World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kicsit szopoládé van,hogy nemtudok magicet szedni pl frostmage ellen,de sebaj freedom alatt csak levegõért kapkod nincs ideje érdemben dmg-elni....
szóval szerintem annyira nem szar,de lehet csak nubokat gyaláztam le......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Get a life!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nálam eddig a Wotlk vidi viszi a pálmát, utána BC, ez és utoljára a vanilla.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Egyébként sztem a Lick King intró nagyobbat ütött. "You.. shall be.. king!"
Get a life!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Get a life!
ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: D:\Program Files\World of Warcraft\World of Warcraft\WoW.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 0023:10099F7E
The instruction at "0x10099F7E" referenced memory at "0x0000001C".
The memory could not be "read".
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Warden #147868 - Nekem is van palám de én ugy tudom baszott nagy nerfet kapott, akkor most mi az igazság ?!
Get a life!
Eléggé brutális lett az Affliction Warlock 😛
4.0.1 elõtt Demo Lock-ként inkább a 6-7k dps volt az átlag 5500GS mellett.
A halál csupán a kezdet...
Sõt, valamikor steady sem kell 😊
Érezhetõen gyorsabb lett mint volt.
Kíváncsi vagyok ez késõbb hogyan fog mûködni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Eljátszhatod a standard töröld a wtf meg a chace könyvtárakat ill kapcsold be a lua hibát kiiró segítséget az interfaceben úgy könnyebb lesz rájönni hogy mi okozza nálad.
A palánál a patch megjelenésével a gond a lassu holypower termelés volt.Ha nem rakod le a consecet akkor van manád bõven de mivel nincs még elég masteryd max 1% tudsz ki reforgingolni addig nagyon lassan jön a holypower.Elsõsorban ezen segített ez a fix mostmár nemcsak a cs pakolja fel hanem a judgement és az exo is elég jó százalékban.
A ds használhatatlan 1 targetre helyette van a templar verdict ami nagyon jól sebez de csak 3 holypower után ill majd ha lesz elég mastery arra hogy 1 vagy 2 holypower után is aktív legyen.
Összességében a retri változások nagyon jók lettek ismét kimondottan szeretek játszani a palával.Próbáltam a tank talentet is de az még egynelõre nagyon szokatlan.Pl a lich kinges üldözõs kisinstában akármi is legyen a neve 2x behaltunk mert egyszerûne nem tudtam több mobot megfogni úgy mint a patch elött.
Nem a gank része zavar, nem kell odamenni pvp jellel hanem a módszer.Az esetben mikor ép ott ülök a gép elött és látom hogy rezsõke és népes csakafarplay csapata ráugrik valakire nyilván besegít neki az ember egy stun vagy egy repentance erejéig hogy be tudjon menni a szerencsétlen legalább az instába.
Guildosan egyetlen egy esetre emlékszem mikor onyxia elött szintén eljátszotta az artum hogy de jó az idézõ kõnél fairplayoskodni de akkor nagyon de nagyon csúfos végetek ért.Bátorkodom megjegyezni hogy teljesen feleslegesen mert annyi idõ alatt mindkét guild rég le tudta volna a gyíkot.
Gondolom most nektek is azért van fontosabb dolgotok az új tallentfák megjelenése után mint pve szerveren openpvp-ni.Most szerdától nem az a menetrend gondolom, hogy szerda 11 ig megvan icc ben lk kivételével az összes boss hardban meg halionig is a trash hogy legyen még 2-3 raid nap a resetben valamelyiken idõ oráliálódni.
Arcane Specialization now increases damage of Arcane spells by 15%, down from 25%.
Fire
Fire Specialization now increases damage of Fire spells by 10%, down from 25%.
Frost
Frost Specialization now increases damage of all Frost spells by 15%.
"Hammer of Wrath base damage has been increased by 300%. (That's from [ 1253.82 to 1385.8 ] to [ 4890.09 to 5404.84 ]"