warlock 😛

4.0.1 elõtt Demo Lock-ként inkább a 6-7k dps volt az átlag 5500GS mellett.

Laza
Kipróbáltam a hunterkedést (lvl72-es) ezzel az új rendszerrel, BM ágon ... küldizgetéshez elég durva lett ... kb egy mobot le lehet kapni pár másodperc alatt egy steady shottal (hogy felgyorsítsa a fókusz regent), majd Arcane Shot spammel (csak a global cd van rajta).
Sõt, valamikor steady sem kell 😊
Érezhetõen gyorsabb lett mint volt.

Kíváncsi vagyok ez késõbb hogyan fog mûködni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

[HUN]Crassus
különben is háljátokmeg mind,hogy nekem melóznom kell hétvégén is😛😊

Nekem csak instában fagy ki a wow ha mage asztal vagy lock hs kút van letéve.Instán kivül semmi gond nincs vele, de mivel többen fagyunk iylen esetben soha nincs mostmár efektíve az instában lerakva egyik sem.

Eljátszhatod a standard töröld a wtf meg a chace könyvtárakat ill kapcsold be a lua hibát kiiró segítséget az interfaceben úgy könnyebb lesz rájönni hogy mi okozza nálad.
[HUN]Crassus
akkor ma is elmondom, bár õ megy oda PVP fleggel,de TI támadjátok meg...ergó viselni kell a következményeit!😛

[HUN]Crassus
AOE tankskilleket csúnyán nerfelték.....

Most a legnagyobb t10ben raidra buffolva olyan 28-32k t critel és haste fügvényében el lehet tolni 3x is mig up az avenging wrath.

A palánál a patch megjelenésével a gond a lassu holypower termelés volt.Ha nem rakod le a consecet akkor van manád bõven de mivel nincs még elég masteryd max 1% tudsz ki reforgingolni addig nagyon lassan jön a holypower.Elsõsorban ezen segített ez a fix mostmár nemcsak a cs pakolja fel hanem a judgement és az exo is elég jó százalékban.

A ds használhatatlan 1 targetre helyette van a templar verdict ami nagyon jól sebez de csak 3 holypower után ill majd ha lesz elég mastery arra hogy 1 vagy 2 holypower után is aktív legyen.

Összességében a retri változások nagyon jók lettek ismét kimondottan szeretek játszani a palával.Próbáltam a tank talentet is de az még egynelõre nagyon szokatlan.Pl a lich kinges üldözõs kisinstában akármi is legyen a neve 2x behaltunk mert egyszerûne nem tudtam több mobot megfogni úgy mint a patch elött.
No abban a 20 percben 19,10 -19,30 mig az inv és a raid setup elsõ összerétele megjön vacsorázni szoktam és zuhanyozni hogy ne 23,00 után keljen még lefekvés elött.Így az esetek zömében qrvára nem érint az artum de kemények vagyunk és szépek is lásd az artum recruitos oldalán szereplõ "szépfiút"<#vigyor2>

Nem a gank része zavar, nem kell odamenni pvp jellel hanem a módszer.Az esetben mikor ép ott ülök a gép elött és látom hogy rezsõke és népes csakafarplay csapata ráugrik valakire nyilván besegít neki az ember egy stun vagy egy repentance erejéig hogy be tudjon menni a szerencsétlen legalább az instába.

Guildosan egyetlen egy esetre emlékszem mikor onyxia elött szintén eljátszotta az artum hogy de jó az idézõ kõnél fairplayoskodni de akkor nagyon de nagyon csúfos végetek ért.Bátorkodom megjegyezni hogy teljesen feleslegesen mert annyi idõ alatt mindkét guild rég le tudta volna a gyíkot.

Gondolom most nektek is azért van fontosabb dolgotok az új tallentfák megjelenése után mint pve szerveren openpvp-ni.Most szerdától nem az a menetrend gondolom, hogy szerda 11 ig megvan icc ben lk kivételével az összes boss hardban meg halionig is a trash hogy legyen még 2-3 raid nap a resetben valamelyiken idõ oráliálódni.
A hammer of wrath, exo és a cs változásai élnek már.A patchtól nagyon sok minden változott a paladin mechanikájában (szerintem nagyon jó lett végre nem prio cd re kell nyomkodni azt az 5 gombot).A hammer of wrath az avenging wrath aktiválásakor is up mostmár nem csak a target 20% hp ja után.
Arcane
Arcane Specialization now increases damage of Arcane spells by 15%, down from 25%.

Fire
Fire Specialization now increases damage of Fire spells by 10%, down from 25%.

Frost
Frost Specialization now increases damage of all Frost spells by 15%.

hotfixek formajaban. vagyis mar kb live mindegyik change(tooltip lehet nem tukrozi ezt). gondolom savmacska is ezert kapott ekkora hammer of wrathot, mert mire liveon vannak a valtozasok.

"Hammer of Wrath base damage has been increased by 300%. (That's from [ 1253.82 to 1385.8 ] to [ 4890.09 to 5404.84 ]"